מיכאל אוחנה חתם בבש ברגע האחרון
Re: מיכאל אוחנה חתם בבש ברגע האחרון
שחקן גדול פוטנציאל גדול העברה גדולה
ובעיקר בעיקר הימור גדול
אם יגע לשחרר בזמן ולא ללכת ראש בקיר אנחנו והוא נהנה
זה שי !
ובעיקר בעיקר הימור גדול
זה שי !

היה מלך הבישולים שנה שעברה עם 11 בישולים ובכללי יותר מבשל מאשר מבקיע ככה שנראה לי עניין הדריבל המוגזם הוא יותר סטיגמה מאשר אמת.זה שי ! כתב:שחקן גדול פוטנציאל גדול העברה גדולה
ובעיקר בעיקר הימור גדול
זה שי !
- The red one
14 בישולים (נתון בדוק)
וכן, לא ברור איך שחקן שמאוהב בכדור ולא מוסר מגיע ל14 בישולים. ככל הידוע לי הוא גם לא מרים מצבים נייחים שיכולים להחשב לו בבישולים.
מה שכן, דיברתי היום עם כמה חבר'ה מאשדוד, שאמרו לי שהוא שיחק שם מתחת לחלוץ. ולהבקיע 2 שערים מתחת לחלוץ בליגה הלאומית..זה בעייתי..
וכן, לא ברור איך שחקן שמאוהב בכדור ולא מוסר מגיע ל14 בישולים. ככל הידוע לי הוא גם לא מרים מצבים נייחים שיכולים להחשב לו בבישולים.
מה שכן, דיברתי היום עם כמה חבר'ה מאשדוד, שאמרו לי שהוא שיחק שם מתחת לחלוץ. ולהבקיע 2 שערים מתחת לחלוץ בליגה הלאומית..זה בעייתי..
- yanivnew91
אחי אני לא יודע אם יצא לך לראות את הסרטון שדודו דהן הכין עליו אבל יש שם כמה מהלכים שאם היה מוסר המהלך מסתיים בגול קליל.avivgolan כתב: היה מלך הבישולים שנה שעברה עם 11 בישולים ובכללי יותר מבשל מאשר מבקיע ככה שנראה לי עניין הדריבל המוגזם הוא יותר סטיגמה מאשר אמת.
ועם כל זה לסיים עם כמות מכובדת של בישולים זה אומר משהו
הם סיפרו לך על הרזומה שלו בנבחרת הצעירה? או שאתה רוצה שאני יספר?The red one כתב:14 בישולים (נתון בדוק)
זה בעייתי מאוד לבחון מספרים של ילד שעוד אין לו אפילו 21, הקריירה שלו עוד בחיתולים ואם תסתכל עליו בצורה מעמיקה יותר ממספרים יבשים תראה שהוא כישרון שאין שני לו במדינה שבה גם ככה מספר הכשרונות הגדולים בה נמוך עד לא קיים.
- The red one
לא הבנתי מה אתה מנסה לשכנע אותי או משהו? אני איתך באותה דעה, סתם העלתי נקודה מעניינת.South Boy כתב:
הם סיפרו לך על הרזומה שלו בנבחרת הצעירה? או שאתה רוצה שאני יספר?
זה בעייתי מאוד לבחון מספרים של ילד שעוד אין לו אפילו 21, הקריירה שלו עוד בחיתולים ואם תסתכל עליו בצורה מעמיקה יותר ממספרים יבשים תראה שהוא כישרון שאין שני לו במדינה שבה גם ככה מספר הכשרונות הגדולים בה נמוך עד לא קיים.
ועצם זה שבנבחרות הוא כן מבקיע עוד יותר מעלה את התהייה למה באשדוד לא.
אגב, על איזה רזומה מטורף אתה מדבר בנבחרת הצעירה? שיחק 3 משחקים כבש 3 שערים ששניים מהם במשחק האחרון מול ליכטנשטיין..כאילו..לא צריך לעוף על זה עם כל הכבוד.
אם כבר, בנבחרת הנוער זה נשמע טוב יותר -4 שערים ב9 משחקים. אבל שוב, אם בנבחרת הוא מצליח לשים 4 שערים ב9 משחקים, איך באשדוד 2 שערים ב35 משחקים?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וכמה שערים מליקסון כבש?The red one כתב: לא הבנתי מה אתה מנסה לשכנע אותי או משהו? אני איתך באותה דעה, סתם העלתי נקודה מעניינת.
ועצם זה שבנבחרות הוא כן מבקיע עוד יותר מעלה את התהייה למה באשדוד לא.
אגב, על איזה רזומה מטורף אתה מדבר בנבחרת הצעירה? שיחק 3 משחקים כבש 3 שערים ששניים מהם במשחק האחרון מול ליכטנשטיין..כאילו..לא צריך לעוף על זה עם כל הכבוד.
אם כבר, בנבחרת הנוער זה נשמע טוב יותר -4 שערים ב9 משחקים. אבל שוב, אם בנבחרת הוא מצליח לשים 4 שערים ב9 משחקים, איך באשדוד 2 שערים ב35 משחקים?
כי גם מליקסון הוא לא איזה כובש גדול.
