מח' 35 : בית"ר י"ם - הפועל ב"ש, 19.5, שני, 20:30, טדי
Re: מח' 35 : בית"ר י"ם - הפועל ב"ש, 19.5, שני, 20:30, טדי
פונק אולי יעשה טובה ויגיע לארץ ביום א'...
מקווה שאם לא, לפחות עד סוף העונה יצליח לו.
מקווה שאם לא, לפחות עד סוף העונה יצליח לו.
הייתי מת להבין איך אצל האוהד הממוצע חצי גמר גביע זה סיבה להניע ולנסוע לטדי, אבל משחק כזה לא.
בחיי שמנסה להבין, יש בזה 0 היגיון.
לחצי גמר בקלות יש 10+ הרי. פה נגיד תודה על 7.
וזה משחק חשוב פי כמה מאיזה חצי גמר.
בחיי שמנסה להבין, יש בזה 0 היגיון.
לחצי גמר בקלות יש 10+ הרי. פה נגיד תודה על 7.
וזה משחק חשוב פי כמה מאיזה חצי גמר.
תראה בסהכ הקצב היה יפה, אם לא האתר המפגר הזה של שפע הסולד היה כבר אתמול
מה דעתכם על קאנגווה, ונטורה, גורדנה בקישור כאשר גורדנה מפמפם מסירות מאחור לחוד; ודן ביטון, גנאח ותורג'מן בחוד?
יעלו מהספסל גריטה כשבית"ר תתעייף, אליאס כשגורדנה יתעייף, בלטקסה כגיבוי מערך אחר, ואחמד כבוסט התקפי.
יעלו מהספסל גריטה כשבית"ר תתעייף, אליאס כשגורדנה יתעייף, בלטקסה כגיבוי מערך אחר, ואחמד כבוסט התקפי.
שוב, אם היה עוד חצי גמר, היו באים שוב אותה כמות.
לא מבין איך במוח של אנשים חצי גמר > משחק שיכול להכריע אליפות.
בעיניי הגמר ב29 הוא משני לעומת יום שני.
אליפות זה כל כך יותר גדול מגביע שאין מה להשוות בכלל.
- simply--red
- Title: CrazyRed
כמה אוהדים אתה חושב שצריכים להגיע
8K ? 10K ?
אם ישוחררו עוד כרטיסים אני חושב שנהיה קרוב ל 8
- simply--red
- Title: CrazyRed
מנטליות של פעם שאומרת ״וואו בואנה אני בחצי גמר גביע״.
אנחנו עדיין שם אחי בראש בקהל שלנו, בדיוק כמו תרבות העמה המפגרת הזאת.
וחוץ מזה אצלנו ידוע שאוהבים להמתין (עוד בתקופה של לקנות בקופות כדי לא לשלם עמלה) ענתיקות.
אני מבין מה שהוא אומר,ברור שאיכשהו אם יהיה 8 יימכרו.simply--red כתב: ↑15 מאי 2025, 22:06כמה אוהדים אתה חושב שצריכים להגיע
8K ? 10K ?
אם ישוחררו עוד כרטיסים אני חושב שנהיה קרוב ל 8
אנחנו עושים תמיד השוואה למועדונים הגדולים האחרים שבאטרף על הכרטיסים ואיך אנחנו לא מצליחים להיות במקום הזה.
והוא צודק זה מחרפן.
אחי, אני מזדהה פעמים רבות עם הביקורת שלך על הקהל. אבל אין מה לעשות, חצי גמר זה משחק חד פעמי של להיות או לחדול והמשחק הקרוב בטדי, חשוב ככל שיהיה לא מספק עבור הרבה אנשים את הריגוש הזה. ויש גם את העניין הזה של מעמד חשוב ומסורת בחצאי הגמר, שטוב שקיים בכדורגל . הכל טוב, יהיו מספרים יפים בטדי ביום שני!
חוץ מזה, רק אני כמו מטומטם רואה את זוועות האירויזיון רק כדי להתרגש מיובל רפאל ולנצח את האנטישמים?
א.דווקא במקרה הזה לא הייתה לי ביקורתסימיוני כתב: ↑15 מאי 2025, 22:16אחי, אני מזדהה פעמים רבות עם הביקורת שלך על הקהל. אבל אין מה לעשות, חצי גמר זה משחק חד פעמי של להיות או לחדול והמשחק הקרוב בטדי, חשוב ככל שיהיה לא מספק עבור הרבה אנשים את הריגוש הזה. ויש גם את העניין הזה של מעמד חשוב ומסורת בחצאי הגמר, שטוב שקיים בכדורגל . הכל טוב, יהיו מספרים יפים בטדי ביום שני!
חוץ מזה, רק אני כמו מטומטם רואה את זוועות האירויזיון רק כדי להתרגש מיובל רפאל ולנצח את האנטישמים?
ב. זה האמא של הלהיות או לחדול עם כל הכבוד לגביע
ג. מי רואה את הזבל הזה שרוב הקהל שלו הוא אנטישמי,בור שאם היו לוקחים אותו לעזה שהוא כל כך מזדהה איתה סביר להניח שהיה גומר על עמוד תליה או נגרר עם ג׳יפ קשור לחבל ברחוב עקב נטיותיו המיניות.
מתייחס לסעיף ג'- מרגיש לי כמו תמיכה מרחוק לנציגה שלנו כנגד כל החלאות שציינת. אצבע בעין לכל הקקות.נתנה הופעה לא רעה בכלל!Red Tiger כתב: ↑15 מאי 2025, 22:23א.דווקא במקרה הזה לא הייתה לי ביקורת
ב. זה האמא של הלהיות או לחדול עם כל הכבוד לגביע
ג. מי רואה את הזבל הזה שרוב הקהל שלו הוא אנטישמי,בור שאם היו לוקחים אותו לעזה שהוא כל כך מזדהה איתה סביר להניח שהיה גומר על עמוד תליה או נגרר עם ג׳יפ קשור לחבל ברחוב עקב נטיותיו המיניות.
מקווה מאוד שאלונה תלחץ לקבל הקצאה נוספת, להגיע עם 7-8 אלף לטדי זה בוסט אדיר. בפעם האחרונה שהבאנו כמות כזו לטדי במשחק ליגה מול בית״ר קרה משהו טוב בסוף העונה...
הייתי משלם הרבה כדי להזיז כבר את השעון לשני, העונה הזאת מביאה אותנו לרמות מתח ולחץ שכבר הספקתי לשכוח, מוריד את הכובע בפני השחקנים שצריכים להתמודד עם זה, אני לא שחקן ומרגיש משקולת של 50 קילו על הרגליים.
הייתי משלם הרבה כדי להזיז כבר את השעון לשני, העונה הזאת מביאה אותנו לרמות מתח ולחץ שכבר הספקתי לשכוח, מוריד את הכובע בפני השחקנים שצריכים להתמודד עם זה, אני לא שחקן ומרגיש משקולת של 50 קילו על הרגליים.