בחייאת, רפאלוב???גיא שחר כתב:יש לקצב מכירת המנויים שתי סיבות...
1. קבוצה פח בשנה שעברה . שום מלחמה,שום הזדהות,שום תמורה...רביבו שלא שווה שקל ושורף לאוהדים את הלב,הגנה הכי מצחיקה בליגה וזרים ברמה של אום אל-פאחם...ובעיקר גיא עזורי.
2. תקציב של 25 מיליון שקל שלא עושים איתו כלום (כן,לא מתבייש להגיד את זה) . ברגע שהאוהדים יודעים שיש בעלים עם המון כסף והתקציב גבווה הם מצפים לרכש שיקים גם את המתים מהכורסא ולא שחקנים מתים.
שום קמפיין או חולצה כזאת או אחרת שווים לראפלוב אחד,או בוזגלו אחד.
1000 מנויים
Re: 1000 מנויים
גבר,להזכיר לך את הידיעה שפורסמה בעיתון הארץ לפני חודש וחצי בערך?גיא שחר כתב:יש לקצב מכירת המנויים שתי סיבות...
1. קבוצה פח בשנה שעברה . שום מלחמה,שום הזדהות,שום תמורה...רביבו שלא שווה שקל ושורף לאוהדים את הלב,הגנה הכי מצחיקה בליגה וזרים ברמה של אום אל-פאחם...ובעיקר גיא עזורי.
2. תקציב של 25 מיליון שקל שלא עושים איתו כלום (כן,לא מתבייש להגיד את זה) . ברגע שהאוהדים יודעים שיש בעלים עם המון כסף והתקציב גבווה הם מצפים לרכש שיקים גם את המתים מהכורסא ולא שחקנים מתים.
שום קמפיין או חולצה כזאת או אחרת שווים לראפלוב אחד,או בוזגלו אחד.
הפועל ב"ש הציעה למכבי ת"א 1.5 מיליון דולר (כן,6 מיליון ש"ח) על מאור בוזגלו ועוד משכורת עתק של 250 אלף דולר לעונה (אם אני לא טועה) לשחקן עצמו.
לא מכבי רצתה לשחרר ולא בוזגלו רצה להגיע לכאן.
כדי ששחקנים ברמה שאתה מציין יסכימו בכלל לשקול להגיע לכאן,אנחנו צריכים למצב את עצמינו כקבוצה גדולה שלא מבריחה שחקנים ומאמנים לצד הכביש.
הצלחה גוררת הצלחה וזה בדיוק מה שאני מנסה לומר - הקבוצה תצליח,יבואו שחקנים גדולים,הקבוצה תמשיך להצליח.
בנתיים נסמכים על שחקנים בינוניים פלוס (אסולין,רביבו,פרננדס) ברמה המקומית,כשתצליח לאורך זמן אתה תוכל להשתדרג.
תאמין לי שאלונה וקלינגר שמו על הכוונת לא כוכב אחד ולא שניים שרצו להביא לוסרמיל...הצליחו? לא.
אתם מוכן להסביר לי מה בינוני בפרננדס? רפאלוב יכול לצחצח את הנעליים לאחד עם רזומה כזה.messiah כתב:
בנתיים נסמכים על שחקנים בינוניים פלוס (אסולין,רביבו,פרננדס) ברמה המקומית,כשתצליח לאורך זמן אתה תוכל להשתדרג.
תאמין לי שאלונה וקלינגר שמו על הכוונת לא כוכב אחד ולא שניים שרצו להביא לוסרמיל...הצליחו? לא.
בן 32 שמגיע לישראל אחרי רזומה כמו שאתה מציין,לא יכול להיות בשיא הקריירה שלו (בלשון המעטה) ובטח שלא להתקדם מאיפה שהוא.yedidel כתב:
אתם מוכן להסביר לי מה בינוני בפרננדס? רפאלוב יכול לצחצח את הנעליים לאחד עם רזומה כזה.
