מיכאל אוחנה חתם בבש ברגע האחרון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: מיכאל אוחנה חתם בבש ברגע האחרון

שליחה על ידי זה שי ! »

שחקן גדול פוטנציאל גדול העברה גדולה
ובעיקר בעיקר הימור גדול
אם יגע לשחרר בזמן ולא ללכת ראש בקיר אנחנו והוא נהנה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

זה שי ! כתב:שחקן גדול פוטנציאל גדול העברה גדולה
ובעיקר בעיקר הימור גדול
אם יגע לשחרר בזמן ולא ללכת ראש בקיר אנחנו והוא נהנה
זה שי !
היה מלך הבישולים שנה שעברה עם 11 בישולים ובכללי יותר מבשל מאשר מבקיע ככה שנראה לי עניין הדריבל המוגזם הוא יותר סטיגמה מאשר אמת.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

14 בישולים (נתון בדוק)

וכן, לא ברור איך שחקן שמאוהב בכדור ולא מוסר מגיע ל14 בישולים. ככל הידוע לי הוא גם לא מרים מצבים נייחים שיכולים להחשב לו בבישולים.

מה שכן, דיברתי היום עם כמה חבר'ה מאשדוד, שאמרו לי שהוא שיחק שם מתחת לחלוץ. ולהבקיע 2 שערים מתחת לחלוץ בליגה הלאומית..זה בעייתי..

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

avivgolan כתב: היה מלך הבישולים שנה שעברה עם 11 בישולים ובכללי יותר מבשל מאשר מבקיע ככה שנראה לי עניין הדריבל המוגזם הוא יותר סטיגמה מאשר אמת.
אחי אני לא יודע אם יצא לך לראות את הסרטון שדודו דהן הכין עליו אבל יש שם כמה מהלכים שאם היה מוסר המהלך מסתיים בגול קליל.

ועם כל זה לסיים עם כמות מכובדת של בישולים זה אומר משהו

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

The red one כתב:14 בישולים (נתון בדוק)

וכן, לא ברור איך שחקן שמאוהב בכדור ולא מוסר מגיע ל14 בישולים. ככל הידוע לי הוא גם לא מרים מצבים נייחים שיכולים להחשב לו בבישולים.

מה שכן, דיברתי היום עם כמה חבר'ה מאשדוד, שאמרו לי שהוא שיחק שם מתחת לחלוץ. ולהבקיע 2 שערים מתחת לחלוץ בליגה הלאומית..זה בעייתי..
הם סיפרו לך על הרזומה שלו בנבחרת הצעירה? או שאתה רוצה שאני יספר?
זה בעייתי מאוד לבחון מספרים של ילד שעוד אין לו אפילו 21, הקריירה שלו עוד בחיתולים ואם תסתכל עליו בצורה מעמיקה יותר ממספרים יבשים תראה שהוא כישרון שאין שני לו במדינה שבה גם ככה מספר הכשרונות הגדולים בה נמוך עד לא קיים.

סמל אישי של משתמש
The red one

South Boy כתב:
הם סיפרו לך על הרזומה שלו בנבחרת הצעירה? או שאתה רוצה שאני יספר?
זה בעייתי מאוד לבחון מספרים של ילד שעוד אין לו אפילו 21, הקריירה שלו עוד בחיתולים ואם תסתכל עליו בצורה מעמיקה יותר ממספרים יבשים תראה שהוא כישרון שאין שני לו במדינה שבה גם ככה מספר הכשרונות הגדולים בה נמוך עד לא קיים.
לא הבנתי מה אתה מנסה לשכנע אותי או משהו? אני איתך באותה דעה, סתם העלתי נקודה מעניינת.

ועצם זה שבנבחרות הוא כן מבקיע עוד יותר מעלה את התהייה למה באשדוד לא.

אגב, על איזה רזומה מטורף אתה מדבר בנבחרת הצעירה? שיחק 3 משחקים כבש 3 שערים ששניים מהם במשחק האחרון מול ליכטנשטיין..כאילו..לא צריך לעוף על זה עם כל הכבוד.

אם כבר, בנבחרת הנוער זה נשמע טוב יותר -4 שערים ב9 משחקים. אבל שוב, אם בנבחרת הוא מצליח לשים 4 שערים ב9 משחקים, איך באשדוד 2 שערים ב35 משחקים?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

The red one כתב: לא הבנתי מה אתה מנסה לשכנע אותי או משהו? אני איתך באותה דעה, סתם העלתי נקודה מעניינת.

ועצם זה שבנבחרות הוא כן מבקיע עוד יותר מעלה את התהייה למה באשדוד לא.

אגב, על איזה רזומה מטורף אתה מדבר בנבחרת הצעירה? שיחק 3 משחקים כבש 3 שערים ששניים מהם במשחק האחרון מול ליכטנשטיין..כאילו..לא צריך לעוף על זה עם כל הכבוד.

