דורון כהן כתב:
שבוע טוב (עד כמה שאפשר ) רונן.
דיברתי איתך במגרש לגבי הקטע של שער 5 , שער 5 עסוק בגזירת הקונפטי למשחק הבית הבא.....אל תפריע להם.
הלוואי שאני אתבדה אבל לא נראה לי ששער 5 יתלהבו מרעיון המחאה שלך שלדעתי הוא רעיון מצוין, זה אפילו צו השעה.
העידוד בזמנים שהקבוצה נראית כמו פח אשפה נראה דבילי לחלוטין, נגד אלי זינו היה מותר למחות נגד גיא עזורי לא???
משחק אחד שכל האוהדים באים בשחור ואין שום עידוד כמחאה על יכולת הקבוצה יכולה להזיז הרבה דברים.
אבל שער 5 במשחק הבא יתחיל עם מנגינת "דוד רביבו בוא לפה" כאילו שיש לו במאזן 5 גולים פלוס 10 בישולים.
אחר כך ינפחו את האגו של אייל שן שלא מסוגל לתת פס, לבסוף יקנחו עם הארגנטיני שבמקום לטגן חביתות הוא מנסה למצוא את מקומו על המגרש.
לגיא עזורי אין שום מושג בכדורגל, תיקו בפוקס בבלומפילד או ניצחון אומלל נגד התינוקות של פתח תקווה לא ישנו עובדה זאת.
שנה שעברה לא הוצאתי מילה רעה נגד גיא לוי שסיפק תוצאות יפות גם אם הדרך לא היתה משהו, אבל השנה זה שיא הביזיון, תקציב גבוה, חופש מוחלט בבחירת שחקנים , שקט מההנהלה , מה התוצאה??? גועל נפש אחד גדול, אם זה לא הזמן למחאה אז מתי???
אוהב אותך רונן, הלוואי שיהיה שיתוף פעולה עם שער 5 בקטע הזה למרות שאני סקפטי.
דורון כהן כתב:
שער 5 מבין כדורגל כמו שאני מבין בריקוד בלט....ממש גאוני האומה התקבצו יחדיו לשער 5.
נכון מחאות לא יעזור בכלום....מעניין שנגד אלי זינו זה עזר (ככה לפחות מי שמחא בזמנו חושב עד היום)
שבו בשקט??? כל האיצטדיון צריך להיות בשקט!! את זה לא ניסינו העונה מה אתה אומר אולי שווה משחק אחד לנסות???
עם כל העידוד של שער 5 אנחנו כבר עם 4 הפסדי בית והעונה נמצאת רק במחציתה. ממש "גיהינום" איצטדיון וסרמיל.
הבלוף יתגלה מהר מאוד??? הבלוף עוד לא התגלה??? אני מהאנשים שנותן לכל מאמן 100 ימי חסד , עד מחזור עשירי לא דיברתי מילה רעה כנגד המאמן, אבל נדמה לי שלא נותר אדם שחושב שגיא עזורי צריך להישאר מאמן הפועל באר שבע, אם יש מישהו כזה הוא זקוק להסתכלות פסיכיאטרית....
במקום לחשוב כל הזמן מה התקשורת תגיד (גם אם נהיה עד סוף העונה מתורבתים אף אחד לא יחשוב עלינו טוב במרכז) צריך לחשוב על טובת הקבוצה שאנחנו כל כך אוהבים, טובת הקבוצה זה גיא עזורי וחבורת ה*** (יוסי אופיר + דוד רביבו) הביתה!! את זה אפשר להשיג בשיתוף פעולה ולא עם קריאות כמו "דוד רביבו בוא לפה", אבל אני יודע שלדבר עם אנשים כמוך זה כמו לדבר לקיר, אז יאללה תתחיל לגזור את הקונפטי לעוד 3 שבועות.
דורון כהן כתב:אתה בטח תשמע לעצתו של משה אוחיון ותתעלם ממני, לי אישית אין בעיה עם זה , אני מניח שגם לך ייטב עם הזמן.
