בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
בואו נפרוט שניה את ״להלחיף את כל השחקנים לפני בכר ״, ובכר יתקן שנה הבאה אחרי המהפכה של הקיץ״.
את מי נביא? השוק של הישראלים הוא אחד החלשים שהיו כבר המון שנים. אין באמת דור ביניים בין מליקסון בוזגלו ושוט ולבין שועה,סולמון פלקושצ'נקו וכו.. מי שעוד כן נותן עבודה בדור הזה לא פה.תוסיף לזה את העובדה שיש לך עכשיו 4 קבוצות עם כסף בליגה וקיבלת שוק סופר תחרותי עם קבוצות שנלחמות על נגר שנותן שתי משחקים נורמלים.
אם תעבור חוליה חוליה בקבוצה תראה שחוץ מאמצע אולי יש לנו את הישראלים מהטובים שהשוק הישראלי יכול להוציע.
מה שאומר - ששנה הבאה ככל הנראה נשאר עם אותה רמת של שחקנים (ככל הנראה אותם שחקנים) כשההבדל היחידי אולי יהיה בזרים.
אם נסתמך על נסיון העבר של הצוות הנוכי בהבאת זרים מבחוץ ולאור העבודה שאת כל הזרים הנורמלים שיש פה כבר קנינו יש מצב מאוד גדול שבשנה הבאה תהיה פה קבוצה מאוד דומה לקבוצה הנוכחית, עם הבדלים של מספר מאוד מצומצם של שחקנים.
ופה נשאלת השאלה האם הצוות המקצועי יכול להוציא יותר מהסגל ברמה הזאת? ומה בהתנהלות הנוכחית גורם לנו לאנשים לחשוב שבשנה הבאה זה יהיה אחרת?
את מי נביא? השוק של הישראלים הוא אחד החלשים שהיו כבר המון שנים. אין באמת דור ביניים בין מליקסון בוזגלו ושוט ולבין שועה,סולמון פלקושצ'נקו וכו.. מי שעוד כן נותן עבודה בדור הזה לא פה.תוסיף לזה את העובדה שיש לך עכשיו 4 קבוצות עם כסף בליגה וקיבלת שוק סופר תחרותי עם קבוצות שנלחמות על נגר שנותן שתי משחקים נורמלים.
אם תעבור חוליה חוליה בקבוצה תראה שחוץ מאמצע אולי יש לנו את הישראלים מהטובים שהשוק הישראלי יכול להוציע.
מה שאומר - ששנה הבאה ככל הנראה נשאר עם אותה רמת של שחקנים (ככל הנראה אותם שחקנים) כשההבדל היחידי אולי יהיה בזרים.
אם נסתמך על נסיון העבר של הצוות הנוכי בהבאת זרים מבחוץ ולאור העבודה שאת כל הזרים הנורמלים שיש פה כבר קנינו יש מצב מאוד גדול שבשנה הבאה תהיה פה קבוצה מאוד דומה לקבוצה הנוכחית, עם הבדלים של מספר מאוד מצומצם של שחקנים.
ופה נשאלת השאלה האם הצוות המקצועי יכול להוציא יותר מהסגל ברמה הזאת? ומה בהתנהלות הנוכחית גורם לנו לאנשים לחשוב שבשנה הבאה זה יהיה אחרת?
בעלים לא אמור להתעסק בפן המקצועי. נקודה סימן קריאה.אסי, דגים כתב:
״עם אלונה שזזה הצידה בעניין המקצועי וממשיכה להיות הפנים של המועדון ולמתג אותו תדמיתית מצוין״ - אני יודע שלא התכוונת לזה אבל יצא לך קצת עם ניחוח שוביניסטי המשפט הזה. כשאלונה קנתה את המועדון לא היה לה ידע מקצועי. מאז היא למדה, ולמדה טוב את רזי המקצוע, ועשתה בית ספר לג׳ורדי הבליין המהולל שהיה נראה שאיש לא יצליח לנצח אותו. מה זה ניצחה? שברה את המורשת שלו לרסיסים. אין מנהל מקצועי בעולם שהביא קבוצה מליגה שנייה לשלוש אליפויות רצופות. תנו לה לעבוד, עונה אחת גרועה לא מבטלת הישגים של עשור.
רק בארץ זה עוד איכשהו עובר חלק הקטע הפסול הזה.
