בונפלד וויתר על אימון הבכורה וקרוב לפ"ת
- dardasmiley
Re: בונפלד וויתר על אימון הבכורה
קודם כל אני ממש לא חושב שהחרמת אימונים זה לגיטימי. אבל מפה ועד לפתוח עליו כזה פה? המרחק גדול!
יכול להיות שיצטער על זה בעתיד, אבל זה טבעו של משא ומתן כל צד מנסה להשיג כמה שיותר מהצד השני כנראה שבונפלד ניסה להשיג יותר מדי...
ואתה יודע מה? בעיניי יש הרבה הבדל בין שחקן שמלכלך על המועדון / העיר/הקבוצה/הקהל/ לא יודע על מי עוד. מאשר לשחקן שדרישותיו הכספיות היו מוגזמות לעומת התקציב של המועדון. אני לא זוכר שבונפלד אמר מילה רעה על המועדון (תקנו אותי אם אני טועה). וכן אני חושב שבשנה האחרונה התבגר והשתנה קצת וכן ראינו אותו יורד יותר לגליצ'ים ונלחם יותר ולוקח אחריות יותר.
אני לא מאמין שאני בעמדה של להגן על אלעד, הרי עד לפני 8-10 חודשים הייתי הראשון להיפטר ממנו, אבל בעיניי עשה שינוי תפיסתי משמעותי, וכרגע מבחינה מקצועית יש לו מקום בקבוצה לדעתי.
כל החלטה שתתקבל במועדון תתקבל בהבנה, אבל לדעתי צריך לקיים איתו לפחות עוד פגישה אחת שגם אם בסופו של דבר ילך שיעשה זאת ברוח טובה ולא בכסאח.
יום טוב
יכול להיות שיצטער על זה בעתיד, אבל זה טבעו של משא ומתן כל צד מנסה להשיג כמה שיותר מהצד השני כנראה שבונפלד ניסה להשיג יותר מדי...
ואתה יודע מה? בעיניי יש הרבה הבדל בין שחקן שמלכלך על המועדון / העיר/הקבוצה/הקהל/ לא יודע על מי עוד. מאשר לשחקן שדרישותיו הכספיות היו מוגזמות לעומת התקציב של המועדון. אני לא זוכר שבונפלד אמר מילה רעה על המועדון (תקנו אותי אם אני טועה). וכן אני חושב שבשנה האחרונה התבגר והשתנה קצת וכן ראינו אותו יורד יותר לגליצ'ים ונלחם יותר ולוקח אחריות יותר.
אני לא מאמין שאני בעמדה של להגן על אלעד, הרי עד לפני 8-10 חודשים הייתי הראשון להיפטר ממנו, אבל בעיניי עשה שינוי תפיסתי משמעותי, וכרגע מבחינה מקצועית יש לו מקום בקבוצה לדעתי.
כל החלטה שתתקבל במועדון תתקבל בהבנה, אבל לדעתי צריך לקיים איתו לפחות עוד פגישה אחת שגם אם בסופו של דבר ילך שיעשה זאת ברוח טובה ולא בכסאח.
יום טוב
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
dardasmiley כתב:קודם כל אני ממש לא חושב שהחרמת אימונים זה לגיטימי. אבל מפה ועד לפתוח עליו כזה פה? המרחק גדול!
יום טוב
אז תשים לב למה שנפלט לך מהמקלדת, חביבי. כי יותר לגיטימציה (לאותו צעד) מזה - אין..
שוב את מבלבל את המוח בסיסמאות סרק ריקות מתוכן "זה טבעו של מו"מ", ובאמירות שהרלוונטיות שלהן כמוהן כמצב החסה בשטחים..באמת מה שחסר לאלעד זה ללכלך כעת על העיר והאוהדים (ולאור החוצפה הנשפכת ממנו? אים פלא אם גם זה יגיע..)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- dardasmiley
קודם כל בוא נתחיל בזה שאתה תרגע באיך שאתה מדבר אליי, כמו שאתה מביע את דעתך זו זכותי להביע את דעתי ההפוכה, נסה לשמור על קווי דיון נקיים, הבעיה שלך (אם קיימת) היא עם בונפלד ולא איתי, תרגיע!
