לפי דעתי היה לו קשה מאוד להבקיע.המחשבה הייתה נכונה,הביצוע לא טוב בכלל.הראל כתב:ובמצב שטוני סידר לו מחציצ ראשונה הוא היה חייב להפציץ את השער ולא לחפש רוחב חזק וחכם.
מיחאי קורהוט
Re: מיחאי קורהוט, דונו
בעיטה חזקה לקרוב הייתה מתבקשת. במקרה הכי גרוע זה קרן לנוMarin כתב:
לפי דעתי היה לו קשה מאוד להבקיע.המחשבה הייתה נכונה,הביצוע לא טוב בכלל.
גם אני חשבתי ככה מהיציע. אחר כך כשראיתי את השידור החוזר, הזווית שלו לשער לא הייתה אידיאלית(אין לו רגל ימין כדי לסובב לרחוק) והרעיון למסור לגאדיר היה לא רע, כמעט הצליח לו.dor69 כתב: בעיטה חזקה לקרוב הייתה מתבקשת. במקרה הכי גרוע זה קרן לנו
זה היה ממש מתחתיי, בעיטה לקרוב היא האופציה המושלמת. האפשרויות חוץ מגול הן הדיפה לקרן או לריבאונד. המסירה הזאת לאיזור עמוס הייתה טעותCrazyRed7 כתב: גם אני חשבתי ככה מהיציע. אחר כך כשראיתי את השידור החוזר, הזווית שלו לשער לא הייתה אידיאלית(אין לו רגל ימין כדי לסובב לרחוק) והרעיון למסור לגאדיר היה לא רע, כמעט הצליח לו.
- simply-red
יכול להיות שהוא הטוב בארץ כרגע,לא מסכים שאף אחד לא מתקרב אליו, בוא לא נגזים.הפועלעולה כתב:הוא המגן הכי טוב בארץ בפער. בכלל, אין מגן ישראלי (אולי קצת טוואטחה עם הרבה עבודה מצד בכר) שמתקרב אליו.
הציפיות שלכם מוגזמות. גם מיגל איבד את אבידור נגד סכנין, טוני לא שיחק כדורגל מאז ינואר-אפריל ואוגו מול רעננה איבד כדור שהוביל לגול. כמו שאמרו כאן, הם לא רובוטים. קורהוט אומנם לא דומנניטי כמוהם אבל נהדר שיש לנו מגן ברמה כזאת.
נכון ששחקנים טועים, כולנו בני אדם אבל מה שמציק לי זה שבדיוק אותה הטעות חוזרת על עצמה שוב ושוב, צריך לשים דגש על זה.
אנחנו חייב לקבל ממנו תפוקה גם מקדימה, זה ישדרג את משחק ההתקפה שלנו בכמה רמות והוא בהחלט מסוגל לעשות את זה.
כל פעם חוזרים על זה, אבל גם תנועה נכונה שלוקחת מגן ומשאירה את טוני ב 1 על 1 במקום נגד 2, זו תרומה להתקפה. גם לשחרר את הכדור אל טוני בזמן נכון למקום הנכון, זו חתיכת תרומה. גם עם הבישול או השער לא נרשמים על שמו.simply-red כתב: יכול להיות שהוא הטוב בארץ כרגע,לא מסכים שאף אחד לא מתקרב אליו, בוא לא נגזים.
נכון ששחקנים טועים, כולנו בני אדם אבל מה שמציק לי זה שבדיוק אותה הטעות חוזרת על עצמה שוב ושוב, צריך לשים דגש על זה.
אנחנו חייב לקבל ממנו תפוקה גם מקדימה, זה ישדרג את משחק ההתקפה שלנו בכמה רמות והוא בהחלט מסוגל לעשות את זה.
- simply-red
קורהוט לוקח מגן עליו ומשאיר שטח לטוני.? אם כבר זה הפוך, טוני לוקח עליו שני שחקנים ואז קורהוט חופשי למסירה/הגבהה שבדרך כלל לא יוצא מזה כלום.סניור כתב:
כל פעם חוזרים על זה, אבל גם תנועה נכונה שלוקחת מגן ומשאירה את טוני ב 1 על 1 במקום נגד 2, זו תרומה להתקפה. גם לשחרר את הכדור אל טוני בזמן נכון למקום הנכון, זו חתיכת תרומה. גם עם הבישול או השער לא נרשמים על שמו.
לכו תראו שוב את הפנדל ההוא שלא נשרק נגד הפועל ת"א בטרנר העונה ותגידו לי שזה לא מגן שתורם התקפית. פתח לבד בדריבל את כל ההגנה. אין אף מגן בארץ שעושה דבר כזה.
https://youtu.be/5XancaiEbZU" onclick="window.open(this.href);return false; (דקה 4:53)
וזו רק דוגמה אחת מיני רבות.
https://youtu.be/5XancaiEbZU" onclick="window.open(this.href);return false; (דקה 4:53)
וזו רק דוגמה אחת מיני רבות.
- ForeverRed
קצת מצחיק אותי לראות איך כשאוהבים פה מישהו אז כל חצי תנועה סבירה או מהלך התקפי ראוי הופכים למשהו שטרם נראה בישראל.
קורהוט עושה את מה שמצופה ממנו.
לא מדובר בעילוי ולא צריך להתייחס אליו ככזה.
