האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי Tal_Hbs »

וואו מוקדם

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Tal_Hbs כתב:וואו מוקדם
כן, מאוד מוקדם. ואני מניח שמחר יהיה לחץ והתרגשות כמו בגמר גביע המדינה, זאת אומרת שהאצטדיון יהיה גדוש כבר ב18:30 ונזכה לראות את השחקנים עולים ל"חימום דשא" הזה כשהם מגיעים למגרש ונעודד אותם.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 20 ספטמבר 2015, 10:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום בלב בנשמהההה כתב:טוב בוא נתעסק בדברים חשובים הרבה יותר-
החולצה שלי עדיין נותרה יתומה ממספר ושם. בשפע הפקות לא עונים לי (מה הקטע שלהם עם הטלפונים זה משגע..) כבר במשך חצי שעה. חבר אמר לי שלו נאמר שהם בכלל כבר לא מדפיסים את השמות והמספרים במקום..

למישהו יש מושג? עשה את זה במקרה בום חמישי? יכול לברר עם מישהו בשפע? אין לי חשק לעשות את הטיול לשם כדי לגלות שאין להם שמות ומספרים או ששינו מדיניות והם כלל לא מדפיסים את זה במקום יותר...
תעדכן בבקשה מה קורה עם זה.
אני רוצה לקפוץ לשם מחר.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אדום בלב בנשמהההה כתב:סחטיין על ההשקעה צחי, אבל .. לא רלוונטי כבר..

כרגע כולם מקבלים את עניין השאטלים והכל טוב ויפה. נראה מה יהיה בעוד כמה מחזורים, אם אנשים יעלו על פטנטים לחנות ליד האצטדיון, יעדיפםו להגיע עם רכבים, אולי יפתחו איזשהוא מחלף/נתיב/כביש/נתיב אווירי מסויים ויצליחו להקל על העומס.
במשפט אחד:
שאלוקים יעזור לנו!
במשחק אימון הייתי צריך להגיע הביתה מרמות ובגלל הפקקים הייתי צריך לעשות עיקוף, אני לא רוצה לחשוב איזה פקקים יהיו מחר.
הדבר היחיד שיכולים לעשות במהירות ובמינימום עלויות זה:
1. להחליף את כל הכיכרות בדרך "הצדיק מירושלים" לרמזורים בעלי אור ירוק ארוך מאוד עבור מכוניות שנוסעות ישר.
2. לאסור כניסת מכוניות אל תוך חניית האצטדיון.
3. לרכוש 30 מפרקיות המסוגלות להסיע עד 140 איש ולבצע שאטלים ממספר נקודות ברחבי העיר (כולל מתחנות הרכבת עבור אוהדי היריבה)
4. להפקיע נתיבים ולסמן אותם עבור תחבורה ציבורית בכל הצירים המרכזיים בעיר.

סמל אישי של משתמש
The red one

בנתיים הם אוסרים כניסת מכוניות לא מורשות לתוך חניית האצטדיון. מרח אני בטוח שיגיעו הרבה מאוד מכוניות לא מורשות וינסו להכנס, מה שיצור בלאגן, אבל אני מניח שבמשחקים הבאים זה כבר לא יקרה כי אנשים יקלטו את העניין.

לא כל כך סגור על מה זה מפרקיות, אבל לגבי השאטלים מדובר על 10 אוטובוסים של 55 איש לכל נקודה, זה המון וזה יספיק. לפי מה שהבנתי באימון הם פעלו בצורה טובה מאוד. לגבי נתיב תח"צ זה מה שהבנתי שהיה באימון, לשאטלים היה נתיב ישר שבשלב מסויים (קצת יותר קרוב למגרש) הפך להיות רק שלהם.

סמל אישי של משתמש
tamirkal
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי tamirkal »

אדום בלב בנשמהההה כתב:טוב בוא נתעסק בדברים חשובים הרבה יותר-
החולצה שלי עדיין נותרה יתומה ממספר ושם. בשפע הפקות לא עונים לי (מה הקטע שלהם עם הטלפונים זה משגע..) כבר במשך חצי שעה. חבר אמר לי שלו נאמר שהם בכלל כבר לא מדפיסים את השמות והמספרים במקום..

למישהו יש מושג? עשה את זה במקרה בום חמישי? יכול לברר עם מישהו בשפע? אין לי חשק לעשות את הטיול לשם כדי לגלות שאין להם שמות ומספרים או ששינו מדיניות והם כלל לא מדפיסים את זה במקום יותר...