לעניינו, כן אני חושב שזה הגיוני שאם אין לו חוזה לעונה הבאה לגיטימי שלא יגיע לפתיחת האימונים, עד שיובהר עניינו.........
יש פה אנשים שכל כך חמים על כל שחקן בית שרק מחפשים איפה ישגה והיכן ימעד כדי לצאת בפסטיבלים ומחולות של "אמרנו לכם, כל שחקני הבית אותו *בל..." אם בעיניך לא מתאים מבחינה מקצועית, זכותך, אבל מי אתה שתכנס לו לכיס ותחליט בשבילו איפה לשחק???? ולא זה לסיסמאות ריקות מתוכן יותר מאשר "באמת מה שחסר לאלעד זה ללכלך כעת על העיר והאוהדים" אולי תתקשר לידיעות ותזדהה כאלעד בונפלד ותפתח ג'ורה על הקבוצה, כי לשיטתך הוא ממילא תיכף יעשה זאת בעצמו אז בוא תגאל אותנו מייסורנו ותעשה את זה בעצמך.......
אנשים קטנים שרק יודעים לקבל!!! וכשמפסיקים לתת נהיים חזירים............
לעניינו, כן אני חושב שזה הגיוני שאם אין לו חוזה לעונה הבאה לגיטימי שלא יגיע לפתיחת האימונים, עד שיובהר עניינו.........
יש פה אנשים שכל כך חמים על כל שחקן בית שרק מחפשים איפה ישגה והיכן ימעד כדי לצאת בפסטיבלים ומחולות של "אמרנו לכם, כל שחקני הבית אותו *בל..." אם בעיניך לא מתאים מבחינה מקצועית, זכותך, אבל מי אתה שתכנס לו לכיס ותחליט בשבילו איפה לשחק???? ולא זה לסיסמאות ריקות מתוכן יותר מאשר "באמת מה שחסר לאלעד זה ללכלך כעת על העיר והאוהדים" אולי תתקשר לידיעות ותזדהה כאלעד בונפלד ותפתח ג'ורה על הקבוצה, כי לשיטתך הוא ממילא תיכף יעשה זאת בעצמו אז בוא תגאל אותנו מייסורנו ותעשה את זה בעצמך.......
- אורי אדום בנשמה
dardasmiley כתב:קודם כל בוא נתחיל בזה שאתה תרגע באיך שאתה מדבר אליי, כמו שאתה מביע את דעתך זו זכותי להביע את דעתי ההפוכה, נסה לשמור על קווי דיון נקיים, הבעיה שלך (אם קיימת) היא עם בונפלד ולא איתי, תרגיע!
האמת, כאשר אני קורא שוב את כל התגובות שלך (במיוחד השורה האחרונה כעת)בנידון, עולות לי שתי אפשריות לראש.
א. אתה סוכן שלו, או סתם פסול לעדות בנושא מכל סיבה אחרת שהיא.
ב. אתה עלם צעיר שעוד לא חווה את החיים, וכפועל יוצא מכך, הרבה מושג אין לך. כפי שמשתקף בבירור מהתגובות שלך.
אחת מהשתיים...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא מסכים איתך סגרון.
יש מספיק אנשים שחושבים כמוהו ולא כולם מקורבים וכו'.
שים לב שהוא גם שינה פאזה לגבי בונפלד רק בשנה האחרונה.
אני גם חושב שהוא עושה טעות במשחקי האגו האלה. אני חושב שהוא רק מוכיח פה שהוא עדיין לא בשל להיות קפטן.
בלי שום קשר, אתה יודע מה דעתי על בונפלד כשחקן...גם אם נתן חצי עונה לא רעה (קצת בהגזמה) בכלל.
