אלונה נכנסת לפוליטיקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

Re: אלונה לכנסת?

שליחה על ידי RedBend »

יש לי מבחן בראשון ומאתמול בבוקר אני זומבי. לא מסוגל לעשות דבר

אז הבוקר קמתי חדש, אמרתי פרק תהילים
דיייי כבר (כסאימא שלך ינפתלי)

התקלחתי התיישבתי סגרתי את כל החלונות בבית ובדפדפן. וסוף סוף התחלתי "ללמוד".
והנה חלק מהחומר למבחן:

"נבג הוא תא שפעילותו מינימלית ביותר, המשמש לצורכי רבייה ושרידה בתנאים קשים. כאשר תנאי הסביבה משתפרים הנבג חוזר להיות תא פעיל (למשל בנוכחות מים). ידוע על נבגים בני עשרות ואף מאות שנים שנשמרו בסביבות קשות לקיום עד להשתפרות התנאים. ישנם נבגים המסוגלים לשרוד קרינה רדיואקטיבית, על-סגולה או לחץ אטמוספירי גבוה או נמוך במיוחד. ב-2010 נבחנו נבגים בחשיפה לחלל החיצון והראו יכולת חזרה לחיים[1].

הנבג נוצר בתהליך הנקרא הנבגה. במסגרת התהליך תא חי ופעיל מתחיל "לסגור" פעילויות תוך תאיות, ובמקביל צובר כמויות אנרגיה, חומרי מזון ותשמורת. צורת התא משתנה, והוא הופך לכדור בעל מעטפת חוץ תאית. המעטפת שומרת על הנבג מסביבה חיצונית עוינת כגון טמפרטורה קיצונית, שינויי לחץ, יובש ותנאים חיצוניים אחרים. בתוך המעטפת קיימת שכבה פנימית נוספת המעניקה הגנה ואמצעי מזון וקיום. לאחר הפשרת התנאים התא חוזר לפעילות על ידי שימוש בחומרי התשמורת ופירוק המעטפת. אחרי שהתא חוזר לחיים, מתפקד התא כתא רגיל אך צורך כמות מזון ואנרגיה מועטה מהרגיל - עד לסגירת הפער."

אם ישאלו אותי מה זה נבג אני אגיד הפועל בש.

והנה שיר למצב
https://m.youtube.com/watch?v=fqpGxKAPQ ... qpGxKAPQ-8" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

שמעון א כתב: יוסי, אתה רואה היום ליגיונרים כמו ניר ביטון או תומר חמד מגיעים לב"ש?
אני לא אחי.

אני ממש לא חושב שנתפרק ונחזוק לימים של אז, אבל כדי למכור מנויים סולד אאוט ניהיה חייבים כוכבים.
גם אלמוג כהן לא יגיע.
וגם ברדה לא היה מגיע במצב כזה.

כולם חושבים שזה יעשה לנו טוב, ויהיה אפשר לחשוב נכון.
אתם לא מבינים שבקיץ ימכרו שחקנים כדי לנהל תקציב שפוי?

הרי התקציב לא יגדל...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

שמעון א כתב: יוסי, אתה רואה היום ליגיונרים כמו ניר ביטון או תומר חמד מגיעים לב"ש?
אני לא אחי.

אני ממש לא חושב שנתפרק ונחזוק לימים של אז, אבל כדי למכור מנויים סולד אאוט ניהיה חייבים כוכבים.
צריך קבוצה טובה, לא בהכרח כוכבים.
גם איזה כוכבים יש היום? גדי קינדה?
לא צריך כאלה.

לא צריך להיכנס לדיכאון טוטאלי, לא צריך תקציב מפלצתי כדי להיות קבוצה טובה בישראל.
נבנו פה קבוצות פנטסטיות בתקציב שלא עלה על 60 מיליון ואת זה כנראה שיהיה לנו בוודאות.
אין ספק שצריך לפגוע בזרים.
אולי עכשיו בכר יקבל את כל ההחלטות המקצועיות ונראה שינוי. ברור שחלק מהרכישות שהיו הם לא שלו.
מוטב שאנשי ההנהלה יתרכזו בתפקידם ולא יהיו מעורבים בהבאה של שחקנים. אין לי ספק שעניין חיימוב נניח הוא לא יוזמה של ברק.
העתיד פתוח, נראה מה יהיה בקיץ.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

The red one כתב: בלי אולי.
לא נחזור ל-2,000 ב-3-4 שנים הקרובות (להערכתי גם לא בעשר השנים הקרובות אבל עד אז לכו תדעו) אבל גם לא נגיע לסולד אאוט.
נחייה ונראה. אתה רץ הרבה הרבה מידי קדימה.
דווקא האוהדים שלנו מתחזקים שיש דברים כאלה.

קצת חיזוק בעונה הבאה והכל יהיה בסדר.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

RedBend כתב:יש לי מבחן בראשון ומאתמול בבוקר אני זומבי. לא מסוגל לעשות דבר

אז הבוקר קמתי חדש, אמרתי פרק תהילים
דיייי כבר (כסאימא שלך ינפתלי)

התקלחתי התיישבתי סגרתי את כל החלונות בבית ובדפדפן. וסוף סוף התחלתי "ללמוד".
והנה חלק מהחומר למבחן:

"נבג הוא תא שפעילותו מינימלית ביותר, המשמש לצורכי רבייה ושרידה בתנאים קשים. כאשר תנאי הסביבה משתפרים הנבג חוזר להיות תא פעיל (למשל בנוכחות מים). ידוע על נבגים בני עשרות ואף מאות שנים שנשמרו בסביבות קשות לקיום עד להשתפרות התנאים. ישנם נבגים המסוגלים לשרוד קרינה רדיואקטיבית, על-סגולה או לחץ אטמוספירי גבוה או נמוך במיוחד. ב-2010 נבחנו נבגים בחשיפה לחלל החיצון והראו יכולת חזרה לחיים[1].

