משטרה אלונה לא יודע מי !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

Re: משטרה אלונה לא יודע מי !

שליחה על ידי אדומה דרומית »

8red כתב:לא אהיה יפה נפש ואומר שלי לא נפלטת קללה לפעמים לעבר השופט או שחקן היריב.
אף אחד לא יכול לרחוץ בנקיון כפיו ולומר "אני לא מקלל אף פעם במגרש", הרי אפילו בשיר "ביום שר את שירייך..." יש קללה בילט-אין נגד ההוא מהאולמות...
אבל עדיין אני מקווה שמה שעשו בשער 2 לא יהיה חד פעמי ולא יתמקד רק שם אלא בכל המשחקים, בכל השערים ובכל האצטדיונים בארץ.
אם אחרי פעם אחת שבטעות תפלט לי קללה, יוציאו אותי- אמנם אני אכעס אבל בפעם הבאה אני אחשוב טוב טוב לפני שאני מוציא דבר כזה מהפה.
אמנם אנחנו לא באנגליה ולא בארה"ב ולצערי לא נהיה כמוהם לעולם - אבל סתם בשביל שתדעו:
בארצות הברית אסור לקלל בתוך אצטדיונים או מגרשי ספורט - מי שמקלל מעיפים אותו החוצה ויכולים גם לעצור אותו (אח שלי שגר שם חווה את זה על בשרו -כשקילל במהלך משחק בייסבול וכמעט נעצר).
מי שהיה באנגליה באצטדיון כדורגל, יודע שאפילו לעשן אסור שם - בטח שלא לחסום את המדרגות של היציעים ולא חשוב מאיזו סיבה (אותי שקלו לזרוק החוצה מ"אנפילד"בגלל זה...) או להתנהג שלא כראוי.
אז אם אצלנו ימשיכו לעשות את הצעדים הקטנים האלו - תהיה אווירה הרבה יותר טובה ביציעים ואנשים יתחילו לחשוב קודם כל על איך להוציא את האנרגיות שלהם למטרות חיוביות כמו עידוד הקבוצה שלהם ולא על איך לקלל, ואולי יום אחד, כשגם יהיה לנו אצטדיון חדש ומודרני נפסיק להתנהג לפעמים כמו בהמות ויותר כמו אוהדים.

ווואייייי כמה שאתה צודק!!!

לגבי האנפילד לא ידעתי, כי לא הייתי, בארה"ב כן, וזה באמת ככה. אין אף קללה. וזה ברמה כזו שאם למישהו נפלט בכל זאת, הסובבים אותו יעירו לו ויגרמו לו להרגיש שלא בנוח. וכשזה לא עוזר, השוטר מגיע ומעיף אותו.

אני חושבת שזה צעד מבורך. שיוציאו כל מי שמקלל, כל קללה, כל נהמה, ובלי אפליות ובלי חישובים של מה בעל אופי אלים יותר.
ולהוציא את זה לפועל בכל אחד מהיציעים ולא רק בשער 2.

** עוד הצעה שמישהו אחר אמר לי - כשכל היציע, או חלק נכבד ממנו מקלל ברמה ששומעים אותם על כר הדשא, להפציץ להם את האוזניים עם מוזיקה קצבית ושמחה מהרמקולים שמכוונים לכל יציע. ולהשתיק אותם ככה. לדעתי זה רעיון ענק! ומאוד קל לביצוע, בכל מגרש.

והשלב הבא יהיה, איסור ישיבה\חסימה של המעברים והמדרגות. ואחר כך שכולם יעמדו על הרצפה ולא על הכיסא. כי אם כולם יעמדו על הרצפה, זה יהיה בדיוק אותו הדבר מבחינת הפרשי גובה. מה הקטע לעמוד על הכיסא??? זה לא בשמיים, זה ככה בנורמה בכל מקום אחר בעולם.

ואז אולי תהיה קצת, קצת תרבות צפייה ביציעים וכמו באנגליה, יוכלו להגיע למשחקים משפחות שלמות, וילדים לא ילמדו במגרשים את הקללה הכי פופולארית לשבוע...

לדעתי זו יוזמה של ראש העיר בשיתוף המשטרה. הוא הרי הכריז, מיד אחרי ההכרזה של אלונה על עזיבה, שהוא לוקח על עצמו באופן אישי לטפל ביחד עם המשטרה באלימות.
מבורך מבורך מבורך!

