דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

Re: דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר

שליחה על ידי hb7 »

simply-red כתב:זה כבר לא מצחיק, רוב האתרים מדווחים שגורש פותח מחר..
עם זה רק מחר זה עוד טוב,מעניין גם המאמן שלהם אמר משפט על גורש,אפילו ראיקוביץ שהדרדר מאז בכלל פתח מולינו יום אחרי שנחת

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אחלה גורש.
תאמינו בשחקנים שלכם ותחשבו טוב ויהיה טוב.
בעזרת השם ייתן משחק טוב, הוא אחראי בסה"כ והניסיון משחק תפקיד במעמדים האלה.
אם בכר פותח איתו יש לו את הסיבות שלו, בואו ננסה להסתכל על חצי הכוס המלאה.

שוער מנוסה שעובד בתיאום מצוין עם הבלמים שלו, אחלה גורש, יאללה באר שבע משחק על החיים.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

אוהב את גורש אבל כיום הוא לא מתאים למעמדים האלה. מעדיף לקחת סיכון עם היווני הלא מתואם מאשר עם גורש. אין מה לעשות, הגיל מראה את אותותיו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

oranu כתב:אחלה גורש.
תאמינו בשחקנים שלכם ותחשבו טוב ויהיה טוב.
בעזרת השם ייתן משחק טוב, הוא אחראי בסה"כ והניסיון משחק תפקיד במעמדים האלה.
אם בכר פותח איתו יש לו את הסיבות שלו, בואו ננסה להסתכל על חצי הכוס המלאה.

שוער מנוסה שעובד בתיאום מצוין עם הבלמים שלו, אחלה גורש, יאללה באר שבע משחק על החיים.
מסכים ב100%, אבל מה הטעם בשדרוג בשער בשביל אירופה אם השוער לא משחק במשחק הכי חשוב באירופה?
יכול להיות שעם גורש נוציא תוצאה מעולה ואני לא אתפלא אם הוא ידפוק משחק אני מאמין בו לגמרי וזאת החלטה מקצועית לגיטימית לחלוטין, אבל זה לא ישנה את זה שזה יהפוך את ההחלטה להחליף את חיימוב לתמוהה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Noam98 כתב: מסכים ב100%, אבל מה הטעם בשדרוג בשער בשביל אירופה אם השוער לא משחק במשחק הכי חשוב באירופה?
יכול להיות שעם גורש נוציא תוצאה מעולה ואני לא אתפלא אם הוא ידפוק משחק אני מאמין בו לגמרי וזאת החלטה מקצועית לגיטימית לחלוטין, אבל זה לא ישנה את זה שזה יהפוך את ההחלטה להחליף את חיימוב לתמוהה.
כנראה אנסטיס לא בכושר.
לא הביאו אותו למשחק אחד או מפגש אחד לכן המשפט האחרון שלך לא רלוונטי.
אם נוציא תוצאה טובה מחר, נוציא אותה רק כקבוצה אחת והיחידה אחת. אנחנו לא קבוצה של יחידנים.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

CrazyRed7 כתב: כנראה אנסטיס לא בכושר.
לא הביאו אותו למשחק אחד או מפגש אחד לכן המשפט האחרון שלך לא רלוונטי.
אם נוציא תוצאה טובה מחר, נוציא אותה רק כקבוצה אחת והיחידה אחת. אנחנו לא קבוצה של יחידנים.
יהיו כאן הרבה אם כנראה ואולי
חיימוב שוער מספיק טוב לליגה וכנראה שהסיבה שהחליטו להשתדרג בשער היא לאירופה.
המשחק מחר משחק סופר מכריע ויכול להוות צומת דרכים קריטית בדרך האירופית העונה במיוחד בהתחשב בהגרלות לסיבוב הבא בשני המפעלים. כמובן שיהיו עוד משחקים מכריעים במיוחד אם נעבור ומעבר לזה סביר להניח שאנסטיס כאן ליותר מעונה אחת, אבל בכל זאת ולמרות כל הסיבות המקצועיות שבטוח קיימות, יש מן האירוניה אם השחקן שהגיע *בשביל* אירופה לא ישחק במשחק כזה חשוב בזירה הזאת.

אבל תכלס? זה סתם דיון סרק שנובע מהשעמום של הקיץ, אני הולך עם ברק בעיניים עצומות תמיד ובטוח שכל החלטה שלו נובעת מלשרת את מטרות המועדון. הלוואי שמי שיפתח ידפוק הצגה.

מחר תגיע כברררר

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Noam98 כתב: מסכים ב100%, אבל מה הטעם בשדרוג בשער בשביל אירופה אם השוער לא משחק במשחק הכי חשוב באירופה?
מבין את מה שאתה אומר ויש בזה הרבה.
ברור לכולנו שאנחנו לא מגיעים למפגש מחר במצב האידיאלי שהצבנו לעצמינו.
ההחתמות וההכנה והתיאום תלויים בהרבה גורמים חיצוניים ויש החתמות שהוחתמו מאוחר וכאלה שעוד לא קרו.
זה חלק מהמחיר שקבוצות משלמות כשהן משחקות בשלבים המוקדמים באירופה וזה חל על כולם, בדיוק כמו שזה חל עלינו גם היריבה נפגעת מהחוסר בהכנה ותיאום.
נקווה שבצד שלנו זה יספיק.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מה שמשחק לטובתנו פה
זה חוסר התיאום אצל הקרואטים
נקווה לתוצאה טובה
בטרנר אנחנו נעשה תעבודה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

הבעיה היא אחרת - אם אנסטיס לא היה מקבל את הגול ההוא נגד פלורה אני מתקשה להאמין שהיו נותנים לגורש לפתוח.
מבחינתי זה נורה אדומה לגביו.

