קאלה:"זה לא מקצועני מה שקורה פה"
Re: קאלה:"זה לא מקצועני מה שקורה פה"
וואו אתם חיים בסרט שזה לא ייאמן.
צריך להודות לאלוהים על זה שקאלה היה ההחתמה הראשונה. אם היה שוער קצת פחות וירטואוז ממנו בשער היינו כבר שוכחים את רודה וברצלונה.
צריך להודות לאלוהים על זה שקאלה היה ההחתמה הראשונה. אם היה שוער קצת פחות וירטואוז ממנו בשער היינו כבר שוכחים את רודה וברצלונה.
yedidel כתב:וואו אתם חיים בסרט שזה לא ייאמן.
!!!!!!
למרות שגם אתה יכול להסכים שלפחות שליש מהספיגות שלו - לא מכבדות שוער ברמתו (ובטח שלא בשכרו...)
ואתה יכול להסכים שעל כל ספיגה שהיא באשמתו - יש 2-3 הצלות של גולים בטוחים...
הפועל אני כבר משתגע
8red כתב:ואתה יכול להסכים שעל כל ספיגה שהיא באשמתו - יש 2-3 הצלות של גולים בטוחים...
אמת ויציב - בטח אחרי שראיתי עכשיו בשידור חוזר את המשחק מול חיפה במוצ"ש בערוץ 54 בהוט.
אני פשוט נדהמתי לגלות באיזו קלות קטן מגיע לרחבה שלנו, ואיך דבאלאשוילי למשל לא נעץ לפחות 3 כדורים במחצית הזו ברשתנו.
ואם כבר מחמאות לקאלה, פרגל היה איום ונורא. (לפחות על פי המחצית השנייה)
יש לו את המשחק נגד הפועל ת''א ששם הוא עמד טוב [7] ועדין הפסדנו, עכשיו אני לא מאשים אותו בגולים אבל העצירות זה עצירות שהשאירו אותנו עם כבוד ומיני-תבוסה.
אבל במצב הנוכחי אנחנו לא מחפשים כבוד אנחנו מחפשים נק'.
נגד ביתר הוא עמד טוב , והם חזרו למשחק ושמו גולים וכולנו ידענו שהם ישימו שער אחד לפחות במחצית השניה, וכאן הוא יחד עם השופט והמחצית הראשונה הביאו לנו את הנק'.
מכאן ואלה אנלא זוכר עוד משחקים כאלה טובים שלו.
הוא הציל לנו מלא גולים של כבוד , אבל לא של נק' ... נגד הפועל זה היה יכול וצריך להיות 5 בקלות.
נגד ביתר הוא עמד טוב , והם חזרו למשחק ושמו גולים וכולנו ידענו שהם ישימו שער אחד לפחות במחצית השניה, וכאן הוא יחד עם השופט והמחצית הראשונה הביאו לנו את הנק'.
הוא הציל לנו מלא גולים של כבוד , אבל לא של נק' ... נגד הפועל זה היה יכול וצריך להיות 5 בקלות.

danielys כתב:יש לו את המשחק נגד הפועל ת''א ששם הוא עמד טוב [7] ועדין הפסדנו, עכשיו אני לא מאשים אותו בגולים אבל העצירות זה עצירות שהשאירו אותנו עם כבוד ומיני-תבוסה.
גם מול בית"ר.
אם המשחק היה נמשך לא דקה נוספת אלא חצי דקה נוספת - בית"ר היה משווה ל - 3:3. השער פשוט ריחף שם באוויר.
זה המשחק היחידי שאולי אפשר להגיד שהוא הביא לנו את הנק' לאלה שרוצים לרשום לו נק' זכות במשחקים, אני מאמין שאם אתה נותן לביתר עוד 10 דק' הם שמים את הגול , הם פשוט היו חרמנים על השער ותוסיף לזה שכל הקבוצה קאפה.
אם אני מחלק את הנק' נגד ביתר זה ככה :
מחצית ראשונה = השכלנו לכבוש שלושה שערים, מי היה מאמין ?!
שיפוט = פסל להם גול ועוד כמה שריקות שהיינו מבסוטים מהם
קאלה = שקח עצירות חשובות בדקות המכריעות .
אם אני מחלק את הנק' נגד ביתר זה ככה :
מחצית ראשונה = השכלנו לכבוש שלושה שערים, מי היה מאמין ?!
שיפוט = פסל להם גול ועוד כמה שריקות שהיינו מבסוטים מהם
קאלה = שקח עצירות חשובות בדקות המכריעות .

ב-10 דקות הם כבר היו מנצחים 4:3....danielys כתב:אני מאמין שאם אתה נותן לביתר עוד 10 דק' הם שמים את הגול
וגם באותו משחק נגד הפועל ת"א שבו הוא עמד טוב הוא חטף שער שטותי (של זנדברג)danielys כתב:יש לו את המשחק נגד הפועל ת''א ששם הוא עמד טוב [7] ועדין הפסדנו, עכשיו אני לא מאשים אותו בגולים אבל העצירות זה עצירות שהשאירו אותנו עם כבוד ומיני-תבוסה.
רק אהבה תנצח...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
8red כתב: אם אינני טועה דווקא היה זה קאלה שויתר על בית"ר משום שהיה שם חוסר ודאות כלכלית לגבי העידן שאחרי ארקדי גאידמק.
רק לאחר שקאלה חתם אצלנו, אגייאר החליט שהוא כן רוצה להציל את בית"ר.
לדעמקצועית, נוכח הזרמת הכספים של אגייאר לקופת בית"ר ונוכח ההגנה "המשובחת" שסידר לו גיא עזורי אצלנותי גם העניין הזה של העזיבה של בית"ר גורמת לקאלה להרגיש שהוא עשה שגיאה גם כלכלית וגם ...
בדיוק.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
התכוונתי לזה שהם לא משכו את קאלה יותר מדי כמו את שאר השחקנים..8red כתב:אם אינני טועה דווקא היה זה קאלה שויתר על בית"ר משום שהיה שם חוסר ודאות כלכלית לגבי העידן שאחרי ארקדי גאידמק.
רק לאחר שקאלה חתם אצלנו, אגייאר החליט שהוא כן רוצה להציל את בית"ר.
לדעתי גם העניין הזה של העזיבה של בית"ר גורמת לקאלה להרגיש שהוא עשה שגיאה גם כלכלית וגם מקצועית, נוכח הזרמת הכספים של אגייאר לקופת בית"ר ונוכח ההגנה "המשובחת" שסידר לו גיא עזורי אצלנו...
ושגיאה כלכלית הוא לא עושה השכר אחרי הקיצוץ שביתר אירגנה לו שווה ערך לשלנו, תיהיה בטוח.

- סטלנית אדומה
תתחילו לדבר עברית אנשים.
***מקצועית
***מקצועית