תסלח לי אבל זאת בדיוק הגישה בגללה מזיינים אותנו שוב ושוב ושוב.שמעון א כתב: ↑20 מאי 2025, 08:54די כבר לבכות
די
לא דומה בכלל לגול של ונטורה בנתניה
מנצחים - זה אנחנו נגד כל העולם
מפסידים - זה בגלל שכל העולם נגדנו
אם היינו עושים מהפך ומנצחים, הייתם אומרים שהיה פנדל וזאהי טיפש שנגע ביד
היה בידיים שלנו. איבדנו את זה. זהו.
כמה אפשר לבכות, להתבכיין ולהאשים את כל העולם
שיפוט 24/25
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: שיפוט 24/25
סבבה כפרה
בחייאת שמעון די להתייפייף כבר! נכון בעטנו בדלי בנתניה( שם פסלו בלי וודאות) בעטנו בדלי נגד חיפה שניצחניו רק 4 ולא 6 כי לקחו שני גוליםשמעון א כתב: ↑20 מאי 2025, 08:54די כבר לבכות
די
לא דומה בכלל לגול של ונטורה בנתניה
מנצחים - זה אנחנו נגד כל העולם
מפסידים - זה בגלל שכל העולם נגדנו
אם היינו עושים מהפך ומנצחים, הייתם אומרים שהיה פנדל וזאהי טיפש שנגע ביד
היה בידיים שלנו. איבדנו את זה. זהו.
כמה אפשר לבכות, להתבכיין ולהאשים את כל העולם
עשינו תיקו אתמול כי נתנו פנדל שלא היה
כמה אפשר לחטוף ועוד מהמקפצההההה
סלח לי שימעון אבל אתה מזכיר לי את ד"ר אבוקסיס מדימונה שמתעקש שאין הפלייה ונותן את עצמו ואת השיגיו כדוגמא כדי להתנחמד למערכת.
זה שאנחנו מצליחים זה למרות ההפלייה! זה ממש לא אומר שאין כזו!
כל המערכת הרקובה הזו מוכוונת מכביות. השנה החליטו שזה של זו הצהובה. גדול עלינו השנה כניראה.....
דרך אגב, אני עוד מאמין
כל המערכת הרקובה הזו מוכוונת מכביות. השנה החליטו שזה של זו הצהובה. גדול עלינו השנה כניראה.....
דרך אגב, אני עוד מאמין
אין לי מה להגיד על מה שרשמת, אחי...eitam כתב: ↑20 מאי 2025, 09:09סלח לי שימעון אבל אתה מזכיר לי את ד"ר אבוקסיס מדימונה שמתעקש שאין הפלייה ונותן את עצמו ואת השיגיו כדוגמא כדי להתנחמד למערכת.
דרך אגב, אני עוד מאמין
שיהיה לנו בהצלחה עם הגישה שלכם
- ForeverRed
במהות שמעון צודק.
בסוף זה היה בידיים שלנו ואנחנו בעטנו בזה.
בעיטה בדלי אולי הכי מפוארת בהיסטוריה, והיא רשומה על השם שלנו. יצאנו הכי לוזרים שיש.
בעיטה בדלי אולי הכי מפוארת בהיסטוריה, והיא רשומה על השם שלנו. יצאנו הכי לוזרים שיש.
- Melikson24
חושב?יותר מעונת הקיזוז כשמכבי חיפה איבדה איזה 900 הפרש ולא הצליחה לנצח במחזור האחרון את בני יהודה כשהכל תלוי בה?ForeverRed כתב: ↑20 מאי 2025, 09:17במהות שמעון צודק.
איכ. אחרי זה תבכה כשיגידו לך שאתה בקמפיין על מלא.
בעטנו בוולה ואחרי זה במספרת ובפננקה בדלי, זה הופך את האונס של השופטים לכשר? ״לא ניתן לקבוע בבירור״ אלוהים ישמור זה אפילו לא עיוורון, זה הכי מוטה ושקוף שיש, אין זווית אחת שאפילו מראה על ספק.
השופטים האפסים האלה מרגישים בנוח לטעות כשיש להם את ה-VAR, לצערי אין טעם במערכת הזו כל עוד היא ממשיכה את הטעות של השופט הראשי ואפילו מטעה אותו במקרים שהוא צודק.
הייתי בעבר מאוד בעד המערכת הזאת, עם שופטים כאלה אין לה זכות קיום היא רק הורסת את המשחק ומייצרת עוד אפשרות להטות משחקים. לא חושב שהיה שער אחד שלנו בפלייאוף הזה שלא נסרק במסרקות ברזל.
(לקרוא לקבוצה הזו לוזרים זה הכי מביך שיש).
השופטים האפסים האלה מרגישים בנוח לטעות כשיש להם את ה-VAR, לצערי אין טעם במערכת הזו כל עוד היא ממשיכה את הטעות של השופט הראשי ואפילו מטעה אותו במקרים שהוא צודק.
הייתי בעבר מאוד בעד המערכת הזאת, עם שופטים כאלה אין לה זכות קיום היא רק הורסת את המשחק ומייצרת עוד אפשרות להטות משחקים. לא חושב שהיה שער אחד שלנו בפלייאוף הזה שלא נסרק במסרקות ברזל.
(לקרוא לקבוצה הזו לוזרים זה הכי מביך שיש).
