בוא נגיד שאם עושים על מרטינז אחד על אחד והולכים על מגן ימני אפשר להתחיל לפנטז.ForeverRed כתב: ↑01 נובמבר 2022, 00:23אז שישחררו את אלה שלא נחוצים.
יש כמה עמדות שאם יטופלו נכון יטיסו את הקבוצה למעלה.
רועי גורדנה
Re: רועי גורדנה
- red ultras
אתה צודק לחלוטין. וצריך גם לומר את האמת, דווקא רב״ש שהרבה כאן אוהבים להשמיץ הוא זה שהחייה לו את הקריירה בתור קשר 6. יותר מדיי שנים גורדנה בזבז בתפקידים התקפיים יותר, שם הוא היה עוד שחקן. מה שגורדנה נותן לנו היום זה כל מה שרציתי ממיכאל אוחנה בזמנו לתת. רק אצלנו בארץ כל שחקן שיודע לכדרר על שטח קטן הוא אוטומטית בהתקפה. אבל היופי האמיתי הוא לראות שחקנים כאלו בעמדות יותר אחוריות ואז היציאה קדימה בבילדאפ היא הרבה יותר סקסית. אם להתלות באילנות גבוהים אז מרקו וראטי או ויטיניה בפסז.Totti כתב: ↑01 נובמבר 2022, 00:28יש משהו שהיה לגורדנה גם בגיל צעיר וזה קיבל עם השנים מימד של ניסיון ובגרות;
הוא אחד השחקנים הכי מוכשרים שראיתי בדריבל על שטח קטן. אבל משהו פנומנלי. כשאתה מקבל עמדה כ-6 ורואה את כל החלק הקדמי עם הפנים, היכולת הזו להשתחרר בכדרור היא לפעמים ההבדל בין קישור טוב למצוין. אוגו עשה את זה מדהים בעזרת הגודל, אחריו נותרנו עם קשר מעולה דפנסיבית, אבל עם נחיתות משמעותית בכל מה שקשור להובלת הכדור וניהול המשחק עם הפנים קדימה.
מבין מה אתה אומר, לכן לא אהבתי את החתמת שמיר.
אין לי משהו ממשי נגדו, אבל זה לא שחקן שלוקח אותך קדימה והוא עלול לחסום הגעה של מישהו שכן. ופה אסור ליפול לזה.
FR מדבר הרבה על הנעת הכדור של בריירו, ואני איתו בזה. לא מספיק טוב. הוא לב ענק, וזה יצריך עוד משחקים להוכחה אבל אליאס נראה תפור יותר לתפקיד.
עם חוסר השוק שיש בעמדות הבלם, כחלק מראייה עתידית, הייתי מייעד לבריירו דקות גם כבלם כדי לפתור את אותו מחסור דקות שעלול להיווצר.
אליאס, בריירו שנותן דקות גם כבלם, שמיר, גורדנה ועוד זר, על 2 עמדות, לעיתים 3 כשספורי ומיכה לא פותחים כחלק מהקישור כמו היום זה בסדר גמור.
זה עמוק, זה מגוון, זה נותן למאמן יכולת תמרון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הגזמת לגביי שמיר, אחלה שחקן ואיתו יחד עם גורדנה ועם אליאס אכלת את האמצע של מכבי תל אביב בלי מלח.yossi כתב: ↑01 נובמבר 2022, 00:51מבין מה אתה אומר, לכן לא אהבתי את החתמת שמיר.
אין לי משהו ממשי נגדו, אבל זה לא שחקן שלוקח אותך קדימה והוא עלול לחסום הגעה של מישהו שכן. ופה אסור ליפול לזה.
FR מדבר הרבה על הנעת הכדור של בריירו, ואני איתו בזה. לא מספיק טוב. הוא לב ענק, וזה יצריך עוד משחקים להוכחה אבל אליאס נראה תפור יותר לתפקיד.
עם חוסר השוק שיש בעמדות הבלם, כחלק מראייה עתידית, הייתי מייעד לבריירו דקות גם כבלם כדי לפתור את אותו מחסור דקות שעלול להיווצר.
אליאס, בריירו שנותן דקות גם כבלם, שמיר, גורדנה ועוד זר, על 2 עמדות, לעיתים 3 כשספורי ומיכה לא פותחים כחלק מהקישור כמו היום זה בסדר גמור.
זה עמוק, זה מגוון, זה נותן למאמן יכולת תמרון.
תביא קשר 50-50 זר מפלצת במקום מרטינש ויש לך קישור אמצע בין לדעתי באותה רמה של מכבי תל אביב ומכבי חיפה.
מכבי חיפה היו שמחים לעומק שלנו בעמדה הזאת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
"האמצע של מכבי תל אביב"דר אדום בנשמה כתב: ↑01 נובמבר 2022, 05:16הגזמת לגביי שמיר, אחלה שחקן ואיתו יחד עם גורדנה ועם אליאס אכלת את האמצע של מכבי תל אביב בלי מלח.
תביא קשר 50-50 זר מפלצת במקום מרטינש ויש לך קישור אמצע בין לדעתי באותה רמה של מכבי תל אביב ומכבי חיפה.
מכבי חיפה היו שמחים לעומק שלנו בעמדה הזאת.
