בקיצור הכל היה צפוי מראש, לא הקללות הם אלה שגרמו לו לכבוש או לשחק יותר טוב אלה החוסר שמירה עליו.
אני רק מרוצה שפרגל נכנס לו ברגליים בדקה האחרונה, זה שיפר במקצת את המצב רוח שלי שהיום הוא עלהפנים.
ערן לוי
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
- dardasmiley
Re: תמשיכו תמשיכו
גם עוד 10 שנים בכל פעם שאני אראה אותו אני אקלל אותו. וגם אם זה יהיה פנים מול פנים!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: ערן לוי
חברה מה אנחנו מדברים כאן על עיסקה בין עורכי דין או אולי על ביקורת מס? לא אנחנו מדברים על כדורגל! משחק של אנרגיות, אמוציות, מוטיבציה.
כפי שכבר ראינו בעבר ערן לוי מקבל מוטיבציה כשהקהל מקלל אותו, עבורו זה כמו זריקת אנדרלין ישר לרגל.
הוא כבר הרבה זמן לא פוגע, אפילו היה על הספסל במשחקים האחרונים, והנה היום הוא כובש פעמיים, שולח עוד כדור למשקוף ועוד כדור שבהרבה מזל שורק ליד הקורה.
אתם בטוחים שהקהל שלנו לא עזר בזה? הקהל שלנו לא הדליק את הערס שקוראים לו ערן לוי?
כפי שכבר ראינו בעבר ערן לוי מקבל מוטיבציה כשהקהל מקלל אותו, עבורו זה כמו זריקת אנדרלין ישר לרגל.
הוא כבר הרבה זמן לא פוגע, אפילו היה על הספסל במשחקים האחרונים, והנה היום הוא כובש פעמיים, שולח עוד כדור למשקוף ועוד כדור שבהרבה מזל שורק ליד הקורה.
אתם בטוחים שהקהל שלנו לא עזר בזה? הקהל שלנו לא הדליק את הערס שקוראים לו ערן לוי?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בס"ד
זה היה צפוי שהשמן יכניס נגדנו ושוב פעם ינצח אותנו.
אבל אני בא בטענות לפרגל,עם כבר החלטת לעשות גליץ' על ערן לוי ולקבל אדום אז לך עם זה עד הסוף,שבור לו את הרגל וגמור לו את העונה,אני בכיף הייתי עושה את הגליץ' הזה במקומך אני כל כך שונא אותו!
זה היה צפוי שהשמן יכניס נגדנו ושוב פעם ינצח אותנו.
אבל אני בא בטענות לפרגל,עם כבר החלטת לעשות גליץ' על ערן לוי ולקבל אדום אז לך עם זה עד הסוף,שבור לו את הרגל וגמור לו את העונה,אני בכיף הייתי עושה את הגליץ' הזה במקומך אני כל כך שונא אותו!
לא בגלל הקהל? תגובתו של ערן לוי:
בהתייחס לתצוגות הטובות שהוא מציג כשהוא מגיע לב"ש, אמר ערן לוי: "אני שמח וזה עושה לי טוב. קצת קשה לי עם העובדה שהאוהדים מקללים אותי, אבל אני לוקח את הקללות כדי להפיק מעצמי את הדברים הטובים. ידענו שהלחץ של הקהל בב"ש יעבוד לטובתנו. לא היססתי לבעוט מרחוק וקאלה נתן לי כמה 'הזדמנויות' לבעוט לו מרחוק. אני שמח שעשיתי את זה והכדורים נכנסו. אני מקדיש את השער שלי ללוסי, ראובן מהמשפחה".
בהתייחס לתצוגות הטובות שהוא מציג כשהוא מגיע לב"ש, אמר ערן לוי: "אני שמח וזה עושה לי טוב. קצת קשה לי עם העובדה שהאוהדים מקללים אותי, אבל אני לוקח את הקללות כדי להפיק מעצמי את הדברים הטובים. ידענו שהלחץ של הקהל בב"ש יעבוד לטובתנו. לא היססתי לבעוט מרחוק וקאלה נתן לי כמה 'הזדמנויות' לבעוט לו מרחוק. אני שמח שעשיתי את זה והכדורים נכנסו. אני מקדיש את השער שלי ללוסי, ראובן מהמשפחה".
רק אהבה תנצח...
עד כמה עצוב אנשים פה כבר מתחילים לחשוב שעם הם יקללו שחקן הוא ישחק יותר טוב זה פשוט מגוכך
ויש כאלה שבכלל אומרים שהוא לא היה מבקיע
שטויות כאלה מעולם לא שמעתי
זה שי !
ויש כאלה שבכלל אומרים שהוא לא היה מבקיע
שטויות כאלה מעולם לא שמעתי
זה שי !