תכף נתחיל לקרוא על כל מיני רגישויות......שועה , אצילי.....אבל ידאגו להגיד לנו שהם יעשו הכל הכל
לפי ההרכב שיעלה נדע מה יהיה במשחק ואם הם יעלו בהרכב חסר אז לתת לחיפה את המקום הרביעי ולנקום בגביע
תכף נתחיל לקרוא על כל מיני רגישויות......שועה , אצילי.....אבל ידאגו להגיד לנו שהם יעשו הכל הכל
זה לא קשור אליי זה קשור ליצחקידר אדום בנשמה כתב: ↑20 מאי 2025, 10:41דיי כבר, אתה אוהד באר שבע או אנטי ביתר??
לסיים את העונה בטעם טוב ולקוות שביתר יעשו את העבודה ולא יתבזו
1+yossi כתב: ↑20 מאי 2025, 10:51גביע זה 5 סדרי גודל קטן יותר מאליפות.
אני מבין לגמרי את מי שיגיד שכתואר זה לא מעניין כרגע ולא ינחם. גם אני שם.
כתבתי פה מספיק פעמים שאני זורק את הגביע לעזאזל בשביל 3 נק בטבלה. לכן גם ככ מעצבן טמטם הצהובים שבגללו הפסדנו בנתניה.
ניהול סיטואציה חובבני ומופקר
אותי מעניין הכרטיס לאירופית.
על ניסים אני לא בונה. מכבי זה לא חיפה, אין סיכוי בעולם שיפילו את זה. וזה ממש לא עמה.
האליפות שלהם. נגיע כי זה משחק של הפועל בש אז אנחנו שם, ולהגיד תודה על עונה באמת טובה.
לא בגלל שום תקווה מדומיינת.
מה היא הצילה אם לא לקחנו צלחת?ForeverRed כתב: ↑20 מאי 2025, 11:041+
בהקשר של אירופה, העפלה לבתים תחסל כנראה את הסיכוי הנמוך ממילא לריצה חוזרת בצמרת הגבוהה.
זה חשוב, זה משמעותי. אבל גם שם יש בי צד שחלוק.
ההדחה הכואבת בתחילת העונה, במידה רבה הצילה אותה.
אנחנו לא טובים. אנחנו מצויינים. לכן האכזבה שלי. כי אני חושב שמתחילת העונה אנחנו משחקים הכי טוב בליגה.
ForeverRed כתב: ↑20 מאי 2025, 11:041+
בהקשר של אירופה, העפלה לבתים תחסל כנראה את הסיכוי הנמוך ממילא לריצה חוזרת בצמרת הגבוהה.
זה חשוב, זה משמעותי. אבל גם שם יש בי צד שחלוק.
ההדחה הכואבת בתחילת העונה, במידה רבה הצילה אותה.
עם בתים בקונפרנס אתה כנראה נאבק העונה על מקום באירופה מול מכבי חיפה וביתר ירושלים. אין לנו את הכישרון ואת העומק לשתי מסגרות אינטנסיביות. ואין גם כל כך מאיפה לייצר את העומק הזה כי השוק מת לחלוטין.
+1