נתניה- באר שבע, ראשון, 20:50
Re: נתניה- באר שבע, ראשון, 20:50
וואוו היה פה חם אתמול!
אני מקווה שרובנו נרגעו קצת, אני יודע שאני נרגעתי, חברים אני חושב שהרוב הגדול מגזים, נכון שרוב הטענות פה שקראתי היו נכונות, אבל כמו שמישהו רשם פה אני מסתכל על דרך ופחות על תוצאה (במשחק חסר חשיבות בגביע הטוטו כמובן), ואתמול בניגוד לשאר המשחקים ניראנו טיפה יותר טוב במחצית הראשונה וטוב כמו בשאר המשחקים במחצית השניה, נכון שיש מלא דברים לתקן (דברים שהיו עוד במשחק נגד בייתר וכפס) אבל תיאום בהגנה לדוגמא זה לא דבר שיוצרים ב 3-4 משחקים. אתמול סבלנו מחוסר מזל מטריף, ואחרי הבעיטה של בוזי אם אני לא טועה שארבייטמן פשוט הציל מהקו אמרתי לבחור שישב לידי שאם זה לא נכנס אז כנראה שכלום לא ייכנס ויש גם ימים כאלו. סה״כ אנחנו רואים שמליקסון ודאווידזאדה ממשיכים ביכולת הטובה וגם טוני הראה פה ושם ניצוצות. בקיצור נגמרו הניסיונות, נגמרו ההרכבים של חלוקת העומס, הגענו לדבר האמיתי, אני מאמין בקבוצה ומאמין בבכר
אני מקווה שרובנו נרגעו קצת, אני יודע שאני נרגעתי, חברים אני חושב שהרוב הגדול מגזים, נכון שרוב הטענות פה שקראתי היו נכונות, אבל כמו שמישהו רשם פה אני מסתכל על דרך ופחות על תוצאה (במשחק חסר חשיבות בגביע הטוטו כמובן), ואתמול בניגוד לשאר המשחקים ניראנו טיפה יותר טוב במחצית הראשונה וטוב כמו בשאר המשחקים במחצית השניה, נכון שיש מלא דברים לתקן (דברים שהיו עוד במשחק נגד בייתר וכפס) אבל תיאום בהגנה לדוגמא זה לא דבר שיוצרים ב 3-4 משחקים. אתמול סבלנו מחוסר מזל מטריף, ואחרי הבעיטה של בוזי אם אני לא טועה שארבייטמן פשוט הציל מהקו אמרתי לבחור שישב לידי שאם זה לא נכנס אז כנראה שכלום לא ייכנס ויש גם ימים כאלו. סה״כ אנחנו רואים שמליקסון ודאווידזאדה ממשיכים ביכולת הטובה וגם טוני הראה פה ושם ניצוצות. בקיצור נגמרו הניסיונות, נגמרו ההרכבים של חלוקת העומס, הגענו לדבר האמיתי, אני מאמין בקבוצה ומאמין בבכר
!!!Totti כתב:מטריף אותי עניין המיתוג וכוח ההרתעה שפשוט לא קיימים.
גם מול מכבי מצופפים וכאחד שראה יותר ממשחק אחד שלהם בשלוש השנים האחרונות, גם הם מאבדים לפעמים את הראש ומניעים כדור בצורה לא יעיל. ההבדל הוא בשתי המילים שמופיעות בשורה הראשונה ועל כך האכזבה הענקית שלי גם ממשחק גביע טוטו חסר חשיבות.
במקום למתג את עצמנו כקבוצה דורסנית שלא רק עולה בהרכב עם 11 מפלצות, אלא גם מפרקת את היריבות הקיקיוניות מהתחתחית תוך 10 דק' קלות, אנחנו ממשיכים להתבסס כלוזרים הגדולים של הליגה.
אין מה לעשות, כדורגל הוא משחק פסיכולוגי ברובו, כשאתה יוצר כוח הרתעה מטורף, זה מחלחל ליריב שלך שמגיע ברגליים רועדות והרשת תנוע, אין מנוס.
אבל במקום שמשחק נגד באר שבע על הלוח המשחקים יסומן בקרב כל קבוצות 4-14 המשחק בלתי עביר, רובן באמת מאמינות שאפשר לקחת נקודות בו וחלקן גם מצליחות.
זאת הבעיה הכי גדולה.
למרות הסגל הנוצץ, אף אחד לא מפחד מאיתנו. אפילו למכבי חיפה שהיא בנפילה בשנים האחרונות יש יותר כוח הרתעה מאיתנו.
איתן עזריה ובכר חייבים לעשות עם זה משהו.
מכבי כבר איבדה את כוח ההרתעה שהיה לה בשנה של סוזה. ראינו גם את מכבי פ"ת במשחק גביע הטוטו וגם את ק"ש ואפילו שנה שעברה את נתניה באותו סוג משחק כמו ששיחקה נגדנו אתמול.שמעון א כתב: !!!