אבל בכל זאת אני יענה לך, ראשית מי אתה שתגיד לי איך להתנהג??? אני עובד אצלך??? אני חייב לך משהו??? מי שצריך להתבייש זה רק אתה.
שנית ממתי אנחנו מכירים??? אתה לא מכיר אותי ואני לא אותך, מאיפה אתה יודע איפה ישבתי אתמול??? למה לשקר ולהוכיח שאתה טיפש גדול???
אני אוהב את שער 2, לא הסתרתי זאת מעולם, למעשה אני גדלתי בשער 2 (ישבתי שם רצוף בין השנים 1995- 2005) , אבל השנה אין לי מנוי ואני לא מזוהה עם שום שער!! נגד רעננה ישבתי בשער 5 , נגד הפועל תל אביב ישבתי במנהרה, נגד ביתר ירושלים , חיפה, מכבי תל אביב ישבתי בשער 2 , אתמול ישבתי בשער 9 יחד עם חבר טוב שעבד באותו ערב וביקש ממני לארח לו לחברה, אז מאיפה המידע שישבתי בשער 2 וקיללתי?????מילה לא הוצאתי מהפה חוץ מהסברים טקטיים לחבר,חוץ מזה מה זה הזילזול בשער 2?? בשע 2 מבינים כדורגל פי 10 מאחד כמוך שעושה מעצמו צחוק לעיני כולם ועוד גאה בזה...מה ששי ורונן שכחו אתה עוד לא למדת .מה אמרתי רע על שער 5 שגרם לך להיעלב כמו דוד לוי הסמרטוט בימיו הרעים???
שי צועק שער 5 עולה באש זה בסדר , אני אומר תשנו את ההתנהגות הדבילית שלכם זה כבר לא בסדר????
אני דווקא הצעתי שיתוף פעולה בדיוק כמו החבר שלך משה אוחיון, אני הצעתי לא לעודד כל המשחק ובמקביל לקלל את גיא עזורי, הוא הציע לא לעודד מחצית אחת זה לא דומה????כל פעם ששער 5 עושה תצוגת עידוד יפה אני הראשון שנותן מחמאות מכל הלב, אבל הפעם הגיע זמן המחאה, ככה לפחות רוב שער 2 חושב, במקום לרדת לגופו של כותב תחשוב בגדול ותפעיל פעם אחת את המוח, כולם יהנו אם גיא עזורי ילך כולל אתה , אז אתה אומר שאתה רוצה שהוא ילך זה סבבה, אבל מה אתה מוכן לעשות בשביל זה??? לגזור קונפטי??? אם ככה אז תמשיך לגזור קונפטי נראה לאיזה ליגה נגיע בסוף העונה... בכל מקרה מעכשיו לי לא איכפת, תשתפו פעולה עם שער 2 תקללו אחד את השני כמו נגד פתח תקווה , לי זה כבר ממש לא משנה, אני בניגוד אליך לא לוקח בכלל ללב, לי אין מנוי, משחק הבא אני בבית עם התה ,הלימון, והספרים הישנים, נגד מכבי פתח תקווה אני חוזר בתקווה שעד אז יחול שיפור רציני בקבוצת הפח שעזורי בנה. יותר גרוע מזה קשה לי להאמין שאפשר לשחק.
נ.ב: מילים כמו "בוגדים" "כלבים" שפלים" מציגים אותך באור מגוכח, זה לא מזיז לאף אחד את הביצים, זה רק מעיד יותר מכל באיזה תסכול ורמת אומללות אתה נמצא, אבל כל החיים שלך עד כה זה סבל אחד גדול, די להעיף בך מבט כדי להגיע למסקנות המתבקשות. אבל תמשיך בדרך שאתה הולך בה, המצב של הקבוצה טוב החיים טובים זה רק אני שלא מבין שום דבר.
רחמא לישזבן מדיבוק, שדים, רוחות ומשטינים רעים.
הרב בצרי כבר אמר נואש.