מי הזר שטוב ממנו?bs war כתב:
הישראלי*
לואי טאהא
Re: לואי טאהא
תמאשNoam98 כתב: מי הזר שטוב ממנו?
קיבלתbs war כתב:
תמאש
- The red one
יהיה בסדר, יחזור בעה אחרי הפגרה
נפצע לפני יותר מחודש. הזוי.The red one כתב:יהיה בסדר, יחזור בעה אחרי הפגרה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא משנה כמה הוא מהיר, לא משנה כמה הוא פיזי, הוא לא מבין משחק ולעולם לא יבין משחק ברמה גבוהה. עשית כבר פנדל ברחבה בצד ולא שרקו לך, כמה דקות לאחר מכן אתה שוב עושה פנדל עם גלישה לא אחראית על ורמוט ומחזיר את הפועל חיפה משום מקום למשחק? עד מתי הוא ימשיך עם המקרים האלה שהם חסרי מחשבה? גם שבוע שעבר מול עפולה כשהיה 2-1 היה מקרה שהכדור כבר הלך החוצה לכדור שוער והוא החליט ביוזמתו לשלוח חצי מרפק חצי כתף לפלומין ברחבה, אם זה היה שופט אחר במשחק חוץ זה פנדל אבל בגלל היריבה וטרנר לא שרקו לו.
פשוט לא לומד, ומרתיח אותי שהחוסר מחשבה הזה אצלו כבר הופך להיות צפוי וקבוע (גם מול הפועל תל אביב בטרנר הוא עשה עבירה טיפשית בסוף המשחק סמוך לרחבה כשהוא יצא ללחוץ בטירוף ועשה עבירה).
פשוט לא לומד, ומרתיח אותי שהחוסר מחשבה הזה אצלו כבר הופך להיות צפוי וקבוע (גם מול הפועל תל אביב בטרנר הוא עשה עבירה טיפשית בסוף המשחק סמוך לרחבה כשהוא יצא ללחוץ בטירוף ועשה עבירה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
תמיד טענתי שהוא שחקן רוטציה ולא מעבר.
תפס מומנטום מסוים בעונה שעברה. העונה חזר לעצמו.
לטעמי בינואר שיר צדק או לואי טטאהה יעזבו.
לא ניראה לי שיש טעם להחזיק 4 בלמים פלוס מתן אוחיון שהוא יחסית ברמה של צדק/טאהה.
לא ניראה לי שיש טעם להחזיק 4 בלמים פלוס מתן אוחיון שהוא יחסית ברמה של צדק/טאהה.
2 אליפויות כבלם מוביל(עונה שעברה חתומה על שמו)..אבל שזה לא יפריע לך ״תמיד לטעון״.ForeverRed כתב:תמיד טענתי שהוא שחקן רוטציה ולא מעבר.
יש כאן כמה אנשים ש3 אליפויות קצת בילבלו אותם או אולי רואים יותר מדי בארסה וריאל.
פתאום ההוא לא מספיק טוב, פתאום זה שחקן רוטציה ולא יותר, פתאום מליקסון בינוני/חלש/וואטאבר ושיר צדק לא ברמה של לעגת העל בכלל.
נראה לי שהתבלבלתם לגמרי. כדאי שתנחתו כי הציפיות שלכם מהקבוצה ומשחקנים מסוימים קצת מוגזמות.
הבלם הישראלי הכי טוב בארץ כבר שנה וחצי
תפס משחק חלש, קרה גם לגדולים ממנו
תפס משחק חלש, קרה גם לגדולים ממנו
גם עונה שעברה הוא התחיל חלש, אבל מבחינתי קנה את עולמו כשסביבו התחלפו 5 בלמים והוא נשאר כמעוז ההגנה. אם אומרים על ממן שהוא הביא את האליפות עם הקיל אינסטינקט, אז לואי הביא את האליפות בהגנה. לא פחות.
- The red one
האריך חוזה עד סוף 2021/2022
חדשות מעולות