מנסה לעזור לכם. העברתי לחבר שיש לו אולי מקום. בהצלחה!!RedMama כתב: ↑06 דצמבר 2024, 13:21מישהו מגיע לטרנר ביום שני מאיזור המרכז ויש לו מקום לטרמפיסט חמוד בשנת שירות???
הבן שלי בשנת שירות באיזור הוד השרון/פתח תקווה ואני מגיעה למשחקים מהערבה בכלל.
בינתיים תרמנו את הכרטיסים לרוב המשחקים במנויים שלנו השנה כי לצערנו לא היה לו איך להגיע.
נשמח מאוד אם יש למישהו מקום עבורו (יגיע באוטובוס לאן שצריך באיזור). אופיר 052-8666834
*גם רק טרמפ חזרה למרכז אחרי המשחק יכול לעזור.
תודה מראש,
אמא אדומה![]()
מח' 13 : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, 9.12, שני, 20:30, טרנר
Re: מח' 13 : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, 9.12, שני, 20:30, טרנר
גיל כהן זכה בשחקן המחזור וגבר על קאנגווה .
ליצנים
ואף על פי כן - נוע תנוע !
ליצנים

ואף על פי כן - נוע תנוע !
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
תודה רבה על העזרה, הסתדרנו, מישהו יצר איתו קשר (אולי החבר? או איש טוב אחר מהפורום
)

איך בדיוק המשטרה יכולה לאכוף מי אוהד את מי ?
יש גם אוהדים מחוץ לעיר שלנו שבאים לראות אותנו
צריך לעשות מבחנים בכניסה עם שאלות על המועדון והקבוצה לראות מי באמת אוהד
יהיה מביך מאוד אם שוב נראה גושים של אוהדי ביתר ביציעים שלנו שיעודדו את הקבוצה שלהם
יש גם אוהדים מחוץ לעיר שלנו שבאים לראות אותנו
צריך לעשות מבחנים בכניסה עם שאלות על המועדון והקבוצה לראות מי באמת אוהד

יהיה מביך מאוד אם שוב נראה גושים של אוהדי ביתר ביציעים שלנו שיעודדו את הקבוצה שלהם
בלטקסה , אחמד ודדיה עדיין מחוץ לסגל .
אליאס עוד לא ברור .
ככל הנראה בדש ואלמוג לא .
חתואל ככל הנראה חוזר לסגל .
נדע יותר מחר .
אליאס עוד לא ברור .
ככל הנראה בדש ואלמוג לא .
חתואל ככל הנראה חוזר לסגל .
נדע יותר מחר .
אוף איזה משחק מחר.
ניצחון לא יעשה אותנו אלופים, הפסד לא יגמור שום דבר, אבל זו עוד הזדמנות מצוינת בשבילנו להמשיך את המומנטום, להמשיך לצבור ביטחון, להמשיך להיטען בטירוף לקראת העונה הארוכה שעוד מצפה לנו.
חלום שלי שהקהל יגיע מוקדם לתת הצגה.
לא להתעסק בשחקן יריב, לא בקללות, נטו בלדחוף את השחקנים ולייצר ערב קסום בטרנר. זה התפקיד שלנו וזה מה שיש לנו לעשות כדי להגדיל את הסיכוי שלנו.
זה ככ מגיע, זה ככ מתבקש.
ניצחון לא יעשה אותנו אלופים, הפסד לא יגמור שום דבר, אבל זו עוד הזדמנות מצוינת בשבילנו להמשיך את המומנטום, להמשיך לצבור ביטחון, להמשיך להיטען בטירוף לקראת העונה הארוכה שעוד מצפה לנו.
לא להתעסק בשחקן יריב, לא בקללות, נטו בלדחוף את השחקנים ולייצר ערב קסום בטרנר. זה התפקיד שלנו וזה מה שיש לנו לעשות כדי להגדיל את הסיכוי שלנו.
זה ככ מגיע, זה ככ מתבקש.
yossi כתב: ↑08 דצמבר 2024, 23:09אוף איזה משחק מחר.
זה ככ מגיע, זה ככ מתבקש.
דווקא משחק כזה זה יותר אופייני לנו לעשות הפוך ולקבל פייק רגליים בטרנר
מיכה,טואמסי, שועה, מוזי,קאני, הפריצות של מורזרוב וזסנו- מפחיד מאוד
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אנחנו צריכים להתרכז בעצמינו כרגע ולא מה קבוצות אחרות עשו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
1+
הכל תלוי רק בנו .
השופט יגיע אש
מריח כמה החלטות הזויות
מריח כמה החלטות הזויות
תומר לוי מפרסם שסטויאנוב יפתח ע״ח גאנח, כפי שכתבתי בדף הראשון אני בעד השינוי הזה שיאפשר גמישות טקטית (וגם כי גאנח פשוט לא היה טוב נגד חיפה). מה כן מקווה שאם אכן סטויאנוב פותח הוא יתחיל ככנף שמאל ולא כמגן בקו 5.
לדעתי גם האנרגטיות של גאנח כמחליף יכולה להיות מאוד אפקטיבית כשההגנה של בית״ר כבר תהיה עייפה.
משחק אש היום, שיגיע כבר!
לדעתי גם האנרגטיות של גאנח כמחליף יכולה להיות מאוד אפקטיבית כשההגנה של בית״ר כבר תהיה עייפה.
משחק אש היום, שיגיע כבר!
- dardasmiley
למיטב זכרוני לא ראינו העונה את יוהאן במגן ימין. לא נראה לי שקוזוך רואה בו כזהItay כתב: ↑09 דצמבר 2024, 08:26תומר לוי מפרסם שסטויאנוב יפתח ע״ח גאנח, כפי שכתבתי בדף הראשון אני בעד השינוי הזה שיאפשר גמישות טקטית (וגם כי גאנח פשוט לא היה טוב נגד חיפה). מה כן מקווה שאם אכן סטויאנוב פותח הוא יתחיל ככנף שמאל ולא כמגן בקו 5.
משחק אש היום, שיגיע כבר!
סטויאנוב יותר טקטי ויותר מרווח כשהו בשמאל, השאלה איזה יוני נקבלItay כתב: ↑09 דצמבר 2024, 08:26תומר לוי מפרסם שסטויאנוב יפתח ע״ח גאנח, כפי שכתבתי בדף הראשון אני בעד השינוי הזה שיאפשר גמישות טקטית (וגם כי גאנח פשוט לא היה טוב נגד חיפה). מה כן מקווה שאם אכן סטויאנוב פותח הוא יתחיל ככנף שמאל ולא כמגן בקו 5.
משחק אש היום, שיגיע כבר!