שי עשית לי את השבוע!!!! תודה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אדומה דרומית כתב:

לדעתי זו יוזמה של ראש העיר בשיתוף המשטרה. הוא הרי הכריז, מיד אחרי ההכרזה של אלונה על עזיבה, שהוא לוקח על עצמו באופן אישי לטפל ביחד עם המשטרה באלימות.
מבורך מבורך מבורך!
לא מדוייק...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

לכל מי שטוען שזה רק על שער 2 טועה
במשחק מול נצרת היו כמה טמבלים ששרן שירים גזעניים והם הוצאו ע"י המשטרה מהמגרש
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

פייייי כמה פופוליזם צרוף בטופיק אחד!

כל הצדקנים למיניהם: או שאתם תמימים או מתממים.
לא מדובר פה באיתור אוהדים מועדים לפורענות מקללים סדרתיים אחרי עבודת שטח ומעקב של שנים. לא יושב בשער 2, אבל ע"פ העדויות הורחקו אוהדים שכל חטאם מסתכם באיזו פליטת קללה בעצבים של הרגע ולא מעבר.

לשיטתכם - כל הגוש המעודד בשער 5 היה צריך להיכנס בסיום המשחק קומפלט לזינזאנה: "נה נה נה נה...וז'ינו בן..." :מיצמוץ:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אורי, גם אתה ובעצם כולם יודעים שמדובר בהרתעה.
כלומר משהו שמדבר על "אפס סובלנות" וכאשר אנשים יודעים שעל כל דבר קטן שבקטנים מוציאים החוצה, הם מחברים פילטר לפיהם.

ברור לגמרי שצריכה להיות אכיפה אחידה. שער 2 = שער 5 = שער 6 = שער 9 = שער כבוד

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אורי , עניתי לכל טענות "ההיתממות והפופוליזם הזול" שלך בתגובתי האחרונה- כדאי שתתעכב עליה שוב.
ואם צריך- נפסיק גם נפסיק לשיר את השורה ההיא ל"אהוב נפשנו" מהאולמות...
אני אישית נמנעתי מלשיר אותה מהסיבה הפשוטה - פשוט ראיתי איך הילד החמוד של אביב מסתכל עלינו מגובה הכתפיים של אבא שלו ומנסה לחקות אותנו - והוא הסיבה שבגללה לא העזתי להוציא קללה מהפה.
מתישהו אני ארצה להביא את הבן שלי גם למשחקים ובהחלט אני מעדיף שהוא לא ישמע את הדברים האלו שם (למרות שלצערי יש עוד המון מקומות שבהם אנשים מתבטאים בצורה כזאת).
אם כל אחד שמנבל את הפה שלו היה נתקל בסיטואציה שבה ילד קטן מסתכל עליו ומחקה אותו - אני בטוח שהרוב הגורף של הקהל היה נמנע לחלוטין מלקלל.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

8red כתב:אורי , עניתי לכל טענות "ההיתממות והפופוליזם הזול" שלך בתגובתי האחרונה- כדאי שתתעכב עליה שוב.
ואם צריך- נפסיק גם נפסיק לשיר את השורה ההיא ל"אהוב נפשנו" מהאולמות...
אני אישית נמנעתי מלשיר אותה מהסיבה הפשוטה - פשוט ראיתי איך הילד החמוד של אביב מסתכל עלינו מגובה הכתפיים של אבא שלו ומנסה לחקות אותנו - והוא הסיבה שבגללה לא העזתי להוציא קללה מהפה.
מתישהו אני ארצה להביא את הבן שלי גם למשחקים ובהחלט אני מעדיף שהוא לא ישמע את הדברים האלו שם (למרות שלצערי יש עוד המון מקומות שבהם אנשים מתבטאים בצורה כזאת).
אם כל אחד שמנבל את הפה שלו היה נתקל בסיטואציה שבה ילד קטן מסתכל עליו ומחקה אותו - אני בטוח שהרוב הגורף של הקהל היה נמנע לחלוטין מלקלל.

אחי, הזכרת לי משהו ששלחו לי לפני שלוש שנים למייל.

ממליץ מאוד לכל מי שחושב שמדובר בפופוליזם להסתכל בסרטון ולהבין למה ניר(8red) התכוון.

זה נקרא - Children See - Children Do - ילדים רואים - ילדים עושים.

נקודה למחשבה..

[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=SJF50kwwRJE[/BBvideo]

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

פששששש שיחקת אותה!
מדהים.