אלונה לבדה לא עשתה בית ספר לג'ורדי, אפשר אולי להגיד שהטריו ברק-אלונה-אסי עשה את זה,אלונה למדה ממנו המון והיא גם אמרה את זה בפה מלא. בכלל כל הזלזול הזה בג'ורדי לא מובן לי, הבן אדם הפך מועדון חולה למועדון הכי מקצועי ובריא בארץ, הביא לכאן שיטות עבודה שאומצו אחר כך על ידי הרבה מאוד קבוצות בארץ (במיוחד אנחנו). הלוואי שאנחנו היינו נופלים כמו שהם "נפלו" והלוואי שהמועדון שלנו היה מתנהל כמו שהם התנהלו ב- 6 וחצי השנים האחרונות.
אל תעשה מאלונה איזו מנהלת מקצועית גדולה, היא לא והיא גם לא אמורה להיות. אם באמת אלונה משמשת כאיזשהי סמכות מקצועית זאת בעיה גדולה, אני רוצה להאמין שהמעורבות שלה בנושאים האלה לא כזאת עמוקה. ואין לזה שום קשר לשוביניזם
1+bs war כתב:
בעלים לא אמור להתעסק בפן המקצועי. נקודה סימן קריאה.
אלונה לבדה לא עשתה בית ספר לג'ורדי, אפשר אולי להגיד שהטריו ברק-אלונה-אסי עשה את זה,אלונה למדה ממנו המון והיא גם אמרה את זה בפה מלא. בכלל כל הזלזול הזה בג'ורדי לא מובן לי, הבן אדם הפך מועדון חולה למועדון הכי מקצועי ובריא בארץ, הביא לכאן שיטות עבודה שאומצו אחר כך על ידי הרבה מאוד קבוצות בארץ (במיוחד אנחנו). הלוואי שאנחנו היינו נופלים כמו שהם "נפלו" והלוואי שהמועדון שלנו היה מתנהל כמו שהם התנהלו ב- 6 וחצי השנים האחרונות.
אל תעשה מאלונה איזו מנהלת מקצועית גדולה, היא לא והיא גם לא אמורה להיות. אם באמת אלונה משמשת כאיזשהי סמכות מקצועית זאת בעיה גדולה, אני רוצה להאמין שהמעורבות שלה בנושאים האלה לא כזאת עמוקה. ואין לזה שום קשר לשוביניזם
ואחרי שהסכמתי לחלוטין,אודיע לכולם באופן חגיגי שזה לא יקרה ולא יהיה כאן שום מנהל ספורטיבי וחבל.
3 האליפויות הללו קצת בילבלו את המערכת,לשנות דיסקט יקרה רק אם נמשיך להיכשל.
בעינהם כרגע זה כשלון זמני,לא רואה שינויים באופק.
אני מסכים איתך, לא נראה לי שהבנת אותי עד הסוף. המשפט ״תהיי ייצוגית ותני למישהו אחר להתעסק בכדורגל״ מעלה בי קונוטציות שוביניסטיות, זו דעתי (למרות שאני בטוח שאורן לא התכוון לזה ולא חושב ככה). אני לא מבין איך אפשר להגיד תני למישהו אחר להתעסק בצד המקצועי ואז לכתוב שאלונה גם ככה לא מעורבת יתר על המידה באותו משפט, זה לא מסתדר.bs war כתב:
בעלים לא אמור להתעסק בפן המקצועי. נקודה סימן קריאה.
מנהל מקצועי בעיני זו פנטזיית אוהדים, כאילו יבוא מישהו שפתאום יביא כל שחקן בינגו, ופתאום הכל יראה טוב יותר בדרך קסם.
אני לא מזלזל בג׳ורדי, להיפך, אני מסכים עם כל מה שאמרת וזה רק מעצים את ההישג שאלונה הובילה.