סמל אישי של משתמש
The red one

שפע ענו לי במייל (תוך שנייה) - מסתבר שהנוהל באמת שונה וכעת ניתן להביא להם את החולצה להדפסה עם בקשה לשם ומספר, והם מבטיחים להחזיר אותה תוך 48 שעות עבודה. הם לא עושים את זה על המקום.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

yakar כתב:נו , אם כבר דיברת על זה . מישהו מצא איזה חניה קרובה שנוח להגיע אליה? בכל מקרה התפוצה של הדיון הזה לא רחבה במיוחד חח
1. מאזור מקיף ד' ועד האצטדיון יש הרבה חניה בצידי הכביש הראשי.
2. מדרום למכללת קיי יש שלושה בתי ספר (או שזה משהו אחר) שנמצאים בכביש פנימי (צמוד לבית יונה) ויש שם חניה.
3. בשכונת צפון ד' יש פול חניה.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אדום בלב בנשמהההה כתב:בנתיים הם אוסרים כניסת מכוניות לא מורשות לתוך חניית האצטדיון. מרח אני בטוח שיגיעו הרבה מאוד מכוניות לא מורשות וינסו להכנס, מה שיצור בלאגן, אבל אני מניח שבמשחקים הבאים זה כבר לא יקרה כי אנשים יקלטו את העניין.

לא כל כך סגור על מה זה מפרקיות, אבל לגבי השאטלים מדובר על 10 אוטובוסים של 55 איש לכל נקודה, זה המון וזה יספיק. לפי מה שהבנתי באימון הם פעלו בצורה טובה מאוד. לגבי נתיב תח"צ זה מה שהבנתי שהיה באימון, לשאטלים היה נתיב ישר שבשלב מסויים (קצת יותר קרוב למגרש) הפך להיות רק שלהם.
מפרקיות אלו אוטובוסים ארוכים כמו שיש בגוש דן, בחיפה יש את המטרונית שגם זה אוטובוס מפרקי, אבל עם מסלול משלו, בכל אוטובוס כזה מסוגלים להיכנס 140 אנשים, לכן אם ב-10 אוטובוסים נכנסים 550 אנשים, ב-10 מפרקיות נכנסים 1400 אנשים.

סמל אישי של משתמש
The red one

הבנתי, תודה על ההסבר.

לא חושב שיש בזה צורך. לדעתי יש מספיק שאטלים וכל עוד לא יתקלו בבעיות בשעתיים שהם עובדים (פנצ'רים, דלק וכד') זה צריך להספיק.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

לא מבין למה השאטלים מסתיימים כבר ב- 19:45.
מקווה שבעתיד ישנו את זה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

bs war כתב:לא מבין למה השאטלים מסתיימים כבר ב- 19:45.
מקווה שבעתיד ישנו את זה
שמעתי על זה גם היום ואני חושב שזה שערורייה, יש מקומות מסומנים אנשים לא צריכים לצאת שעה ורבע לפניי.
צריכים לעשות שאטלים עד רבע ל9.

סמל אישי של משתמש
The red one

אני לא בטוח שהשאטלים מסתיימים ב19:45. כלומר, זה מה שהעירייה פירסמה לפני שבוע, אבל מכמה גורמים שמעתי שזה השתנה. זו בהחלט שערורייה שהשאטלים לרווחת האוהדים מסתיימים שעה לפני תחילת המשחק...

שאלתי את המועדון שהפנו אותי לעירייה, ומהם עדיין לא התקבלה תשובה...

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לבאים עם רכב האופציות הטובות ביותר לחניה:
רחןב שטיינברג, דונקנבלום הבניינים הגבוהים עם השיש (חניה ענקית עם שער פתוח וריקה כמעט מרכבים)
שכונת הקוטג׳ים באקצין ויתקון - מקביל למרדכי מקלף...
בנחל עשן קלצקין הרחוב הקרוב ביותר
אך הוא עמוס גם ככה.
בשכונת ד׳ בתלמוד רבנו תם והרמבן, אפשר להחנות, אך סיכוי סביר שתחזרו והרכב יהיה על בלוקים (צוחק)
מקווה שעזרתי

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:לא רק שהתפוצה לא רחבה מדיי, אנחנו גם באס"ק רצח בדיון הזה. הנה אני כבר שואל על החולצות.

לגבי חניות קרובות - בעיקרון יש. יש בשכונות הסמוכות, על הכביש ליד פארק השעשועים ששכחתי את שמו. שווה לבדוק לגבי החנייה במכללת קיי. אבל אלה לא הרבה חניות. מניח שאדם שיגיע מחר ב16:00 או 17:00 יוכל לתפוס אחת, אבל זה להגיע ממש מוקדם.
החנייה בקיי היא לבעלי אישור בלבד (יש מדבקה מיוחדת על הרכב). בנוסף אני לא בטוח אם השער פתוח בשעות האלה.

שלח תגובה