אלטון אקולטסה
Re: אלטון אקולטסה חתם עד סוף העונה
השחקן הכי חשוב בקבוצה
לא מצטרף למקהלה של הוא לא יודע לבעוט ואלה. בבעיטה לקורה נתן ביצוע לא רע בכלל שהיה קרוב מאוד להכנס. בישל את הפנדל במהלך מעולה.
כן, הוא צריך ללמוד מתי למסור ולשפר את משחק המסירות ואת היכולת הקבוצתית, אפשר כמובן גם לעבוד איתו על קור רוח מול השער (אבל כמה שחקני כנף ראינו שהם גולרים?)
כן, הוא צריך ללמוד מתי למסור ולשפר את משחק המסירות ואת היכולת הקבוצתית, אפשר כמובן גם לעבוד איתו על קור רוח מול השער (אבל כמה שחקני כנף ראינו שהם גולרים?)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וואקמה ובוזגלו גולרים ושחקני כנףyakar כתב: ↑02 אוקטובר 2020, 09:39לא מצטרף למקהלה של הוא לא יודע לבעוט ואלה. בבעיטה לקורה נתן ביצוע לא רע בכלל שהיה קרוב מאוד להכנס. בישל את הפנדל במהלך מעולה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בגיל 24 וואקמה, בוזגלו, מליקסון וזהבי לא היו שחקנים טובים ממנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
שם פה נתון, הגול נגד מאתרוול היה הגול הראשון שלו מאז נובמבר 18.
נכון להגיד שלהרבה ווינגרים שכיכבו פה יש בעיה בקבלת החלטות או בבעיטה, אבל אני חושב שבמקרה של אלטון יש פה לקות ממש חמורה.
זה לא שפוי לקחת את השחקן שמולך לטיול ב90 אחוז אבל לא להצליח לשים גול כמעט שנתיים...
מצד אחד בכל משחק נתון אתה מאמין בו מחדש כי הוא באמת
עושה דברים מדהימים עד השער, מצד שני כשמסתכלים על התמונה הגדולה, אם לא ישפר את הבעיטה אנחנו חיים בשלום עם גול בשנתיים?
נכון להגיד שלהרבה ווינגרים שכיכבו פה יש בעיה בקבלת החלטות או בבעיטה, אבל אני חושב שבמקרה של אלטון יש פה לקות ממש חמורה.
זה לא שפוי לקחת את השחקן שמולך לטיול ב90 אחוז אבל לא להצליח לשים גול כמעט שנתיים...
מצד אחד בכל משחק נתון אתה מאמין בו מחדש כי הוא באמת
עושה דברים מדהימים עד השער, מצד שני כשמסתכלים על התמונה הגדולה, אם לא ישפר את הבעיטה אנחנו חיים בשלום עם גול בשנתיים?
הוא מוציא הגנות החוצה ויוצר מצבים, אם לא הוא כובש אז הרבה כובשים בגללו. שלא יהיה לך ספק לא היינו עוברים את 2 השלבים האחרונים בלעדיו.simply-red כתב: ↑01 אוקטובר 2020, 23:51מודה שאני מיואש ממנו בכל מה שקשור לכיבושים.
לא נראה לי שהוא יצליח להתרומם לגבהים חדשים.
שחקן שלא הייתי מוותר עליו בשום מצב.
הוא חייב חיייב לשפר את הפעולה האחרונה.
זה לא רק בעיטה, זה גם מסירה בזמן הנכון. היו לא אתמול המון מצבים להשאיר שחקן מול בלם אחד או שוער והוא פשוט המשיך עם הכדור ופספס את ההזדמנות ליצור מצב טוב לשער.
שאגב מישהו ציין שאתמול בעט טוב לקורה, אז לא. זו בעיטה מזעזעת כמעט עם העקב.
קבלת ההחלטות שלו ברגע הכי חשוב לא טובות.
אבל כמו שנאמר, הוא בן 24 ויש לו עוד לאן להשתפר.
זה לא רק בעיטה, זה גם מסירה בזמן הנכון. היו לא אתמול המון מצבים להשאיר שחקן מול בלם אחד או שוער והוא פשוט המשיך עם הכדור ופספס את ההזדמנות ליצור מצב טוב לשער.
שאגב מישהו ציין שאתמול בעט טוב לקורה, אז לא. זו בעיטה מזעזעת כמעט עם העקב.
קבלת ההחלטות שלו ברגע הכי חשוב לא טובות.
אבל כמו שנאמר, הוא בן 24 ויש לו עוד לאן להשתפר.
לא יודע עד כמה הייתי רוצה שישפר את הסיומת, מבחינתי שישאר ככה. אנשים לא מבינים שעם סיומת טובה הוא לא נשאר אצלנו אפילו בינואר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
את מליקסון לא הזכרתי כי מעולם לא חשבתי שהוא גולר וגם לא את זהבי למרות שאין פה בכלל השוואה כי זהבי קשר אמצע או חלוץ מזויף.
וואקמה בגיל 24 היה ברעננה וכבש בשנתיים 13 שערים.
מאור בוזגלו בגיל 24 היה בסטדנרט ליאז ואצלנו כבש לא מעט שערים.
אקולטסה שחקן נהדר אבל הוא לוקה בסיומת.
ד"א מאור מליקסון הגיע לפה בגיל 24, אל תגיד לי שהוא פחות טוב מאקולטסה, זה הזוי לטעון כזה דבר.
אם כי מליקסון מעולם לא היה גולר לדעתי.
אבל אצל אקולטסה יש בעיה אמיתית בסיומת הוא עושה הכל נכון אבל הסיומת או המהלך האחרון לוקה בחסר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ואי איזה מעייף אתה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שורה תחתונה, גם כשהוא לא מבקיע, הוא מאוד מעורב, הרמה שלו הסתיימה בשער של אגודלו בלאצ'י, שער נגד הסקוטים, הרמה שהסתיימה בפנדל אתמול...
הוא עדיין משהו שהיה חסר לנו המון זמן מאז שטוני הלך, את הריגוש הזה כשהכדור הולך שמאלה...
ועוד משהו, קבוצות הולכות לסגור אותו בשמירות כפולות ומשולשות, וזה הולך לפנות המון שטח לשחקנים אחרים שייתנו את המספרים...
הוא עדיין משהו שהיה חסר לנו המון זמן מאז שטוני הלך, את הריגוש הזה כשהכדור הולך שמאלה...
ועוד משהו, קבוצות הולכות לסגור אותו בשמירות כפולות ומשולשות, וזה הולך לפנות המון שטח לשחקנים אחרים שייתנו את המספרים...
- simply-red
אין מה לעשות זה השחקן
תמיד יעשה מהומות ליריב
פעם ב.. יכבוש
פעם ב.. יבשל
וזהו.
תמיד יעשה מהומות ליריב
פעם ב.. יכבוש
פעם ב.. יבשל
וזהו.
להצמיד לו משהוא לאימונים אישיים.. האווירון פנוי??