זלזול בשחקנים?1 ו מה עם זלזול במאמן? במועדון? סמיוני פשוט לא היה צריך לדבר. לשתוק. גם להגיד "אני לא מבין לה אני יושב על הספסל" זו חוצפה. מבחינתי ששחקנים בכלל לא יתרייאנו, הבעיה היחידה שהדבר היחידי שיקרה זה שצוות העיתונאים המקוצעי בבאר שבע ינפיץ דברים לדמרי מהאוויר ולא מחצי משפט שזורק מישהו! שחקן לא יכול לדבר רעות על המאמן שלו ולצפות להשיך לשחק. גם אם זה משפט אחד.
בקשר לאלול, שוב, אותו סיפור, גיא לא הגיב על הנושא, הוא שם אותו בספסל כעונש. אם הייתי בקומו של גיא לוי הוא לא היה משחק, כי מאיפה לי לבטוח בשחקן שלי שהוא יקשיב לי אם הוא לא הקשיב לי היום? ומאיפה לי לדעת אם הוא יקשיב לי הבמשך? אולי הוא בכלל לא בין את הגדרות התפקיד שלו?!
הכל תלוי מאיפה מסתכלים. בקשר ל"תשחרר אותו" יגיע ינואר נראה.
סמיוני כנראה יעזוב בינואר
Re: סמיוני כנראה יעזוב בינואר
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
crazyred כתב:זלזול בשחקנים?1 ו מה עם זלזול במאמן? במועדון? סמיוני פשוט לא היה צריך לדבר. לשתוק. גם להגיד "אני לא מבין לה אני יושב על הספסל" זו חוצפה. מבחינתי ששחקנים בכלל לא יתרייאנו, הבעיה היחידה שהדבר היחידי שיקרה זה שצוות העיתונאים המקוצעי בבאר שבע ינפיץ דברים לדמרי מהאוויר ולא מחצי משפט שזורק מישהו! שחקן לא יכול לדבר רעות על המאמן שלו ולצפות להשיך לשחק. גם אם זה משפט אחד.
בקשר לאלול, שוב, אותו סיפור, גיא לא הגיב על הנושא, הוא שם אותו בספסל כעונש. אם הייתי בקומו של גיא לוי הוא לא היה משחק, כי מאיפה לי לבטוח בשחקן שלי שהוא יקשיב לי אם הוא לא הקשיב לי היום? ומאיפה לי לדעת אם הוא יקשיב לי הבמשך? אולי הוא בכלל לא בין את הגדרות התפקיד שלו?!

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הצלחתם להזיז אותי קצת מהדיעה שלי , אני מסכימה איתך שהשחקנים דיברו יותר מדי ועשו דברים שלא היו צריכים לעשות .crazyred כתב:זלזול בשחקנים?1 ו מה עם זלזול במאמן? במועדון? סמיוני פשוט לא היה צריך לדבר. לשתוק. גם להגיד "אני לא מבין לה אני יושב על הספסל" זו חוצפה. מבחינתי ששחקנים בכלל לא יתרייאנו, הבעיה היחידה שהדבר היחידי שיקרה זה שצוות העיתונאים המקוצעי בבאר שבע ינפיץ דברים לדמרי מהאוויר ולא מחצי משפט שזורק מישהו! שחקן לא יכול לדבר רעות על המאמן שלו ולצפות להשיך לשחק. גם אם זה משפט אחד.
אבל אני עדיין חושבת שאפשר לתקשר איתם ולהעביר להם את המסר מה עושים ומה לא עושים גם בצורה פחות משפילה .
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
מממ... שפילה זה עיניין יחסי. לא לשחק זה עונש הגיוני בהחלט, בין אם זה זמני או באופן כללי לנצח. האם היינו מעדיפים שהם יקבלו עונשים פיננסים? נראה לי שגם הם מעדיפים את זה ככה (משבר כלכלי וכל זה).רווית (: כתב:
הצלחתם להזיז אותי קצת מהדיעה שלי , אני מסכימה איתך שהשחקנים דיברו יותר מדי ועשו דברים שלא היו צריכים לעשות .
אבל אני עדיין חושבת שאפשר לתקשר איתם ולהעביר להם את המסר מה עושים ומה לא עושים גם בצורה פחות משפילה .
נכון, לא לשחק זה לגיטימי.crazyred כתב: מממ... שפילה זה עיניין יחסי. לא לשחק זה עונש הגיוני בהחלט, בין אם זה זמני או באופן כללי לנצח. האם היינו מעדיפים שהם יקבלו עונשים פיננסים? נראה לי שגם הם מעדיפים את זה ככה (משבר כלכלי וכל זה).
ההשפלה בעיניי זה המיקומים שהוא שם שחקנים ..
סימיוני שיחק במשחק החאורן בתור קשר אחורי, מה לסימיוני ולמיקום הזה ?!
יש לך הסבר אחר לכך שחלוץ משחק קשר אחורי ?
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
- אוהד הפועל
גיא לוי אתה נאחסססססססססססססססססססססס
לך כבר
לך כבר
[glow=red] " אבי שכטר לך הביתה הרסתה לנו את וסרמיל "[/glow]
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חבל, חבל שאתה לא הולך לכיוון השני. הגיע הזמן להתעסק בהצלחת הפועל באר שבע ולא במשחקי אגו של הקהל הבאר שבעי.אוהד הפועל כתב:גיא לוי אתה נאחסססססססססססססססססססססס
לך כבר
אגב, המשפט הזה בחתימה שלך...לאן הוא מכוון?
"אהוד הפועל" אתה נאחס. לך כבר.אוהד הפועל כתב:גיא לוי אתה נאחסססססססססססססססססססססס
לך כבר
בגרות, בבקשה בבקשה. בגרות.
אני חושבת שגיא לוי לא רוצה לאבד שחקן שהוא חושב שמקריב הרבה ונותן המון באיונים אבל לא מתאים, אז הוא נסה לבדוק האם הוא יוכל לתפקד כמשהו אחר. לשחקן יש עמדה טבעית, אבל הכל נזיל. יש המון דוגמאות לשחקנים שהחליפו עמדה ומצאו את עצם וצלחים יותר בעמדה החדשה.רווית (: כתב:
נכון, לא לשחק זה לגיטימי.
ההשפלה בעיניי זה המיקומים שהוא שם שחקנים ..
סימיוני שיחק במשחק החאורן בתור קשר אחורי, מה לסימיוני ולמיקום הזה ?!
יש לך הסבר אחר לכך שחלוץ משחק קשר אחורי ?