מח' 31 : הפועל חיפה - הפועל ב"ש, 19.4, שבת, 20:30, סמי עופר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: מח' 31 : הפועל חיפה - הפועל ב"ש, 19.4, שבת, 20:30, סמי עופר

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

RedRock כתב:
17 אפריל 2025, 23:24
קהל מביך, חד משמעית ובאופן לא ברור גם שבע כשהקבוצה מציגה כדורגל כל כך מהנה ומעניין.

יחד עם זאת, רק ניהול חובבני לא מנצל עשור של הצלחות ברמה פסיכית על מנת לייצר engagement ולהפוך את הקבוצה לדרך חיים ל5000 נוספים לפחות.
לא תרגמו את זה לייצר עוד אלפי מכורים כמונו וזאת בכייה לדורות, זאת הסיבה שביום שהיא תלך לא יישאר פה כלום.

סליחה שגלשתי לדיון צד, נקווה שיגיעו 3 בכל זאת. אני אופטימי...

נאלץ להסכים בצער רב...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

Melikson24 כתב:
18 אפריל 2025, 08:27
לא מבין את הדיבורים שפרץ וקינגס יצטרכו להיזהר לא לקבל צהוב כדי לא לפספס את הגביע. זה חצי גמר מול קבוצה מהלאומית, לא גמר.
אם זה לפספס את הגביע או נתניה בליגה אין כאן התלבטות בכלל לטעמי. הגביע זה בונוס נחמד אבל הריל שיט זה הליגה. אסור לקחת שום סיכון.

הכי גרוע אפשר שאחד יפספס את הגביע והשני את נתניה.
+700 ההפך הוא הנכון שיקבלו בכוונה חייבים אותם נקיים לישורת האחרונה בליגה
כי עם המזל שלנו הצהוב ייפול לפני מכבי בבלומפילד
ויותר מזה משחק בחצי עם בלטקסה בלוריאן אליאס גורדנה אחמד גריטה.
היכולת של הפועל תל אביב זה פייק אחד גדול כי פשוט הלאומית זה תת רמה אם איך שכפר שלם הביכו אותם אנחנו צריכים לתת להם 4 בשלישי

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לקינגס אסור להחמיץ משחק ליגה עד סוף העונה.
אבוי לו ולצוות אם לא יקבל צהוב מחר.

נגד הפועל צריך לעשות קצת רוטציות.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
18 אפריל 2025, 10:23
לקינגס אסור להחמיץ משחק ליגה עד סוף העונה.
אבוי לו ולצוות אם לא יקבל צהוב מחר.

נגד הפועל צריך לעשות קצת רוטציות.
+1
פרץ זה פחות קריטי בעיניי. שיהיה זמין למכבי זה מה שחשוב.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yossi כתב:
18 אפריל 2025, 08:35
מה בדיוק עושים בביתר, הפועל תא או מכבי חיפה שהוא לא חובבני ומושך קהל?

ביום של המשחק מול חיפה עוד היו כרטיסים, ראיתי שהגיעו 2800, זה לא כל הכמות שמקצים לנו אם אני לא טועה.

את עניין הצהובים אני גם לא מבין. בסוף נגיע לבלומפילד בלי אחד מהם וזו תהיה טיפשות שיא.
עם כל הכבוד הפועל ת"א חלשה יותר ואפילו משמעותית מכל קבוצה שעוד נפגוש העונה, גורדנה יותר ממספיק למשחק כזה.
לביתר מכבי חיפה והפועל תל אביב יש יותר קהל ממך שמפוזר בכל הארץ.

זה שלא השכלנו ליצור איזשהו בסיס אוהדים מפוזר יותר בשנות ההצלחה זה סיפור אחר.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ReDo כתב:
18 אפריל 2025, 12:19
לביתר מכבי חיפה והפועל תל אביב יש יותר קהל ממך שמפוזר בכל הארץ.

זה שלא השכלנו ליצור איזשהו בסיס אוהדים מפוזר יותר בשנות ההצלחה זה סיפור אחר.
יש פה ביקורת שבגלל "חובבנות" אין לנו מספיק קהל.
אשמח לדעת מה עשו בשאר הקבוצות עם הניהול המופתי ששם יש קהל.
פשוט מאוד.

