מאור מליקסון
Re: מאור מליקסון
לא מספיק מוערך כאחד מהשחקנים הגדולים ששיחקו בליגת העל.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
הוא לא מספיק מוערך כי אין לו לובי תקשורתי וזה לא מעניין אותו.ניב כתב:לא מספיק מוערך כאחד מהשחקנים הגדולים ששיחקו בליגת העל.
הוא מרוכז רק בדבר אחד,הצלחתה של הפועל ב"ש.
ועם כמה שזה משפט שנשמע קלישאתי זה כל כך נכון.
לא תשמע אותו מתלונן על חוסר בדקות,חוסר יחס,חוסר תשומת לב.
לא תראה אותו מעלה פוסט כל שעה,מצלם עצמו באינסטגרם מקפיץ כדורים,כי זה לא מעניין אותו.
ובדיוק בגלל זה הוא ייחרט כאן כגדול מכולם ביחד עם ברדה אני חייב לציין.
למי אכפת?לא חושב שהוא מחפש הערכה אצל אוהדים ברחבי האר.ניב כתב:לא מספיק מוערך כאחד מהשחקנים הגדולים ששיחקו בליגת העל.
הוא אגדה במועדון שלנו. הוא וברדה מעל כל אחד אחר שלבש את המדים שלנו.
האוהדים שלנו יזכרו אותו כל החיים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מודה לאל על כל יום שיש לי את הזכות לראות אותו משחק כדורגל -
https://www.facebook.com/IsraelFootball ... 712241095/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/IsraelFootball ... 712241095/" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בנוגע ללא מספיק מוערך, יכול להגיד שלפחות מהחוויה שלי במרכז הארץ אוהדי מכבי הכי מחזיקים ממנו מבחינת אוהדים יריבים.
גם כי הם רואים אותנו הכי הרבה דקות ובאמת מכירים אותנו, וגם כי הוא נוהג לדפוק מולם הופעות.
אוהדי בית"ר גם מעריכים מאוד, אבל פחות.
אוהדי הפועל ת"א וחיפה חיים בסרט. שמים לי אותו יחד עם שחקנים כמו ורמוט, יצחקי ועטר. מעורר חלחלה רק לשמוע את זה.
גם כי הם רואים אותנו הכי הרבה דקות ובאמת מכירים אותנו, וגם כי הוא נוהג לדפוק מולם הופעות.
אוהדי הפועל ת"א וחיפה חיים בסרט. שמים לי אותו יחד עם שחקנים כמו ורמוט, יצחקי ועטר. מעורר חלחלה רק לשמוע את זה.
הצעת חוק:
המנהלים יוסיפו התנייה לשליחת הודעה בנושא של מליקסון, המשתמש צריך לסמן אם מדובר על פציעה או סתם מילות הלל.
ככה שלפני שנכנס לנושא כשיש תגובה חדשה, נוכל לדעת אם מדובר בפציעה או לא, בלי לעבור התקף לב בכל הודעה
המנהלים יוסיפו התנייה לשליחת הודעה בנושא של מליקסון, המשתמש צריך לסמן אם מדובר על פציעה או סתם מילות הלל.
ככה שלפני שנכנס לנושא כשיש תגובה חדשה, נוכל לדעת אם מדובר בפציעה או לא, בלי לעבור התקף לב בכל הודעה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
קוסם. כמה כישרון, כמה לב, כמה זכינו!
מדויקyossi כתב:בנוגע ללא מספיק מוערך, יכול להגיד שלפחות מהחוויה שלי במרכז הארץ אוהדי מכבי הכי מחזיקים ממנו מבחינת אוהדים יריבים.
- ForeverRed
1+Tal_Hbs כתב:הצעת חוק:
לראות אותו על הדשא כל פעם זה פשוט וואו!
שלא יגמר לעולם. יש כל כך הרבה מילים טובות להגיד עליו שזה מדהים.
שלא יגמר לעולם. יש כל כך הרבה מילים טובות להגיד עליו שזה מדהים.
הגדול בהיסטוריה שלנו! לפחות מבחינתי
עמה עמה עמהההההההה
מה התעורררתתם עליו אוי ואבוי
מה התעורררתתם עליו אוי ואבוי
קרע בשריר הירך האחורי.
נשבר הזין מהעונה המסריחה הזאת.
נשבר הזין מהעונה המסריחה הזאת.
- ForeverRed
קרע??CrazyRed7 כתב:קרע בשריר הירך האחורי.
נשבר הז** מהעונה המסריחה הזאת.
איך כבר קבעו?
איך פתחתם עליו איך איך???