"עקבנו אחרי פאון זמן רב, רצינו אותו ולא היתה אפשרות. אובידיו הובאן עזר להביא אותו, וכשהובאן ממליץ - אני עוצם עיניים ומביא."
אדריאן פאון חתם בהשאלה לעונה
Re: אדריאן פאון חתם בהשאלה לעונה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
החתמנו אותו מוקדם כדי לחסוך כסף.
היו באופציה עליו שלבים, וככל שאתה רוכש אותו בשלב יותר מתקדם אתה משלם יותר.
לפעמים כשאתה מנסה לחסוך בסוף יוצא שאתה משלם יותר...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
פוזיציה - קווים לדמותה .Sir Alex Ferguson כתב: ↑14 יוני 2024, 10:11החתמנו אותו מוקדם כדי לחסוך כסף.
היו באופציה עליו שלבים, וככל שאתה רוכש אותו בשלב יותר מתקדם אתה משלם יותר.
לפעמים כשאתה מנסה לחסוך בסוף יוצא שאתה משלם יותר...
השיקול המרכזי היה קודם כל של התאמה . מתאים או לא .
ברגע שהוחלט שכן ( ופה הייתה הטעות המרכזית ) הוחלט לממש בסכום נמוך ( וזו לכשעצמה החלטה נכונה ) .
זה לא היה הפוך ( קודם סכום ואז התאמה ) .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
עם דמי ההשאלה של 200K ודמי ההעברה (300K או 500K, לא ברור) בסוף יצא ששילמו עליו בין 500-700 אלף יורו.
בטח לא עסקה זולה.
בטח לא עסקה זולה.
- Sir Alex Ferguson
אתה כבר נהיה שופר רציני וזה מתחיל להיות מאוס.
אם אין לך מה לתרום לדיון אתה יכול פשוט לא לכתוב.
הוא הראה ניצוצות ודברים יפים, אבל בזמן אמת עלו שאלות למה מימשנו את האופציה כל כך מוקדם:
dor69 כתב: ↑14 נובמבר 2022, 22:34אז אחרי שכולם קפצו לעשות נו נו נו אני אבהיר- אין לי שום בעיה עם פאון או בכלל טענה מקצועית לגביו לטוב ולרע נכון לעכשיו. פשוט אומר שהחלטה על האופציה בסוף העונה תהיה הרבה הרבה יותר שקולה, מבוססת על סמך יותר זמן צפייה בו ועל עמידה יותר טובה על היתרונות והחסרונות שלו.
על שאפי לצורך העניין לא הייתי משמיע טענה כזאת כי אנחנו כבר עכשיו מבינים די טוב מה הפוטנציאל ומה האתגרים, לא יכול להגיד אותו דבר על פאון בנקודת הזמן הזאת
ואז התברר למה הוחתם מתי שהוחתם -
Sir Alex Ferguson כתב: ↑14 יוני 2024, 10:30אתה כבר נהיה שופר רציני וזה מתחיל להיות מאוס.
הוא הראה ניצוצות ודברים יפים, אבל בזמן אמת עלו שאלות למה מימשנו את האופציה כל כך מוקדם:
הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו .
ויפה שהתחלת לתייג שופרות ולתת עצות מתי לכתוב ומתי לא .
אבל לא התייחסת עניינית לעניין ההתאמה-מימוש . שהצוות המקצועי החליט שהוא מתאים ועל בסיס זה מומשה האופציה במהירות .
אצלי אף אחד לא מעל המועדון .
זה עדיין לא אומר שאני יכול להסכים או לא עם הדעות של אלונה .
זה עדיין לא אומר שאני יכול להסכים או לא עם הדעות של ברדה .
זה לא שחור או לבן .
נניח והוחלט לממש את האופציה מוקדם יותר כדי לחסוך כמה שקלים, מי נתן את החותמת המקצועית שהוא מספיק טוב כדי לממש את האופציה לעוד 4 שנים?Sir Alex Ferguson כתב: ↑14 יוני 2024, 10:30אתה כבר נהיה שופר רציני וזה מתחיל להיות מאוס.
ואז התברר למה הוחתם מתי שהוחתם -
- Sir Alex Ferguson
4 לב אדום כתב: ↑14 יוני 2024, 10:51הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו .
ויפה שהתחלת לתייג שופרות ולתת עצות מתי לכתוב ומתי לא .
אבל לא התייחסת עניינית לעניין ההתאמה-מימוש . שהצוות המקצועי החליט שהוא מתאים ועל בסיס זה מומשה האופציה במהירות .
אצלי אף אחד לא מעל המועדון .
זה עדיין לא אומר שאני יכול להסכים או לא עם הדעות של אלונה .
זה עדיין לא אומר שאני יכול להסכים או לא עם הדעות של ברדה .
זה לא שחור או לבן .
הצוות המקצועי ראה משהו מעניין, ראה ניצוצות, כמו כולנו.
די ברור שהצוות המקצועי, כמו אותם כותבים למעלה, היה מעדיף להמתין עם המימוש עד הקיץ כדי להיות בטוח.