ממה שאני מכיר לא עשו שם כלום. שם פשוט יש קהל על אמת גדול יותר, כזה שאשכרה מוכן לבוא למשחקים גם אם אתה לא רגע מצלחת.
הייתי כמעט בכל משחקי החוץ העונה, הכמויות שלנו עלובות. זה המציאות וזה בסדר, פשוט הציפיות שאם לא רצים פה לאליפות זה כשלון, ואם אלונה רק תלך יגיע לפה שייח קנדי, כאילו אנחו איזה יונייטד שרק מחפשים לחזור לימי הזוהר ויש פה פוטנציאל הכנסות משוגע מהקהל ששווה להשקיע הם מנותקות מהמציאות וחסרות מודעות לחלוטין.
אז קצת מודעות עצמית. וחלק מהמודעות, זה לא לקרוא חובבן למי שלקח אותנו מהאשפה בלאומית לעשור הטוב ביותר ובפער שידע המועדון הזה בכל ימיו.

ומילא זה היה רק חוץ, אנחנו בכלל לא מצליחים למלא את טרנר. מה הפלא שבחוץ זה המצב?

סמל אישי של משתמש
manutd

שליחה על ידי manutd »

לדעתי אין מה לנתח את הסיטואציה יותר מדי.
זה יהיה היום האחרון של חופש פסח, יש מסגרות לילדים יום למחרת.
להגיע הביתה באחת בלילה זה משהו שפחות זורם לכל ההורים אחרי כל החופש הזה.

לא צריך לעשות מזה יותר מדי
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

yossi כתב:
18 אפריל 2025, 12:31
פשוט מאוד.

ממה שאני מכיר לא עשו שם כלום. שם פשוט יש קהל על אמת גדול יותר, כזה שאשכרה מוכן לבוא למשחקים גם אם אתה לא רגע מצלחת.
הייתי כמעט בכל משחקי החוץ העונה, הכמויות שלנו עלובות. זה המציאות וזה בסדר, פשוט הציפיות שאם לא רצים פה לאליפות זה כשלון, ואם אלונה רק תלך יגיע לפה שייח קנדי, כאילו אנחו איזה יונייטד שרק מחפשים לחזור לימי הזוהר ויש פה פוטנציאל הכנסות משוגע מהקהל ששווה להשקיע הם מנותקות מהמציאות וחסרות מודעות לחלוטין.
אז קצת מודעות עצמית. וחלק מהמודעות, זה לא לקרוא חובבן למי שלקח אותנו מהאשפה בלאומית לעשור הטוב ביותר ובפער שידע המועדון הזה בכל ימיו.

קח רעיון ואפילו 2 :

יום שבת ב-15:00 - אם כבר הפסדת קהל שומר שבת כי שעת המשחק נקבעה ל-20:30 לפחות תנסה להרוויח יותר משפחות . ככה גם תרוויח עוד חצי יום התאוששות לפני חצי הגמר.
יום שישי ב-14:00 - רווח כפול : גם שומרי שבת וגם משפחות ועוד יום מנוחה/אימונים לפני חצי הגמר.

מהמנהלת הבזויה והאנטי אוהדים אני לא מצפה לחשיבה לטובת הקהל .
מהמועדון שלי - בהחלט כן ובכל דקה שטובת האוהד תהיה לנגד עיניהם .

לא חסר מה לעשות - להביא אוהדים למגרש זו עבודה !
כל מי שאומר שלא צריך להתחנן שהאוהדים יגיעו - גם אל תתלוננו שלא משתפר או משתנה כלום .
יש מי שבוחר להסתכל למציאות בפנים ולעשות מעשה ויש מי שבוחר להתלונן ולהשאיר מצב סטטי.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yossi כתב:
פשוט מאוד.

כל החולאים שתיארת הם של האוהד הישראלי. לא המצאנו את זה. ההבדלים הם בכמויות בלבד.

רב בני האדם מגיעים לאצטדיון כי זה כיף ובילוי, ברגע שזה נהיה טרחה מדי הם כבר מעדיפים לראות מהבית בהרבה מהמקרים. סמי עופר 3 שעות כיוון זו דוגמא טובה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:
פשוט מאוד.