הנבג נוצר בתהליך הנקרא הנבגה. במסגרת התהליך תא חי ופעיל מתחיל "לסגור" פעילויות תוך תאיות, ובמקביל צובר כמויות אנרגיה, חומרי מזון ותשמורת. צורת התא משתנה, והוא הופך לכדור בעל מעטפת חוץ תאית. המעטפת שומרת על הנבג מסביבה חיצונית עוינת כגון טמפרטורה קיצונית, שינויי לחץ, יובש ותנאים חיצוניים אחרים. בתוך המעטפת קיימת שכבה פנימית נוספת המעניקה הגנה ואמצעי מזון וקיום. לאחר הפשרת התנאים התא חוזר לפעילות על ידי שימוש בחומרי התשמורת ופירוק המעטפת. אחרי שהתא חוזר לחיים, מתפקד התא כתא רגיל אך צורך כמות מזון ואנרגיה מועטה מהרגיל - עד לסגירת הפער."

אם ישאלו אותי מה זה נבג אני אגיד הפועל בש.

והנה שיר למצב
https://m.youtube.com/watch?v=fqpGxKAPQ ... qpGxKAPQ-8" onclick="window.open(this.href);return false;
תשובה מלאה

סמל אישי של משתמש
שיש

Re: אלונה נכנסת לפוליטיקה

שליחה על ידי שיש »

העיקר שלא תוותר על הבייבי של הבייבי שזה הנוער. שם העתיד

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: בלי אולי.
לא נחזור ל-2,000 ב-3-4 שנים הקרובות (להערכתי גם לא בעשר השנים הקרובות אבל עד אז לכו תדעו) אבל גם לא נגיע לסולד אאוט.
אתה גם זה שאמר שפתחו את טרנר שלא יהיו יותר מ8.
תהיה רגוע,טרנר יהיה סולד אאוט גם עונה הבאה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אדום זקן כתב: אתה גם זה שאמר שפתחו את טרנר שלא יהיו יותר מ8.
תהיה רגוע,טרנר יהיה סולד אאוט גם עונה הבאה.
אם לא יגיע לפה קליבר או שנתיים לפחות בקיץ... לא יהיה פה סולד אאוט.
ועוד אוגו אמור לעזוב בקיץ... אחרון הגלדיאטורים שהביאנו עד הלום.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב: אם לא יגיע לפה קליבר או שנתיים לפחות בקיץ... לא יהיה פה סולד אאוט.
ועוד אוגו אמור לעזוב בקיץ... אחרון הגלדיאטורים שהביאנו עד הלום.
תרשום אחי,סולד אאוט.
אולי הקצב בהתחלה יהיה איטי יותר,אבל אין לי ספק שהכל יימכר.
אולי גם זה הזמן לרענן את השורות גם אצל הקהל.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אדום זקן כתב: סתם הייתי ציני.
בגדול גם לא עשה כלום.
אפילו פחות מזה. רק הזיק.

סמל אישי של משתמש
drorhalperin

שליחה על ידי drorhalperin »

עד שיש לנו איצטדיון יותר טוב מכמה שהייתי בהם באירופה אין סיבה לא לחדש מנוי.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אנחנו לא שונים מאף קהל אחר בארץ.
אחוז ניכר מהמנויים בטרנר הם לא פנאטיים של הקבוצה. בהתחשב במחירי המנויים, אם לא נעמיד קבוצה ראויה הרבה אנשים יעדיפו להגיע למשחקים האטרקטיביים בלבד.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אם לא יהיה סולד אאוט זה לא אומר 8-9. זה יהיה קרוב מאוד אולי פחות כמה מאות או אלף גג

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

אם עד עכשיו היה ספק למישהו, פרימו פתח את הפה ואמר "ב"ש לא תיפגע מהמהלך", אפשר לקפל חברים... מישהו יודע מה רושמים בוויז כדי להגיע לאיצטדיון נשר?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

קודם נתחיל מזה שאין באמת קליברים אבל אלה שכן נחשבים יעדיפו ללכת למקום שידוע שהבעלים נשאר כמו ת"א ומכבי חיפה. עד שלא יראו בוודאות שאלונה ממשיכה להשקיע גם שנתיים או שלוש כשהיא כבר בפוליטיקה הם לא יגיעו.
מהבחינה הזאת אנחנו בבעיה כי אנחנו צריכים לבנות את עצמנו מחדש ואין כל כך עם מה. אין לנו שחקני בית כמו במכבי ת"א שאפשר לסמוך עליהם ומבחינתם הקבוצה זה החלום ולא משנה להם מי עומד בראש( לא מתכוון לכל בעל בית ובהנחה שיבוא מישהו רציני במקום אלונה).
וכאן עניין הזרים מקבל משנה תוקף כי זר שיבוא מבחוץ לא מכיר אלונה, הוא מכיר מועדון שמתנהל בצורה מקצוענית עם מתקנים מעולים, מעטפת מעולה, מוסר תשלומים וחשיפה( אירופה- לכן חייבים דווקא עכשיו להגיע לאירופה).
ואת זה יש לנו. כמובן שהכל יתנהל בתקציב מסויים ולא תיהיה פזרנות וכבר ראינו לאן אפשר להגיע עם תקציב שהוא פחות מחיפה ות"א

שלח תגובה