- Melikson24
את מי יטפחו?ספורט 5 מאז זריהן לא מרגישים צורך להעמיד כתב רציני לקבוצה.dor69 כתב: ↑20 מאי 2025, 00:24מכבי וחיפה הקפידו שנים לטפח כתבי חצר שיעשו שמות בתקשורת על כל פלוץ, המועדון שלך נמנע ומתרחק מתקשורת והתוצאה היא שאין לך קול ולא מדברים עליך.
עכשיו אתה יכול לדבר ללמפה עד מחרתיים, העמלקים שתופרים אותך מכל הכיוונים לא ישלמו שום מחיר מול הפועל באר שבע הנוכחית. זאת הדייסה שבישלת בהקשר הזה
אבל עזוב את כתבי החצר. יש לנו אוהדים חזקים בתקשורת במיוחד צביקה הדר שקיבל את הבמה במשחק המרכזי וכולםםםםם שותקים.
אם מכבי מקבלת את כל מה שקיבלנו העונה הם שורפים את ההתאחדות. קודם כל האוהדים והאנשים שלהם בתקשורת.
- ForeverRed
זה המקרה היחיד שאולי משתווה.Melikson24 כתב: ↑20 מאי 2025, 09:20חושב?יותר מעונת הקיזוז כשמכבי חיפה איבדה איזה 900 הפרש ולא הצליחה לנצח במחזור האחרון את בני יהודה כשהכל תלוי בה?
איכ. אחרי זה תבכה כשיגידו לך שאתה בקמפיין על מלא.
אני שמח שזה מנחם אותך.
האוהדים שלך אולי נמצאים בתקשורת אבל המועדון נעדר, זה לא מאורגן בשום צורה.Melikson24 כתב: ↑20 מאי 2025, 09:27את מי יטפחו?ספורט 5 מאז זריהן לא מרגישים צורך להעמיד כתב רציני לקבוצה.
אבל עזוב את כתבי החצר. יש לנו אוהדים חזקים בתקשורת במיוחד צביקה הדר שקיבל את הבמה במשחק המרכזי וכולםםםםם שותקים.
אם מכבי מקבלת את כל מה שקיבלנו העונה הם שורפים את ההתאחדות. קודם כל האוהדים והאנשים שלהם בתקשורת.
ביום שתהיה למועדון עצמו נוכחות קבועה בתקשורת הספורט זה ייראה אחרת.
- Melikson24
אתה זורק סיסמאות.
מה זה אומר?מלבד לתדרך עיתונאי כזה או אחר מה אתה רוצה שהמועדון יעשה?
הנה כלפי כדוגמא. המועדון לגמרי מטפח אותו אבל מה לעשות שאף אחד בוואן לא סופר אותו?
בגוף התקשורת הגדול בארץ אין לנו אפילו כתב שמסקר את הקבוצה. פשכצקי ותומר לוי זה לא כתבים והם בטח לא ישתפו פעולה עם המועדון.
בתור התחלה לדרוש את הקלטות מחדר ה-VAR ולדרוש לפסול את בר נתן. שהמועדון יוציא פוסט, שאלונה תצייץ, שקוזוק ימשיך עם השיח על השופטים בדיוק כמו לזאטיץ׳ כל מסע״ת.Melikson24 כתב: ↑20 מאי 2025, 09:45אתה זורק סיסמאות.
מה זה אומר?מלבד לתדרך עיתונאי כזה או אחר מה אתה רוצה שהמועדון יעשה?
הנה כלפי כדוגמא. המועדון לגמרי מטפח אותו אבל מה לעשות שאף אחד בוואן לא סופר אותו?
בגוף התקשורת הגדול בארץ אין לנו אפילו כתב שמסקר את הקבוצה. פשכצקי ותומר לוי זה לא כתבים והם בטח לא ישתפו פעולה עם המועדון.
כשקמנו על פריד הם הבינו יפה את המסר ומאז לא שיבצו לנו את המחבל הזה, ככה צריך לעשות מול כל שופט שאונס אותך.
המטרה הידועה שלהם זה להעביר משחק בשקט תקשורתי, לפחות אתה כמועדון בכלים שיש לך תעשה את זה, גם בלי כתבי חצר אפשר לייצר רעש.
שונא החוסר קלאס ואת הבכי הזה של מכבי אבל בליגה הזאת רק ככה משיגים דברים.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 20 מאי 2025, 10:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Melikson24
מדברים ספציפיים על התקשורת. איך המועדון יגרום לכך שיהיו לו כתבי חצר.Itay כתב: ↑20 מאי 2025, 10:00בתור התחלה לדרוש את הקלטות מחדר ה-VAR ולדרוש לפסול את בר נתן. שהמועדון יוציא פוסט, שאלונה תצייץ, שקוזוק ימשיך עם השיח על השופטים בדיוק כמו לזאטיץ׳ כל מסע״ת.
כשקמנו על פריד הם הבינו יפה את המסר ומאז לא שיבצו לנו את המחבל הזה, ככה צריך לעשות מול כל שופט שאונס אותך.
שונא החוסר קלאס ואת הבכי הזה של מכבי אבל בליגה הזאת רק ככה משיגים דברים.
זה דל"פ פה היום אבל גם ביתר לא קיבלה פנדל ברור אז בסוף זה מתקזז.
השופטים פה פשוט גרועים נקודה.
השופטים פה פשוט גרועים נקודה.