רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
20 אוגוסט 2026, 14:03
לא מדברים על זה הרבה אבל עניין הכושר גופני אצלנו זה פסיכי לגמרי.
העבודה שעושה ישראל זביטי היא לא פחות ממדהימה,אמצע אוגוסט והקבוצה משחקת כאילו היא באמצע דצמבר.
אנחנו משחקים מול קבוצות אירופאיות שנופלות מהרגליים דקה 70 ואצלנו הכל באהלן אהלן כזה.
בהחלט ראוי לציון. לראות את חיפה שעוד לא פתחה את העונה וכבר דאגה למלא מחלקה שלמה באסותא רק גורם להעריך עוד יותר.

רן ציין את הנתון שהקבוצה רצה מול ויקינגור 112 ק״מ (+-)
שזה נתון שלדבריו מגיעים אליו בשלב מאוד מתקדם של העונה, ניכר שהפיקו לקח מעונה שעברה בקטע הזה. ראוי לציון גם הקרדיט שהוא בחר לתת קודם כל לאנליזה, ככה מדבר מנהיג.

הקפיצת מדרגה של רן תהיה באיך יצליח להוסיף למכונה הזאת עוד איכות מבחוץ ואיך שומרים על הרמה ככל האפשר כשיש לנו 2 מפעלים על הראש.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Red Tiger כתב:
20 אוגוסט 2026, 14:03
לא מדברים על זה הרבה אבל עניין הכושר גופני אצלנו זה פסיכי לגמרי.
העבודה שעושה ישראל זביטי היא לא פחות ממדהימה,אמצע אוגוסט והקבוצה משחקת כאילו היא באמצע דצמבר.
אנחנו משחקים מול קבוצות אירופאיות שנופלות מהרגליים דקה 70 ואצלנו הכל באהלן אהלן כזה.
זאת עבודה של כל הצוות מהמעסים והפיזיוטרפיסט, ראיתי את הראיונות שעשו עם הצוות הפיזי-רפואי, מגיע להם המון הערכה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

"המשחק התחיל טוב ולא טוב, הוא התחיל טוב ואז עשינו טעות על משהו שנגענו בו וזה המעברים של סבאח ומה אנחנו צריכים לעשות בהם, ברגע שלא עשינו את זה קיבלנו את הגול אבל החבר׳ה גילו הרבה בגרות וחזרו לכדורגל ולעקרונות שלנו ולעקרונות הספציפיים שרצינו לראות במשחק הזה וזה לא היה פשוט מנטלית אבל בסוף הצלחנו להוריד אותם נמוך וגם להבקיע״

״במחצית דייקנו את הדברים והמחצית השנייה כבר הייתה הרבה יותר טובה ואני גאה בשחקנים על המשחק הזה״

״ברגע הראשון שהתחלנו לעשות עליהם אנליזה ישר ראינו איזה מאומנים הם, ידענו לאיזה רגעים הם רוצים לקחת את המשחק והם יודעים לנצל את הרגעים האלה מצויין, מאבק הכוחות יהיה על הפילוסופיה שלנו לעומת הרגעים שסבאח ירצו להגיע אליהם, יש לנו יריב איכותי שנצטרך לנצח ברגעים שלו״

״הרגשתי את איגור מאוד חד, ראיתי שהמגן השמאלי שלהם מאוד עייף וידעתי שאבו רומי ייתן לנו הרבה אינטנסיביות גם בהתקפה וגם מאחור כשסבאח שיחקה עם כנפיים מאוד מהירים. זאת הסיבה שהכנסתי את רומי והוצאתי את ג׳אבון שגם לגביו הרגשתי שהוא מתעייף למרות שהוא עבד מצויין״