+1ForeverRed כתב:קצת מצחיק אותי לראות איך כשאוהבים פה מישהו אז כל חצי תנועה סבירה או מהלך התקפי ראוי הופכים למשהו שטרם נראה בישראל.
מעולה לרמת הליגה.
ברור שלא באותו לבל של אוגו ויטור וטוני.
ה"חצי תנועה סבירה" "מהלך התקפי ראוי" אלה דברים שהוא עושה כמעט כל משחק. הוא לא חלוץ או קשר התקפי שנמדד רק בשערים ובישולים, הדברים הקטנים האלה הם אלה שהופכים אותו למגן ושחקן טוב.ForeverRed כתב:קצת מצחיק אותי לראות איך כשאוהבים פה מישהו אז כל חצי תנועה סבירה או מהלך התקפי ראוי הופכים למשהו שטרם נראה בישראל.
עילוי? לא יודע. רמה מעל ההיצע בליגה? בטוח. אני לא מצליח להבין איך אנשים עוד לא קלטו את זה. לכו תראו את המגנים האחרים בליגה- שלא מצליחים לבצע פעולות פשוטות של עצירת כדור, השתחררות מלחץ או בעיטה לשער. כולל האקס המהולל.
ניתוח מאוד מדויק.bs war כתב:
ה"חצי תנועה סבירה" "מהלך התקפי ראוי" אלה דברים שהוא עושה כמעט כל משחק. הוא לא חלוץ או קשר התקפי שנמדד רק בשערים ובישולים, הדברים הקטנים האלה הם אלה שהופכים אותו למגן ושחקן טוב.
עילוי? לא יודע. רמה מעל ההיצע בליגה? בטוח. אני לא מצליח להבין איך אנשים עוד לא קלטו את זה. לכו תראו את המגנים האחרים בליגה- שלא מצליחים לבצע פעולות פשוטות של עצירת כדור, השתחררות מלחץ או בעיטה לשער. כולל האקס המהולל.
אני מאוד אוהב אותו וחושב שהוא בינגו לגמריי ביחס לעמדה הזאת.
אגב מדובר גם בדמות חיובית למדי.
ייתכן שבעונה הבאה יחליטו לוותר עליו על מנת לפנות מקום לזר בעמדה משפיעה יותר אולם בנתיים הואא מתאים למרקם של הקבוצה באופן פנטסטי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
למה כל תגובה שמציינת טעות גוררת אחריה ישר דיון מתגונן על "לא צריך לשחרר שחקן איקס".
כמגן, האלף בית שאני מצפה זה שלא יעשה טעויות שכרוכות בחולמנות. זה נכון לקורהוט כמו שזה היה נכון לתורג'מן.
אין מה לעשות זו החובה שבאה עם שחקן הגנה. כל חוסר ריכוז קטן עולה ביוקר ברמות הגבוהות, אם אנחנו מכוונים לשם.
ככל שאנחנו מכוונים גבוה יותר ככה אנחנו צריכים לשפוט שחקנים יותר בפינצטה. זה חלק מהעניין.
כמגן, האלף בית שאני מצפה זה שלא יעשה טעויות שכרוכות בחולמנות. זה נכון לקורהוט כמו שזה היה נכון לתורג'מן.
אין מה לעשות זו החובה שבאה עם שחקן הגנה. כל חוסר ריכוז קטן עולה ביוקר ברמות הגבוהות, אם אנחנו מכוונים לשם.
ככל שאנחנו מכוונים גבוה יותר ככה אנחנו צריכים לשפוט שחקנים יותר בפינצטה. זה חלק מהעניין.
- ForeverRed
לא נכנס להשוואות מול מגני הפח של הליגה. מדבר נטו על חוסר השיוויוניות בתגובות שלכם כלפי שחקנים.bs war כתב:
ה"חצי תנועה סבירה" "מהלך התקפי ראוי" אלה דברים שהוא עושה כמעט כל משחק. הוא לא חלוץ או קשר התקפי שנמדד רק בשערים ובישולים, הדברים הקטנים האלה הם אלה שהופכים אותו למגן ושחקן טוב.
כשדודזאדה שורף את האגף ומפנה שטחים אז הוא מגן פח כי הוא לא יודע להרים.
כשקורהוט עושה את זה אז הוא רמה מעל הליגה, גאון כדורגל שהתנועה שלו בונה לנו את משחק ההתקפה (מקצין בכוונה).
קצת אובייקטיביות. קצת פרופורציות.
ואגב האקסית, היא השחקנית הטובה ביותר של מכבי מאז פתיחת העונה.
אני דיברתי בעיקר על פעולות של קורהוט עם הכדור, לא בלעדיו. דברים שדוידזאדה לא יעשה לעולם.ForeverRed כתב: לא נכנס להשוואות מול מגני הפח של הליגה. מדבר נטו על חוסר השיוויוניות בתגובות שלכם כלפי שחקנים.
כשדודזאדה שורף את האגף ומפנה שטחים אז הוא מגן פח כי הוא לא יודע להרים.
כשקורהוט עושה את זה אז הוא רמה מעל הליגה, גאון כדורגל שהתנועה שלו בונה לנו את משחק ההתקפה (מקצין בכוונה).
קצת אובייקטיביות. קצת פרופורציות.
ואגב האקסית, היא השחקנית הטובה ביותר של מכבי מאז פתיחת העונה.
השחקנית הכי טובה של מכבי? היא תימדד מול קבוצות רציניות.