תנו קצת קרדיט (כן, גם מקצועי) לאישה שהביאה את המועדון הזה מתחתית בור עמוק של *** וחרא אל פסגת האולימפוס. היא מבינה את הבעיות של המועדון הזה יותר מכל אחד אחר ואין יותר מתאים ממנה לתקן.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מנהל ספורטיבי לא יביא תוצאןת במיידי אבל כן יתווה דרך ושיטה.אסי, דגים כתב:
אני מסכים איתך, לא נראה לי שהבנת אותי עד הסוף. המשפט ״תהיי ייצוגית ותני למישהו אחר להתעסק בכדורגל״ מעלה בי קונוטציות שוביניסטיות, זו דעתי (למרות שאני בטוח שאורן לא התכוון לזה ולא חושב ככה). אני לא מבין איך אפשר להגיד תני למישהו אחר להתעסק בצד המקצועי ואז לכתוב שאלונה גם ככה לא מעורבת יתר על המידה באותו משפט, זה לא מסתדר.
מנהל מקצועי בעיני זו פנטזיית אוהדים, כאילו יבוא מישהו שפתאום יביא כל שחקן בינגו, ופתאום הכל יראה טוב יותר בדרך קסם.
אני לא מזלזל בג׳ורדי, להיפך, אני מסכים עם כל מה שאמרת וזה רק מעצים את ההישג שאלונה הובילה.
תנו קצת קרדיט (כן, גם מקצועי) לאישה שהביאה את המועדון הזה מתחתית בור עמוק של *** וחרא אל פסגת האולימפוס. היא מבינה את הבעיות של המועדון הזה יותר מכל אחד אחר ואין יותר מתאים ממנה לתקן.
כשגם בתקופות פחות טובות,המערכת תתפקד בניחותא.
קח אחד כזה כמו בכר,גאון באימון,שים לידו מישהו שיתעסק לו במסביב ורק תרוויח.
מה זאת אומרת יתווה דרך ושיטה? תכלס, מה זה אומר? חוץ מלהפריע לבכר אני לא רואה איך זה תורם משהו. נסיון העבר של קבוצות בליגת העל מראה שכל מנהל מקצועי נכשל בסוף והוחלף (כולל ג׳ורדי). למה במכבי איביץ׳ מצליח בלי מנהל מקצועי?אדום זקן כתב: מנהל ספורטיבי לא יביא תוצאןת במיידי אבל כן יתווה דרך ושיטה.
כשגם בתקופות פחות טובות,המערכת תתפקד בניחותא.
קח אחד כזה כמו בכר,גאון באימון,שים לידו מישהו שיתעסק לו במסביב ורק תרוויח.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
ג'ורדי הוחלף כי הם עשו את הטעות של להוריד אותו לאמן, זה היה ברור שזה ייגמר ככהאסי, דגים כתב:
מה זאת אומרת יתווה דרך ושיטה? תכלס, מה זה אומר? חוץ מלהפריע לבכר אני לא רואה איך זה תורם משהו. נסיון העבר של קבוצות בליגת העל מראה שכל מנהל מקצועי נכשל בסוף והוחלף (כולל ג׳ורדי). למה במכבי איביץ׳ מצליח בלי מנהל מקצועי?
ברגע שיש תחומי אחריות ברורים לכל אחד אין סיבה שזה יפריע למישהו.אסי, דגים כתב:
מה זאת אומרת יתווה דרך ושיטה? תכלס, מה זה אומר? חוץ מלהפריע לבכר אני לא רואה איך זה תורם משהו. נסיון העבר של קבוצות בליגת העל מראה שכל מנהל מקצועי נכשל בסוף והוחלף (כולל ג׳ורדי). למה במכבי איביץ׳ מצליח בלי מנהל מקצועי?
ב5 שנים האחרונות במכבי לא משנה כמה הם לא הצליחו, עדיין היה שקט מסביב. מתי ראית שחקן של מכבי רץ להתלכלך בפייסבוק או יוצר כותרות בתקשורת? וזה נטו עבודה שג'ורדי עשה שם.
ברגע שיש לך דמות כמו ג'ורדי במערכת, שהשחקנים אוהבים, אבל גם מעריכים ומכבדים. אחד שמחבק, אבל יודע גם לחלק סטירות, למאמן יש הרבה יותר שקט לאמן.
מסכים איתך שלהביא איזה גנב דעת מהביצה המקומית זה לא הפתרון.
לדעתי אליניב תפור על התפקיד הזה אם יתאפשר לו בריאותית. מצד שני לא חושב שזה יקרה כל עוד ברק פה.
