האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
pirlo21

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי pirlo21 »

red and white כתב: שני הנושאים קשורים לרוביק
ובגלל זה הם קשורים אחד לשני

במה זה קשור לרוביק?אלו שטחים פרטיים ששייכים לאנשים פרטיים .
אם מבחינת התב"ע השטחים הללו יועדו למסחר לרוביק אין הרבה מה לעשות .
ניתן לבצע שינוי ייעוד לשטח אבל למיטב ידיעתי זה תהליך בירוקרטי בעייתי וסבוך מאוד .

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

red and white כתב: שני הנושאים קשורים לרוביק
ובגלל זה הם קשורים אחד לשני
ראש העיר, ת'רד ימניאק, מת'משחקת'ה רוסי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

zahipan כתב: לפי מה שנראה לי הסינמה סיטי לא הולכת להיבנות כי כבר שנתיים היא נמצאת באותו מצב.
בכל מקרה, הסינמה סיטי והיס פלאנט בונים אנשים פרטיים, רוביק אישר את שני הפרויקטים הללו כי הם לא יוצאים מהכיס של העירייה.

אם אתה שואל אותי את קריית הספורט החדשה היו צריכים להקים בפארק נחל באר שבע באזור של הגשר הטורקי מהסיבה הפשוטה שהתשתיות שם הרבה יותר מפותחות - כבישים רחבים (שניתן להרחיב עוד יותר) ומסילת ברזל.
קריית הספורט החדשה במיקומה הנוכחי היא אסון תחבורתי כל עוד אין רכבת קלה/BRT בעיר.
רוביק לא אמור לאשר כלום .
כל השטח של קריית יהודית זה שטח שהוא בבעלות פרטית ( אם אני לא טועה שייך לאיי די בי של נוחי דנקנר ) כל העסקים שנמצאים שם חוכרים מאיי די בי את הקרקע .
במהלך העבודות על היס פלנט עסקים מסוימים שנאצלו "לזוז" פוצו ע"י הבעלים של הקרקע .
אם מראש הייעוד של הקרקע היא מסחרית לעירייה אין יותר מידי say .

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

zahipan כתב: לפי מה שנראה לי הסינמה סיטי לא הולכת להיבנות כי כבר שנתיים היא נמצאת באותו מצב.
בכל מקרה, הסינמה סיטי והיס פלאנט בונים אנשים פרטיים, רוביק אישר את שני הפרויקטים הללו כי הם לא יוצאים מהכיס של העירייה ולכן קל יותר לאשר אותם (למרות שריבוי קניונים הוא אסון לעיר).

אם אתה שואל אותי קריית הספורט החדשה הייתה צריכה להיבנות בפארק נחל באר שבע דרומית לגשר הטורקי מהסיבה הפשוטה שהתשתיות שם הרבה יותר מפותחות - כבישים רחבים (שניתן להרחיב עוד יותר) ומסילת ברזל.
קריית הספורט החדשה במיקומה הנוכחי היא אסון תחבורתי כל עוד אין רכבת קלה/BRT בעיר.
הסינמה סיטי בהתקדמות אדירה על מה אתה מדבר? לפניי שנה החלו לחזור לבנות אותה וכרגע הם עובדים על החלקים הפנימיים והסופיים של הסינמה סיטי שלאחריהם יהיה הגג וכ'ו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: הסינמה סיטי בהתקדמות אדירה על מה אתה מדבר? לפניי שנה החלו לחזור לבנות אותה וכרגע הם עובדים על החלקים הפנימיים והסופיים של הסינמה סיטי שלאחריהם יהיה הגג וכ'ו.
כיסאות אדומים?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

טוב בוא נתעסק בדברים חשובים הרבה יותר-
החולצה שלי עדיין נותרה יתומה ממספר ושם. בשפע הפקות לא עונים לי (מה הקטע שלהם עם הטלפונים זה משגע..) כבר במשך חצי שעה. חבר אמר לי שלו נאמר שהם בכלל כבר לא מדפיסים את השמות והמספרים במקום..

למישהו יש מושג? עשה את זה במקרה בום חמישי? יכול לברר עם מישהו בשפע? אין לי חשק לעשות את הטיול לשם כדי לגלות שאין להם שמות ומספרים או ששינו מדיניות והם כלל לא מדפיסים את זה במקום יותר...

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

בעונה שעברה הדפסתי באלוף הספורט.
הדפסתי מליקסון וחיכיתי שבוע וחצי כדי שתגיע האות o שהייתה חסרה במלאי.

סמל אישי של משתמש
The red one

קניתי לפני יותר מחודש כשלא היו מספרים ושמות. כתבה על הקבלה שחסר וצריך להדפיס לי כשאגיע לשם. חברים שלי הגיעו במהלך הזמן והדפיסו להם במקום .. זה היה לפני איזה שבועיים..

יכול להיות שהם שינו את הנוהל אבל אני רוצה לוודא לפני שאני הולך אלייהם (כי אם הם שינו את הנוהל אעדיף להגיע עם חולצה ריקה מאשר בלי חולצה של הקבוצה בכלל למשחק בשני) .. הבעיה שהם לא עונים!

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

הכנתי הסבר קצר למה המיקום הנוכחי של קריית הספורט פשוט לא טוב (בעיקר בגלל היעדר תחנת רכבת וכבישים שאינם ניתנים להרחבה).
תשפטו בעצמכם.

קריית הספורט במיקומה הנוכחי:
תמונה

קריית הספורט במיקום מוצע (פארק נחל ב"ש):
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

סחטיין על ההשקעה צחי, אבל .. לא רלוונטי כבר..

כרגע כולם מקבלים את עניין השאטלים והכל טוב ויפה. נראה מה יהיה בעוד כמה מחזורים, אם אנשים יעלו על פטנטים לחנות ליד האצטדיון, יעדיפםו להגיע עם רכבים, אולי יפתחו איזשהוא מחלף/נתיב/כביש/נתיב אווירי מסויים ויצליחו להקל על העומס.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

נו , אם כבר דיברת על זה . מישהו מצא איזה חניה קרובה שנוח להגיע אליה? בכל מקרה התפוצה של הדיון הזה לא רחבה במיוחד חח

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

קצת מאוחר מדי לא ?

סמל אישי של משתמש
The red one

לא רק שהתפוצה לא רחבה מדיי, אנחנו גם באס"ק רצח בדיון הזה. הנה אני כבר שואל על החולצות.

לגבי חניות קרובות - בעיקרון יש. יש בשכונות הסמוכות, על הכביש ליד פארק השעשועים ששכחתי את שמו. שווה לבדוק לגבי החנייה במכללת קיי. אבל אלה לא הרבה חניות. מניח שאדם שיגיע מחר ב16:00 או 17:00 יוכל לתפוס אחת, אבל זה להגיע ממש מוקדם.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

מישהו יודע מתי פתיחת שערים מחר ?

סמל אישי של משתמש
The red one

Tal_Hbs כתב:מישהו יודע מתי פתיחת שערים מחר ?
בעירייה כתבו 17:00, וסרמיליה 17:30, אז, מקסימום 17:30.

שלח תגובה