בסופו של יום, זה גלזר עם קניקובסקי וגלוך.
אם משחקים פיפא 99', זה אמצע מפחיד. תרגילים, ענינים, סיבובים על הכדור.
אם משחקים כדורגל אמיתי, זה אמצע הכי רך וחלש בתולדות הליגה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
בוא נגיד ככה, מכבי תל אביב ומכבי חיפה כל אחת מהן לא יותר טובות בהרבה מאיתנו.
לחיפה יש בעיית עומק באמצע שחוץ מה3 קשרי הרכב אין להם יותר מדיי, מכבי תל אביב עם חוסר בשחקני אגף.
ואנחנו עם חוסר בעמדות המגנים.
האמצע שלנו מעולה והשני הכי טוב בליגה אחריי האמצע של מכבי חיפה.
אנשים פה אוהבים לזלזל בסגל שלנו.
ולהאדיר סגלים של יריבות
אתה מבסוט תמידידר אדום בנשמה כתב: ↑01 נובמבר 2022, 06:19בוא נגיד ככה, מכבי תל אביב ומכבי חיפה כל אחת מהן לא יותר טובות בהרבה מאיתנו.
לחיפה יש בעיית עומק באמצע שחוץ מה3 קשרי הרכב אין להם יותר מדיי, מכבי תל אביב עם חוסר בשחקני אגף.
ואנחנו עם חוסר בעמדות המגנים.
האמצע שלנו מעולה והשני הכי טוב בליגה אחריי האמצע של מכבי חיפה.
אנשים פה אוהבים לזלזל בסגל שלנו.
ולהאדיר סגלים של יריבות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הרגע הגדול שלי אתמול, בחגיגות אחרי המשחק כששרנו את השיר לגורדנה הוא ראה שיש נער מיוחד ביציע שמאוד מתרגש מהשיר שלו. הוא הלך למאבטח וביקש שיוריד את הנער לכר הדשא, ואז ביקש שנשיר לו שוב כשהוא מחבק את הנער וקופץ איתו. מי שלא ראה את האושר על הנער וההתרגשות לא ראה מה זה אושר. כשאומרים האדם לפני השחקן, ולא בסיסמא אלא במציאות, מתכוונים לדברים כאלה. אחלה גורדנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
רגע עצום זה היהSir Alex Ferguson כתב: ↑01 נובמבר 2022, 13:01הרגע הגדול שלי אתמול, בחגיגות אחרי המשחק כששרנו את השיר לגורדנה הוא ראה שיש נער מיוחד ביציע שמאוד מתרגש מהשיר שלו. הוא הלך למאבטח וביקש שיוריד את הנער לכר הדשא, ואז ביקש שנשיר לו שוב כשהוא מחבק את הנער וקופץ איתו. מי שלא ראה את האושר על הנער וההתרגשות לא ראה מה זה אושר. כשאומרים האדם לפני השחקן, ולא בסיסמא אלא במציאות, מתכוונים לדברים כאלה. אחלה גורדנה.
- red and white
- Title: Almog
לגמרי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑01 נובמבר 2022, 13:01הרגע הגדול שלי אתמול, בחגיגות אחרי המשחק כששרנו את השיר לגורדנה הוא ראה שיש נער מיוחד ביציע שמאוד מתרגש מהשיר שלו. הוא הלך למאבטח וביקש שיוריד את הנער לכר הדשא, ואז ביקש שנשיר לו שוב כשהוא מחבק את הנער וקופץ איתו. מי שלא ראה את האושר על הנער וההתרגשות לא ראה מה זה אושר. כשאומרים האדם לפני השחקן, ולא בסיסמא אלא במציאות, מתכוונים לדברים כאלה. אחלה גורדנה.
היה מרגש לראות
היה סופר מרגש.Sir Alex Ferguson כתב: ↑01 נובמבר 2022, 13:01הרגע הגדול שלי אתמול, בחגיגות אחרי המשחק כששרנו את השיר לגורדנה הוא ראה שיש נער מיוחד ביציע שמאוד מתרגש מהשיר שלו. הוא הלך למאבטח וביקש שיוריד את הנער לכר הדשא, ואז ביקש שנשיר לו שוב כשהוא מחבק את הנער וקופץ איתו. מי שלא ראה את האושר על הנער וההתרגשות לא ראה מה זה אושר. כשאומרים האדם לפני השחקן, ולא בסיסמא אלא במציאות, מתכוונים לדברים כאלה. אחלה גורדנה.
לאחר מכן בדרך לחדר ההלבשה הצטלם עם ילד או שניים ( "מהמיוחדים" כפי שקראת להם) שביקש להורידם למגרש, לראות את ההתרגשות של הילדים היה משהו מרחיב לב.
שחקן נהדר ונתן אתמול משחק נפלא אבל ההתנהגות שלו אחרי המשחק עולה על הכל, נשמה טובה.
לב גדול ♥
אפשר רק לפנטז איפה נהיה אם יהיה קשר זר איכותי שישלים אותו כמו שצריך.
אפשר רק לפנטז איפה נהיה אם יהיה קשר זר איכותי שישלים אותו כמו שצריך.
היה טוב 70 דקות ואז נגמר לו האוויר. חושב שהיה צריך להחליף אותו לקראת הסוף, אבל עוד הופעה טובה מאוד.