תכלס היינו צריכים שחקן נוסף שיודע לבשל ולא שחקן נוסף שיודע לכבוש ואם הוא הצליח לבשל 14-15 בישולים בלאומית זה מעולה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
מה אתה כל הזמן שואלים וכמה וכמה
מה אכפת לי וכמה מליקסון וכמה צדק?! רק אומר שהוא לא כובש הרבה ומעניין למה
לא "זהו הוא פח רצח רק 2 שערים בלאומית", סה"כ מעלה תהייה. לא כל דבר שכותבים פה זה כדי לתקוף!
מה אכפת לי וכמה מליקסון וכמה צדק?! רק אומר שהוא לא כובש הרבה ומעניין למה
לא "זהו הוא פח רצח רק 2 שערים בלאומית", סה"כ מעלה תהייה. לא כל דבר שכותבים פה זה כדי לתקוף!
- ForeverRed
שתי מסקנות מהיכרות קודמת וקריאת הכתבות שמסקרות את המעבר של אוחנה:
1. מסתבר שחלק מאנשי המקצוע וביניהם גם כאלה שאימנו אותו מגדירים אותו כפליימייקר טהור ולאו דווקא שחקן כנף. כזה שיכול להתלבש בול על העמדה הקדמית בשלישיית הקישור שלנו.
אהבתי לקרוא שהוא שחקן שעובד קשה על המגרש, למרות התווית של הכוכב.
2. יש בעיה בשחרור הכדור, מסרטון של 4 דקות אפשר לראות את זה. או כמו שרפי נידם מאשדוד הגדיר בצורה מצוינת - "צריך ללמוד להרים את הראש בדריבל האחרון. מסוגל לעבור את כל המגרש ואז להוסיף דריבל מיותר".
מצד שני, כמה שחקנים אתם מכירים שמסוגלים לשבור קו הגנה בדריבל ממרכז המגרש?
אפשר לעבוד על הבעיות שלו.
הוא פוטנציאל נדיר.
1. מסתבר שחלק מאנשי המקצוע וביניהם גם כאלה שאימנו אותו מגדירים אותו כפליימייקר טהור ולאו דווקא שחקן כנף. כזה שיכול להתלבש בול על העמדה הקדמית בשלישיית הקישור שלנו.
2. יש בעיה בשחרור הכדור, מסרטון של 4 דקות אפשר לראות את זה. או כמו שרפי נידם מאשדוד הגדיר בצורה מצוינת - "צריך ללמוד להרים את הראש בדריבל האחרון. מסוגל לעבור את כל המגרש ואז להוסיף דריבל מיותר".
הוא פוטנציאל נדיר.
הבעיות שיש לנידם גרועות הרבה יותר מאוחנה האמן ליForeverRed כתב:שתי מסקנות מהיכרות קודמת וקריאת הכתבות שמסקרות את המעבר של אוחנה:
הוא פוטנציאל נדיר.
החתמה מעולה שלנו, אלונה ממשיכה עם ההתנהלות המדהימה, הכל בשקט, במקצועיות כל הכבוד.
לגבי העיניין של השערים, אני לא יודע להגיד אבל אולי מישהו יודע, מתוך ה 71 משחקים ששיחק, כמה דקות בפועל יש לו? כי אם העונה הראשונה שלו הייתה בגיל 16 ונתנו לו 2-3 דקות בעיות אבל רשמו לו את זה בתור הופעה זה קצת משקר, צריך להסתכל על נתוני השערים/בישולים ביחס לכמות הדקות שלו
לגבי העיניין של השערים, אני לא יודע להגיד אבל אולי מישהו יודע, מתוך ה 71 משחקים ששיחק, כמה דקות בפועל יש לו? כי אם העונה הראשונה שלו הייתה בגיל 16 ונתנו לו 2-3 דקות בעיות אבל רשמו לו את זה בתור הופעה זה קצת משקר, צריך להסתכל על נתוני השערים/בישולים ביחס לכמות הדקות שלו
- The red one
5243 דקות ב-3 העונות האחרונות, מתוכן 4 שערים.blueman כתב:החתמה מעולה שלנו, אלונה ממשיכה עם ההתנהלות המדהימה, הכל בשקט, במקצועיות כל הכבוד.
קבלו תיקון לגבי הכרטיס, הבהירו עכשיו בוואלה ספורט שאוחנה ויתר על ה50% מהכרטיס שלו בשביל המעבר ולכן עדיין נשארו 50% מהכרטיס אצל ג׳קי.
זאת אומרת שזה לא בדיוק 71 משחקים, יותר בכיוון של 58 משחקים. מתוכם 4 שערים ובסביבות ב 14 בישולים לילד בן 20, אני חושב שזה מספרים יפים מאודThe red one כתב: 5243 דקות ב-3 העונות האחרונות, מתוכן 4 שערים.
בקבוצה קטנהblueman כתב: זאת אומרת שזה לא בדיוק 71 משחקים, יותר בכיוון של 58 משחקים. מתוכם 4 שערים ובסביבות ב 14 בישולים לילד בן 20, אני חושב שזה מספרים יפים מאוד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]