עסקת ההעברה של מאור מליקסון על סף סיכום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
8red

Re: עסקת ההעברה של מאור מליקסון על סף סיכום

שליחה על ידי 8red »

אנחנו צריכים להיות גאים בזה ששחקן מאצלנו יוצא לשחק בקבוצה אירופאית, שאני חושב שהיא רק תחנת ביניים בדרך שלו לקבוצה יותר גדולה בליגה יותר טובה.

מאור החזיר לאלונה ולקהל בריבית דריבית על האמון והתמיכה שקיבל פה גם על המגרש וגם מחוצה לו - ועל כן צריך פשוט לעמוד על הרגליים, להריע לשחקן הכי טוב שהיה פה מאז יוסי בניון ולומר פשוט תודה ובהצלחה ליהלום הנדיר הזה, שזכינו לראות על הדשא בוסרמיל :השתחוות: .
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

מצד שני משה, למה לרצות שהעסקה תתפוצץ.

לא מבינה ממה יש לך ליהיות מאוכזב. מאור רוצה להתקדם (גם אם לדעתך לא מקצועית, לפחות כספית) למה לעצור אותו ? מה זה יתן לנו לקבל שחקן שמרגיש אכזבה?

להגיד לך שאני כועסת על מאור? ממש ממש ממש לא. זכותו להרגיש שהוא רוצה לצאת לשחק בחו"ל. מעדיפה שזה יהיה לאירופה ולא ל"אחת הגדולות" שאז באמת היה סיבה להרגיש אכזבה. אלונה גם לא אכזבה, הרגישה ש500-600 אלף יורו זה מעט, סירבה הם מתעקשים העלו ל700. אם מאור רוצה לצאת- אי אפשר להשאיר בכוח.

אפשר רק לאחל הצלחה ולהתעודד מכך שאתמול נראינו קבוצה גם כשמאור לא היה במיטבו. צריך להתחיל להבין שאסור לנו להיבנות על שחקן אחד.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הילה חדד כתב:מצד שני משה, למה לרצות שהעסקה תתפוצץ.

לא מבינה ממה יש לך ליהיות מאוכזב. מאור רוצה להתקדם (גם אם לדעתך לא מקצועית, לפחות כספית) למה לעצור אותו ? מה זה יתן לנו לקבל שחקן שמרגיש אכזבה?

להגיד לך שאני כועסת על מאור? ממש ממש ממש לא. זכותו להרגיש שהוא רוצה לצאת לשחק בחו"ל. מעדיפה שזה יהיה לאירופה ולא ל"אחת הגדולות" שאז באמת היה סיבה להרגיש אכזבה. אלונה גם לא אכזבה, הרגישה ש500-600 אלף יורו זה מעט, סירבה הם מתעקשים העלו ל700. אם מאור רוצה לצאת- אי אפשר להשאיר בכוח.

אפשר רק לאחל הצלחה ולהתעודד מכך שאתמול נראינו קבוצה גם כשמאור לא היה במיטבו. צריך להתחיל להבין שאסור לנו להיבנות על שחקן אחד.
תקשיבי הילה, אני מאוד מעריך את מאור מליקסון. מדובר בשחקן הגדול ביותר שהיה לנו כאן בשנים האחרונות, שחקן אדיר ששווה לקנות כרטיס בשבילו אבל אני מאוכזב מהעזיבה שלו. כבר בקיץ היו על מאור לא מעט קופצים ולפי מה שהבנתי קבוצה מצמרת הליגה ביוון גם התכוונה להגיש עליו הצעה בקיץ.
מליקסון גם לא לקראת סוף הקרירה (בן 26) ולכן קשה לי להבין את הלחץ הגדול לעזוב לליגה בפולין.
אז מאור מליקסון ירוויח משכורת עתק בפולין, אלונה תכניס לכיסה לא מעט כסף, ומה איתנו האוהדים? מה עם אוהדים שיטענו שהם קנו מנוי בגלל שחקן כמו מליקסון? מה אם מקבוצה בינונית ומעלה נהפוך לקבוצה בינונית ומטה בלי היהלום מליקסון?

אני חושב שמאור מליקסון הוא לא חתול בשק, הוא לא מציג יכולת טובה בצורה חד פעמית, או במילים פשוטות הוא יוכל לצאת לחו"ל גם בעתיד. זה לא שאנחנו צריכים למכור אותו עכשיו במהירות כי בעתיד לא יהיו עליו קופצים.