אבל העליהום פה באמת מוגזם קצת. אפשר להעביר ביקורת בצורה פחות חדה...התסכול של כל השנים גורם לאנשים להתפוצץ ואני יכול להבין מאיפה זה בא, אבל זה לא בהכרח נכון. כלומר, לא לטובת המערכת...שכן בסופו של דבר אני מעריך שהוא כן יישאר.
ובחייאת, עזבו עקיצות אישיות בצד...
יש מספיק אנשים שחושבים כמוהו ולא כולם מקורבים וכו'.
שים לב שהוא גם שינה פאזה לגבי בונפלד רק בשנה האחרונה.
אני גם חושב שהוא עושה טעות במשחקי האגו האלה. אני חושב שהוא רק מוכיח פה שהוא עדיין לא בשל להיות קפטן.
בלי שום קשר, אתה יודע מה דעתי על בונפלד כשחקן...גם אם נתן חצי עונה לא רעה (קצת בהגזמה) בכלל.
אבל העליהום פה באמת מוגזם קצת. אפשר להעביר ביקורת בצורה פחות חדה...התסכול של כל השנים גורם לאנשים להתפוצץ ואני יכול להבין מאיפה זה בא, אבל זה לא בהכרח נכון. כלומר, לא לטובת המערכת...שכן בסופו של דבר אני מעריך שהוא כן יישאר.
ובחייאת, עזבו עקיצות אישיות בצד...
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1508489" onclick="window.open(this.href);return false;.
ושוב אם הוא הולך לפתח תקווה הוא לא אדם חכם במיוחד.
בבאר שבע יש לו ביטחון כלכלי, מה שלא יהיה לו בשום מקום אחר בארץ למעט מכבי חיפה.
אז יגידו שהוא דואג לפרנסה שלו אבל אני לא רואה איך הוא הולך לקבל מיליונים בקבוצה שעוד לא יודעת מה יהיה העתיד הכלכלי שלה.
מה גם שלדעתי אם היה סוגר את זה מהר ויפה הוא היה יכול להיות קפטן של הקבוצה העונה, לפי איך אני רואה את זה הוא איבד את זה במו ידיו.
ושוב אם הוא הולך לפתח תקווה הוא לא אדם חכם במיוחד.
בבאר שבע יש לו ביטחון כלכלי, מה שלא יהיה לו בשום מקום אחר בארץ למעט מכבי חיפה.
אז יגידו שהוא דואג לפרנסה שלו אבל אני לא רואה איך הוא הולך לקבל מיליונים בקבוצה שעוד לא יודעת מה יהיה העתיד הכלכלי שלה.
מה גם שלדעתי אם היה סוגר את זה מהר ויפה הוא היה יכול להיות קפטן של הקבוצה העונה, לפי איך אני רואה את זה הוא איבד את זה במו ידיו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אורי, הזלזול שלך פה באנשים לפעמים מוגזם לגמרי.
לא כל מי שחושב ההפך הגמור ממך פסול לעדות ומקורב .
לעיניין עצמו, אני גם חושבת שהעיניין יצא קצת מרפורציה .
אלעד לקח סיכון בצעד שלו- הוא ניסה להעביר מסר שאם רוצים אותו בקבוצה צריכים לעשות משהו, לבוא לקראתו, ובשביל לתת למסר הזה יותר נפח הוא לא הגיע לאימון.
אני חושבת שזה צעד שגוי ולא נכון, וזאת לא דרך להשיג דברים, אני מאוכזבת מזה ממש כי אני באמת מחזיקה מאלעד ומעריכה אותו מאד .
אבל אם זה מה שהוא החליט, שככה הוא יקבל את מה שהוא רוצה אז שיהיה לו בכייף, לדעתי זה רק פוגע בו.
לעיניין עצמו, אני גם חושבת שהעיניין יצא קצת מרפורציה .