הוא שחקן טוב,אולי אפילו טוב מאוד בשביל קבוצה כמו הפועל ב"ש היום...אני לא מאמין שאתה חושב שהוא דרגה מעל/שווה ערך היום לבוזגלו/רפאלוב/מדוניאנין/ורמוט/ברוכיאן
תבדיל בבקשה בין בוזגלו רפאלוב וברוכיאן, לורמוט ומדוניאנין.messiah כתב:
בן 32 שמגיע לישראל אחרי רזומה כמו שאתה מציין,לא יכול להיות בשיא הקריירה שלו (בלשון המעטה) ובטח שלא להתקדם מאיפה שהוא.
הוא שחקן טוב,אולי אפילו טוב מאוד בשביל קבוצה כמו הפועל ב"ש היום...אני לא מאמין שאתה חושב שהוא דרגה מעל בוזגלו/רפאלוב/מדוניאנין/ורמוט/ברוכיאן
בשיאו אולי הוא היה ברמה של ורמוט ומדוניאנין.
היום הוא לא פחות טוב מרפאלוב בוזגלו וברוכיאן.
רק אהבה תנצח...
בס"דmessiah כתב:
גבר,להזכיר לך את הידיעה שפורסמה בעיתון הארץ לפני חודש וחצי בערך?
הפועל ב"ש הציעה למכבי ת"א 1.5 מיליון דולר (כן,6 מיליון ש"ח) על מאור בוזגלו ועוד משכורת עתק של 250 אלף דולר לעונה (אם אני לא טועה) לשחקן עצמו.
לא מכבי רצתה לשחרר ולא בוזגלו רצה להגיע לכאן.
כדי ששחקנים ברמה שאתה מציין יסכימו בכלל לשקול להגיע לכאן,אנחנו צריכים למצב את עצמינו כקבוצה גדולה שלא מבריחה שחקנים ומאמנים לצד הכביש.
הצלחה גוררת הצלחה וזה בדיוק מה שאני מנסה לומר - הקבוצה תצליח,יבואו שחקנים גדולים,הקבוצה תמשיך להצליח.
מסכים.
כיום אף שחקן שמשחק באחת משלושת הגדולות לא ירצה להדרים לקבוצה שמתמודדת על הפליאוף העליון,גם אם זה אומר העלאה במשכורת.
ככל שב"ש תתקדם בטבלה וביעדים (פליאוף עליון,כרטיס לאירופה וכו')שוק רחב יותר ויותר של שחקנים איכותיים ייפתח בפנינו,עד אז לא מאמין שנראה שחקן בכיר בארץ בב"ש.
ודרך אגב,מדוניאנין הקשר ההתקפי הכי טוב בארץ.
מכבי בנתה סגל אדיר,אני יתפלא אם זה ייגמר ללא אליפות.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 11 אוגוסט 2010, 21:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
נתפסתם על רפאלוב אה...אני מוכן להתערב איתך שאם ליאור רפלאוב היה חותם בהפועל באר שבע היית מוסיף עוד 500 אוהדים לרשימה.yedidel כתב:
אתם מוכן להסביר לי מה בינוני בפרננדס? רפאלוב יכול לצחצח את הנעליים לאחד עם רזומה כזה.
לגבי פרננדדס...הגיל לא מושך אף אוהד כדורגל,ואוהדים בעיקר מתלהבים ממה שהם כבר ראו בעבר...לפחות בטרום העונה.
משיח...אוקיי,אז לא הולך להנהלה...לא התלוננתי,לא התווכחתי אבל דברים כאלה מאוד מושכים אוהדים ואם רוצים לראות אצטדיון אדום זאת הדרך הכי מוצלחת לדעתי.
The Camels 05' Never Gives Up
זו דעתך,אני לא מסכים. שלא תתפסו אותי כאילו אני חס וחלילה מזלזל בפררנדש - הוא שחקן טוב מאוד בשבילינו ולדעתי הוא יהיה הציר המרכזי של הקבוצהnitsande כתב: תבדיל בבקשה בין בוזגלו רפאלוב וברוכיאן, לורמוט ומדוניאנין.
בשיאו אולי הוא היה ברמה של ורמוט ומדוניאנין.