אני גם מאמין שכדי להיות קבוצה גדולה אנחנו חייבים להשאיר שחקן כמו מליקסון בקבוצה. אז אולי זה ישמע אנוכי, אולי זה ישמע לא הוגן, אבל אני מאוכזב (לא כועס, מאוכזב)...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

אני עדיין לא מבינה למה, לפעמים חייבים גם לחשוב לא רק על התחת של עצמנו. הוא רוצה להתקדם, הוא מרגיש שזו הזדמנות- אי אפשר לעצור בעדו.

אגב, הטיעון הזה שאנשים בקהל קנו מנוי בשביל מאור, קצת מצחיק... וזה בדיוק מה שאני אומרת כאן, לא קונים מנוי בשביל שחקן אחד, לא רוצה ליהיות קבוצה שבנויה על שחקן אחד- ולכן אני מעודדת אתמול, הראינו יכולת גם כשמאור לא היה במיטבו. די עם התלות הזו בשחקן אחד ואולי העזיבה הזו תיהיה לטובה גם לכולם, נוכל לשחק קבוצתי ולא ליהיות תלויים ביכולת של מאור.

שחקן גדול, כשרוני מאוד. שיצליח.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הילה חדד כתב:אני עדיין לא מבינה למה, לפעמים חייבים גם לחשוב לא רק על התחת של עצמנו. הוא רוצה להתקדם, הוא מרגיש שזו הזדמנות- אי אפשר לעצור בעדו.

אגב, הטיעון הזה שאנשים בקהל קנו מנוי בשביל מאור, קצת מצחיק... וזה בדיוק מה שאני אומרת כאן, לא קונים מנוי בשביל שחקן אחד, לא רוצה ליהיות קבוצה שבנויה על שחקן אחד- ולכן אני מעודדת אתמול, הראינו יכולת גם כשמאור לא היה במיטבו. די עם התלות הזו בשחקן אחד ואולי העזיבה הזו תיהיה לטובה גם לכולם, נוכל לשחק קבוצתי ולא ליהיות תלויים ביכולת של מאור.

שחקן גדול, כשרוני מאוד. שיצליח.
1. גם לעבור היום לקריית שמונה זה להתקדם מבחינה מקצועית (מקום רביעי בטבלה, עם סגל ויכולת שישמרו אותם כניראה מעלינו עד סוף השנה). גם הפועל ת"א ומכבי חיפה זה קידום (ובקיץ הזה אם לא הבא גם האופציה הזאת הייתה עולה).
2. אני חושב שכדי להיות קבוצה גדולה צריך לחשוב כמו קבוצה גדולה. הסממן הראשון זה לשמור על השחקנים הבולטים שלך.
3. וכן, לבוא ולהגיד למאור מליקסון השקענו הרבה כסף לקנות את כרטיס השחקן שלך, יש לך חוזה בקבוצה, אתה לא משוחרר מתחת למיליון יורו או לקבוצה מליגה בכירה יותר שכן גם הפועל באר שבע היא קבוצה גדולה, הוא דבר שהוא בסיסי עבורי.
4. הליגה הפולנית היא בינונית מאוד ביחס לליגות הגדולות באירופה. לא זכורים לי הצלחות גדולות, לא זכורים לי קבוצות שעושות דברים מדהימים בליגה האלופות בעשור האחרון אפילו. לא חושב שקבוצה מפולין היא אופציה שמאור חייבת לקחת בשביל העתיד. יכול להתקדם גם מכאן יפה מאוד לליגות בכירות יותר מפולין. חושב שכל עונה שלו כאן הוא משתדרג ומקבל את הצאנסים לעשות דברים שבשום מקום אחר לא היו נותנים לו לעשות (פנדלים, מנהיגות, מנטליות, חופש פעולה).

נקודת המוצא שלי היא שכרטיס השחקן שייך לנו, יש למאור חוזה במועדון, אנחנו מיתיימרים להיות קבוצה גדולה ולכן צריכים להילחם על מאור עד שתגיע הצעה שנרגיש שאנחנו לא יכולים לסרב לה.
ברגע שאנחנו מוותרים על מאור כי מליקסון רוצה לשדרג את עצמו כלכלית אני מאוכזב, גם מאלונה וגם ממאור.
לא רק למליקסון יש רצונות. בדיוק כמו שמאור רוצה לשדרג עצמו כלכלית אני קניתי מנוי גם בשביל מליקסון. אני רוצה לראות את הפועל באר שבע זוכה בתארים (אנחנו עדיין יכולים לזכות בגביע למשל). אני רוצה לראות את מליקסון והפועל באר שבע מצליחים ביחד. ולכן זכותי להתאכזב כשמליקסון ואלונה מעדיפים את טובתו של השחקן על טובת הקבוצה. כי הראה לא נמצא שחקן ברמתו של מליקסון, מה שאומר שהקבוצה תחלש, מה שאומרת ששוב תהליך ההתקדמות של הקבוצה נפגע.
אם מאור יחתום השבוע על חוזה בפולין (וזכותי לקוות שהעיסקה לא תצא לפועל ומאור ישאר במועדון), אז אני אבוא למשחק מול בית"ר י"ם ואודה לו על השירות שהוא נתן לקבוצה. אני מעריך את מאור, אני מודה לו על מה שנתן, אבל זה לא נוגד את העובדה שאני מאוכזב מהעובדה שמאור עוזב.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