ידעו שהוא לא שיחק המון זמן וובכל זאת הביאו אותו מתוך אמונה ששוער זה חלק בפאזל שהיה חסר לנו על מנת לעשות עוד צעד במפעל. אני מעדיף להמר כאן עם אנסטיס מאשר להמר עם דודו שגם הוא לא שיחק עונה שלמה והגול של גיא מולו במחזור האחרון עדיין מהדהד לי.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

red ultras כתב:הבעיה היא אחרת - אם אנסטיס לא היה מקבל את הגול ההוא נגד פלורה אני מתקשה להאמין שהיו נותנים לגורש לפתוח.
מבחינתי זה נורה אדומה לגביו.

ידעו שהוא לא שיחק המון זמן וובכל זאת הביאו אותו מתוך אמונה ששוער זה חלק בפאזל שהיה חסר לנו על מנת לעשות עוד צעד במפעל. אני מעדיף להמר כאן עם אנסטיס מאשר להמר עם דודו שגם הוא לא שיחק עונה שלמה והגול של גיא מולו במחזור האחרון עדיין מהדהד לי.
נו אז מה עם הוא לא שיחק חצי שנה,לא פעם ולא פעמים שוערי משנה שלא משחקים גם שנה נותנים הצגה,שוער זה או שיש לך את זה או שאין

סמל אישי של משתמש
red ultras

hb7 כתב: נו אז מה עם הוא לא שיחק חצי שנה,לא פעם ולא פעמים שוערי משנה שלא משחקים גם שנה נותנים הצגה,שוער זה או שיש לך את זה או שאין
או שציטטת אותי בטעות או שלא הבנתי אותך.
אתה אומר אותו דבר כמוני

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

נקודת תורפה שלנו באגף השמאלי. צדק חלוד, אורן ביטון טירון באירופה ועזרא לא התפרסם דווקא בזכות חילוצי הכדור. מאמין שהקרואטים ירכזו שם...

סמל אישי של משתמש
red ultras

yedidel כתב:נקודת תורפה שלנו באגף השמאלי. צדק חלוד, אורן ביטון טירון באירופה ועזרא לא התפרסם דווקא בזכות חילוצי הכדור. מאמין שהקרואטים ירכזו שם...
מסכים ואוסיף,
ככל שניתן להם את הצאנסים להחליט מאיפה לתקוף זה יהיה בעוכרינו. אנחנו חייבים לבוא להחזיק את הכדור ולהוציא התקפות מסודרות

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

red ultras כתב: או שציטטת אותי בטעות או שלא הבנתי אותך.
אתה אומר אותו דבר כמוני
חיזקתי אותך :קופץ:,הולכת להיות חגיגה של הגבהות לרחבה שלנו,דני ספרדי בן 20 ימיני ברגל משחק בכף שמאל מאמין שביטון יסתדר איתו אבל הבעיה זה אורסיץ שבועט עם שני רגלים אותו דבר ומשחק בצד ימין יכול גם לחתוך לאמצע וגם לשחק על הקו ויעשה סחרחורת לאורן והוא יכול גם לשחק מתחת לחלוץ וגם משמאל
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 24 יולי 2018, 09:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

oranu כתב: אתה צודק בכל מילה, סר אלכס אוהב להתפלפל לפעמים.
הוא רשם דברים נכונין לגבינו ואתה רשמת דברים נכונים לגבי הקבוצה היריבה.
בשורה התחתונה - כל חיסור של הקבוצה היריבה משחק לטובתינו על אחת כמה וכמה כשמדובר בקבוצה ש"על הנייר" טובה מאיתנו.
גם נגד הפועל חדרה זה נכון אז בטח שנגד דינמו זאגרב.
אולי לא הובנתי.
הגישה שלי היא קודם כל להסתכל על עצמנו. בכוונה נתתי דוגמאות למשחקים מול קבוצות חלשות מהקרואטים, קבוצות שלא הייתי לוקח שחקן אחד מהיריביה להרכב הראשון, אולי אפילו לסגל, ועדין ההכנה הטקטית שלנו, הצורה שבה עלינו לשחק מבחינת מחויבות, כמויות הטעויות שעשינו, הייתה כל כך רעה שהעובדה שמולנו שיחקה קבוצה מוגבלת לא שינתה דבר. הרבה פעמים יכולת שמספיקה לליגה הישראלית בשביל לנצח בקושי לא מספיקה לרוב מול קבוצות אירופאיות עם ניסיון ועם אחוז ניצול מצבים שבדרך כלל אין בישראל.
גם מבחינת ניצול מצבים, על מנת לנצל נגיד חסרון של הבלם הפותח של היריבה אנחנו צריכים להגיע לאותם מצבים מה שלא קרה נניח בלוגאנו.
ברור שעדיף אצל היריבה שהשוער השני יפתח ולא הראשון או שהבלם המחליף יפתח ולא הראשון, שכמה שיותר שחקני מפתח יחסרו, אבל אני מרגיש שבמשחקים מהסוג הזה באירופה, כשהפערים בין היריבות הם לא גדולים, אנחנו חייבים קודם כל לעשות את העבודה בעצמנו ולהביא את האקסטרה שהבאנו למשחקים מול אינטר, אולמפיאקוס וסאות'המפטון בחוץ או את ההכנה הטקטית שהבאנו למשחק החוץ מול ההונגרים.
היו משחקי חוץ בעבר שהיינו בהם כל כך רעים ומוגבלים, שזה לא שינה אם השוער הראשון או הבלם הראשון של היריבה פתחו (לדעתי מולנו השוער השני של לוגאנו לדוגמא עמד בשער במשחק החוץ) כי היינו חלשים ולא רלוונטים, מקווה שזה לא יקרה במשחק בקרואטיה.

שלח תגובה