זאת הבעיה הכי גדולה.
למרות הסגל הנוצץ, אף אחד לא מפחד מאיתנו. אפילו למכבי חיפה שהיא בנפילה בשנים האחרונות יש יותר כוח הרתעה מאיתנו.
איתן עזריה ובכר חייבים לעשות עם זה משהו.
לא מדויק. השיטה שבכר מנסה להנחיל (כל כדור שאצל השוער עובר לאחד משחקנינו הפנוים, בדרך כלל לשחקני ההגנה) מביאה לכך שהכדור מסתובב לא מעט ליד ההגנה שלנו. האם זו שיטה נכונה? ימים יגידו, בינתיים אנחנו משלמים ביוקר.yossi כתב: אין קשר בין הטעויות של אוגו ואילוז להנעת כדור/שיטה/כל מילה אחרת, נטו ריכוז שבזה השחקן הישראלי נופל פעם אחר פעם.
כל קבוצה שמתבססת על הנעת כדור מניעה מאחור, ואני לא רואה אצלם את הטעויות האלה.delta7 כתב: לא מדויק. השיטה שבכר מנסה להנחיל (כל כדור שאצל השוער עובר לאחד משחקנינו הפנוים, בדרך כלל לשחקני ההגנה) מביאה לכך שהכדור מסתובב לא מעט ליד ההגנה שלנו. האם זו שיטה נכונה? ימים יגידו, בינתיים אנחנו משלמים ביוקר.
אילוז מסר בלי להרים את הראש (בשבילו אני מקווה), אוגו היה סתם שאנן וחולמני. עובדה שמיד אחכ איבד שוב. טוב שבכר הוציא אותו.
גם אם אין אופציית מסירה מוציאים לחוץ, לא קרה כלום.
זהו בדיוק, חלק מהשיטה זה להרים ראש, לא לחלום (כי זה באזור מסוכן שכל איבוד=גול, שאל את ביטון, אוגו, ראדי), להעיף החוצה אם צריך, כשלא מאומנים בכל זה משלמים במזומן.yossi כתב: כל קבוצה שמתבססת על הנעת כדור מניעה מאחור, ואני לא רואה אצלם את הטעויות האלה.
אילוז מסר בלי להרים את הראש (בשבילו אני מקווה), אוגו היה סתם שאנן וחולמני. עובדה שמיד אחכ איבד שוב. טוב שבכר הוציא אותו.
גם אם אין אופציית מסירה מוציאים לחוץ, לא קרה כלום.
קבוצות אחרות? לא מעניינות אותי. מטריף אותי שפרט לתון, כל קבוצה שהבקיעה מולנו (כולל במחנה האימונים) עשתה זאת ע"י מתנות שקיבלה מאיתנו - ממש קיבלו שערים על מגש.
שימו לב לרצף הבלתי נתפס של טעויות לא מחויבות המציאות שעלו לנו בהדחה מאירופה/איבוד נקודות:
ביטון- מחזיר אחורה במשחק אימון וכתוצאה מכך מקבלים גול.
הובאן- שולח רגל בחוסר אחריות מוחלט בדקה 87 ושולח גם את תון לשלב הבא.
צדק- רגע של חוסר אחריות עוזר לתון לעלות לשלב הבא.
אילוז - מרחיק אחורה ומקבלים גול.
אוגו - איבוד כדור שמוביל לגול.
ראדי - איבוד כדור שמוביל לגול.
חבר'ה, יכולנו להיות במקום אחר עם טיפה יותר ריכוז.
אסור לקבוצה ברמתנו או אפילו ברמה שאנחנו שואפים להגיע אליה לעשות כאלו טעויות חסרות אחריות.
השנה הדברים הקטנים האלו יעשו את ההבדל בין תואר ביד לבין להישאר עם הנקניק ביד.
אסור לקבוצה ברמתנו או אפילו ברמה שאנחנו שואפים להגיע אליה לעשות כאלו טעויות חסרות אחריות.

מעניין מה אנדרס אסקובר היה חושב על זהשי האדום כתב:שימו לב לרצף הבלתי נתפס של טעויות לא מחויבות המציאות שעלו לנו בהדחה מאירופה/איבוד נקודות:
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב: מעניין מה אנדרס אסקובר היה חושב על זה
רצה בזמנו להיכנס כדיבוק בישראל כהן
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
היה אומר שעל טעויות משלמיםTotti כתב: מעניין מה אנדרס אסקובר היה חושב על זה
ובמזומן.
סוף, סוף.שי האדום כתב:שימו לב לרצף הבלתי נתפס של טעויות לא מחויבות המציאות שעלו לנו בהדחה מאירופה/איבוד נקודות: