מח' 10 : עירוני טבריה - הפועל ב"ש, 9.11, שבת , 17:30, גרין
Re: מח' 10 : עירוני טבריה - הפועל ב"ש, 9.11, שבת , 17:30, גרין
ישששששששששששששששששששששששש
אם קוזוך אוהב את המשחק של פרץ באמצע אז אין צורך לשחק עם דן ביטון בכוח.
שחקן אגף יועיל הרבה יותר מביטון שלא מורגש למרות שהיה מעורב בגול.
וחייב עוד גול כי את הגול שלנו נקבל עם ההגנה הזו.
שחקן אגף יועיל הרבה יותר מביטון שלא מורגש למרות שהיה מעורב בגול.
וחייב עוד גול כי את הגול שלנו נקבל עם ההגנה הזו.
אבל אין שחקן אגף .
אם פרץ היה מועמד לצאת - עכשיו אחרי הבישול הוא יישאר .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
שער גדול וסיומת גדולה של תורג'מן שממשיך לתת מספרים יפים.
היו הרבה מצבים במחצית אבל מה שקורה בהגנה זה פשוט מזעזע. כמעט כל הגולים שקיבלנו העונה מטעויות אישיות וגם היום אותו דבר.
בלטקסה ואליאסי מוסרים לחלוצים, בלוריאן ומזרחי כל הזמן נתפסים עם מיקום גרוע, כמה שאנחנו צריכים כבר את ויטור ובלם זר. קשה לצפייה.
לא יודע למה אתם כל כך מתלהבים מביטון ב10. זה רעיון שנשמע טוב רק בתיאוריה בטח כשכרגע אין שחקן קו מהיר שישלים אותו.
קנגאווה מצוין כהרגלו אבל לפעמים מפקשש במסירה. צריך להגיד גם שהדשא לא טוב.
היו הרבה מצבים במחצית אבל מה שקורה בהגנה זה פשוט מזעזע. כמעט כל הגולים שקיבלנו העונה מטעויות אישיות וגם היום אותו דבר.
בלטקסה ואליאסי מוסרים לחלוצים, בלוריאן ומזרחי כל הזמן נתפסים עם מיקום גרוע, כמה שאנחנו צריכים כבר את ויטור ובלם זר. קשה לצפייה.
לא יודע למה אתם כל כך מתלהבים מביטון ב10. זה רעיון שנשמע טוב רק בתיאוריה בטח כשכרגע אין שחקן קו מהיר שישלים אותו.
קנגאווה מצוין כהרגלו אבל לפעמים מפקשש במסירה. צריך להגיד גם שהדשא לא טוב.
אין לנו שחקן קו פרופר וזה מגביל, אבל ברגע שמצליחים לדייק ולשחק מהר ובנגיעה אז גם קיבלנו שער נהדר.
פרץ במסירה היחידה הטובה שלו במחצית גם מבשל, מחצית לא טובה שלו.
ההגנה שלנו עושה יותר מדי חורים, מזרחי חייב לתת לבלוריאן כל הזמן אופציית מסירה קלה כי כשאין לו את זה, זה פוטנציאל להסתבכות.
מזרחי אגב מניע למעלה פשוט מצוין, אם פרץ היה מדייק היינו בונים שם עוד כמה מהלכים יפים.
חבל שהגנתית הוא פשוט לא טוב, כי אם היה טוב הוא היה שחקן מצוין. יותר מדי מהמר במיקום, שיתחיל מלהיות יותר סולידי מזה ומשם נתקדם.
סהכ יצרנו כמות יפה של מצבים, צריך להיות יותר אחראיים מאחורה ולתת את השני ולסגור סיפור.
פרץ במסירה היחידה הטובה שלו במחצית גם מבשל, מחצית לא טובה שלו.
ההגנה שלנו עושה יותר מדי חורים, מזרחי חייב לתת לבלוריאן כל הזמן אופציית מסירה קלה כי כשאין לו את זה, זה פוטנציאל להסתבכות.
מזרחי אגב מניע למעלה פשוט מצוין, אם פרץ היה מדייק היינו בונים שם עוד כמה מהלכים יפים.
חבל שהגנתית הוא פשוט לא טוב, כי אם היה טוב הוא היה שחקן מצוין. יותר מדי מהמר במיקום, שיתחיל מלהיות יותר סולידי מזה ומשם נתקדם.
סהכ יצרנו כמות יפה של מצבים, צריך להיות יותר אחראיים מאחורה ולתת את השני ולסגור סיפור.
יותר מדי איבודי כדור מיותרים היום, לא ברור למה יש כזאת חוסר סבלנות עם הנעת כדור. צריכים להניע ולתקוף בצורה יותר מסודרת, להיזהר עם השטויות הקבועות בהגנה ויהיה בסדר.
פרץ וקאנגווה היום לא איתנו למרות הבישול של הראשון, הייתי מכניס בהמשך את ספר/יוספי במקום יוספי, נקווה שקאנגווה יתאפס על עצמו בהפסקה.
מודה שההשתהות של תורג׳מן עם הכדור בהתקפה של השער הרגיזה מאוד, לשמחתנו הוא תיקן עם שער מלא קלאס.
פרץ וקאנגווה היום לא איתנו למרות הבישול של הראשון, הייתי מכניס בהמשך את ספר/יוספי במקום יוספי, נקווה שקאנגווה יתאפס על עצמו בהפסקה.
מודה שההשתהות של תורג׳מן עם הכדור בהתקפה של השער הרגיזה מאוד, לשמחתנו הוא תיקן עם שער מלא קלאס.
היום ספציפית, גנאח וביטון נראים פעילים.
אני חושב שהבעיה שלנו היום(לא רק) היא - הקישור וההגנה.
ונטורה שוב נראה לבד, וההגנה לא יודעת להניע כדור תחת לחץ.
מקווה שנצליח לצאת עם 3 נקודות, וננסה להשתפר ולמצוא פתרונות בפגרה.
אני חושב שהבעיה שלנו היום(לא רק) היא - הקישור וההגנה.
ונטורה שוב נראה לבד, וההגנה לא יודעת להניע כדור תחת לחץ.
מקווה שנצליח לצאת עם 3 נקודות, וננסה להשתפר ולמצוא פתרונות בפגרה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
זה לא יהווה שינוי משמעותי, אם בכלל.ForeverRed כתב: ↑09 נובמבר 2024, 18:11פרץ החוצה.
ביטון לאמצע.
להשמיש את אגף ימין עם ספר או סטויאנוב.
זה גם יפגע באמצע שזה החלק החזק ביותר שלנו.
זה המשחק האחרון לפני הפגרה וחזרת פצועים משמעותיים. אחר כך אפשר יהיה לצפות להרכבים מעט שונים.
שער של רונאלדו פנומאנו והגנה של ליגה לאומית
היום פרץ בסדר. יותר נייד ופעיל מהמשחקים האחרונים. מה שכן אני מצפה ממנו להרבה יותר תרומה בהתקפה.
אם לא הייתי מכיר את השחקן הייתי מנחש שמדובר ב50:50 שמשחקים איתו יותר גבוה מהרגיל ולא 10 שעשה את התהליך ההפוך.
אם לא הייתי מכיר את השחקן הייתי מנחש שמדובר ב50:50 שמשחקים איתו יותר גבוה מהרגיל ולא 10 שעשה את התהליך ההפוך.
ספר/סטויאנוב/פרהוד לא צריך לחשוב ראש בקיר כמו המאמן, יש שחקני אגף כנראה שהוא לא מאמין בהם או שהוא רוצה להראות שהוא משלב שחקן בית או לא יודע מה.
- ForeverRed
אין סיבה שזה יפגע.Melikson24 כתב: ↑09 נובמבר 2024, 18:25זה לא יהווה שינוי משמעותי, אם בכלל.
זה גם יפגע באמצע שזה החלק החזק ביותר שלנו.
זה המשחק האחרון לפני הפגרה וחזרת פצועים משמעותיים. אחר כך אפשר יהיה לצפות להרכבים מעט שונים.
התפקיד של ביטון הוא לשחק באמצע.
הוא לא שחקן קו!
כל כדור שמגיע אליו שם תוקע את ההתקפה.
במקביל לזה, פרץ פשוט חלש להחריד.
השמרנות של קוזוך מוגזמת. אנחנו משחקים נגד טבריה ולא נגד מכבי. לא יקרה כלום אם ביטון יקבל את המקום שלו באמצע ונתחיל לשחק קצת יותר כדורגל בצד ימין.
מעל 2 דק' בודקים פנדל שלא היה !!!
ביזיון !!!!
ביזיון !!!!
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
לא להאמין איך שהם מחפשים פנדל. בושה.
מי האפס בואר?
מי האפס בואר?
דודו גורש על ספסל טבריה