הפועל ב"ש 1 - מכבי פ"ת 1 : סיכומים !
Re: עדכונים מהאורווה 1-1 דקה 45
ראיתי את הגול עכשיו גועל נפשש איזה הגנה גועל נפשש בושהה
הגול נובע מחוסר תאום/הבנה בין פרגל לאדלי.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
בטח ''חוסר תאום ''כל הגולים שקיבלנו עד עכשיו חוסר תאום לא?Eran1 כתב:הגול נובע מחוסר תאום/הבנה בין פרגל לאדלי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ערן, אדון מישל בשני עידכן אותי מהמגש שמדובר באלמדון. אז למי להאמין, לכתב 0NE או לאיש ולתלתלים?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אדון משה אוחיון אני ראיתי את התקציר של מחצית ובין קורות פתח תקווהמשה אוחיון כתב:ערן, אדון מישל בשני עידכן אותי מהמגש שמדובר באלמדון. אז למי להאמין, לכתב 0NE או לאיש ולתלתלים?
אוהד כהן!
לכתב וואן, אי אפשר לדעת מה מיש שתה לפני המשחק...משה אוחיון כתב:ערן, אדון מישל בשני עידכן אותי מהמגש שמדובר באלמדון. אז למי להאמין, לכתב 0NE או לאיש ולתלתלים?

מישל אמר אלמדון ? התחרפן השסק
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
מה קרה בנאדם טעה? אז מה?!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אנחנו צוחקים...אימפריה באדום כתב:מה קרה בנאדם טעה? אז מה?!
- אימפריה באדום
אני יודע 

http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
זה מה שנקרא בשפה המקצועית - שיעמומון!!!!
- אימפריה באדום
מחצית שניה
עם פתיחת המחצית ערך עזורי ארבעה חילופים מתוך ה-5 המותרים, כשהכניס את אסולין, קידר, דוד רביבו וגיל בלומשטיין, במקומם של ראיין אדלי, נאסר, פדידה וקדוסי.
בדקה ה-66 כדור קרן של דן רומן הגיע אל קובי גנון, שמ-5 מטרים, כשהוא חופשי לחלוטין ברחבה, בעט מעל לשער. שתי דקות לאחר מכן, הכניס רומן את הכדור לגבאי, שבעט מ-12 מטרים לידיים של קאלה. מהעבר השני, סחט אלקיים הדיפה מכהן.
עם פתיחת המחצית ערך עזורי ארבעה חילופים מתוך ה-5 המותרים, כשהכניס את אסולין, קידר, דוד רביבו וגיל בלומשטיין, במקומם של ראיין אדלי, נאסר, פדידה וקדוסי.
בדקה ה-66 כדור קרן של דן רומן הגיע אל קובי גנון, שמ-5 מטרים, כשהוא חופשי לחלוטין ברחבה, בעט מעל לשער. שתי דקות לאחר מכן, הכניס רומן את הכדור לגבאי, שבעט מ-12 מטרים לידיים של קאלה. מהעבר השני, סחט אלקיים הדיפה מכהן.
- Sir Alex Ferguson
משה אוסלין? יש שחקן כזה?
עזרו למשטרה לפתור את התעלומה - לאן נעלם שחקן הפועל באר שבע דנדי אוקוגו?
עזרו למשטרה לפתור את התעלומה - לאן נעלם שחקן הפועל באר שבע דנדי אוקוגו?
נגמר המשחק 1-1
- Sir Alex Ferguson
בזמנו (1998) הפועל י"ם והפועל באר שבע היו צריכים לשחק אחת מול השנייה פעמיים באותו שבוע, פעם בחצי גמר הגביע ברמת גן ופעם במפגש ליגה בטדי.
הפועל י"ם הציעו להפועל באר שבע הצעה (ואני יודע ממקור ראשון שאכן היה הדבר) שהפועל באר שבע יעלו למפגש מול הפועל י"ם בחצי גמר הגביע עם הרכב חלש יותר וישמרו כוחות למפגש בינהם בליגה, כשבתמורה הפועל י"ם תעלה עם הרכב חלש יותר במשחק הליגה.
מצד אחד, כבר סוף העונה והפועל באר שבע נאבקו נגד הירידה בעוד הפועל י"ם היו באמצע הטבלה, מצד שני, מדובר בחצי גמר הגביע.
אליהו עופר, אז מאמן הפועל באר שבע, סירב לעיסקה.
הסוף ידוע, באר שבע הפסידה 2-1 בחצי גמר הגביע (בניון היה חסר מאוד כשהיה באותו זמן עם נבחרת הנוער של ישראל) ולאחר מכן הפסדנו גם בליגה 1-0.
אז היום באמת נתנו לכמה שחקנים לנוח, בתקווה שהתיקו היום ישתלם לנו בשבת עם שחקנים רעננים יותר שיביאו לנו 3 נקודות.
הפועל י"ם הציעו להפועל באר שבע הצעה (ואני יודע ממקור ראשון שאכן היה הדבר) שהפועל באר שבע יעלו למפגש מול הפועל י"ם בחצי גמר הגביע עם הרכב חלש יותר וישמרו כוחות למפגש בינהם בליגה, כשבתמורה הפועל י"ם תעלה עם הרכב חלש יותר במשחק הליגה.
מצד אחד, כבר סוף העונה והפועל באר שבע נאבקו נגד הירידה בעוד הפועל י"ם היו באמצע הטבלה, מצד שני, מדובר בחצי גמר הגביע.
אליהו עופר, אז מאמן הפועל באר שבע, סירב לעיסקה.
הסוף ידוע, באר שבע הפסידה 2-1 בחצי גמר הגביע (בניון היה חסר מאוד כשהיה באותו זמן עם נבחרת הנוער של ישראל) ולאחר מכן הפסדנו גם בליגה 1-0.
אז היום באמת נתנו לכמה שחקנים לנוח, בתקווה שהתיקו היום ישתלם לנו בשבת עם שחקנים רעננים יותר שיביאו לנו 3 נקודות.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 22 ספטמבר 2009, 20:56, נערך פעם 1 בסך הכל.