״בסיבוב שעבר סבאח הפסידה בחוץ 2:1 וניצחה בבית 4:0,
מבחינתי המשחק מתחיל מ-0:0 ועולים למשחק אחד שצריך לנצח אותו, להיות מדוייק בפרטים הקטנים, מאוד מאוד מרוכזים ובסוף התוצאה הזאת היא אולי עוזרת מנטלית אבל היא גם יכולה לפגוע, יש לנו משחק אחד שצריך לנצח מול יריבה שהערכנו אותה לפני המשחק ועכשיו אנחנו מעריכים אותה עוד יותר״

״אני לא עושה שום דבר, אליאל עושה. הוא תמיד מדייק את עצמו למה שאנחנו רוצים וליכולות שלו, מעבר למשחק הטוב שהוא עשה הוא גילה היום המון מנהיגות וכשאליאל הופך למנהיג של ב״ש הוא מציג משחקים כאלה ואין מאושר ממני לראות אותו מנהיג את הקבוצה ואני עוד אוסיף שהוא עוד יכול להשתפר. המועדון מאוד מאוד רוצה לראות את אליאל ממשיך לעוד הרבה שנים וגם אני אבל בסוף זה לא העבודה שלי, אני בטוח ששני הצדדים ישבו יחד, יבינו כמה טוב ביחד וזה ייפתר״

״אני שמח על הסגל, נבנה פה מרקם טוב ואנחנו נביא עוד איכות לסגל שיהפוך אותנו לקבוצה עוד יותר טובה. לא נבהלתי בהתחלה כי ידענו שייקח זמן לקבוצה להיבנות, בסוף עזבו אותנו שחקנים משמעותיים כולל דן שלא עומד לרשותנו ונקווה שיחזור כמה שיותר מהר וקינגס שהיו דיבורים עוד לפני שעזב והיינו צריכים להיבנות מחדש ולקבל מחדש את הביטחון שלי בקבוצה וגם של השחקנים בתוך המרקם. ההתחלות הם תמיד קשות וזה חלק בתהליך ואני שמח שזה קורם עור וגידים ונראה כמו שזה נראה עכשיו״

״אני בטוח לגבי הגעת 2 זרים, לגבי ישראלי אני לא יודע, אולי.
נגענו בזה בעונה שעברה, אנחנו צריכים לקבל החלטות נכונות כדי שהסגל מצד אחד יהיה עוצמתי ואיכותי ומצד שני הוא לא יהיה עמוס מדי״

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

המשפט האחרון מסכם את כל הפילוסופיה שלו לגבי רכש וגודל הסגל.
מבחינתו עדיף איכות על כמות לאור שיטת האימון שלו,נקווה שזה יספיק.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בואו נתחיל מהחלק העוצמתי ואיכותי.
אין מספיק מזה.

סמל אישי של משתמש
פול סקולס

שליחה על ידי פול סקולס »

delta7 כתב:
19 אוגוסט 2026, 17:24
"תמיד צריך לזכור שבכדורגל צריך לשנות ולהתפתח".

התובנה הזו היא שתשפר אותו ואותנו וטוב מאוד שהיא הופנמה. בעבר היו סיטואציות שנדמה היה בהן שאינו מבין זאת.

כיף לראות שהוא הקשיב לביקורות ובזכותם השתנה והתפתח.
הרבה פעמים כשמבקרים את המבקרים צריך לזכור שבסוף המטרה של ביקורת היא לשפר ולתקן טעויות.
הוא האכיל אותי ועוד הרבה אנשים הרבה מאוד כובעים, כי היו שלבים שכבר הייתי קרוב להתייאש וחשבתי שהוא לא ישפר את קבלת ההחלטות ומה שיש זה מה שיהיה והוא הוכיח שנה שעברה והשנה אחרת.

עכשיו צריך עוד שיפור בניהול הסגל, ביכולת גם להעמיד סגל רחב וגם ביכולת להחתים שחקנים בסגנון קצת שונה מהסגנון שהוא רגיל אליו כי חסר לסגל הזה לפחות 3 שחקנים עוצמתיים ואיכותיים (בעמדת הבלם, בעמדת הקישור ובעמדת הקיצוני).

שלח תגובה