בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
אתם חייבים אבל ממש חייבים להפסיק להציע שמות כמו אלישע ולחמן למערכת שלנו.
אין ישראלי ראוי חוץ מגרנט שאם יחזור לארץ זה לחיפה.
אין ישראלי ראוי חוץ מגרנט שאם יחזור לארץ זה לחיפה.
וגם גרנט זה בכלל שאחד בפנסיה ועשה מסעות של אחרי צבא בעולם ואיבד את הקשר לכדורגל
גרנט בוחש ברמה גבוהה ויש לו קשרים בכל חור. את היכולות שלו לנהל חדר הלבשה אנחנו מכירים. כמאמן הוא סיים את הפרק שלו אבל כמנהל מקצועי זה יכול להיות מעניין.
גרנט בטריפים במזרח כבר שנתיים
מצטער להגיד אבל לא נראה שיש מאמן לקבוצה
אין משחק הגנה, אין משחק התקפה
או שהם עושים לו דווקא או שהם לא מבינים
לא יודע מה לחשוב כבר
לא יודע מה לחשוב כבר
וואלקם.ns75 כתב:מצטער להגיד אבל לא נראה שיש מאמן לקבוצה
לא יודע מה לחשוב כבר
אני צועק את זה כבר חודש.
אגב, שיחקנו היום מול קבוצה שאיבדה את שתי הכוכבים שלה משנה שעברה, נבנתה הרבה יותר מאוחר מאיתנו עם תקציב הרבה, אבל הרבה יותר קטן משלנו.
זה לא להאמין איזה הבדל יש בין שתי הקבוצות האלה ברמת האימון והסדר במגרש.
רק שלא נמשיך לספר לעצמנו שברק לא אשם וזה ההנלה והשחקנים.
יש לנו סגל חלש ומביך. מלא בשחקנים שפסגת הקריירה שלהם צריכה להיות קבוצת אמצע טבלה.
טעיתי בענק לגבי מספר שחקנים ולגבי הסגל הזה באופן כללי. אולי הוא שווה עוד כמה נקודות אבל זה לא היה משנה הרבה.
בכר בעונה לא טובה אבל הוא לא קוסם. יש לו קבוצה לא מאוזנת בעליל, מלאה בשחקנים בינוניים שבאו על חשבון כאלה עם איכות בלתי נגמרת ובעיקר קבוצה עם שחקנים בלי שום שאיפות, בגלל זה לא מזיז להם המצב בטבלה ובגלל זה יותר ״טוב״ להם לסיים בפלייאוף התחתון ולהעביר את הזמן עד הקיץ במקום 8.
כן, אני יודע שבכר הוא חלק מהבנייה של הקבוצה ולא אכפת לי מה הוא אומר בסוף המשחקים. אכפת לי מה עובר לו בראש. מקווה שהמחשבה היחידה שלו זה להגיע בקיץ ולהעיף ראשים באוויר.
טעיתי בענק לגבי מספר שחקנים ולגבי הסגל הזה באופן כללי. אולי הוא שווה עוד כמה נקודות אבל זה לא היה משנה הרבה.
בכר בעונה לא טובה אבל הוא לא קוסם. יש לו קבוצה לא מאוזנת בעליל, מלאה בשחקנים בינוניים שבאו על חשבון כאלה עם איכות בלתי נגמרת ובעיקר קבוצה עם שחקנים בלי שום שאיפות, בגלל זה לא מזיז להם המצב בטבלה ובגלל זה יותר ״טוב״ להם לסיים בפלייאוף התחתון ולהעביר את הזמן עד הקיץ במקום 8.
כן, אני יודע שבכר הוא חלק מהבנייה של הקבוצה ולא אכפת לי מה הוא אומר בסוף המשחקים. אכפת לי מה עובר לו בראש. מקווה שהמחשבה היחידה שלו זה להגיע בקיץ ולהעיף ראשים באוויר.
- ForeverRed
עבור מכבי נתניה, שמרבית הסגל שלה נשאר אגב, הגעה לפלייאוף נחשבת להצלחה.rkuka כתב:אגב, שיחקנו היום מול קבוצה שאיבדה את שתי הכוכבים שלה משנה שעברה, נבנתה הרבה יותר מאוחר מאיתנו עם תקציב הרבה, אבל הרבה יותר קטן משלנו.
עבורנו זה כישלון מוחלט.
השחקנים שלנו משחקים עם הראש באדמה בזמן שנתניה מגיעה במצב רוח טוב מהמיקום שלה מדי שבוע.
הפער הזה בין ציפיות להישגים הוא אחד הקטלניים בכדורגל.