אלעד לקח סיכון בצעד שלו- הוא ניסה להעביר מסר שאם רוצים אותו בקבוצה צריכים לעשות משהו, לבוא לקראתו, ובשביל לתת למסר הזה יותר נפח הוא לא הגיע לאימון.
אני חושבת שזה צעד שגוי ולא נכון, וזאת לא דרך להשיג דברים, אני מאוכזבת מזה ממש כי אני באמת מחזיקה מאלעד ומעריכה אותו מאד .
אבל אם זה מה שהוא החליט, שככה הוא יקבל את מה שהוא רוצה אז שיהיה לו בכייף, לדעתי זה רק פוגע בו.
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
- dardasmiley
"...אבל העליהום פה באמת מוגזם קצת. אפשר להעביר ביקורת בצורה פחות חדה...התסכול של כל השנים גורם לאנשים להתפוצץ ואני יכול להבין מאיפה זה בא, אבל זה לא בהכרח נכון. כלומר, לא לטובת המערכת...שכן בסופו של דבר אני מעריך שהוא כן יישאר..."
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא סוכן ולא מקורב ולא פסול עדות, שככה יהיה לי טוב אפילו לא מכיר מעבר לתקשורת את הבנאדם, אבל לא על זה מדובר. תשמע הרבה יותר חורה לי השחרור של אופיר חיים לצורך העניין מאשר השחרור אם וכאשר של בונפלד, ולא אכפת לי אם יחליט לשחק בקבוצה אחרת, זכותו...
לי כן מפריע ששחקן שעד לפני שבועיים נבחר ע"י האוהדים לקפטן הבא פתאום הופך לשק החבטות של כולנו... ועל מה על זה שלא רצה לשחק בקבוצת נעוריו? לא יפה, לא אתי, צודק, לא מסכים שצריך לעשות לו את המוות, הבטן המלאה של אנשים פה היא מובנת וגם אצלי הייתה כזו על השחקן וגם אני חשבתי עד לפני כמה חודשים שבכל משחק הוא או בהנגאובר מהפורום או שומר על עצמו לערב בפורום, אבל בשנה האחרונה הוכיח קצת מחוייבות לקבוצה ובגרות, אז נכון שעוד לא מגיע לו שנצא מגדרנו בשבילו אבל עדיין, מעט הכבוד שראוי לשחקן הקבוצה צריך לתת. ואם היה שחקן חוץ ולא היה חותם פה לעוד עונה למרות שהוצע לו חוזה משודרג? גם אז היו קופצים כולם ופותחים פה? או שבגלל שזהו בונפלד אז אנחנו מרשים לעצמנו. זה שהשחקן לא היה בסדר (לדעתנו) עדיין לא מצדיק את העליהום רבתי שנוצר פה עליו, זה כל מה שבאתי להגיד מלכתחילה...
וברשותך, לא אתייחס להערה אודות ההבנה שלי בכדורגל (ובהפועל), לא חושב שזה ראוי...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא סוכן ולא מקורב ולא פסול עדות, שככה יהיה לי טוב אפילו לא מכיר מעבר לתקשורת את הבנאדם, אבל לא על זה מדובר. תשמע הרבה יותר חורה לי השחרור של אופיר חיים לצורך העניין מאשר השחרור אם וכאשר של בונפלד, ולא אכפת לי אם יחליט לשחק בקבוצה אחרת, זכותו...
