רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Itay »

Sir Alex Ferguson כתב:
16 אוגוסט 2024, 23:49
כתבתם כאן שקאנגווה וגריטה הם ברמת השכר של מיגל ואפילו מעבר לזה.
כלומר בניגוד לברדה אפילו קיבל זרים בפרופיל כלכלי גבוה יותר, אז מאיפה מגיעה המסקנה שלא הגיע זר בגלל ההנהלה?
אני לעומת זאת זוכר אותו אומר במסיבת עיתונאים שלא הגיעו זרים כי הם בוררים אותם במיוחד כלומר זאת החלטה שלו לעלות למשחקים מכריעים באירופה עם בלוריאן כבלם פותח.
רק כרגע מרוב שהצוות החדש (שכמובן כולם שיבחו לפני שהגיע למרות שלא ראו אותם דקה בלחץ וציפיות של מועדון גדול ואין להם את הרקע והניסיון של הצוות שהיה כאן) בורר שחקנים כבר תקופה מדברים על בלמים מהליגה כמו מאייבו מהפועל חיפה וסמביניה מריינה…
מה קשר בין הזרים שהגיעו לבין הבלם שאולי יגיע?, קאנגווה זה פרופיל חריג שבדרך כלל לא דורך אצלנו בארץ, די ברור שיישברו בשביל אחד כזה תקרת שכר. קוזוק רצה את גריטה והמתין עבורו חודש עד שיחליט, יפה עשתה ההנהלה שגם מולו הגמישה את תקרת השכר כדי לספק למאמן את הכלים שהוא בחר.

זה שמצאו את שניהם לא מעיד שמצאו גם בלם שתואם לדרישות המקצועיות ותואם לתנאים הכלכליים, וגם אם מצאו כזה (כמו ונאסיו ההוא שדיווחו עליו) לא בטוח שבכלל רצה להגיע לישראל.

והאמת? זה גם לא כזה מעניין אותי לחפש אשמים כפי שאתה עושה מתחילת הקיץ ללא הרף, הבעיה של הפועל ב״ש היא הרבה יותר גדולה ממדוע לא הגיע בלם, בלי אסטרטגיה אמיתית וטיפול עמוק אנחנו נמשיך את הסחרור הבלתי נגמר הזה כל קיץ.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Itay כתב:
17 אוגוסט 2024, 00:16
מה קשר בין הזרים שהגיעו לבין הבלם שאולי יגיע?, קאנגווה זה פרופיל חריג שבדרך כלל לא דורך אצלנו בארץ, די ברור שיישברו בשביל אחד כזה תקרת שכר. קוזוק רצה את גריטה והמתין עבורו חודש עד שיחליט, יפה עשתה ההנהלה שגם מולו הגמישה את תקרת השכר כדי לספק למאמן את הכלים שהוא בחר.

זה שמצאו את שניהם לא מעיד שמצאו גם בלם שתואם לדרישות המקצועיות ותואם לתנאים הכלכליים, וגם אם מצאו כזה (כמו ונאסיו ההוא שדיווחו עליו) לא בטוח שבכלל רצה להגיע לישראל.

והאמת? זה גם לא כזה מעניין אותי לחפש אשמים כפי שאתה עושה מתחילת הקיץ ללא הרף, הבעיה של הפועל ב״ש היא הרבה יותר גדולה ממדוע לא הגיע בלם, בלי אסטרטגיה אמיתית וטיפול עמוק אנחנו נמשיך את הסחרור הבלתי נגמר הזה כל קיץ.

אתה צודק בנוגע לתמונה הגדולה, אבל כמו שכתבתי בקיץ כשחתם, המינוי של קוזוך זה חלק מהסחרור וההליכה אחורה.
את באמת רוצה שינוי? תביאי צוות זר. אל תביאי משהו שברור שהוא שנמוך, מאמן מקובע מאוד ומסתמן יהיר מאוד שמשחק רק בסגנון מאוד מסוים ולא יודע להיות גמיש מחשבתית ולהתאים עצמו למשחק כשהסגנון שלו לא מתאים למשחק שמתפתח או לסגל הקיים.