לא מבין מה נתפסת על הנקודה הלא קשורה הזאת.
כל אוהד באשר הוא רוצה לראות את הקבוצה שלו למעלה.
תשאל את האוהדים של נתניה מה הם חושבים על סגל.
פוטנציאל ההכנסות כאן קיים. הוא מוכיח את עצמו בכל עונה מחדש. וגם אם יש רגרסיה, בסוף נחזור למספרים מהימים היפים. זה דרכו של עולם.

לגבי מה ניתן לעשות, אני בטוח שיש וראינו את זה גם במהלך העונה. כשסמי עופר נפתח לראשונה מכבי חיפה השקיעה הרבה משאבים כדי להביא לשם אוהדים מכל נקודה בארץ. מי שנדבק בחידק בדרך כלל נשאר.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
18 אפריל 2025, 13:30
לא מבין מה נתפסת על הנקודה הלא קשורה הזאת.
כל אוהד באשר הוא רוצה לראות את הקבוצה שלו למעלה.
תשאל את האוהדים של נתניה מה הם חושבים על סגל.
פוטנציאל ההכנסות כאן קיים. הוא מוכיח את עצמו בכל עונה מחדש. וגם אם יש רגרסיה, בסוף נחזור למספרים מהימים היפים. זה דרכו של עולם.

לגבי מה ניתן לעשות, אני בטוח שיש וראינו את זה גם במהלך העונה. כשסמי עופר נפתח לראשונה מכבי חיפה השקיעה הרבה משאבים כדי להביא לשם אוהדים מכל נקודה בארץ. מי שנדבק בחידק בדרך כלל נשאר.
זה קשור, כי כשלא הולך אנשים כאן מתבטאים כאילו אנחנו איזה מועדון פאר שרק עבודה מחורבנת דופקת אותו במקום 3.
זה לא המצב. צריך לדעת את מקומך, להעריך את מה שיש, ולהנות שמשיגים יותר.
כמו שלא תראה את אוהדי אתלטיקו דורשים את הראש של סימאונה כשהם מקום 3. זה מודעות עצמית. ואני בטוח שגם להם יש מיליון מחשבות מה אפשר לעשות טוב יותר.

4 לב אדום, אתה שוב מעלה אפשרויות שבינן לבין המועדון יש 0 קשר. מי שקובע מועד של משחק זה ממש לא המועדון, ואין לו שם יכולת ללכת נגד הזכיין.

מה שכן חייב לעשות לעתיד זה דירוג לפי היסטוריית רכישה. רק בבלומפילד צפוי ככל הנראה בעיית כרטיסים, וצריך להיות שם הוגן עם מי שמגיע לרוב המשחקים. לא הגיוני ששם לכל אחד תהיה זכות שווה.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

yossi כתב:
18 אפריל 2025, 15:08

4 לב אדום, אתה שוב מעלה אפשרויות שבינן לבין המועדון יש 0 קשר. מי שקובע מועד של משחק זה ממש לא המועדון, ואין לו שם יכולת ללכת נגד הזכיין.
מה אתה אומר ???
מכבי חיפה רק השנה הזיזה איזה 3 משחקים מהבית שלה כדי לא להפסיד הכנסות ולטובת הקהל שלה.
בית"ר גם כן הזיזה שעה לטובת שומרי שבת .
וזה רק מה שאתה שומע . למה ? כי הן עובדות מאחורי הקלעים מבעוד מועד כדי שלא יצטרכו להילחם על זה אחר כך .
לזכיין יש משקל בשיבוץ ימי ושעות המשחקים אבל אישור סופי מגיע ממנהלת הליגה שחבריה הם כאמור בעלי הקבוצות .
זה לא שקובעים לקבוצות משהו מעל הראש ושיתמודדו . נראה לך ?