לי כן מפריע ששחקן שעד לפני שבועיים נבחר ע"י האוהדים לקפטן הבא פתאום הופך לשק החבטות של כולנו... ועל מה על זה שלא רצה לשחק בקבוצת נעוריו? לא יפה, לא אתי, צודק, לא מסכים שצריך לעשות לו את המוות, הבטן המלאה של אנשים פה היא מובנת וגם אצלי הייתה כזו על השחקן וגם אני חשבתי עד לפני כמה חודשים שבכל משחק הוא או בהנגאובר מהפורום או שומר על עצמו לערב בפורום, אבל בשנה האחרונה הוכיח קצת מחוייבות לקבוצה ובגרות, אז נכון שעוד לא מגיע לו שנצא מגדרנו בשבילו אבל עדיין, מעט הכבוד שראוי לשחקן הקבוצה צריך לתת. ואם היה שחקן חוץ ולא היה חותם פה לעוד עונה למרות שהוצע לו חוזה משודרג? גם אז היו קופצים כולם ופותחים פה? או שבגלל שזהו בונפלד אז אנחנו מרשים לעצמנו. זה שהשחקן לא היה בסדר (לדעתנו) עדיין לא מצדיק את העליהום רבתי שנוצר פה עליו, זה כל מה שבאתי להגיד מלכתחילה...
וברשותך, לא אתייחס להערה אודות ההבנה שלי בכדורגל (ובהפועל), לא חושב שזה ראוי...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני מצטרף לרווית, dardasmiley ואליק. גם אם יש השגות כאלה ואחרות על היכולת של אלעד ועל האם הוא ראוי או לא להיות קפטן, הטופיק הזה חצה גבולות מבחינת העליהום שנעשה על בונפלד. כמו במקרים אחרים, גם כאן אני חושב שיש אנשים שמוציאים עכשיו רגשות ותסכולים, כשלדעתי זה לא הזמן, זה לא המקום, וזה נעשה בצורה מוגזמת.
בקשר לאורי, אני כבר לא מופתע. זה לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה שהוא מנסה להוכיח שהצד שלו הוא הנכון בויכוח בעזרת הניסיון להפוך את האדם השני ללא רלוונטי מסיבות כאלה ואחרות. כמו תמיד, קשה לאורי לקבל שיש דעות שונות משלו (ויש רבים שמחזיקים בדעה של dardasmiley, כשקשה לי להאמין שכולם ילדים וסוכניו של בונפלד), ובמיוחד קשה לו להודות כשהוא טועה בנושא מסוים או כשהוא מגזים בתגובתו. חבל שכך הדברים.
אולי בעקבות התגובה שלי, של אליק, של dardasmiley ושל רווית, אורי יקח את הדברים וילמד לעתיד למתן את תגובתיו ולהתחיל להגיב לגופו של עניין ולא לגופו של כותב.
בקשר לאורי, אני כבר לא מופתע. זה לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה שהוא מנסה להוכיח שהצד שלו הוא הנכון בויכוח בעזרת הניסיון להפוך את האדם השני ללא רלוונטי מסיבות כאלה ואחרות. כמו תמיד, קשה לאורי לקבל שיש דעות שונות משלו (ויש רבים שמחזיקים בדעה של dardasmiley, כשקשה לי להאמין שכולם ילדים וסוכניו של בונפלד), ובמיוחד קשה לו להודות כשהוא טועה בנושא מסוים או כשהוא מגזים בתגובתו. חבל שכך הדברים.
אולי בעקבות התגובה שלי, של אליק, של dardasmiley ושל רווית, אורי יקח את הדברים וילמד לעתיד למתן את תגובתיו ולהתחיל להגיב לגופו של עניין ולא לגופו של כותב.
- אורי אדום בנשמה
רווית (: כתב:אורי, הזלזול שלך פה באנשים לפעמים מוגזם לגמרי.
האמת היא שפחות התכוונתי לדברים הנ"ל, כמו יותר האופצייה השנייה.
ממך הייתי מצפה שתביני את זה.
- אורי אדום בנשמה
משה אוחיון כתב:אני מצטרף לרווית, dardasmiley ואליק. גם אם יש השגות כאלה ואחרות על היכולת של אלעד ועל האם הוא ראוי או לא להיות קפטן, הטופיק הזה חצה גבולות מבחינת העליהום שנעשה על בונפלד. כמו במקרים אחרים, גם כאן אני חושב שיש אנשים שמוציאים עכשיו רגשות ותסכולים, כשלדעתי זה לא הזמן, זה לא המקום, וזה נעשה בצורה מוגזמת.