הפסילה הזאת של זרים (קניוניס וספר) שהיו מהבודדים התקפית שנתנו מספרים/הפיקו ניצוצות לא ברורה לי, בטח כשבתחילת הדרך מי שהועדפו היו בדש וסטויאנוב.
זה מרגיש כמו מאמן יהיר ששם x על מה שהיה קודם בגזרת הזרים רק כי זה היה קודם גם במחיר של הרכבה של שחקנים פחות טובים מקצועית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ReDo כתב:
16 אוגוסט 2024, 19:42
אין בעיה מסכים לגמרי. בדיוק בגלל זה אני חושב שלשחוט את המאמן שנחת פה לפני שניה וחצי זה ככ לא פייר.

התוצאות האחרונות לפני רן קוזוך הן:
ניצחון על ריינה בטרנר 2-1
תבוסה 3-0 בבלומפילד
תבוסה 4-1 לחיפה בטרנר
תבוסה 4-1 לסכנין בדוחא
הפסד 1-0 בגמר הגביע.
פה קוזוך נכנס לתמונה. קיבל את הקבוצה במצב קטסטרופה עם מנטליות שברירית.
לבוא להיכנס בו על 500 קמש שבחמשת המשחקים הראשונים שלו הקבוצה ממשיכה באותה דרך זה חוסר הוגנות משווע.
אז חשבתי שהוא מאמן דגול שהבטיח לה שבכלים שיש כאן אפשר לעשות הרבה יותר! תקנו אותי אם אני טועה הוא הגיע על תקן, הגאון שיידע להוציא יותר מהסגל והתקציב הקיים, ׳כי לא מנמיכים ציפיות׳ למרות שכולם מבינים שאנחנו לא במשחק של הגדולות.

אז מעבר לזה שהוא לקח את הכי גרועים בסגל ונתן להם לשחק, לא ראיתי כלום. רק מחיקה של שחקנים טובים שיכלו לעזור.

שמגיעים לעונה חדשה בטח באירופה, תן למוכר והידוע לשחק, ניסויים תעשה נגד טבריה.

אבל אין נסיון, מסתבר גם שאין הרבה תחכום אם אלה החילופים שאתה עושה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

sumsum כתב:
17 אוגוסט 2024, 00:59
אז חשבתי שהוא מאמן דגול שהבטיח לה שבכלים שיש כאן אפשר לעשות הרבה יותר! תקנו אותי אם אני טועה הוא הגיע על תקן, הגאון שיידע להוציא יותר מהסגל והתקציב הקיים, ׳כי לא מנמיכים ציפיות׳ למרות שכולם מבינים שאנחנו לא במשחק של הגדולות.

אז מעבר לזה שהוא לקח את הכי גרועים בסגל ונתן להם לשחק, לא ראיתי כלום. רק מחיקה של שחקנים טובים שיכלו לעזור.

שמגיעים לעונה חדשה בטח באירופה, תן למוכר והידוע לשחק, ניסויים תעשה נגד טבריה.

אבל אין נסיון, מסתבר גם שאין הרבה תחכום אם אלה החילופים שאתה עושה.
ולאן המוכר והידוע הוביל אותך בשנה שעברה?
בכל מקרה הדיון איתך עקר. סימנת אותו עוד ממחנה האימונים והמשכת באותו קו, הגיע הכישלון הראשון והנה זה הזמן שלך לזרוח.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ReDo כתב:
17 אוגוסט 2024, 09:28
ולאן המוכר והידוע הוביל אותך בשנה שעברה?
בכל מקרה הדיון איתך עקר. סימנת אותו עוד ממחנה האימונים והמשכת באותו קו, הגיע הכישלון הראשון והנה זה הזמן שלך לזרוח.
בהנחה והציטוטים מאסיפת הקבוצה שיצאו בספורט 5 קרובים להיות נכונים, זה מראה שקוזו לא איתנו ויאבד את חדר ההלבשה במהרה. ׳ירית במשחק בראש בעצמך ובחילופים ניהול המשחק ואתה אומר זה לא כדורגל׳???!
וואללה נשמה, באמת זה לא כדורגל, כבר חמישה משחקים. פעם זה הדשא, פעם זה החום. תגיד ׳תחילת עונה, נכנס לקצב, אני אקבל שכל ואכניס את קיניונס וספר, נכניס את הבלם לקצב (אה אין בלם? שלושה חודשים לתוך האירוע שידעת שבלי ויטור אתה לא נראה אפילו כמאמן?).