- ForeverRed
גורדי ירד לאמן כי הוא נכשל במשך 3 שנים עם תקציבים שלא היו פה מעולם, הביא שחקנים שלא התאימו לרמה והכניס את המועדון לבעיות פייר פליי.yedidel כתב:
ג'ורדי הוחלף כי הם עשו את הטעות של להוריד אותו לאמן, זה היה ברור שזה ייגמר ככה
מצד אחד ברור שמשהו צריך להשתנות.
מצד שני אין פתרונות קסם.
אלונה לא תפחית מהמעורבות שלה.
אני לא רואה את זה קורה.
היא סוג של מנהלת מקצועית בקבוצה הזאת ועם כמות הכסף שהיא שמה קשה לבוא בטענות.
אפשר לחשוב על סוג של מנהל טכני שינטרל רעשים.
- ForeverRed
במאמר מוסגר רק אוסיף שמעבר על הפוסט הזה מייצג את חומרת המצב שבו הקבוצה נמצאת.
כשניתן להזדהות עם מרבית התגובות, חלקן מנוגדות זו לזו, זה סימן לכך שהמערכת נמצאת בסחרור שלא יפתר ביום.
עצוב שהגענו למצב הזה כל כך מהר.
כשניתן להזדהות עם מרבית התגובות, חלקן מנוגדות זו לזו, זה סימן לכך שהמערכת נמצאת בסחרור שלא יפתר ביום.
עצוב שהגענו למצב הזה כל כך מהר.
אלונה תצטרך לקחת צעד אחורה בהתערבות שלה בפן המקצועי וגם אסי. יעקב שחר עדיין מעורב מידי וזה בעוכריו
אז איך תסביר את זה שלכמעט כל מועדון מקצועני באירופה יש היום מנהל מקצועי?אסי, דגים כתב:
ועוד פעם הג'ורדי נכשל הזה, מתוך 5 עונות כמנהל מקצועי שם היו לו 4 מוצלחות (הרביעית מבחינתי מוצלחת) ואחת כושלת כשגם בה הם הגיעו לשלב בתים אירופי וגמר גביע.
הלוואי עלינו להיכשל ככה השנה.
בסוף הכישלון המקצועי מתחיל בהחלט מלמעלה.
בואו נחזור להפסד מול מכבי במשחק ההכתרה, כולנו התנחמנו בכך שהמשחק הזה ידליק מחדש את כל הנורות שהתעמעמו בעקבות הפליאוף הבאמת מטורף שנתנו.
במציאות זה ממש לא קרה.
לא יודע מה הולך בין ברק-אסי-אלונה, די ברור שברק לא הוא המחליט הבלעדי ברכש ויש פה שת"פ.
כרגע זה לא עובד, לא בזרים ולא בישראלים, חמור מכך לא מביכים את מה שצריך בעמדות שבאמת צריך וזה מתבטא בסגל ללא שחקני קו או קומבינציה של קישור נורמלי.
לא יודע מה צריך לעשות ניהולית, כן צריך לעשות סדר בכל בחירת הזרים ומחלקת הנוער.
על שינוי נכון בסגל אסור לפסוח.
בואו נחזור להפסד מול מכבי במשחק ההכתרה, כולנו התנחמנו בכך שהמשחק הזה ידליק מחדש את כל הנורות שהתעמעמו בעקבות הפליאוף הבאמת מטורף שנתנו.
במציאות זה ממש לא קרה.
לא יודע מה הולך בין ברק-אסי-אלונה, די ברור שברק לא הוא המחליט הבלעדי ברכש ויש פה שת"פ.
כרגע זה לא עובד, לא בזרים ולא בישראלים, חמור מכך לא מביכים את מה שצריך בעמדות שבאמת צריך וזה מתבטא בסגל ללא שחקני קו או קומבינציה של קישור נורמלי.
לא יודע מה צריך לעשות ניהולית, כן צריך לעשות סדר בכל בחירת הזרים ומחלקת הנוער.
על שינוי נכון בסגל אסור לפסוח.
כל כך חסר הטירוף הזה של השחקנים שרצים באטרף ללחוץ את היריב בכל חלק במגרש.
זה נעלם בשנה האחרונה, ובכר לא מצליח להחזיר את זה.
לא יודע כבר אם זה שחקנים "לא חכמים" או שפשוט כבר לא סופרים אותו, שזו בעיה רצינית יותר.
תסכול
זה נעלם בשנה האחרונה, ובכר לא מצליח להחזיר את זה.
