בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי הפועלעולה »

אתם חייבים אבל ממש חייבים להפסיק להציע שמות כמו אלישע ולחמן למערכת שלנו.
אין ישראלי ראוי חוץ מגרנט שאם יחזור לארץ זה לחיפה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

וגם גרנט זה בכלל שאחד בפנסיה ועשה מסעות של אחרי צבא בעולם ואיבד את הקשר לכדורגל
תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

גרנט בוחש ברמה גבוהה ויש לו קשרים בכל חור. את היכולות שלו לנהל חדר הלבשה אנחנו מכירים. כמאמן הוא סיים את הפרק שלו אבל כמנהל מקצועי זה יכול להיות מעניין.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גרנט בטריפים במזרח כבר שנתיים

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

מצטער להגיד אבל לא נראה שיש מאמן לקבוצה

אין משחק הגנה, אין משחק התקפה

או שהם עושים לו דווקא או שהם לא מבינים

לא יודע מה לחשוב כבר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:מצטער להגיד אבל לא נראה שיש מאמן לקבוצה

אין משחק הגנה, אין משחק התקפה

או שהם עושים לו דווקא או שהם לא מבינים

לא יודע מה לחשוב כבר
וואלקם.
אני צועק את זה כבר חודש.

סמל אישי של משתמש
rkuka
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי rkuka »

אגב, שיחקנו היום מול קבוצה שאיבדה את שתי הכוכבים שלה משנה שעברה, נבנתה הרבה יותר מאוחר מאיתנו עם תקציב הרבה, אבל הרבה יותר קטן משלנו.
זה לא להאמין איזה הבדל יש בין שתי הקבוצות האלה ברמת האימון והסדר במגרש.

רק שלא נמשיך לספר לעצמנו שברק לא אשם וזה ההנלה והשחקנים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

יש לנו סגל חלש ומביך. מלא בשחקנים שפסגת הקריירה שלהם צריכה להיות קבוצת אמצע טבלה.
טעיתי בענק לגבי מספר שחקנים ולגבי הסגל הזה באופן כללי. אולי הוא שווה עוד כמה נקודות אבל זה לא היה משנה הרבה.

בכר בעונה לא טובה אבל הוא לא קוסם. יש לו קבוצה לא מאוזנת בעליל, מלאה בשחקנים בינוניים שבאו על חשבון כאלה עם איכות בלתי נגמרת ובעיקר קבוצה עם שחקנים בלי שום שאיפות, בגלל זה לא מזיז להם המצב בטבלה ובגלל זה יותר ״טוב״ להם לסיים בפלייאוף התחתון ולהעביר את הזמן עד הקיץ במקום 8.

כן, אני יודע שבכר הוא חלק מהבנייה של הקבוצה ולא אכפת לי מה הוא אומר בסוף המשחקים. אכפת לי מה עובר לו בראש. מקווה שהמחשבה היחידה שלו זה להגיע בקיץ ולהעיף ראשים באוויר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

rkuka כתב:אגב, שיחקנו היום מול קבוצה שאיבדה את שתי הכוכבים שלה משנה שעברה, נבנתה הרבה יותר מאוחר מאיתנו עם תקציב הרבה, אבל הרבה יותר קטן משלנו.
זה לא להאמין איזה הבדל יש בין שתי הקבוצות האלה ברמת האימון והסדר במגרש.

רק שלא נמשיך לספר לעצמנו שברק לא אשם וזה ההנלה והשחקנים.
עבור מכבי נתניה, שמרבית הסגל שלה נשאר אגב, הגעה לפלייאוף נחשבת להצלחה.
עבורנו זה כישלון מוחלט.
השחקנים שלנו משחקים עם הראש באדמה בזמן שנתניה מגיעה במצב רוח טוב מהמיקום שלה מדי שבוע.
הפער הזה בין ציפיות להישגים הוא אחד הקטלניים בכדורגל.

סמל אישי של משתמש
rkuka
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי rkuka »

CrazyRed7 כתב:יש לנו סגל חלש ומביך. מלא בשחקנים שפסגת הקריירה שלהם צריכה להיות קבוצת אמצע טבלה.
טעיתי בענק לגבי מספר שחקנים ולגבי הסגל הזה באופן כללי. אולי הוא שווה עוד כמה נקודות אבל זה לא היה משנה הרבה.