בקיצור חוסר מודעות עצמית. אנשים מדברים על יהירות, אני שואל בן אדם, מה יהיה איתך? לא תבין?תתחבר לחשמל, מהר.
גם היום כלפי מדווח שבדש יקבל דקות. אולי ככה לא יפילו על ספר וקיניונס את החרפה. למזלם הפעם ׳הזרים׳ לא יקבלו את כל האשמה. אה, מסתבר שגם המאמן ׳לא קשור לאירוע׳, לך תבין🤷🏼‍♂️

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

sumsum כתב:
18 אוגוסט 2024, 10:36
בהנחה והציטוטים מאסיפת הקבוצה שיצאו בספורט 5 קרובים להיות נכונים, זה מראה שקוזו לא איתנו ויאבד את חדר ההלבשה במהרה. ׳ירית במשחק בראש בעצמך ובחילופים ניהול המשחק ואתה אומר זה לא כדורגל׳???!
וואללה נשמה, באמת זה לא כדורגל, כבר חמישה משחקים. פעם זה הדשא, פעם זה החום. תגיד ׳תחילת עונה, נכנס לקצב, אני אקבל שכל ואכניס את קיניונס וספר, נכניס את הבלם לקצב (אה אין בלם? שלושה חודשים לתוך האירוע שידעת שבלי ויטור אתה לא נראה אפילו כמאמן?).

בקיצור חוסר מודעות עצמית. אנשים מדברים על יהירות, אני שואל בן אדם, מה יהיה איתך? לא תבין?תתחבר לחשמל, מהר.
גם היום כלפי מדווח שבדש יקבל דקות. אולי ככה לא יפילו על ספר וקיניונס את החרפה. למזלם הפעם ׳הזרים׳ לא יקבלו את כל האשמה. אה, מסתבר שגם המאמן ׳לא קשור לאירוע׳, לך תבין🤷🏼‍♂️
הציטוט האהוב עליי:

״שחקנים שמקבלים הזדמנויות לא תורמים״.

ואלה שלא מקבלים הזדמנויות, מה איתם?

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ForeverRed כתב:
18 אוגוסט 2024, 10:51
הציטוט האהוב עליי:

״שחקנים שמקבלים הזדמנויות לא תורמים״.

ואלה שלא מקבלים הזדמנויות, מה איתם?
הזיה. 100% הזיה.
מה באו אלמונים מבחוץ ועטו על עצמם מדי הפועל באר שבע?
מי הרכיב את הפגרים האלה?

לאלה שקיוו לראות את קיניונס, אפשר לחזלש, בדש (הגדול) החלים. אה וספר, פחות.

כל מי שיש לו דופק (גם האלמונים) ישחקו לפני קיניונס וספר.

מצחיק שעכשיו אין לו מניין לתפילה (הכל אצלו ב׳עזרת השם׳ הרי) אז הוא ביקש ממריאנו באריירו להשלים לו

עצוב שזו הפיגורה שמנהלת את העסק על הדשא.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אם היה לו שכל היה לוקח את מריאנו, מדבר איתו ומרים אותו.
כי הוא גם הבלם הכי טוב שיש לו עכשיו וגם הקשר האחורי השני.
והיה מחבק את דייקי ונותן לו מפתחות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

Sir Alex Ferguson כתב:
18 אוגוסט 2024, 11:08
אם היה לו שכל היה לוקח את מריאנו, מדבר איתו ומרים אותו.
כי הוא גם הבלם הכי טוב שיש לו עכשיו וגם הקשר האחורי השני.
והיה מחבק את דייקי ונותן לו מפתחות.
קוזו מתנהל ומדבר כאילו זר שנקלע לאירוע במקרה.
נשבע, הבן אדם לא איתנו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לא הבנתי מה הבעיה בציטוטים שלו?
אולי אם ברדה היה מדבר ככה לא היינו סופגים מיליון אדומים
כל דבר כאן קוטליםצ אותו ממש מרגיז
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

כדורגל זה לא מדע מדוייק.
מומנטום הוא חלק חשוב מהעניין בספורט, בעיקר הקבוצתי. אנחנו במומנטום רע ואין ספק שנעשות שגיאות שמעצבנות גם אותי.
השאלה אם שוברים את הכלים כבר מעכשיו, לא נותנים הזדמנות לצבור מומנטום חיובי או שאנחנו כקהל צריכים לחבק את הקבוצה, לתת לה גב ולנסות לעזור בדרכנו להרים אותה מהדיכאון ששורה פה כרגע.
אני בעד האפשרות השניה, כי הראשונה חורצת גורלות בטרם עת ומונעת בעיקר מרגש שלילי חסר עכבות שמוכן לשפוך את התינוק עם המים.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