משה, חשבתי שאתה דוגל בגישה שהקבוצה היא מעל לכל ואין שחקן שהוא מעל הקבוצה.
ידענו להתגבר על עזיבות של שחקנים גדולים - והפעם זה לא שאנחנו מוכרים מישהו לקבוצה גדולה בישראל אלא מוציאים שחקן ישירות מוסרמיל לאירופה.
תחשוב מתי הייתה הפעם האחרונה (אם בכלל) שזה קרה?
תחשוב על איזה מסר זה משדר לשחקני כדורגל ברמה של מאור שרואים את באר שבע כמקום נידח שאי אפשר לצמוח ולהתפתח בו? איך זה תורם למיתוג המועדון?
זכותך להתבאס כאוות נפשך אבל יש דרכים יותר עדינות לבטא את זה. בטח כלפי אנשים כמו אלונה וכמו מאור - שני האנשים שדאגו לשמור את המועדון הזה בחיים ולהעלות אותו חזרה על דרך המלך.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אופיר חיים יצא לטוריקה מבאר-שבע :)
תמונה

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

דיי עם הבלבולי מח שאוהדים קנו מנוי בגלל מאור מכרו בסך הכל 2000 מנויים וזה אותם אנשים שהיו קונים מנוי גם אם חנן פדידה היה הכוכב בקבוצה מאיפה אתם מביאים את השטויות האלה ..
ודיי שיילך ויצליח...
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

משה אוחיון כתב: כמו עוד משתמש כאן בפורום אתה בן אדם שפשוט לא ראוי לתגובה. תרשה לי, כמו שעשיתי בכל התקופה האחרונה, פשוט לעבור הלאה כשאני רואה את ההודעות שלך ולא לבזבז את הזמן שלי על אנשים כמוך.
אז למה אתה עונה ?
תשתוק עדיף למה אתה רק מדבר שטויות
אני רוצה לראות אותך לא עוזב עם מציעים לך משכורת כזאת ולשחק בקבוצה שמשחקת באירופה לכולם קל להגיד שלא ...
מאור נתן מאור קיבל את ההצעה הזאת ביושר מאור ירד לשחק בהפועל ב"ש בליגה שנייה
מאז ומתמיד החלום שלו היה לשחק באירופה
תן לבחור תצאנס הזה לשחק שם
למה לקוות שהעיסקה תתפוצץ תשמח בשבילו תשמח בשביל אלונה שתמיד רצתה ששחקנים יצאו מכאן לחו"ל ונהפוך להיות קבוצה מוכרת יותר
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

8red כתב:משה, חשבתי שאתה דוגל בגישה שהקבוצה היא מעל לכל ואין שחקן שהוא מעל הקבוצה.
ידענו להתגבר על עזיבות של שחקנים גדולים - והפעם זה לא שאנחנו מוכרים מישהו לקבוצה גדולה בישראל אלא מוציאים שחקן ישירות מוסרמיל לאירופה.
תחשוב מתי הייתה הפעם האחרונה (אם בכלל) שזה קרה?
תחשוב על איזה מסר זה משדר לשחקני כדורגל ברמה של מאור שרואים את באר שבע כמקום נידח שאי אפשר לצמוח ולהתפתח בו? איך זה תורם למיתוג המועדון?
זכותך להתבאס כאוות נפשך אבל יש דרכים יותר עדינות לבטא את זה. בטח כלפי אנשים כמו אלונה וכמו מאור - שני האנשים שדאגו לשמור את המועדון הזה בחיים ולהעלות אותו חזרה על דרך המלך.
גם מהפועל פתח תקווה הולכים לאירופה(אבוחצירא, דודו ביטון). למעשה, אם בעבר מכבי חיפה היו רוכשים את מיטב הישראלים מקבוצות כמו הפועל פתח תקווה והפועל באר שבע, היום קבוצות מליגות שהם לא החזקות באירופה (פולין, יוון, קפריסין) רוכשות אותם.

