איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
אם היה ישראלי הייתי משאיר
הוא שחקן של מחצית אחת טובה ודי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ברור שאם הוא היה ישראלי היה כדיי להשאיר אבל הוא זר.Redbull כתב:אם היה ישראלי הייתי משאיר
אנחנו צריכים שחקן שייתן לנו תכל'ס ולא שחקן שעושה דאבל פסים מעולים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- red ultras
פרפל הייז.חומר טוב. רוצה?דר אדום בנשמה כתב:משחרר את פקהארט לפניו?
בחייאת איזה חומר אנשים לוקחים פה לעזאזל?
משחק פרווה של שחקן פרווה.
וברצינות, עד שהועבר לאגף שמאל בעקבות הכניסה של הבן האהוב זריהן היה לא רע בכלל ועשה כמה מהלכים יפים מאוד בעיקר כשנכנס מאגף ימין לאמצע.
לא מסכים? מעולה. אם היית מסכים איתי הייתי מתחיל לחשוש.
- דר אדום בנשמה
לחשוש ממה?red ultras כתב: פרפל הייז.חומר טוב. רוצה?
וברצינות, עד שהועבר לאגף שמאל בעקבות הכניסה של הבן האהוב זריהן היה לא רע בכלל ועשה כמה מהלכים יפים מאוד בעיקר כשנכנס מאגף ימין לאמצע.
לא מסכים? מעולה. אם היית מסכים איתי הייתי מתחיל לחשוש.
ומצטער עשה כמה דאבל פסים יפים אבל בזה זה נגמר.
וכן הייתה גם הגבהה לא רעה למלמד אבל זה לא מה שאנחנו צריכים.
- red ultras
צריך להיות הוגנים, היה חלש רק מהרגע שזריהן נכנס והוא עבר לשמאל. גם טוני בימין לא נראה כמו שחקן.Redbull כתב:אם היה ישראלי הייתי משאיר
+1red ultras כתב: צריך להיות הוגנים, היה חלש רק מהרגע שזריהן נכנס והוא עבר לשמאל. גם טוני בימין לא נראה כמו שחקן.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
*זה שחקן שאתה שובר תקרת זכוכית בשביל להביא אותו
המשתכר הגבוהה ביותר במועדון
והוא זר .
בשביל הבלחות פעם ב אפשר להביא שחקן ב20 שקל לשעה
רק בגלל השכר שלו אין לו מקום כאן .
אם הוא היה הזר שישי שמרוויח 100-150 אלף הייתי משאיר .
המשתכר הגבוהה ביותר במועדון
והוא זר .
בשביל הבלחות פעם ב אפשר להביא שחקן ב20 שקל לשעה
רק בגלל השכר שלו אין לו מקום כאן .
אם הוא היה הזר שישי שמרוויח 100-150 אלף הייתי משאיר .
- red ultras
מזל שאתה כאן כדי להגיד לנו מה אנחנו צריכים. או שזה נחמד לחזור על מנטרות של אחרים? ברור שקוונקה כישלון וברור שהוא לא עומד בציפיות אבל עדיין צריך לזכור שמדובר בשחקן זר שרגיל למנטאליות שונה וגם לסגנון כדורגל שונה. לפעמים זה מתחבר ישר לפעמים לוקח לזה זמן ולפעמים זה לא מתחבר. להגיד שאין בו כלום? לך תעשה בדיקה בכמה קבוצות ומדינות טוני וואקמה התגלגל לפני שהגיע לכאן והתחבר לו.דר אדום בנשמה כתב:לחשוש ממה?
ומצטער עשה כמה דאבל פסים יפים אבל בזה זה נגמר.
וכן הייתה גם הגבהה לא רעה למלמד אבל זה לא מה שאנחנו צריכים.
אומרים שככל שאדם מפריז בבטחון העצמי שלו ככה הוא רק חושף את הבורות שלו.
פאקינג משחק ראשון שלו אחרי תקופה בחוץ וחלק ממכם מחפשים את הרע במקום הטוב בו .
מסתתר שם שחקן מעל הליגה בכמה רמות .