לא יודע כבר אם זה שחקנים "לא חכמים" או שפשוט כבר לא סופרים אותו, שזו בעיה רצינית יותר.
תסכול

אני אחפור ויגיד ״אמרתי לכם״
עוד מהעונה שעברה אני אמרתי שחייב מנהל מקצועי.
ועדיין אני מתעקש שהאיש הנכון הוא אלישע לוי(!!!)
חייב חייב חייב בן אדם שיוריד מהעומס של המאמן.
אם תזהו, המערכת מחפשת שחקנים שידעו לשבת על הספסל.
וזה עוד מחדל של המועדון ואסביר.
כל!!! שחקן שיגיע לכאן ולא קיים בו יצר התחרותיות וירצה לשחק בכל משחק, אין לו מה לחפש בהפועל בש. הוא לעולם לא ידחוף את ההרכב להיות טוב יותר.
מנהל מקצועי יפתור בדיוק את הבעיה שהמערכת כרגע המצאת בה בסחרור.
ניהול אגו.
אני לא אומר שבכר לא יודע לנהל אגו, להפך, ניהל מצוין.
העניין הוא שב4 שנים יש ״עייפות החומר״
ופתאום מגיע שחקן כמו בבסט, ואתה צריך להתמודד איתו.
ובראש של ברק יש ג׳וק שאומר ״ניהלתי את ברדה, מי זה בבסט?״
ואז נוצר קרב אגו.
מנהל מקצועי מתמודד עם זה, הוא האבא והאמא של השחקנים.
ברק הוא המאמן, הוא קובע את ההרכב, יחד עם המנהל מקצועי שנותן לו רשמים מה מצבו של כל שחקן. (ואז המאמן מתעסק רק בתאכלס).
גם אין כמו גורם שלישי בכל דבר שקיים.
גורם שלישי תמיד יכול להיות השוטר הטוב.
תמיד להכנס לנפש השחקן ברמה אישית בלי קשקושים מסביב.
בקיצור, אלישע לוי אלוף העולם בבחירת זרים לליגה, אלוף בניהול אגו. מנוסה מאוד!!!! ולדעתי האיש המתאים ביותר.
ברק רק צריך לקבל אותו בזרועות פתוחות, כמו שברק ירצה ששחקנים יקבלו אותו בזרועות פתוחות.
עוד מהעונה שעברה אני אמרתי שחייב מנהל מקצועי.
ועדיין אני מתעקש שהאיש הנכון הוא אלישע לוי(!!!)
חייב חייב חייב בן אדם שיוריד מהעומס של המאמן.
אם תזהו, המערכת מחפשת שחקנים שידעו לשבת על הספסל.
וזה עוד מחדל של המועדון ואסביר.
כל!!! שחקן שיגיע לכאן ולא קיים בו יצר התחרותיות וירצה לשחק בכל משחק, אין לו מה לחפש בהפועל בש. הוא לעולם לא ידחוף את ההרכב להיות טוב יותר.
מנהל מקצועי יפתור בדיוק את הבעיה שהמערכת כרגע המצאת בה בסחרור.
ניהול אגו.
אני לא אומר שבכר לא יודע לנהל אגו, להפך, ניהל מצוין.
העניין הוא שב4 שנים יש ״עייפות החומר״
ופתאום מגיע שחקן כמו בבסט, ואתה צריך להתמודד איתו.
ובראש של ברק יש ג׳וק שאומר ״ניהלתי את ברדה, מי זה בבסט?״
ואז נוצר קרב אגו.
מנהל מקצועי מתמודד עם זה, הוא האבא והאמא של השחקנים.
ברק הוא המאמן, הוא קובע את ההרכב, יחד עם המנהל מקצועי שנותן לו רשמים מה מצבו של כל שחקן. (ואז המאמן מתעסק רק בתאכלס).
גם אין כמו גורם שלישי בכל דבר שקיים.
גורם שלישי תמיד יכול להיות השוטר הטוב.
תמיד להכנס לנפש השחקן ברמה אישית בלי קשקושים מסביב.
בקיצור, אלישע לוי אלוף העולם בבחירת זרים לליגה, אלוף בניהול אגו. מנוסה מאוד!!!! ולדעתי האיש המתאים ביותר.
ברק רק צריך לקבל אותו בזרועות פתוחות, כמו שברק ירצה ששחקנים יקבלו אותו בזרועות פתוחות.