היום הוא לא פחות טוב מרפאלוב בוזגלו וברוכיאן.
(לא מליקסון,בטח לא רביבו,הוא) אבל מפה ועד להגיד שהוא באמת בסטטוס הגבוה ביותר של שחקני הכדורגל בארץ? המרחק עצום.
אין ספק שהחתמה אטרקטיבית תגדיל את שיעור המנויים והציפייה מצד הקהל,אבל תסכים איתי שאם אתה אלונה ברקת גם לך יהיה קו אדום שלא תסכים לחצות אותונתפסתם על רפאלוב אה...אני מוכן להתערב איתך שאם ליאור רפלאוב היה חותם בהפועל באר שבע היית מוסיף עוד 500 אוהדים לרשימה.
לגבי פרננדדס...הגיל לא מושך אף אוהד כדורגל,ואוהדים בעיקר מתלהבים ממה שהם כבר ראו בעבר...לפחות בטרום העונה.
משיח...אוקיי,אז לא הולך להנהלה...לא התלוננתי,לא התווכחתי אבל דברים כאלה מאוד מושכים אוהדים ואם רוצים לראות אצטדיון אדום זאת הדרך הכי מוצלחת לדעתי.
במשכורת לשחקנים.
אין ספק אחי...אבל אני מוכן לתת לך ים דוגמאות.
יוסי שבחון חיפש קבוצה הרבה זמן לפני שהפועל תל אביב התעניינה בו,אני לא בטוח שהוא לא היה מגיע לכאן.
כריסטיאן אלבראס בעמדה שאנחנו חייבים,שחקן ברמה הכי גבוהה! מגן נבחרת צ'ילה חיפש קבוצה כמעט חודשיים.
מגראשווילי של חיפה עזב...שווה כל שקל. טוטו תמוז,יובל אבידור (עם הסגל של מכבי,הצעה טובה והוא מגיע),ורוצ'ינה,מנטאשווילי...(הפועל אשקלון???),שי אבוטבול,דג'אני של נתניה שחקן מצויין ויש עוד הרבה שחקנים...
יוסי שבחון חיפש קבוצה הרבה זמן לפני שהפועל תל אביב התעניינה בו,אני לא בטוח שהוא לא היה מגיע לכאן.
כריסטיאן אלבראס בעמדה שאנחנו חייבים,שחקן ברמה הכי גבוהה! מגן נבחרת צ'ילה חיפש קבוצה כמעט חודשיים.
מגראשווילי של חיפה עזב...שווה כל שקל. טוטו תמוז,יובל אבידור (עם הסגל של מכבי,הצעה טובה והוא מגיע),ורוצ'ינה,מנטאשווילי...(הפועל אשקלון???),שי אבוטבול,דג'אני של נתניה שחקן מצויין ויש עוד הרבה שחקנים...
שבחון היה סגור בהפועל ת"א עוד כשהוא היה שחקן מכבי ת"א,האופציה שלו לא עמדה על הפרק.גיא שחר כתב:אין ספק אחי...אבל אני מוכן לתת לך ים דוגמאות.
אלבארז לא תכנן לעזוב בכלל את בית"ר ובית"ר לא תכננה לוותר עליו,הוא מעולם לא עמד על הפרק.
מגראלשווילי אתה לא צריך ובטח שהוא לא משדרג אותך,טוטו תמוז בתוקף לא מוכן להגיע לכאן גם עם שכר כפול מאשר קבוצות במרכז.
יובל אבידור בתוכניות של מכבי ת"א,ורוצ'ינה פצוע וגמור ומנטאששווילי זה באמת פספוס שלנו לדעתי.
חלק מהשחקנים שציינת פה ממש לא עומדים בקריטריון של שחקנים אטרקטיביים שמושכים מנויים (מנטאש,ורוצ'ינה,אבוטבול,דג'אני,מגראלשווילי)
בס"ד
מנטש אחד הפספוסים,היה סוגר את עמדת הגרזן בצורה טובה מאוד.
לפי מה שאני זוכר לאחר שהמו"מ בין אלברז לבית"ר פוצץ בית"ר כן הייתה מוכנה לשחררו בחינם ואף לקחת חלק בשכרו הגבוה.