וניר, לצערי לא כל אחד שיראה ילד לידו ימנע מלקלל.

כשעברתי על החומר שצילמתי על הפועל, לא פעם רציתי להראות ילדים חמודים ביציע, אבל לא יכולתי לשים את זה כי רואים אותם מוקפים במנבלי פה סדרתיים. גם על השתק מבינים מהשפתיים מה הוא צורח שם 20 סנטימטר מילד בן 5....

כמו שיש אנשים שמעשנים ליד ילדים... זה בכלל הורג אותי. אני תמיד זזה הצידה או מוותרת על סיגריה אם אני ליד ילדים.
אז אורי? גם אני יפת נפש?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אדומה דרומית כתב:פששששש שיחקת אותה!
מדהים.

וניר, לצערי לא כל אחד שיראה ילד לידו ימנע מלקלל.

כשעברתי על החומר שצילמתי על הפועל, לא פעם רציתי להראות ילדים חמודים ביציע, אבל לא יכולתי לשים את זה כי רואים אותם מוקפים במנבלי פה סדרתיים. גם על השתק מבינים מהשפתיים מה הוא צורח שם 20 סנטימטר מילד בן 5....

כמו שיש אנשים שמעשנים ליד ילדים... זה בכלל הורג אותי. אני תמיד זזה הצידה או מוותרת על סיגריה אם אני ליד ילדים.
אז אורי? גם אני יפת נפש?

בחיאת, מה הקשר?!..

ניסית קודם לקרוא לעומק את הדברים שלי ולנסות לתת עליהם את הדעת? אומר בתכלס שלפתור תופעה שלילית בדרך שלילית זה מה שנקרא יצא שכרו בהפסדו ולמעלה מזה. דודו עזריה - הכהן הגדול של אסכולת "הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל" על שלל נגזרותיה - האילן הכי נאה וגבוה להיתלות עליו נסיבתית - הביע זאת בצורה קולעת מכולם:
לא ידעתי בכלל על עניין שוטרים שמעיפים מקללים ומה אגיד לך? למרות שאני לא מקלל ואפילו לא מאלו ששרו מאמן פחדן, ולמרות שעשיתי הרבה ע"מ שלא ישמעו קללות אני מאמין שלא זו הדרך.
מדובר לדעתי במדרון חלקלק מאוד שכדאי להזהר בו.
אפילו במקדשי כדורגל נוסח קאמפ נואו אפשר לשמוע פה ושם קללה, צריכים לדעת לעודד את החיובי ע"מ לא ליצור אנטגוניזם שיוביל לסיטואציה גרועה עוד יותר.
מצטער משה דיקטטורה היא לא פתרון לאנרכיה.

מדובר כאמור בבמדרון חלקלק מאוד:
מרגע שאפשר להוציא אוהדים על כל עניין יכול כל שוטר להוציא כל אוהד שלא בא לו טוב בעין ולטעון ששמע אותו מפטיר "בן ז*נה", היא גם יכולה לאפשר למפקד כח לחזור ולהודיע שהוא מוציא 10 אנשים מדגמיים מיציע שקרה בו משהו (נניח מישהו פתח רימון עשן).
כשזה יקרה לא תהייה לך זכות דיבור, נלחמים באלימות...
האמן לי הייתי עד לכמה מקרים שבשם המלחמה באלימות החליטו להלחם באוהדים. בעיקר במשחקי חוץ (אבל לא רק, ד"ש מאבנר)

יצא לי להיות כמה פעמים במקדש הכדורגל קאמפ נואו ואכן שם מנופפים בחלק גדול מהמקרים במטפחות לבנות ועם זאת? כצליל שלא שמעה שפחה חרפה על המיים מפה לשם יש איחו א פוטה על הטויותיו השונות.

וכמו שאמר אורי, אפילו אותך צריכים להוציא מהאצטדיון בעוון חירוב נפשם הזכה של נערים כשאתה שר לזינו ב"ביום".
חלקלק מאוד מאוד.
יודע מה ? אפילו מסוג הדברים שיכולים לעורר אנטגוניזם הרבה יותר גדול, ע"ע מה שקרה במשחק מול הכוח כשהוציאו אוהדים מדגמית.

זה מתחיל להזכיר את המערכון של הגשש בו עצרו את האיש שהלך עם רצועה בלי כלב כי "זה מתחיל בזה ונגמר בשוד חנות תכשיטים ברחוב אלנבי" .

