איגור זלאטנוביץ' - חתם ל3 שנים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: איגור זלאטנוביץ'
עולה בהרכב של נתניה מול מכבי.
הטיימינג נוראי גם מהסיבה שנתניה מול מכבי היום (זלאטונוביץ פותח ב-11) וגם מבחינת ספר וגריטה, לא יודע איך הם אמורים להצליח להיות ב-100% פוקוס בידיעה שהגורל של אחד מהם (אם לא שניהם) כבר נחרץ.
בתסריט מאוד ורוד הייתי חותך את שניהם לטובת איגור וזר נוסף לקו ימין אבל זה כנראה מוגזם.
בתסריט מאוד ורוד הייתי חותך את שניהם לטובת איגור וזר נוסף לקו ימין אבל זה כנראה מוגזם.
למה צריך לחתוך את גריטה? באיזה קטע?Itay כתב: ↑18 ינואר 2025, 18:38הטיימינג נוראי גם מהסיבה שנתניה מול מכבי היום (זלאטונוביץ פותח ב-11) וגם מבחינת ספר וגריטה, לא יודע איך הם אמורים להצליח להיות ב-100% פוקוס בידיעה שהגורל של אחד מהם (אם לא שניהם) כבר נחרץ.
אם מגיע עכשיו לא רואה סיבה הגיונית חמה להשאיר את גריטה להחזיק שתי חלוצים זרים שאנחנו נואשים לשחקן כנף טוב זה לוקסוס גדול מדי
עפ"י הדר יעקובי מספורט5 ישתכר כ-330k יורו לעונה
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
בדיוק .
ולכן יש מצב שבסוף בכל זאת כן ישחררו את ספר לקבוצה הפולנית שרוצה אותו בהשאלה עם אופציית רכישה של 400k יורו ( יש מצב שיצליחו להשיג קצת יותר ) .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
הלוואי מהלך בינואר הזה אמן
גם אני כתבתי שאני לא משחרר את גריטה, בגלל זה אני לא מבין מה הלחץ להביא את זלטאנוביץ׳ בינואר אם בכלל.
אם מביאים שני זרים בינואר ואף אחד מהם לא כנף זאת תקלה רצינית
אבל אולי קוזוך לא רוצה כנף
אולי הוא בונה על 352 ברוב המשחקים שנשארו
אולי הוא בונה על 352 ברוב המשחקים שנשארו
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אבל לא קיצוני.
אם הוא רוצה לרוץ ב352 הוא צריך מישהו כמו רועי לוי שהתעניינו לגביו.
גם בצד שמאל זה בעייתי עם לופס.
אם הוא רוצה לרוץ ב352 הוא צריך מישהו כמו רועי לוי שהתעניינו לגביו.
גם בצד שמאל זה בעייתי עם לופס.