ההחלטה לממש באותו שלב הייתה נטו של ההנהלה בגלל שמימוש באותו שלב "חסך" לה 250 אלף יורו שאותם הייתה משלמת בקיץ אם הייתה מממשת אז.
בדיעבד אם לא הייתה מנסה לחסוך את אותם 250 אלף יורו, הייתה חוסכת לעצמה יותר כסף כי לא הייתה רוכשת אותו בכלל.
אז כן, בסוף בגלל שניסתה לחסוך שילמה ביוקר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Sir Alex Ferguson כתב: ↑14 יוני 2024, 11:07הצוות המקצועי ראה משהו מעניין, ראה ניצוצות, כמו כולנו.
די ברור שהצוות המקצועי, כמו אותם כותבים למעלה, היה מעדיף להמתין עם המימוש עד הקיץ כדי להיות בטוח.
ההחלטה לממש באותו שלב הייתה נטו של ההנהלה בגלל שמימוש באותו שלב "חסך" לה 250 אלף יורו שאותם הייתה משלמת בקיץ אם הייתה מממשת אז.
בדיעבד אם לא הייתה מנסה לחסוך את אותם 250 אלף יורו, הייתה חוסכת לעצמה יותר כסף כי לא הייתה רוכשת אותו בכלל.
אז כן, בסוף בגלל שניסתה לחסוך שילמה ביוקר.
טוב , אז נמשיך להיות חלוקים בנושא הזה .
אתה תוקף את זה מצד החיסכון ואני מצד ההוצאה .
אם הצוות אומר לה שהוא לא בטוח , אין מצב שהאופציה תמומש .
זה לא ניב פליטר או לירן ריגן ב-70-80k ש"ח .
זה גם 300k יורו מימוש , גם שכר של אזור ה-200k יורו וגם שחקן זר - היא בוודאות קיבלה O.K מהצוות המקצועי .
וגם אם לא היו מממשים הוא היה נשאר עד סוף העונה .
וגם אם לא היה נשאר בסוף העונה זו לא אבידה גדולה כי היה ברור מראש שזה לא שובר שיוויון .
נראה לך שמישהו עמד לאלונה עם סטופר ואקדח על הראש כי תיכף זה יעלה יותר ?
- ForeverRed
מכל המקרים שיכולת לבחור, בחרת דווקא בזה.
מקרה שבו המועדון נגרר שוב עד סוף חלון, לא נותן למאמן את השחקנים שהוא עקב אחריהם, ואז כשלא נשאר כלום ברשימה ובעקבות הלחץ שמופעל מלמטה, מחתים זר בינוני על סמך המלצה של חבר מרומניה.
התנהלות מקצועית למופת.
במקומות מתוקנים קוראים לזה שכונה.
יש כאן גם טעות של ברדה שלא קלט את הבלוף בזמן, וגם ניסוח חוזי רע שהכניס את המועדון לפינה שהביאה למימוש מוקדם של 4 שנים קדימה.
במועדון מנוהל בכלל לא היינו מגיעים למצב הזה.
אבל אתם כרגיל, תאשימו רק את המאמן.
- Sir Alex Ferguson
4 לב אדום כתב: ↑14 יוני 2024, 11:27טוב , אז נמשיך להיות חלוקים בנושא הזה .
אתה תוקף את זה מצד החיסכון ואני מצד ההוצאה .
אם הצוות אומר לה שהוא לא בטוח , אין מצב שהאופציה תמומש .
זה לא ניב פליטר או לירן ריגן ב-70-80k ש"ח .
זה גם 300k יורו מימוש , גם שכר של אזור ה-200k יורו וגם שחקן זר - היא בוודאות קיבלה O.K מהצוות המקצועי .
וגם אם לא היו מממשים הוא היה נשאר עד סוף העונה .
וגם אם לא היה נשאר בסוף העונה זו לא אבידה גדולה כי היה ברור מראש שזה לא שובר שיוויון .
נראה לך שמישהו עמד לאלונה עם סטופר ואקדח על הראש כי תיכף זה יעלה יותר ?
צפריר, אני כותב את העובדות, את המציאות.
הראתי לך ציטוטים של כותבים כאן בזמן ההחתמה שדיברו על זה שהוא בהחלט שחקן מעניין, ויש ניצוצות, אבל שזה מוקדם מידי בשביל לרכוש אותו.
וגם הראתי לך למה הוא נרכש מתי שנרכש, לא כי הצוות המקצועי דפק לה על השולחן ואמר לה תקשיבי זה נואקמה הבא, אין מה לחכות תחתימי אותו היום, אלא כי הייתה התרשמות חיובית, והיא החליטה מבחינה כלכלית שהיא מעדיפה לרכוש מוקדם יותר כדי לחסוך 250 אלף יורו.
אם לא הייתה מחפשת לחסוך, אז היינו מדברים על עוד זר שעבר כאן ועזב, ולא על מישהו שרכשנו ונאלצנו להשלים לו שכר בסכנין ובדיעבד להפסיד עליו מאות אלפי יורו.
זאת המציאות, לא פוזיציה, ולא כלום. אז כן, לפעמים מה שזול בסוף עולה יקר.