שיואילו לאבטח היטב את האוטובוסים האורחים, שיצלמו ועצרו מי שנוהם ושר שירים גזעניים, זה הרבה יותר בסיסי.
משה.
הפתרון הוא בחינוך.
רוצה שלא יקללו? שמנהיגי האוהדים ביציע, אלו שמובילים שירים ישתיקו מקללים שבזמן קללות ישירו שירי עידוד..

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

נכון שזה לא הפיתרון לטווח הארוך, אבל כן כרגע. כשהאלימות המילולית גואה.

ברגע שהמצב קצת יתייצב, העניינים יירגעו. ותאמין לי שלא יוציאו אוהד שאמר פעם אחת בן ז...ה.

נכון שזה נותן הרבה יותר לשוטרים שגם ככה מסתובבים מנופחי חזה, אבל כרגע, זה הפיתרון.

וראשי חוגי האוהדים חייבים גם כן לעשות הכל כדי לעצור סחף קללות, ובטח שבטח לא להצטרף. שאת זה ראיתי לא פעם ולא פעמיים קורה. הם שוכחים שמעבר לשם תואר יש להם גם מחוייבת מתוקף המעמד. מחוייבות להתנהג בצורה הולמת כי ילדים קטנים מסתכלים עליהם ומחקים אותם.

מבחינתי כרגע זו דיקטטורה חיובית. אפס סובלנות. אחרי חצי עונה כזו, יהיה הרבה יותר נעים לבוא למגרשים. המקללים יפסיקו לבוא או ילמדו לשלוט בפה שלהם, ואנשים שברחו יתחילו לחזור לאט לאט.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אדומה דרומית כתב:נכון שזה לא הפיתרון לטווח הארוך, אבל כן כרגע. כשהאלימות המילולית גואה.

ברגע שהמצב קצת יתייצב, העניינים יירגעו. ותאמין לי שלא יוציאו אוהד שאמר פעם אחת בן ז...ה.

נכון שזה נותן הרבה יותר לשוטרים שגם ככה מסתובבים מנופחי חזה, אבל כרגע, זה הפיתרון.

וראשי חוגי האוהדים חייבים גם כן לעשות הכל כדי לעצור סחף קללות, ובטח שבטח לא להצטרף. שאת זה ראיתי לא פעם ולא פעמיים קורה. הם שוכחים שמעבר לשם תואר יש להם גם מחוייבת מתוקף המעמד. מחוייבות להתנהג בצורה הולמת כי ילדים קטנים מסתכלים עליהם ומחקים אותם.

מבחינתי כרגע זו דיקטטורה חיובית. אפס סובלנות. אחרי חצי עונה כזו, יהיה הרבה יותר נעים לבוא למגרשים. המקללים יפסיקו לבוא או ילמדו לשלוט בפה שלהם, ואנשים שברחו יתחילו לחזור לאט לאט.

1. תקראי שוב הדברים בפרוטרוט ויתר עיון, והכי חשוב: תנסי להפנים את ההשלכות המעשיות השליליות מהן מתריעים.

2. ברגע שהמצב קצת יתייצב, העניינים יירגעו. ותאמין לי שלא יוציאו אוהד שאמר פעם אחת בן ז...ה.

אולי זו בדיוק הבעיה, שלא רואים הנולד. (מתקשר לסעיף 1)
אל תסמכי על אובר שיקול דעת ואנטלגנציה רגשית בקרב שוטרי היציע. פרופסורים אין שמה.

סמל אישי של משתמש
tal18
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי tal18 »

אדומתוק כתב:הגיע הזמן בחור שאנשים שמקללים יטופלו.

לא יכול להיות שילדים ישמעו את הקללות של הטינופות האלה.הגיע הזמן שיבינו המקללים שרוצים אנחנו אוהדים שמעודדים.אני לא יכול להביא את הילדה שלי וחברים שלי לא מעוניינים להביא את הילדים שלהם לאיצטדיון רק בגלל אנשים שחושבים שאם הם שילמו הם רשאים לקלל.שי אתה דיי מעצבן בהתנהגות ובהגנה על מי שמנסה להחריב את חווית המשחק.אפשר לכעוס.אפשר לצעוק אבל לקלל כשיש ילדים קטנים לא ולא.שאת התסביכים שלהם יוציאו המקללים בבית או במעצר!!!

נווו תפסייקק כבר עם השטויות שלךךך איזה דוד מעצבןןןן אתה !

שלח תגובה