אני הייתי במשחק והגול הראשון היה בנבדל(רשום גם בone) והגול השני אשמת שן!! במקום לעצור התקפה כבר בחצי נותן לשחקן להתקדם ומשם הגול..
וגם אוקוצה היה צריך לראות אדום על מרפק בראש פרגל אבל לא קיבל אפילו צהוב(כבר היה לו צהוב גם)
הוצאת קדוסי די הרסה את המשחק ואם כבר מוציא את קדוסי לדעתי כבר עדיף פדידה שברבה יותר אגרסבי והיה משחק די אגרסבי..
רק כאן הדיונים באר שבע vs נתניה.2-2 סיום..
- אדום_בלב_לעולם_ועד
Re: רק כאן הדיונים באר שבע vs נתניה.2-2 סיום..
זה מאמן???
מאמן שלא רוצה לנצח!!
אני לא מבין מה גיל בלומשטיין הזה יותר טוב מקדוסי מה???
אם קדוסי היה במחצית השנייה הוא היה עושה להגנה שלהם ביה"ס....
חייב לציין שההגנה שלנו החזיקה טוב מאוד המשחק הזה אבל אני חושב שהיינו יכולים לחזור עם 3 נקודות אם עזורי היה יודע להשתמש בחילופים נכון!
מאמן שלא רוצה לנצח!!
אני לא מבין מה גיל בלומשטיין הזה יותר טוב מקדוסי מה???
אם קדוסי היה במחצית השנייה הוא היה עושה להגנה שלהם ביה"ס....
חייב לציין שההגנה שלנו החזיקה טוב מאוד המשחק הזה אבל אני חושב שהיינו יכולים לחזור עם 3 נקודות אם עזורי היה יודע להשתמש בחילופים נכון!

צפיתי בחרדה במשחק בטלוויזיה
ואחרי שריקת הסיום אני יכול היום לומר בוודאות
הפסדנו 2 נקודות לקבוצה הכי חלשה בליגה, קבוצה גרועה מאוד ללא שום כלים התקפיים
ולאחר ש'החמאנו' למארחת נעבור לאורחת:
גיא עזורי פתח באותו הרכב שנראה לא טוב מבחינה הגנתית, מוריירה משוטט, פרגל במשחק לא רע היום ואתעלם מהגול שהוא נתן כי זה בונוס.
אילוז, מה עוד נוכל לומר שלא נאמר? איבד כדורים רבים, איבד את הכדור שהוליך למתפרצת של הגול הראשון, הוסיף חטא על פשע וחזר לאט להחריד להגנה, וסגר בצורה איומה (UNDER STATEMENT) את אחמד סבע
כל אימת שעבר את החצי אילוז איבד כדור שהפך למתפרצת נגדנו, מצד שני סגר היטב את הקורה בקרנות, בקיצור באגף שבו הקשר שלו לא יורד לעזור בהגנה, צריך שחקן גרזן ולא צפצפה מסננת דוגמת אילוז.
נקודה נוספת שחרתה לי מאוד, הוא גילי בלומשטיין...אני מבין שמדובר בכשרון, אבל הוא רך, איטי ובעיקר לא קר רוח, והכי גרוע הוא משחק כאילו או כבר היה בגמר ליגת האלופות והניף את הגביע, שום אמוציות, שום גליץ', שום מאבק עם כח, התלהבות כלום!! אני לא מבין על סמך מה נותנים לו לשחק, שום אנרגיות ובנוסף חטא על פשע לא סגר באגף, ההחמצה היא סימפטום של המחלה והיא חוסר מחוייבות.
אסולין מצויין
ודוד רביבו מעולה גם כן
הקפטן שלנו היה חושך במחצית הראשונה והיה חייב להיות מדוייק יותר במחצית השניה ולגמור את המשחק, כי משחקים כאלו קלים לא יהיו עוד..
עזורי תראה קלטות, אין לך קשר אחרורי!!! אייל שן הוא הכל מלבד קשר אחורי, הוא איטי במחשבה, איטי בביצוע והכי גרוע מאבד כדורים סיטונאי.
דיברו איתנו על גרזן במרכז המגרש, מדובר אולי במקרה הטוב בסכין יפנית.
שום מילה על הזרים, עזורי, תביא זרים מוכחים כאלו ששיחקו פה ותדע מה תקבל מהם, אלברטו בלנקו כזה, כל מה שאתה בוחר מקלטות אתה מאכיל אותנו בלוקשים.
ואחרי שריקת הסיום אני יכול היום לומר בוודאות
הפסדנו 2 נקודות לקבוצה הכי חלשה בליגה, קבוצה גרועה מאוד ללא שום כלים התקפיים
ולאחר ש'החמאנו' למארחת נעבור לאורחת:
גיא עזורי פתח באותו הרכב שנראה לא טוב מבחינה הגנתית, מוריירה משוטט, פרגל במשחק לא רע היום ואתעלם מהגול שהוא נתן כי זה בונוס.
אילוז, מה עוד נוכל לומר שלא נאמר? איבד כדורים רבים, איבד את הכדור שהוליך למתפרצת של הגול הראשון, הוסיף חטא על פשע וחזר לאט להחריד להגנה, וסגר בצורה איומה (UNDER STATEMENT) את אחמד סבע
כל אימת שעבר את החצי אילוז איבד כדור שהפך למתפרצת נגדנו, מצד שני סגר היטב את הקורה בקרנות, בקיצור באגף שבו הקשר שלו לא יורד לעזור בהגנה, צריך שחקן גרזן ולא צפצפה מסננת דוגמת אילוז.
נקודה נוספת שחרתה לי מאוד, הוא גילי בלומשטיין...אני מבין שמדובר בכשרון, אבל הוא רך, איטי ובעיקר לא קר רוח, והכי גרוע הוא משחק כאילו או כבר היה בגמר ליגת האלופות והניף את הגביע, שום אמוציות, שום גליץ', שום מאבק עם כח, התלהבות כלום!! אני לא מבין על סמך מה נותנים לו לשחק, שום אנרגיות ובנוסף חטא על פשע לא סגר באגף, ההחמצה היא סימפטום של המחלה והיא חוסר מחוייבות.
אסולין מצויין
ודוד רביבו מעולה גם כן
הקפטן שלנו היה חושך במחצית הראשונה והיה חייב להיות מדוייק יותר במחצית השניה ולגמור את המשחק, כי משחקים כאלו קלים לא יהיו עוד..
עזורי תראה קלטות, אין לך קשר אחרורי!!! אייל שן הוא הכל מלבד קשר אחורי, הוא איטי במחשבה, איטי בביצוע והכי גרוע מאבד כדורים סיטונאי.
דיברו איתנו על גרזן במרכז המגרש, מדובר אולי במקרה הטוב בסכין יפנית.
שום מילה על הזרים, עזורי, תביא זרים מוכחים כאלו ששיחקו פה ותדע מה תקבל מהם, אלברטו בלנקו כזה, כל מה שאתה בוחר מקלטות אתה מאכיל אותנו בלוקשים.
מישהו יודע עם קאלה וקדוסי בטוח בסדר?
קדוסי הוחלף במחצית ואני מקווה שלא בגלל שנפצע
וקאלה נפגע במחצית השניה מגבשושית ליד השער
רק לודע הכל בסדר?
קדוסי הוחלף במחצית ואני מקווה שלא בגלל שנפצע
וקאלה נפגע במחצית השניה מגבשושית ליד השער
רק לודע הכל בסדר?