מנטש אחד הפספוסים,היה סוגר את עמדת הגרזן בצורה טובה מאוד.
לפי מה שאני זוכר לאחר שהמו"מ בין אלברז לבית"ר פוצץ בית"ר כן הייתה מוכנה לשחררו בחינם ואף לקחת חלק בשכרו הגבוה.
סבבה,אתה נכנס לקטנות...חסרים שחקנים שיכולים להעיף אותך באוויר מחר בבוקר עם כתבה על חתימה בוואן ?messiah כתב:
שבחון היה סגור בהפועל ת"א עוד כשהוא היה שחקן מכבי ת"א,האופציה שלו לא עמדה על הפרק.
אלבארז לא תכנן לעזוב בכלל את בית"ר ובית"ר לא תכננה לוותר עליו,הוא מעולם לא עמד על הפרק.
מגראלשווילי אתה לא צריך ובטח שהוא לא משדרג אותך,טוטו תמוז בתוקף לא מוכן להגיע לכאן גם עם שכר כפול מאשר קבוצות במרכז.
יובל אבידור בתוכניות של מכבי ת"א,ורוצ'ינה פצוע וגמור ומנטאששווילי זה באמת פספוס שלנו לדעתי.
חלק מהשחקנים שציינת פה ממש לא עומדים בקריטריון של שחקנים אטרקטיביים שמושכים מנויים (מנטאש,ורוצ'ינה,אבוטבול,דג'אני,מגראלשווילי)
התקציב לא מיצא שליש ממנו...ואל תגיד לי חכה לא ראינו את ברנרדו,פרננדס פעם היה בפורטו,ושאולי רביבו ישחזר את ימיו.
הפועל באר שבע לא צריכה לשאוף לבינוניות,הפועל באר שבע צריכה לחשוב איך להתקדם...לא לנטוע יתד ולא להתחספס.
אחי,התקציב לא רק שמיצה את עצמו אלא אזל. אלונה הייתה צריכה לאשר הקצאת כספים נוספת כדי שקלינגר יוכל להחתים מגן ימני וקשר אחורי.גיא שחר כתב:
סבבה,אתה נכנס לקטנות...חסרים שחקנים שיכולים להעיף אותך באוויר מחר בבוקר עם כתבה על חתימה בוואן ?
התקציב לא מיצא שליש ממנו...ואל תגיד לי חכה לא ראינו את ברנרדו,פרננדס פעם היה בפורטו,ושאולי רביבו ישחזר את ימיו.
הפועל באר שבע לא צריכה לשאוף לבינוניות,הפועל באר שבע צריכה לחשוב איך להתקדם...לא לנטוע יתד ולא להתחספס.
אתה אולי מסתנוור מ25 מיליון ש"ח תקציב כללי של המועדון - מישהו כבר חישב והסביר לנו שאחרי ניכוי של משכורות עובדים,תפעול,שיווק ועם שלל
הוצאות מסביב,התקציב רכש של המועדון הוא 11 מיליון ש"ח (שזה כולל משכורות שחקנים).
כשאתה משלם לחלוץ פורטוגלי 200 אלף דולר לעונה,לפרננדש 180 אלף דולר לעונה,למליקסון 130 אלף דולר לעונה,לרביבו 150 אלף דולר לעונה,
לאסולין גם בסביבות ה100 אלף דולר לעונה וגם אייל שן עם איזה 90 אלף דולר לעונה,אין פלא שלא נשאר לך מספיק כסף כדי להחתים פה שם מפוצץ.
שוב,אני אשמח כמוך אם לא יותר ברגע שאשמע שמחתימים פה שם גדול שישדרג את הקבוצה...הלוואי.
- אורית מתוק
אולי תפסיקו לקשקש קריית שמונה מכרו כבר 1500 מינויים מה והם קבוצה גדולה ולהם יש איזה שחקן נוצץ די כבר אנו בינתיים קבוצת מינויים בינונית מינוס וכנראה זה ככה ישאר פה יש יותר מידי מפונקים