ע"ע תגובתי לרווית, משה.
לגביך - אני בטוח שהבנת... והבנת טוב מאוד אפילו שהאופציה הראשונה נאמרה יותר בכדי להבליט את האבסורד, ופחות כי הצד האומר באמת התכוון לדברים. אתה יודע, בערך כמו אמירה "מה אתה, עו"ד/שונא שלו?" למי שנוקט גישה תמוהה (לטוב ולרע) בקשר לעניין/אדם מסויים, כשברור שהאומר לא מתכוון ברצינות. (וסליחה שאני נאלץ לפרט ולהסביר בכאלו רמות). אממה? שבתור אחד שבעבר קיבל תגובות זהות בנושא אחר (בו אני עדיין עומד על דעתי!! -פסול לעדות, ואפילו אתה יודע שלא הייתי אז בדעת מיעוט בלשון המעטה), היה נוח לך להבליט את הטפל ולעשות מטעמים. איך אמרת? "זה לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה שהוא מנסה להוכיח שהצד שלו הוא הנכון בויכוח בעזרת הניסיון להפוך את האדם השני ללא רלוונטי מסיבות כאלה ואחרות." - אז הפוסל - במומו פוסל.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מספיק אורי. לא אדם אחד, לא שניים ולא שלושה העירו לך על תגובתך. היא הייתה לא במקום ואתה יודע את זה. עכשיו, כמו תמיד, במקום להודות בטעות, אתה מחפש לתקוף. אתה מצפה מרווית שתבין, אתה מפנה דברים גם אלי, ושנינו הבנו שאתה לא באמת מאמין שהבחור הוא הסוכן של בונפלד. שנינו הבנו שפשוט הפכת את התגובה שלו ללא רלוונטית, ושהצגת את הדעה שלו כדעת מיעוט שהיא פסולת עדות מסיבה כלשהי (גיל, הבנת כדורגל) ושדוגלת בסיסמאות ריקות מתוכן.אורי אדום בנשמה כתב:
ע"ע תגובתי לרווית, משה.
לגביך - אני בטוח שהבנת... והבנת טוב מאוד אפילו שהאופציה הראשונה נאמרה יותר בכדי להבליט את האבסורד, ופחות כי הצד האומר באמת התכוון לדברים. אתה יודע, בערך כמו אמירה "מה אתה, עו"ד/שונא שלו?" למי שנוקט גישה תמוהה (לטוב ולרע) בקשר לעניין/אדם מסויים, כשברור שהאומר לא מתכוון ברצינות. (וסליחה שאני נאלץ לפרט ולהסביר בכאלו רמות). אממה? שבתור אחד שבעבר קיבל תגובות זהות בנושא אחר (בו אני עדיין עומד על דעתי!! -פסול לעדות, ואפילו אתה יודע שלא הייתי אז בדעת מיעוט בלשון המעטה), היה נוח לך להבליט את הטפל ולעשות מטעמים. איך אמרת? "זה לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה שהוא מנסה להוכיח שהצד שלו הוא הנכון בויכוח בעזרת הניסיון להפוך את האדם השני ללא רלוונטי מסיבות כאלה ואחרות." - אז הפוסל - במומו פוסל.
אמרתי לך בעבר אורי, וזה רלוונטי גם עכשיו, התגובות שלך פעמים רבות מידי (וזה בעיקר במקרים שאתה בטוח שאתה צודק) הם קיצוניות מידי ויש בהם הרבה מאוד זלזול. לצערי גם לאחר שאתה מבין שטעית, אתה פעמים רבות בוחר להמשיך לתקוף פשוט במקום להודות בטעות. חבל שכך.
אני מציע דווקא לך "לשים לב למה שנפלט לך מהמקלדת" ולהתחיל לקבל דעות של אחרים, גם אם אתה בטוח שתה צודק וגם אם הדעה האחרת לא מקובלת עלייך.
ושוב, בעניין בונפלד, יש המון אנשים שמחזיקים בדעה של dardasmiley.
- אורי אדום בנשמה
"ושנינו הבנו שאתה לא באמת מאמין שהבחור הוא הסוכן של בונפלד."משה אוחיון כתב:
מספיק אורי. לא אדם אחד, לא שניים ולא שלושה העירו לך על תגובתך. היא הייתה לא במקום ואתה יודע את זה. עכשיו, כמו תמיד, במקום להודות בטעות, אתה מחפש לתקוף. אתה מצפה מרווית שתבין, אתה מפנה דברים גם אלי, ושנינו הבנו שאתה לא באמת מאמין שהבחור הוא הסוכן של בונפלד. שנינו הבנו שפשוט הפכת את התגובה שלו ללא רלוונטית, ושהצגת את הדעה שלו כדעת מיעוט שהיא פסולת עדות מסיבה כלשהי (גיל, הבנת כדורגל) ושדוגלת בסיסמאות ריקות מתוכן.
אמרתי לך בעבר אורי, וזה רלוונטי גם עכשיו, התגובות שלך פעמים רבות מידי (וזה בעיקר במקרים שאתה בטוח שאתה צודק) הם קיצוניות מידי ויש בהם הרבה מאוד זלזול. לצערי גם לאחר שאתה מבין שטעית, אתה פעמים רבות בוחר להמשיך לתקוף פשוט במקום להודות בטעות. חבל שכך.
אני מציע דווקא לך "לשים לב למה שנפלט לך מהמקלדת" ולהתחיל לקבל דעות של אחרים, גם אם אתה בטוח שתה צודק וגם אם הדעה האחרת לא מקובלת עלייך.
ושוב, בעניין בונפלד, יש המון אנשים שמחזיקים בדעה של dardasmiley.
תודה רבה, באמת שלא הייתי זקוק ליותר מזה. די בזה לשמוט הבסיס תחת דבריך כעת, ושישפוט כבר מי שירצה, האם אמירה שכזו שאך ברור שנאמרת בלשון גוזמא להבלטת אבסורד ותו לא, חורגת מגדר הרגיל והמקובל. בא רק תנסה ליישב את הסתירה בין גילוי הלב שלך כעת, לבין תגובתך הקודמת...ת'יודע - התובנה העולה מהדברים (בהודעה הקדמת), היא ההיפך הגמור ממי שכעת מגלה שהבין את כוונת המשורר...אז כפי שאמרתי קודם לכן - לא בכדי נהפכת פתאום ל 'קשה הבנה' ונטפלת לאותו חלק טפל.
כמו כן, ברשותך, אחזיר אותך מס' חודשים אחורה, לאותה נסיעה ברכב של מישל, עם השאלה הלא ממש תמימה בלשון המעטה, והתשובה המוחצת שהשתיקה אותך.
למה? כי כשאני שומע ממך אמירות כמו "כמו תמיד, במקום להודות, אתה מחפש לתקוף", אני מתקשה לכבוש את החיוך...אז אולי אצלך זה מתבטא בטקטיקה קצת שונה מהתקפה, אבל פקח עיניים, חביבי...יש מי שזה מכבר התייאשו, וזה ממש לא שלפתע פתאום הם נהיו תמימי דעים איתך...

- dardasmiley
אני לא רואה כל טעם להמשיך את הדיון הזה מרגע שהתגלגל לפסים אישיים וסטה מעיקרו, נחכה ונראה מה יהיה עם בונפלד. עד אז אורי שא ברכה...
- אורי אדום בנשמה
הסר דאגה מליבך, מר dardasmiley...למרות שלא הכי נראה - אני ומשה חברים אחרי הפורום, וגם נשאר כאלה..שא אלף ברכות