בכר בעונה לא טובה אבל הוא לא קוסם. יש לו קבוצה לא מאוזנת בעליל, מלאה בשחקנים בינוניים שבאו על חשבון כאלה עם איכות בלתי נגמרת ובעיקר קבוצה עם שחקנים בלי שום שאיפות, בגלל זה לא מזיז להם המצב בטבלה ובגלל זה יותר ״טוב״ להם לסיים בפלייאוף התחתון ולהעביר את הזמן עד הקיץ במקום 8.

כן, אני יודע שבכר הוא חלק מהבנייה של הקבוצה ולא אכפת לי מה הוא אומר בסוף המשחקים. אכפת לי מה עובר לו בראש. מקווה שהמחשבה היחידה שלו זה להגיע בקיץ ולהעיף ראשים באוויר.

לא קונה את זה, יש לנו שחקנים מהמובילים בארץ בכל עמדה כל שחקן לחוד בהגנה שלנו הוא מהמובילים בארץ בעמדה שלו. אוגו זה אותו אוגו שקיבל את סאבו וטאפוקו באמצע - שוב אמצע שמורכב מהשחקנים הבכירים שהליגה שלנו יכולה להציע. בהתקפה אתה עם בן שהר, ניגל וסאבע - שוב מהשחקנים הטובים שיש לליגה הזאת להציע. עוד לא דיברנו על מליקסון וממן!
יש לנו בעיה אחת השנה! המאמן שלנו התחיל להאמין למה שכותבים עליו בעיתון. האוסף שחקנים הזה נראה מצחיק כל שבוע , עם הרכבים הזויים חילופים בדקה ה30 של פאניקה ובעיקר חוסר דרך ואיבוד כיוון.

מספיק לזרוק את זה על השחקנים!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב:יש לנו סגל חלש ומביך. מלא בשחקנים שפסגת הקריירה שלהם צריכה להיות קבוצת אמצע טבלה.

בחיי שאני כבר לא יודע אם אתה כותב את זה מאמונה שלמה או סתם להצדיק את היותך סנגור על עיוור.
יש לו סגל פצצה,הוא בחר אותם אחד אחד.
הם נראים כמו צל של עצמם.
הכל עליו,הכל.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

rkuka כתב:
לא קונה את זה, יש לנו שחקנים מהמובילים בארץ בכל עמדה כל שחקן לחוד בהגנה שלנו הוא מהמובילים בארץ בעמדה שלו. אוגו זה אותו אוגו שקיבל את סאבו וטאפוקו באמצע - שוב אמצע שמורכב מהשחקנים הבכירים שהליגה שלנו יכולה להציע. בהתקפה אתה עם בן שהר, ניגל וסאבע - שוב מהשחקנים הטובים שיש לליגה הזאת להציע. עוד לא דיברנו על מליקסון וממן!
יש לנו בעיה אחת השנה! המאמן שלנו התחיל להאמין למה שכותבים עליו בעיתון. האוסף שחקנים הזה נראה מצחיק כל שבוע , עם הרכבים הזויים חילופים בדקה ה30 של פאניקה ובעיקר חוסר דרך ואיבוד כיוון.

מספיק לזרוק את זה על השחקנים!
פאניקה?
בלי החילוף הזה אנחנו חוטפים 4

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב: בחיי שאני כבר לא יודע אם אתה כותב את זה מאמונה שלמה או סתם להצדיק את היותך סנגור על עיוור.
יש לו סגל פצצה,הוא בחר אותם אחד אחד.
הם נראים כמו צל של עצמם.
הכל עליו,הכל.
אם אשאל אותך מי אתה משאיר לעונה הבאה אתה לא מגיע ל10 שחקנים.
זאת הנקודה שלי.

אולי מבחינה פרסונלית יש פה שחקנים לא רעים ביחס לליגה אבל הסגל של מועדון ששואף לזכות באליפות ובתארים כל עונה?סגל קטסטרופה.
לא מאוזן, כמעט ללא מנהיגים ושחקנים מובילים ובעיקר חוסר התאמה בין שחקנים. לא הייתה שום מחשבה בבנייה של הסגל הזה ופה כמובן האשמה על הצוות המקצועי והניהולי.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

לא מבין מה צריך את הויכוח הזה כל שבוע מחדש.
בכר נכשל כשלון חרוץ, זה לא מוטל בספק.
עם כל זה, קודם כל הוא צריך צריך להיות פה בעונה הבאה. עכשיו בואו נדבר על השאר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גם הסגל המוכשר בעולם לא יצליח ללא איזונים נכונים.
לנו אין אפילו טיפה מזה.
מעבר לכך, יותר מדי שחקנים שמעבר לשיא.
שמות ומשכורות לא משחקים על הדשא.

שלח תגובה