אם כבר, בנבחרת הנוער זה נשמע טוב יותר -4 שערים ב9 משחקים. אבל שוב, אם בנבחרת הוא מצליח לשים 4 שערים ב9 משחקים, איך באשדוד 2 שערים ב35 משחקים?
וכמה שערים מליקסון כבש?
כי גם מליקסון הוא לא איזה כובש גדול.
תכלס היינו צריכים שחקן נוסף שיודע לבשל ולא שחקן נוסף שיודע לכבוש ואם הוא הצליח לבשל 14-15 בישולים בלאומית זה מעולה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

מה אתה כל הזמן שואלים וכמה וכמה

מה אכפת לי וכמה מליקסון וכמה צדק?! רק אומר שהוא לא כובש הרבה ומעניין למה

לא "זהו הוא פח רצח רק 2 שערים בלאומית", סה"כ מעלה תהייה. לא כל דבר שכותבים פה זה כדי לתקוף!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שתי מסקנות מהיכרות קודמת וקריאת הכתבות שמסקרות את המעבר של אוחנה:

1. מסתבר שחלק מאנשי המקצוע וביניהם גם כאלה שאימנו אותו מגדירים אותו כפליימייקר טהור ולאו דווקא שחקן כנף. כזה שיכול להתלבש בול על העמדה הקדמית בשלישיית הקישור שלנו.
אהבתי לקרוא שהוא שחקן שעובד קשה על המגרש, למרות התווית של הכוכב.

2. יש בעיה בשחרור הכדור, מסרטון של 4 דקות אפשר לראות את זה. או כמו שרפי נידם מאשדוד הגדיר בצורה מצוינת - "צריך ללמוד להרים את הראש בדריבל האחרון. מסוגל לעבור את כל המגרש ואז להוסיף דריבל מיותר".
מצד שני, כמה שחקנים אתם מכירים שמסוגלים לשבור קו הגנה בדריבל ממרכז המגרש?

אפשר לעבוד על הבעיות שלו.
הוא פוטנציאל נדיר.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ForeverRed כתב:שתי מסקנות מהיכרות קודמת וקריאת הכתבות שמסקרות את המעבר של אוחנה:

1. מסתבר שחלק מאנשי המקצוע וביניהם גם כאלה שאימנו אותו מגדירים אותו כפליימייקר טהור ולאו דווקא שחקן כנף. כזה שיכול להתלבש בול על העמדה הקדמית בשלישיית הקישור שלנו.
אהבתי לקרוא שהוא שחקן שעובד קשה על המגרש, למרות התווית של הכוכב.

2. יש בעיה בשחרור הכדור, מסרטון של 4 דקות אפשר לראות את זה. או כמו שרפי נידם מאשדוד הגדיר בצורה מצוינת - "צריך ללמוד להרים את הראש בדריבל האחרון. מסוגל לעבור את כל המגרש ואז להוסיף דריבל מיותר".
מצד שני, כמה שחקנים אתם מכירים שמסוגלים לשבור קו הגנה בדריבל ממרכז המגרש?

אפשר לעבוד על הבעיות שלו.
הוא פוטנציאל נדיר.
הבעיות שיש לנידם גרועות הרבה יותר מאוחנה האמן לי

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

החתמה מעולה שלנו, אלונה ממשיכה עם ההתנהלות המדהימה, הכל בשקט, במקצועיות כל הכבוד.
לגבי העיניין של השערים, אני לא יודע להגיד אבל אולי מישהו יודע, מתוך ה 71 משחקים ששיחק, כמה דקות בפועל יש לו? כי אם העונה הראשונה שלו הייתה בגיל 16 ונתנו לו 2-3 דקות בעיות אבל רשמו לו את זה בתור הופעה זה קצת משקר, צריך להסתכל על נתוני השערים/בישולים ביחס לכמות הדקות שלו

סמל אישי של משתמש
The red one

blueman כתב:החתמה מעולה שלנו, אלונה ממשיכה עם ההתנהלות המדהימה, הכל בשקט, במקצועיות כל הכבוד.
לגבי העיניין של השערים, אני לא יודע להגיד אבל אולי מישהו יודע, מתוך ה 71 משחקים ששיחק, כמה דקות בפועל יש לו? כי אם העונה הראשונה שלו הייתה בגיל 16 ונתנו לו 2-3 דקות בעיות אבל רשמו לו את זה בתור הופעה זה קצת משקר, צריך להסתכל על נתוני השערים/בישולים ביחס לכמות הדקות שלו
5243 דקות ב-3 העונות האחרונות, מתוכן 4 שערים.

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

קבלו תיקון לגבי הכרטיס, הבהירו עכשיו בוואלה ספורט שאוחנה ויתר על ה50% מהכרטיס שלו בשביל המעבר ולכן עדיין נשארו 50% מהכרטיס אצל ג׳קי.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

The red one כתב: 5243 דקות ב-3 העונות האחרונות, מתוכן 4 שערים.
זאת אומרת שזה לא בדיוק 71 משחקים, יותר בכיוון של 58 משחקים. מתוכם 4 שערים ובסביבות ב 14 בישולים לילד בן 20, אני חושב שזה מספרים יפים מאוד

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

blueman כתב: זאת אומרת שזה לא בדיוק 71 משחקים, יותר בכיוון של 58 משחקים. מתוכם 4 שערים ובסביבות ב 14 בישולים לילד בן 20, אני חושב שזה מספרים יפים מאוד
בקבוצה קטנה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה