אדום עולה עולה כתב: אני כתבתי יש בעיה
כן, יש בעיה עם זה שכותבים פה דברים בנושאים כ"כ משמעותיים בלי כיסוי..
אדום עולה עולה כתב: אני כתבתי יש בעיה
אתה יודע מה תחכה בסבלנות ותיראה שגפני חתםאורי אדום בנשמה כתב:
כן, יש בעיה עם זה שכותבים פה דברים בנושאים כ"כ משמעותיים בלי כיסוי..
אם זה נכון אז זה עדיף בהרבה.ניב כתב:אגב...לפי מה שהבנתי אל-סנע יחזור לקבוצה.
ככה שאולי הוא אמור למלא את משבצת המגן המחליף.
השאלה מה הייתה היכולת שלו בשנה שעברה? והאם הוא בשל כבר עכשיו לפתוח בהרכב הקבוצה כמגן שמאלי?אביאל כתב: אם זה נכון אז זה עדיף בהרבה.
בחור צעיר ומוכשר.
גפני, אלירן דנין, צ'קול, מגן שמאלי זר..יש מספיק אופציות..ניב כתב:פרט לגפני שאני לא רואה את מכבי חיפה משחררת אותו אז אני לא רואה מישהו שמגיע לכאן שעדיף על פדלון.
זאת לאו דווקא השאלה.משה אוחיון כתב: השאלה מה הייתה היכולת שלו בשנה שעברה? והאם הוא בשל כבר עכשיו לפתוח בהרכב הקבוצה כמגן שמאלי?
הייתי מוסיף גם את מגרלשווילי(אם לא יקר מאוד).CrazyRed7 כתב: גפני, אלירן דנין, צ'קול, מגן שמאלי זר..יש מספיק אופציות..
משה אוחיון כתב:1. מקווה מאוד שהציעו לפדלון שכר נמוך יותר וקיבלו ממנו סירוב לפני ששחררו אותו, שכן לדעתי היה צריך לעשות ניסיון להשאיר את פדלון בסגל לפחות כמגן שמאלי מחליף.
2. הדגש הוא על המילה "לפחות" שכן לטעמי עמדת המגן השמאלי היא העמדה הבעיתית ביותר בכדורגל הישראלי. אני מאוד מקווה שבימים הקרובים נשמע על החתמת גפני כי אני לא רואה מגן שמאלי אחר בשוק שהוא טוב יותר מפדלון ויסכים להגיע לכאן.
לפדלון יש הרבה מגבלות. אבל במבט על המגינים השמאלים בארץ היום, לא רואה מישהו טוב יותר מפדלון שיכול להגיע לבאר שבע (שוב, למעט גפני).
3. האם יתכן שמסיקה הוחתם כדי לשחק כמגן שמאלי?
ואם כן, כיצד יראה קו ההגנה שלנו כשישחקו בו 2 שחקנים, שבולטים בעיקר כקשרים ולא כמגינים (אילוז ומסיקה)?
4. הרבה תודה ואיחולי הצלחה בהמשך גם לפדלון וגם לזרקו שלקחו חלק בעונת העלייה של הקבוצה.
1. אני חושב שלפני הכל צריכים לקבל אינפורמציה כיצד הבחור שיחק שנה שעברה בליגה נמוכה.אביאל כתב: זאת לאו דווקא השאלה.
השאלה היא מה העלות לעומת התועלת.
בדיוק כמו בכלכלה.
אם העלות של פדלון גבוהה והתועלת היא בינונית לעומת עלות נמוכה של אל-סנע ותועל בינונית+שחקן בית צעיר עם עתיד, התשובה ברורה. לפחות לי.
הייתי מוסיף גם את מגרלשווילי(אם לא יקר מאוד).
אני חושב שבנוגע לסוגיית פדלון באמת שאנחנו צריכים לחכות ולראות מה יקרה בעתיד.אריק כתב:טעות לשחרר אותו גם אם יש מגן שמאלי חתום.