ושוב אני אומר, מאוד מעריך את מאור מבחינה מקצועית, אבל אני מאוכזב כי אני חושב שההסתכלות הייתה בעיקר על מאור, על האפשרות של מאור לשדרג את עצמו כלכלית. מכיוון שאני אוהד של הפועל באר שבע, תרשו לי להתמקד בהפועל באר שבע ולחשוב שעזיבה של מאור מליקסון היא לא חשיבה על טובת הפועל באר שבע.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 16 ינואר 2011, 16:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

משה, לגבי הזלזול שלך בעניין ההתקדמות המקצועית (בנוסף לזו הכלכלית) שעושה מאור - אני מפנה אותך לטופיק הזה: https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... 432#p79432" onclick="window.open(this.href);return false;
תראה מה הבחור הפולני ענה לי לגבי מעבר של שחקנים מקרקוב לקבוצות אחרות ביבשת ותגלה שיצאו משם שחקנים לקבוצות בליגות בכירות וגם למועדונים יחסית גדולים במדינות אחרות.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

8red כתב:משה, לגבי הזלזול שלך בעניין ההתקדמות המקצועית (בנוסף לזו הכלכלית) שעושה מאור - אני מפנה אותך לטופיק הזה: https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... 432#p79432" onclick="window.open(this.href);return false;
תראה מה הבחור הפולני ענה לי לגבי מעבר של שחקנים מקרקוב לקבוצות אחרות ביבשת ותגלה שיצאו משם שחקנים לקבוצות בליגות בכירות וגם למועדונים יחסית גדולים במדינות אחרות.
אז לא הבנתי, זכותי להיות מאוכזב ניר או לא? זכותי לחשוב שבזמן שכולם מתעסקים בכסף שמאור יקבל ובכסף שיכנס לאלונה אף אחד לא באמת חושב על העובדה שאנחנו מאבדים את השחקן המרכזי שלנו?
מאז ומתמיד אמרתי שאני חושב שהקהל צריך להיות כלב השמירה של הקבוצה. אני חושב שבגלל שמדובר במאור לאנשים נוח להשלים עם העזיבה, בגלל שעד עכשיו הצורה שבה הדברים נעשו היא בצורה יפה. ואני לרגע חשבתי שזכותי לחשוב על טובת הפועל באר שבע ועל הזווית שלי כאוהד.
לא מאחל למאור לגמור את הקרירה, לא מאחל למאור להיכשל בפולין אם יחתום שם, ההפך, אני אודה לו בצורה הכי יפה במשחק מול בית"ר י"ם אם זה יהיה האחרון שלו בקבוצה. אני מקווה שיצליח בפולין אם ילך לשם. אבל, זכותי להרגיש מאוכזב שהשחקן המרכזי שלנו עוזב את הקבוצה לקבוצה ובשלב של העונה שלדעתי הוא היה צריך להישאר.

נ.ב
נדב, אוהדים כמוך הם הסיבה שהקבוצות בישראל לא סופרות את האוהדים. כל החשיבה הזאת של נרקומן של כדורגל, שגם אם השחקן המרכזי של הקבוצה עוזב אנחנו צריכים לסתום את הפה ולהגיד תודה, שאין קשר בין מאור מליקסון לקניית מנוי, כל הגישה הזאת גורמת לכל ההנהלות בארץ להתייחס לקהל כמו סמרטוטים. הם יודעים שלא משנה מה הם יעשו אנחנו נשתוק ונמשיך להגיע כמו נרקומנים של כדורגל והם מנצלים את זה. אני לא מדבר בהכרח על אלונה אלא על המבט הרחב. למה להנהלת להתאמץ או לחשוב על האוהדים אם הם כמו נרקומנים?

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

מאחל למאור את כל ההצלחה שבעולםםם
אני יכול להבין אותו ואני יכול להבין את המועדון

הקבוצה יותר חזקה גם ממאור מליקסון!! הקבוצה מעל הכל
אני יותר מגאה ששחקן שלנו עוזב לאירופה ולא לתל אביב או חיפה

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

משה אני יודע שבגלל זה ההנהלות בכדורגל מתייחסות אלינו ככה ,אבל מה נעשה זה המציאות בישביל לשנות אותה צריך לעשות הרבה דברים ..
אבל שוב זה לא קשור למאור הקנייה של המנוי מה לעשות ...
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הוא רוצה להתקדם גם מקצועית וגם כלכלית, ומגיע לו!

אנחנו צריכים לפרגן לו כי הוא מפרגן לנו תמיד בכל הזדמנות שיש לו.

שיהיה לו בהצלחה והלוואי עונה הבאה נראה אותו מככב בליגת האלופות!!!!

שלח תגובה