- דר אדום בנשמה
אמר זה שאומר בביטחון שהוא רוצה את קוואנקה על פניי פקהארט.red ultras כתב: מזל שאתה כאן כדי להגיד לנו מה אנחנו צריכים. או שזה נחמד לחזור על מנטרות של אחרים? ברור שקוונקה כישלון וברור שהוא לא עומד בציפיות אבל עדיין צריך לזכור שמדובר בשחקן זר שרגיל למנטאליות שונה וגם לסגנון כדורגל שונה. לפעמים זה מתחבר ישר לפעמים לוקח לזה זמן ולפעמים זה לא מתחבר. להגיד שאין בו כלום? לך תעשה בדיקה בכמה קבוצות ומדינות טוני וואקמה התגלגל לפני שהגיע לכאן והתחבר לו.
אומרים שככל שאדם מפריז בבטחון העצמי שלו ככה הוא רק חושף את הבורות שלו.
- ForeverRed
מת על תגובות כאלה.nir767676 כתב:הכל מנטליות. אם ירצה יכול להיות השחקן הכי טוב בליגה.
יש לך את זה ביותר שטחי?
לא שווה 500 א' יורו, אבל יכול לתרום יותר על המגרש מאשר ביציע, בעיקר כשהוא מתחרה עם מלמד וזריהן על אותה עמדה, ומליקסון תמיד נעדר לחודש-חודשיים.
בכלל לדעתי במקרה שלו בהנהלה הלכו פה אלאין איתו עם יד חלשה ביותר כשהוא יודע שהיד שלנו חלשה ומנצל את זה. בסוף הויכוח הוא על 300-400 א' יורו. או שמשלמים, מביאים זר אחר ומאחלים לו כל מיני איחולים אם מרגישים שזה הכרחי, או שמקבלים ממנו את המעט שהוא יכול לתת כרגע שזה לא פחות מהאחרים. אולי עכשיו הוא מבין שהוא נשאר פה ונלחם על הקריירה שלו וישנה קצת את הגישה, כי נראה שהוא הולך להישאר איתנו לפחות עד סוף העונה.
בכלל לדעתי במקרה שלו בהנהלה הלכו פה אלאין איתו עם יד חלשה ביותר כשהוא יודע שהיד שלנו חלשה ומנצל את זה. בסוף הויכוח הוא על 300-400 א' יורו. או שמשלמים, מביאים זר אחר ומאחלים לו כל מיני איחולים אם מרגישים שזה הכרחי, או שמקבלים ממנו את המעט שהוא יכול לתת כרגע שזה לא פחות מהאחרים. אולי עכשיו הוא מבין שהוא נשאר פה ונלחם על הקריירה שלו וישנה קצת את הגישה, כי נראה שהוא הולך להישאר איתנו לפחות עד סוף העונה.
מסתתר טוב מדי.REDZED כתב: מסתתר שם שחקן מעל הליגה בכמה רמות .
כבר לא יודע איך אפשר לקנות את זה, אפילו ביחס לאופטימיסט מטומטם כמוני זה כבר יותר מדי. אם עד עכשיו זה לא קרה זה כבר לא יקרה. ניסינו משהו חדש, לא תפסנו - קורה.
גם אם ייתן עוד שנים שלושה משחקים סבירים כמו הערב, אני באופן איבדתי את האמון בשחקן הזה שיסחוב את העגלה או אפילו גלגל מהעגלה.
נכון הטאצ' ישנו, והמסירות אלגנטיות וטכניות- אבל לא בשביל זה הוא כאן וזה לא מה שהייתי רוצה לראות.
אנחנו צריכים קלאצ', לא עץ ריח
די נו...REDZED כתב:פאקינג משחק ראשון שלו אחרי תקופה בחוץ וחלק ממכם מחפשים את הרע במקום הטוב בו .
אם אני אלונה, אני משלם לו היום את כל החוזה ומוסיף עוד שנה אם הוא מבטיח לא להיכנס לארץ בעשר שנים הקרובות.
מרגיז אותי מה שקורה כאן.
מה בדיוק עשה הקוואנקה שזוכה ממכם לקומפלימנטים?
משחק שהיה אמור להיות קלאסי בשבילו.
יריבה חלשה להחריד,מתופקד בעמדה שלו וכל כך אנמי שזה בגדר מבהיל...
מה בדיוק עשה הקוואנקה שזוכה ממכם לקומפלימנטים?
משחק שהיה אמור להיות קלאסי בשבילו.
יריבה חלשה להחריד,מתופקד בעמדה שלו וכל כך אנמי שזה בגדר מבהיל...