רשמית - טוני וואקמה סיכם ל-4 שנים
Re: באר שבע בדרך לצרף את נווקאמה
אם אלישע לא יעשה רוטציות גם עכשיו עדיף כבר שאלונה תהיה על הקווים כשאלי העוזר
רשמית : טוני נאווקמה מצטרף לב"ש
אחרי סיכומים לא סיכומים, טוני הצטרף ל 4.5 שנים ואפילו קיבל כבר אהבה מהקהל 

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: רשמית : טוני נאווקמה מצטרף לב"ש
עד שאין הודעה רשמית לא מאמין...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
רגע, אני פתאום שם לב שהוא עדיין צריך לעבור בדיקות רפואיות (במכון המיוחד של הפועל ב"ש לאיתור פגמים שהרפואה טרם שמעה אליהם)
מה שאומר שהדרך לחתימה עוד ארוכה
מזה ארוכה אחי? יש 38 דקns75 כתב:רגע, אני פתאום שם לב שהוא עדיין צריך לעבור בדיקות רפואיות (במכון המיוחד של הפועל ב"ש לאיתור פגמים שהרפואה טרם שמעה אליהם)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אוי ואבוי כמה זמן זה ייקח? כל פעם היה עם הבדיקות הללו משהו רע.ns75 כתב:רגע, אני פתאום שם לב שהוא עדיין צריך לעבור בדיקות רפואיות (במכון המיוחד של הפועל ב"ש לאיתור פגמים שהרפואה טרם שמעה אליהם)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תגידו? זה נראה לכם כמו שוק?
העסק סגור, החוזה בדרך לבקרה ו התאחדות ויכניסו בו סעיף ביטול במידה והבדיקות לא ימצאו תקינות
העסק סגור, החוזה בדרך לבקרה ו התאחדות ויכניסו בו סעיף ביטול במידה והבדיקות לא ימצאו תקינות
איכסס וסרמיל. מתי הורסים אותו?
ועכשיו ברצינות: אני מתרגש שהוא אשכרה חותם אצלנו, הוא שחקן תותח שהולך לשדרג אותנו, ומה שטוב זה שהוא צעיר ויש לו עוד שנים לשחק. אם אלישע ישכיל להשתמש נכון בכלים שיש ברשותו, וההגנה שלנו תהיה יציבה, הכל פתוח לדעתי, גם אליפות כי זה תלוי גם בקצת מזל למרות שהסיכוי מאוד נמוך השנה.
ועכשיו ברצינות: אני מתרגש שהוא אשכרה חותם אצלנו, הוא שחקן תותח שהולך לשדרג אותנו, ומה שטוב זה שהוא צעיר ויש לו עוד שנים לשחק. אם אלישע ישכיל להשתמש נכון בכלים שיש ברשותו, וההגנה שלנו תהיה יציבה, הכל פתוח לדעתי, גם אליפות כי זה תלוי גם בקצת מזל למרות שהסיכוי מאוד נמוך השנה.
פטיו בדרך להפועל כך אומרים בone
האימון פתוח? יש אימון בכלל?
Totti כתב:פטיו בדרך להפועל כך אומרים בone
בחצי שעה אתה בחיים לא מוצא מישהו בהפועל שחותם
אני מקווה שגם אנחנו נחתים בלם אחרת אנחנו בצרות. אני מקווה שלא מסתמכים על המזל אצלנו.Totti כתב:פטיו בדרך להפועל כך אומרים בone
נערך לאחרונה על ידי zahipan ב 03 פברואר 2015, 18:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
חחחחחחחחחחחחחns75 כתב:(במכון המיוחד של הפועל ב"ש לאיתור פגמים שהרפואה טרם שמעה אליהם)
עד מתי אפשר להחתים שחקנים חופשיים, או שאחרי 19:00 אי אפשר כלום? שיחתימו את בן שבת וזהו.
אנחנו לא בצרות בשום אופן. הכל זה פריבילגיה וצרות של עשיריםzahipan כתב: אני מקווה שגם אנחנו נחתים בלם, אחרת אנחנו בצרות, אני מקווה שלא מסתמכים על המזל אצלנו.