ועוד משהו בקטנה .
הפועל ת"א כדורסל , אלופת היורוקאפ , יום שישי , היום , 14:00 בצהריים , מגיעה למשחק ביתי מול נס ציונה ועל הדרך לקבל כפיים על המסע המופלא באירופה ולהציג לאוהדים את הגביע ההיסטורי.
נוח ? נוח !
באולם של 11k צופים, ויש להם כמות כזו של מנויים, כמה הגיעו ?
6139 צופים .
והם אלופי היורוקאפ !
אוי ואבוי אם טרנר היה מלא ב-8k צופים מה היה קורה כאן .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

4 לב אדום כתב:
18 אפריל 2025, 15:26
מה אתה אומר ???
מכבי חיפה רק השנה הזיזה איזה 3 משחקים מהבית שלה כדי לא להפסיד הכנסות ולטובת הקהל שלה.
בית"ר גם כן הזיזה שעה לטובת שומרי שבת .
וזה רק מה שאתה שומע . למה ? כי הן עובדות מאחורי הקלעים מבעוד מועד כדי שלא יצטרכו להילחם על זה אחר כך .
לזכיין יש משקל בשיבוץ ימי ושעות המשחקים אבל אישור סופי מגיע ממנהלת הליגה שחבריה הם כאמור בעלי הקבוצות .
זה לא שקובעים לקבוצות משהו מעל הראש ושיתמודדו . נראה לך ?

ועוד משהו בקטנה .
הפועל ת"א כדורסל , אלופת היורוקאפ , יום שישי , היום , 14:00 בצהריים , מגיעה למשחק ביתי מול נס ציונה ועל הדרך לקבל כפיים על המסע המופלא באירופה ולהציג לאוהדים את הגביע ההיסטורי.
נוח ? נוח !
באולם של 11k צופים, ויש להם כמות כזו של מנויים, כמה הגיעו ?
6139 צופים .
והם אלופי היורוקאפ !
אוי ואבוי אם טרנר היה מלא ב-8k צופים מה היה קורה כאן .
כל השינויים של חיפה העונה נבעו כתוצאה מהמצב הביטחוני שגרם להם להיות כמעט כל הסיבוב הראשון מחוץ לסמי, הגיוני שהלו״ז יתעקם כל פעם מחדש בהתאם להנחיות המשתנות של פקע״ר. לא זכור לי מקרה שהם ביקשו להזיז משחק חוץ כדי להביא יותר קהל.

גם לגבי בית״ר, היו להם שינויים נטו כתוצאה מהחלפות ביתיות עם קבוצות שונות או מקרה של מזג האוויר, גם איתם לא זכור לי ששינו מהותית שעה של משחק חוץ כדי להביא יותר קהל.

בכנות לא מבין את ההגנה כאן על הקהל שלנו, כשהוא מוחה ושולף סכינים בלי סוף זה לגיטימי ונחוץ אבל כשהוא נדרש טיפה לתת מעצמו אוטומטית פורסים את כל הנסיבות המקלות.

מחר פחות מ-3,000-4,000 בעיניי זו תהיה תעודת עניות.
זה לא דיון לעוס שמטרתו לטחון את המוח, זה דיון על נושא שיכול לעשות את ההבדל בין צלחת לבין מקום שני, מחובתנו להדהד את זה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:
18 אפריל 2025, 15:08
זה קשור, כי כשלא הולך אנשים כאן מתבטאים כאילו אנחנו איזה מועדון פאר שרק עבודה מחורבנת דופקת אותו במקום 3.
זה לא המצב. צריך לדעת את מקומך, להעריך את מה שיש, ולהנות שמשיגים יותר.
כמו שלא תראה את אוהדי אתלטיקו דורשים את הראש של סימאונה כשהם מקום 3. זה מודעות עצמית. ואני בטוח שגם להם יש מיליון מחשבות מה אפשר לעשות טוב יותר.

מה שכן חייב לעשות לעתיד זה דירוג לפי היסטוריית רכישה. רק בבלומפילד צפוי ככל הנראה בעיית כרטיסים, וצריך להיות שם הוגן עם מי שמגיע לרוב המשחקים. לא הגיוני ששם לכל אחד תהיה זכות שווה.
המיקום הוא החלק הפחות מעניין.
הדרך היא שמשנה והיו לא מעט שנים שהיא הייתה מחורבנת והביקורת הייתה לגמרי מוצדקת. אני לא רוצה לחזור לויכוחי סרק על מה שעשו עם חומר הגלם המטורף שהיה פה. בשורה התחתונה לא הצליחו למנף ואני מקווה שבעתיד ידעו לעשות את זה טוב יותר. דברים לא יקרו מעצמם.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

כרטיס עודף ליציע של באר שבע שנקנה בטעות על ידי הבת שלי, למכירה במחיר עלות 76ש"ח. דברו אתי בפרטי .

שלח תגובה