סגל שחקנים 21/22
Re: סגל שחקנים 21/22
לא חושב שיש מישהו שחושב שלא חסר קשר נוסף.
כולם בערך היו משחררים את אלטון וקלטינס בשביל אחד כזה.
מודה שלא רציתי ממש את כיאל, וזו כנראה הייתה טעות. כי כן צריך עוד שחקן משמעותי שם ולא רואה ישראלי כזה כרגע.
גורדנה מאכזב מאוד, רך, כבד, לא תורם יותר מדי בהנעת כדור וזה מצב בעייתי. נקווה שישתפר עם הזמן.
חיסור של בריירו ואנחנו בצרות, ברור שככה אי אפשר לסחוב.
רוקאביצה + קשר טוב נוסף (שמודה שאין לי ממש מושג לאפשרויות פוטנציאליות) יהיו בוסט נהדר לסגל, ויש שיגידו הכרחי אם מעיזים לפנטז על משהו. זה ברור.
כולם בערך היו משחררים את אלטון וקלטינס בשביל אחד כזה.
מודה שלא רציתי ממש את כיאל, וזו כנראה הייתה טעות. כי כן צריך עוד שחקן משמעותי שם ולא רואה ישראלי כזה כרגע.
גורדנה מאכזב מאוד, רך, כבד, לא תורם יותר מדי בהנעת כדור וזה מצב בעייתי. נקווה שישתפר עם הזמן.
חיסור של בריירו ואנחנו בצרות, ברור שככה אי אפשר לסחוב.
רוקאביצה + קשר טוב נוסף (שמודה שאין לי ממש מושג לאפשרויות פוטנציאליות) יהיו בוסט נהדר לסגל, ויש שיגידו הכרחי אם מעיזים לפנטז על משהו. זה ברור.
1+
במידה ואכן נעשה את החיזוקים האלו ורביעיית ההגנה (שלדעתי בעלת פוטנציאל להיות הטובה בארץ) תורכב מ- לופס-טיבי-ויטור-אלחמיד יהיה אפשר להעיז לפנטז, (זר במקום אקולטסה לעמדת המגן ימני/קשר אחורי זו בכלל פנטזיה)
- dardasmiley
אני חושב שלאור הקיץ שעבר וכמות השחקנים שהגיעו אין מה לבנות על עוד קשר. זה לא ריאלי, למרות שהייתי שמח אם יגיע איזה אוגו.
במצב הנוכחי אפשר להסתדר עם מה שיש וכשבריירו יעדר אפשר להשתמש באלחמיד, בטיבי ואפילו בויטור כקשר אחורי, זה לא בשמים.
במצב הנוכחי אפשר להסתדר עם מה שיש וכשבריירו יעדר אפשר להשתמש באלחמיד, בטיבי ואפילו בויטור כקשר אחורי, זה לא בשמים.
מסכים. בטח לאור העובדה שמשחקים רק בישראל. זה לא שיש פה איזה קבוצות עם קישור דורסני. היחידים שיהיה בעייתי מולם בהיבט הזה אלו חיפה ומכביdardasmiley כתב: ↑30 אוגוסט 2021, 05:57אני חושב שלאור הקיץ שעבר וכמות השחקנים שהגיעו אין מה לבנות על עוד קשר. זה לא ריאלי, למרות שהייתי שמח אם יגיע איזה אוגו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מה שהופך אותם ליותר טובים זה שהם לא בהפועל ב"ש. וכרגיל, הדשא של השכן וזה.
מת לראות את קבהא וגנאים מתמודדים מול בונקרים. רק שזה לא יהיה בקבוצה שלי בבקשה.
האמצע שלהם אמנם אפור ונגרי ולא הייתי לוקח אותי לקבוצת צמרת זה נכון. מה כן? האמצע שלהם אגרסיבי פי 8 ובמצ׳אפ לא מחמיא לנו. אנחנו צריכים עוד שחקן אגרסיבי
באשר לשחקנים הספציפיים שלהם, קבהא יכל מאוד לעזור היום ברוטציה (במשחקים מסויימים אף בהרכב) ומכיאל אני מאוד מחזיק ומאוד רציתי שיגיע. גנאים זה סתם עוד פועל שעושה עבודה שחורה ומשתלב יפה בצל של השניים האחרים
- ForeverRed
כיאל זה אפור? לוקח אותו לפני כל הקשרים שלנו.
לא רואה הבדל גדול בין החוליות, יתרונות וחסרונות קטנים לפה ולשם.
דיי נו זה מביך כמה אפשר להסתכל על הדשא של השכן.ForeverRed כתב: ↑30 אוגוסט 2021, 14:19כיאל זה אפור? לוקח אותו לפני כל הקשרים שלנו.
כיאל שחקן טוב, טוב מאוד אפילו אבל אם היה בא עדיין הרבה מאוד היו מתלוננים על עוד זקן שהגיע לקבוצה.
ובכל זאת:
א. לא בטוח שהוא כל כך יותר טוב מפטרוצ'י
ב. גם אם כן שאר ה10 שחקנים שלהם חלשים משלנו.
קבוצה זה מכלול, ובמכלול רק לחיפה ותא יש סגל ברמתנו וכנראה ומעלה.
עדיין הפערים הם בעיקר בעומק ולא ב11.
פתאום קבאהה זה מדד לאגרסיביות. אם היה פותח אתמול שלא נדבר על נגד אנרתוסיס היו צועקים פה על מאמן מקובע וחסר מושג.
במקום מי היה פותח? בריירו? נו באמת.
- ForeverRed
לא יודע מי היו מתלוננים, כתבתי את דעתי (העקבית) בלבד.red guy כתב: ↑30 אוגוסט 2021, 14:37דיי נו זה מביך כמה אפשר להסתכל על הדשא של השכן.
כיאל שחקן טוב, טוב מאוד אפילו אבל אם היה בא עדיין הרבה מאוד היו מתלוננים על עוד זקן שהגיע לקבוצה.
ובכל זאת:
א. לא בטוח שהוא כל כך יותר טוב מפטרוצ'י
ב. גם אם כן שאר ה10 שחקנים שלהם חלשים משלנו.
קבוצה זה מכלול, ובמכלול רק לחיפה ותא יש סגל ברמתנו וכנראה ומעלה.
עדיין הפערים הם בעיקר בעומק ולא ב11.
פתאום קבאהה זה מדד לאגרסיביות. אם היה פותח אתמול שלא נדבר על נגד אנרתוסיס היו צועקים פה על מאמן מקובע וחסר מושג.
במקום מי היה פותח? בריירו? נו באמת.
אף אחד פה לא טען שסכנין קבוצה טובה מבאר שבע. דובר ספציפית על האמצע, שם אנחנו בנחיתות ברורה לעומת היריבות שלנו.
בני יהודה רוצה את מדמון. מקווה מאוד שישחררו אותו להשאלה.
אבוקסיס נתן לו דקות פה, בבני יהודה בלאומית הוא יהיה באנקר.
אבוקסיס נתן לו דקות פה, בבני יהודה בלאומית הוא יהיה באנקר.