משחק חלש לשתי הקבוצות וממש חלש של משייח,המון טעויות שלא מתאימות לשופט בליגת העל,אבל לא על זה אני מדבר אני רוצה יותר ליתמקד במשחק של ב"ש.
קדוסי ממשיך לאכזב אותי,וכמה שאני חושב שבסכנין הוא היה שחקן גדול,אצלנו הוא לא מספק תסחורה שהוא צרייך לספק הוא לא מספיק חד, לדעתי זה קשור בחוזה של ה5 שנים,שלא היה במקום מצד אלונה לדעתי!
ולמה סמיוני לא נכנס בדקה 50-60,אהבתי תעניין שהוא רצה שירד לשחקני חיפה ההתלעבות ואז סמיוני יסדר לעמו איזה צמד.
אבל דקההההה 81,למה?
בקיצור מקווה שב"ש תחזור לעצמה
במשחק הבא בווסרמיל מול נצרת אני לא יהיה בגלל שאני סוגר שבת אבל אני מקווה שננצח,אתם חייבים להגיע למשחק בכמות גדולה של אוהדים.
[dropshadow=blue]
נ.ב[/dropshadow]
אלי אוחנה פשוט ביזיון,אני לא מאמין כמה אפשר ליהות נגד ב"ש במשחק!!!,וזה הגיע לקטע הכי מעצבן כשהוא אמר שלא היה אופסיד בגול של חיפה,איך אתה יכול לדעת מר אלי אוחנההה!!!גועל נפש,אין מצלמה המצלמה היחידה שהייתה שהיראו בטלויזיה זה מאחורי השער של ב"ש שמליארד אחוז לא ניתן לדעת עם היה הוא לא [אני קוון לשעבר באיגוד השופטים],אלי אוחנה אתה פשוט לא פרשן ואני לא רוצה להגיד מה אתה.
ועם כבר מדברים על האופסייד,אני פתחתי פעם אשכול בנושא הזה שאין מצלמות שיכולות להראות אופסייד.
תמיד במחצית יש את התוכנית ששכחתי את שמה עכשיו,שצופים בבית עולים לשידור ומדברים\שואלים דברים שמפרעים להם על הלב
99 אחוז מהמקים זה שאלות חסרות טעם ומתומטמות שהתשובות אליהם עוד יותר חסרות טעם ומשעממות,שהשדרן והפרשן זורמים איתם,אז אולי עדייף לשאול שאלה את ערוץ ספורט 5 למה אין מצלמות שיכולות להראות אופסייד ברמה סבירה. [שאלה למחשבה]
מצטער שהתפרצתי ככה פשוט זה המשחק הכי מעצבן גם מצד השופט,גם מצד הטלויזיה ,וגם מצד המשחק
ערב טוב!