סוגיית אסי משיח : עדכונים ודעות
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
Re: אסי משיח חתם בקבוצה
משיח עדין לא חתם,הוא סיכם פחות או יותר , כניראה שעד סוף השבוע הוא כבר יחתום בקבוצה .
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
בס"ד
לא צריך לשחרר את יחיאל.
העונה עוד ארוכה ועוד יהיו פציעות והרחקות ולכן צריך לשמור על סגל עם עומק כמה שיותר איכותי.
היכולת ל משיח לשחק גם כקשר אחורי כנראה יסללו את דרכו של שן החוצה,אם צריך אז גם את קידר צריך לשחרר\להשאיל.
לא צריך לשחרר את יחיאל.
העונה עוד ארוכה ועוד יהיו פציעות והרחקות ולכן צריך לשמור על סגל עם עומק כמה שיותר איכותי.
היכולת ל משיח לשחק גם כקשר אחורי כנראה יסללו את דרכו של שן החוצה,אם צריך אז גם את קידר צריך לשחרר\להשאיל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שמח לשמוע שמשיח חתם.
אני מאוד מחזיק מהבחור ואכן נוכל להשתמש בהרמות המדויקות שלו.
חבל שלא הצלחנו להביא לכאן מגן ימני טבעי, אבל לאור הנסיבות ולחץ הזמן ההחתמה סופר ראויה.
אני מאוד מחזיק מהבחור ואכן נוכל להשתמש בהרמות המדויקות שלו.
חבל שלא הצלחנו להביא לכאן מגן ימני טבעי, אבל לאור הנסיבות ולחץ הזמן ההחתמה סופר ראויה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
איזה מצחיק זה אם באר שבע תשלם 200 אלף שקל על משיח לפתח תקווה לאן הגענו שחקן בגיל כזה רק בעברה חופשית ולא שקל 1
למרות שכתוב ש ב 48 השעות הקרובות זה יסגר
https://www.nrg.co.il/online/3/ART2/153/222.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.nrg.co.il/online/3/ART2/153/222.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מדובר אגב בשחקן שלא עולה הרבה במכבי פתח תקווה.noam1976 כתב:איזה מצחיק זה אם באר שבע תשלם 200 אלף שקל על משיח לפתח תקווה לאן הגענו שחקן בגיל כזה רק בעברה חופשית ולא שקל 1
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בס"ד
פוצץ המו"מ עם משיח.
https://www.one.co.il/Article/165218.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הולכים על עודד אלקיים.
פוצץ המו"מ עם משיח.
https://www.one.co.il/Article/165218.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הולכים על עודד אלקיים.
תקנו אותי אם אני טועה אבל עודד אלקיים הוא בלם שהוסט לעמדת המגן הימני, כלומר אינו מגן טבעי.
אתה טועה, הוא מגן ימני שלתקופה מסוימת הוזז לבלם.ניב כתב:תקנו אותי אם אני טועה אבל עודד אלקיים הוא בלם שהוסט לעמדת המגן הימני, כלומר אינו מגן טבעי.
רחמיי על הכיס של אלונה אחרי מה שיואב כץ יעולל לו. אם הבן אדם מתקמצן לשלם על כביש 6 בנסיעה של הקבוצה
למשחקי חוץ,מה יהיה כשירצו לקנות ממנו שחקן שלכמה דקות היה בסגל של נבחרת ישראל?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כל כך נכון.messiah כתב:רחמיי על הכיס של אלונה אחרי מה שיואב כץ יעולל לו. אם הבן אדם מתקמצן לשלם על כביש 6 בנסיעה של הקבוצה
בכלל נראה לי שיואב כץ יעשה צרות צרורות וכנראה שיהיה קשה מאוד להביא את עודד אלקיים לפה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה כל-כך נכון?דר אדום בנשמה כתב:כל כך נכון.
בכלל נראה לי שיואב כץ יעשה צרות צרורות וכנראה שיהיה קשה מאוד להביא את עודד אלקיים לפה...
כץ יציב תג מחיר, אם אלונה תרצה היא תקנה, אם ישמע לה מוגזם היא לא.
כשאתה יומיים לפני סגירת חלון ההעברות ואין לך מגן ימני,אפשר לדעת טוב מאוד איך לנצל את זה כדי לסחוט את הכיס שלך טוב טוב,בטחניב כתב:
מה כל-כך נכון?
כץ יציב תג מחיר, אם אלונה תרצה היא תקנה, אם ישמע לה מוגזם היא לא.
כשאתה יואב כץ שעוד מעט העירייה סוגרת לו את המתחם אימונים בגלל שלא שילם ארנונה או משהו כזה.
אלונה עד היום הוכיחה שהיא לא מומחית גדולה בניהול מו"מ וגילוי מציאות ובגלל זה כדאי לה להיזהר מאוד מאיזשהו עוקץ של יואב כץ.
לא דואג לאלונה, במיוחד בתקופה בה היא החליטה לנעול את הכיס, זה לא שראינו כאן איזה פזרנות בתקופה האחרונה.messiah כתב:
כשאתה יומיים לפני סגירת חלון ההעברות ואין לך מגן ימני,אפשר לדעת טוב מאוד איך לנצל את זה כדי לסחוט את הכיס שלך טוב טוב,בטח
כשאתה יואב כץ שעוד מעט העירייה סוגרת לו את המתחם אימונים בגלל שלא שילם ארנונה או משהו כזה.
אלונה עד היום הוכיחה שהיא לא מומחית גדולה בניהול מו"מ וגילוי מציאות ובגלל זה כדאי לה להיזהר מאוד מאיזשהו עוקץ של יואב כץ.
בתקופה האחרונה לא ואפילו אפשר לציין את ההשאלה של ליאור ז'אן כהישג של מו"מ,אבל לצערי זו הייתה הבלחה חד פעמית.ניב כתב:
לא דואג לאלונה, במיוחד בתקופה בה היא החליטה לנעול את הכיס, זה לא שראינו כאן איזה פזרנות בתקופה האחרונה.
היא ידעה טוב מאוד לפתוח את הכיס פעם אחרי פעם ללוקשים של עזורי רק בגלל שהיה מדובר בתקופות לחוצות שהיה נדמה שצריך
חיזוק באופן מיידי (להזכיר לך את גלראזה?אדמו?בטוח שכחתי מישהו)
שחכת את סוארז.messiah כתב:
בתקופה האחרונה לא ואפילו אפשר לציין את ההשאלה של ליאור ז'אן כהישג של מו"מ,אבל לצערי זו הייתה הבלחה חד פעמית.
היא ידעה טוב מאוד לפתוח את הכיס פעם אחרי פעם ללוקשים של עזורי רק בגלל שהיה מדובר בתקופות לחוצות שהיה נדמה שצריך
חיזוק באופן מיידי (להזכיר לך את גלראזה?אדמו?בטוח שכחתי מישהו)