CrazyRed7 כתב:יש לנו סגל חלש ומביך. מלא בשחקנים שפסגת הקריירה שלהם צריכה להיות קבוצת אמצע טבלה.
לא קונה את זה, יש לנו שחקנים מהמובילים בארץ בכל עמדה כל שחקן לחוד בהגנה שלנו הוא מהמובילים בארץ בעמדה שלו. אוגו זה אותו אוגו שקיבל את סאבו וטאפוקו באמצע - שוב אמצע שמורכב מהשחקנים הבכירים שהליגה שלנו יכולה להציע. בהתקפה אתה עם בן שהר, ניגל וסאבע - שוב מהשחקנים הטובים שיש לליגה הזאת להציע. עוד לא דיברנו על מליקסון וממן!
יש לנו בעיה אחת השנה! המאמן שלנו התחיל להאמין למה שכותבים עליו בעיתון. האוסף שחקנים הזה נראה מצחיק כל שבוע , עם הרכבים הזויים חילופים בדקה ה30 של פאניקה ובעיקר חוסר דרך ואיבוד כיוון.
מספיק לזרוק את זה על השחקנים!
בחיי שאני כבר לא יודע אם אתה כותב את זה מאמונה שלמה או סתם להצדיק את היותך סנגור על עיוור.CrazyRed7 כתב:יש לנו סגל חלש ומביך. מלא בשחקנים שפסגת הקריירה שלהם צריכה להיות קבוצת אמצע טבלה.
יש לו סגל פצצה,הוא בחר אותם אחד אחד.
הם נראים כמו צל של עצמם.
הכל עליו,הכל.
פאניקה?rkuka כתב:
לא קונה את זה, יש לנו שחקנים מהמובילים בארץ בכל עמדה כל שחקן לחוד בהגנה שלנו הוא מהמובילים בארץ בעמדה שלו. אוגו זה אותו אוגו שקיבל את סאבו וטאפוקו באמצע - שוב אמצע שמורכב מהשחקנים הבכירים שהליגה שלנו יכולה להציע. בהתקפה אתה עם בן שהר, ניגל וסאבע - שוב מהשחקנים הטובים שיש לליגה הזאת להציע. עוד לא דיברנו על מליקסון וממן!
יש לנו בעיה אחת השנה! המאמן שלנו התחיל להאמין למה שכותבים עליו בעיתון. האוסף שחקנים הזה נראה מצחיק כל שבוע , עם הרכבים הזויים חילופים בדקה ה30 של פאניקה ובעיקר חוסר דרך ואיבוד כיוון.
מספיק לזרוק את זה על השחקנים!
בלי החילוף הזה אנחנו חוטפים 4
אם אשאל אותך מי אתה משאיר לעונה הבאה אתה לא מגיע ל10 שחקנים.אדום זקן כתב: בחיי שאני כבר לא יודע אם אתה כותב את זה מאמונה שלמה או סתם להצדיק את היותך סנגור על עיוור.
יש לו סגל פצצה,הוא בחר אותם אחד אחד.
הם נראים כמו צל של עצמם.
הכל עליו,הכל.
זאת הנקודה שלי.
אולי מבחינה פרסונלית יש פה שחקנים לא רעים ביחס לליגה אבל הסגל של מועדון ששואף לזכות באליפות ובתארים כל עונה?סגל קטסטרופה.
לא מאוזן, כמעט ללא מנהיגים ושחקנים מובילים ובעיקר חוסר התאמה בין שחקנים. לא הייתה שום מחשבה בבנייה של הסגל הזה ופה כמובן האשמה על הצוות המקצועי והניהולי.
לא מבין מה צריך את הויכוח הזה כל שבוע מחדש.
בכר נכשל כשלון חרוץ, זה לא מוטל בספק.
עם כל זה, קודם כל הוא צריך צריך להיות פה בעונה הבאה. עכשיו בואו נדבר על השאר.
בכר נכשל כשלון חרוץ, זה לא מוטל בספק.
עם כל זה, קודם כל הוא צריך צריך להיות פה בעונה הבאה. עכשיו בואו נדבר על השאר.
- ForeverRed
גם הסגל המוכשר בעולם לא יצליח ללא איזונים נכונים.
לנו אין אפילו טיפה מזה.
מעבר לכך, יותר מדי שחקנים שמעבר לשיא.
שמות ומשכורות לא משחקים על הדשא.
לנו אין אפילו טיפה מזה.
מעבר לכך, יותר מדי שחקנים שמעבר לשיא.
שמות ומשכורות לא משחקים על הדשא.