סימיוני כתב:
18 אוגוסט 2024, 13:13
כדורגל זה לא מדע מדוייק.
מומנטום הוא חלק חשוב מהעניין בספורט, בעיקר הקבוצתי. אנחנו במומנטום רע ואין ספק שנעשות שגיאות שמעצבנות גם אותי.
השאלה אם שוברים את הכלים כבר מעכשיו, לא נותנים הזדמנות לצבור מומנטום חיובי או שאנחנו כקהל צריכים לחבק את הקבוצה, לתת לה גב ולנסות לעזור בדרכנו להרים אותה מהדיכאון ששורה פה כרגע.
אני בעד האפשרות השניה, כי הראשונה חורצת גורלות בטרם עת ומונעת בעיקר מרגש שלילי חסר עכבות שמוכן לשפוך את התינוק עם המים.
אני מסכים.
האם נראה אותו משתנה? אני חושב שלא.
מבחינתי אם ההרכב במשחקים הראשונים ימשיך להיות בדש ותורג׳מן (הוא לא יוליד לי בלם ומגן ימני זר בשבועיים, שלושה חודשים היו לו), הבן אדם לא איתנו ויש לחשוב על שינוי כי זה לא יחזיק מים מול הקהל.
בוא נראה היום את ספר וקעניונס פותחים. היית/י רוצה לחשוב שיסיק מסקנות.לפי כלפי הוא ישנה את מבנה השמש לפני שישנה צד בתקליט אבל אהיה סבלני ואמתין.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

לא אוהב הדלפות ובטח לא ביקורת על שחקנים של המאמן כביכול
קח אלריות ואל תבוא בטענות לחשקנים שאתה מייבש
זה לא כדורגל? גם לחץ כמוקמיקזות זה לא כדורגל

לגבי המחיקה של קניונס זה יעלה לו במשרה חד משמעית
אי אפשר כבר להמשיך ככה, תן לו 90 דקות נגד טבריה ואז תבחן מה מי מו
מזכיר לי קצת את ההתעקשויות של ברדה שאחריהן הגיעהה הפרדה....
הם מנסים להראות לאלונה שצריך חיזוק דרך הקבוצה ועל חשבון התוצאות אולי לא יוגע מה לחשוב כבר

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

שיש כתב:
18 אוגוסט 2024, 16:07
לא אוהב הדלפות ובטח לא ביקורת על שחקנים של המאמן כביכול
קח אלריות ואל תבוא בטענות לחשקנים שאתה מייבש
זה לא כדורגל? גם לחץ כמוקמיקזות זה לא כדורגל

לגבי המחיקה של קניונס זה יעלה לו במשרה חד משמעית
אי אפשר כבר להמשיך ככה, תן לו 90 דקות נגד טבריה ואז תבחן מה מי מו
מזכיר לי קצת את ההתעקשויות של ברדה שאחריהן הגיעהה הפרדה....
הם מנסים להראות לאלונה שצריך חיזוק דרך הקבוצה ועל חשבון התוצאות אולי לא יוגע מה לחשוב כבר
אח יקר, לשחקן זר בטח אחרי ההתעמרות שהוא חווה מאז מינויו של הקוזו צריך להריץ בהרכב חמישה משחקים.
הרצת את בדש וקיבלת מזלג בעין, אז תן לבן אדם בטחון, תריץ אותו בהרכב ונדבר אחרי חמישה משחקים.

ספר והוא במחנה אימונים בישלו אחד לשני וכבשו 5 שערים במשחק-לא תנסה את זה??? מה כואב לך???

אתה עד כדי כך נגד האינטרס של הקבוצה/מועדון?

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

sumsum כתב:
18 אוגוסט 2024, 16:20
אח יקר, לשחקן זר בטח אחרי ההתעמרות שהוא חווה מאז מינויו של הקוזו צריך להריץ בהרכב חמישה משחקים.
הרצת את בדש וקיבלת מזלג בעין, אז תן לבן אדם בטחון, תריץ אותו בהרכב ונדבר אחרי חמישה משחקים.

ספר והוא במחנה אימונים בישלו אחד לשני וכבשו 5 שערים במשחק-לא תנסה את זה??? מה כואב לך???

אתה עד כדי כך נגד האינטרס של הקבוצה/מועדון?
אולי הוא הולך ראש עם אלונה לא יודע
אומר לא רוצה את מי שכאן וזהו תתפוצצו. אולי

שלח תגובה