אני זוכר שהוא רק נחת וכבר ביקש שייקחו אותו לסיבוב למכון קלאסה האגדי בעיר...LIAV00S כתב:הבאלוטלי הזה נצפה שלוש שעות לפני משחק בקיוסק קונה וודקה ורדבולים עם שתי בחורות.. בחיים לא אשכח את זה.
מאז ששוחרר מפה אף קבוצה לא לקחה אותו,וזה הסרטון האחרון שלו :
https://www.youtube.com/watch?v=FCdLG9k7100" onclick="window.open(this.href);return false;
בנגורה חתם
Re: בנגורה חתם
איך אתם אוהבים להגזים עם המורקים האלה.
כולה היה כאן שעתיים וחצי.
במהירות שהוא בא ככה גם הלך.
- The red one
חחח איך אני מת על זה שאתה כל הזמן מכבה את הנוסטלגיםאדום זקן כתב:איך אתם אוהבים להגזים עם המורקים האלה.
די אחי זו תקופה שאסור לזכור ולהיזכר בה.The red one כתב: חחח איך אני מת על זה שאתה כל הזמן מכבה את הנוסטלגים
גם מעלים כאן את הנושאים האלה בכזאת ערגה מי ישמע היינו אימפריית כדורגל.
במקרה שלנו המשפט מי שלא זוכר את העבר ובלה בלה בלה לא תופס.
- The red one
חכה חכה תצא שבת, תראה מה אורי יעשה לך..אדום זקן כתב: די אחי זו תקופה שאסור לזכור ולהיזכר בה.
גם מעלים כאן את הנושאים האלה בכזאת ערגה מי ישמע היינו אימפריית כדורגל.
במקרה שלנו המשפט מי שלא זוכר את העבר ובלה בלה בלה לא תופס.
ואם כבר בנוסטלגיה עסקינן - רק אני שמתי לב שערוץ הספרוט כבר שבועיים מציינים "עשור לאלונה"? יאללה דיי שתחררו מזה, כל כתבה מראים את אותם קטעים - ההגעה שלה לוסרמיל, ה"אני לא רוצה לדבר על זה"(כששאלו אותה על האליפות), ה"ההחלטה נפלה ואני מחזירה את הקבוצה". וכל כך הרבה כתבות ספיישל..המהפך הניהולי, המספרים, חידון אלונה..עכשיו אין בעיה תכניסו הכל ביום-יומיים לרכישה..אבל כבר עברנו את זה זה ועדיין ממשיך. קלטנו!
איףףףף כבר נהיה דביק רצח.The red one כתב: חכה חכה תצא שבת, תראה מה אורי יעשה לך..
ואם כבר בנוסטלגיה עסקינן - רק אני שמתי לב שערוץ הספרוט כבר שבועיים מציינים "עשור לאלונה"? יאללה דיי שתחררו מזה, כל כתבה מראים את אותם קטעים - ההגעה שלה לוסרמיל, ה"אני לא רוצה לדבר על זה"(כששאלו אותה על האליפות), ה"ההחלטה נפלה ואני מחזירה את הקבוצה". וכל כך הרבה כתבות ספיישל..המהפך הניהולי, המספרים, חידון אלונה..עכשיו אין בעיה תכניסו הכל ביום-יומיים לרכישה..אבל כבר עברנו את זה זה ועדיין ממשיך. קלטנו!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
תאמין לי אורי שגם אתה רוצה שיהיה לך באג בזכרון בכל מה שקשור לבאנגורה.אורי אדום בנשמה כתב:פויה אדום זקן, פויה!
- אורי אדום בנשמה
בתקופת באנגורה היינו קבוצת מרכז טבלת ליגת העל. לשיטתך, מה נאמר על התקופות בהן היינו בתחתית הליגה השניה?אדום זקן כתב: תאמין לי אורי שגם אתה רוצה שיהיה לך באג בזכרון בכל מה שקשור לבאנגורה.

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לשרוף כל בדל של זכר מאותם ימים.אורי אדום בנשמה כתב:
בתקופת באנגורה היינו קבוצת מרכז טבלת ליגת העל. לשיטתך, מה נאמר על התקופות בהן היינו בתחתית הליגה השניה?
- אורי אדום בנשמה
אז תעשה איקס על 95% מההיסטוריה של המועדון... חוץ מזה - ברור לך שלא לעולם חוסן בכל הקשור למצבנו על האולימפוס כעת, נכון?אדום זקן כתב: לשרוף כל בדל של זכר מאותם ימים.

תעשה.אורי אדום בנשמה כתב:
אז תעשה איקס על 95% מההיסטוריה של המועדון... חוץ מזה - ברור לך שלא לעולם חוסן בכל הקשור למצבנו על האולימפוס כעת, נכון?
דבר שני אם יש משהו שארצה לזכור זה את העונות הללו אם וכאשר מה שאני מקווה שלא יקרה.
- אורי אדום בנשמה
בחיאת, עם יד על הלב... איך היה גיליון הנוכחות שלך בוסרמיל בימים ההם?
לזכור טוב טוב את אותם ימים כדי להעריך באמת את מה שיש לנו היוםאדום זקן כתב: לשרוף כל בדל של זכר מאותם ימים.
היו ימים יפים גם עם אלי זינו. עם העליה של לופא. הרכב של הרבה שחקני בית והצלחה יחסית גם בליגה. כדורגל התקפי ושמח.