הייתי ציני גבראדום בלב בנשמהההה כתב: מוקדם מאוד.

הייתי ציני גבראדום בלב בנשמהההה כתב: מוקדם מאוד.
הא באמת?yanivnew91 כתב: הייתי ציני גבר
כן אחי, חפש בספאם.yanivnew91 כתב:מישהו הזמין דרך האתר וקיבל מייל עם אישור הזמנה?
גם שם אין. מחר אתקשר אליהםdardasmiley כתב:
כן אחי, חפש בספאם.
אנשים לא ממהרים,בכל זאת יומיים לפני פסח,האשה צריכה לאשר.OMERREMO33 כתב:ממחר נפתחת המכירה לקהל הרחב (קצת מפתיע שנשאר)
אני בספק רב אם ישארו כרטיסים בעוד שבוע.אדום זקן כתב: אנשים לא ממהרים,בכל זאת יומיים לפני פסח,האשה צריכה לאשר.
אנשים עכשיו מפחדים לשאול זה עוד מוקדם.
עוד שבוע יתחיל הלחץ המאסיבי.
לא ממליץ בכלל לבחור ברכבת, גם בגלל לאן שהכסף לרכבת הולך ולאן הכסף להסעה הולך, גם בגלל שהיא יותר יקרה, גם בגלל שאם תסעו באוטובוס של הארגון יהיה לכם גם זמן להירגע בקניון ליד עם איזה כוס קפה, וגם ובמיוחד מטעמי נאחסאדום בלב בנשמהההה כתב: אני בספק רב אם ישארו כרטיסים בעוד שבוע.
קצת נעשה סדר:
ממחר כולם יכולים לקנות כרטיסים. באתר ובשפע. יש מגבלה של עד 4 כרטיסים לבן אדם ברכישה אחת. ממחר גם אפשר לאסוף את הכרטיסים שהזמנתם באינטרנט עם המנויים במהלך השבוע הזה.
יש שני דרכי הגעה מרכזיים לאוהדים למשחק:
רכבת אדומה שתצא ב16:00-17:00 (עוד לא אמרו שעה) מב"ש צפון. כרטיסים אלייה אפשר לקנות בשפע וברדיו דרום - 65 שקלים הלוך חזור.
אוטובוסים רגילים של הארגון, 50 שקלים, מכירה בקיוסק ליד טרנר לפני המשחק בשבת.
נסעתי למשחק נגד חיפה ברכבת. 100 שח כיוון. עם 3 ילדים זה 400 שח. לא סביר בעליל.אדום בלב בנשמהההה כתב:אני דווקא ממליץ לבחור ברכבת ואני ממש לא אוהב את כל הצחוקיאדה הזאת (שאנשים לוקחים ברצינות וזאת הבעיה) לגבי הרכבת.
הושקע ברכבת הזאת המון כסף ומאמץ וזה בעיקר חוסך לאנשים המון כאב ראש, זמן ובעיקר כסף. היא תגיע המון לפני המשחק. בגמ* היה לי זמן להכנס לקנות לאפה בקניון ולהמשיך לאצטדיון וגם אז נכנסתי עוד לפני שהשחקנים עלו "להרגיש את הדשא".
בסה"כ זה דיי ברור שהרוב יילך איתה ומטעמים מובנים, ואם יש אנשים שאשכרה לא הולכים לשם -רק- בגלל הנאחס אז..מה יש לי להגיד להם..בריאות
אני מדבר על הרכבת המסובסדת שנוסעת ישירות לחיפה - 65 שקלים הלוך חזור.גדי כתב:
נסעתי למשחק נגד חיפה ברכבת. 100 שח כיוון. עם 3 ילדים זה 400 שח. לא סביר בעליל.
אדום בלב בנשמהההה כתב: אני מדבר על הרכבת המסובסדת שנוסעת ישירות לחיפה - 65 שקלים הלוך חזור.