דורון כהן לא כותב רק בעיתות מצוקה , דורון כהן כותב (בעיקר שטויות) כאשר יש לו טיפת זמן.....אביאל כתב:קשה קשה!
הכותב המועדף: אביב. וזה רק בגלל שהוא משלם לי משכורת בזמן.
הכותב המאכזב: משה אוחיון. ולא בגלל ה"יריבות" שמצטיירת כאן בפורום. אני מכבד אותך משה אבל חושב שלפעמים אתה הולך שבי אחרי דעות של אחרים. הייתי שמח לראות אותך מגדל דעה שהיא לגמרי שלך. תמיד היית ואתה תמיד מוזמן להמשיך ולפלפל את הפורום.
הכותב המפתיע: יוסי(yossi), וגם Omer6. אוהב מאוד לקרוא את התגובות שלכם.
הכותב האובייקטיבי: תתפלאו אבל יש הרבה. ניב דימור, רונן(משיח), ניצן, הראל ועוד אבל הגדול מכולם(למרות הדיאטה) - אליק!
הכותב המיוחד: אורי. למרות שאתה גנוב לגמרי, אתה תמיד מצחיק ומעניין אותי.
הכותב המצחיק: סומסום! חולה עלייך אחי הגדול.
הכותב שאינו כותב: הרשימה ארוכה. אריק, אליק, מישל, ארז בוקובזה, ג'וני, Eran1, אייל, זה שי!, אהוד שמיר(הנה לא שכחתי), Chen, גל סרוסי, clark kent.
הכותב שחיפשתי קטגוריה עבורו אבל לא מצאתי אבל בכל זאת רציתי להזכיר כי הוא תותח: 8red!
גאה להיות חלק מהאתר הזה, מהפורום הזה ומהקהילה המיוחדת הזאת.
ד"ש חם לדורון כהן שכותב רק בעיתות מצוקה
מה לעשות ידידי היקר שאני עובד מחוץ לעיר (ראש העין) כך שאני מגיע חזרה לבאר שבע אחרי יום עבודה , אחרי נסיעה לא קלה , אחרי 1000 בעיות על הראש , לא תמיד יש זמן לכתוב בפורום המדהים הזה.
בנוסף אני פעמיים בשבוע לומד בתל אביב קורס תכנות ASP.NET שנופל על ימי שני וחמישי, כך שהשנה בנוסף לחוסר זמן בכתיבה בפורום אני יפסיד את המשחקים נגד "הגדולות" כמו נגד מכבי חיפה לדוגמא.
יכול מאוד להיות שבחודש ינואר המצב ישתנה , אז יהיה לי הרבה יותר זמן פנוי לכתוב בפורום , לא בטוח שזה כל כך טוב שבן אדם ברמה שלי "ילכלך" את הפורום , אבל אם יהיה יותר מדי זמן זה התוצאה שצפויה להיות.
בלי כל קשר חיממת לי לי את הלב עם הד"ש החם ששלחת , אני מקווה שאני מרגיש את החום של הד"ש שלך ולא את החום ששורר בחוץ...המון המון תודה ידידי היקר.
שתהיה לך ולכל בני משפחתך שנה טובה ומתוקה , שנה של בריאות , שנה של אושר , שנה של הצלחות בכל מה שתעשה. תמשיך להיות מקסים וגאון כפי שהיית עד עכשיו , מאחל מכל הלב דורון כהן.