יש אאל״ט את אותו סעיף גם על זרים, מועדון שמעסיק רק 5 ולא 6 גם מקבל מענק דומה, זה לא מנע מאיתנו למלא את המכסה בכל עונה למעט הנוכחית (מעריך שבינואר יגיע השישי).
מהמר די בביטחון שאילולא הפציעות והיכולת הרעה של חטואל ובדש אף אחד לא היה מתייחס לסעיף הזה, כרגע זה פשוט מסתדר מקצועית.
אכן קיים סעיף דומה על שיתוף 6 זרים.
לוותר על זר זו פריבילגיה שהמועדון לא יכול להרשות לעצמו.
לעשות סבב ניפויים מהסגל כנראה יותר מסתדר להם.
ברור שיש גם שיקול מקצועי ובסוף המאמן מתעדף שחקנים מסוימים על חשבון אחרים.
ימים יגידו אם ידבקו בזה או לא.
החרטוטים שוסרמיליה מספרים שבגללם חטואל ובזמנו בדש לא בסגל זה עובד על ילדים בני 4.
אם קוזוך היה חושב שהם מספיק טובים ומספיק כדי לתרום ולעזור לקבוצה הם היו בסגל.
פשוט שניהם לא שווים כלום ואולי זה רמז בשבילם לינואר שמתקרב שיתחילו לחפש קבוצה.
2 ציפורים במכה :
גם רמזים לקראת חלון ינואר וגם מכניס לנו כסף . מה רע ?
כל עוד זה לא פוגע מיקצועית - לגיטימי לחלוטין .
כמו שסיפרתי פה ושם, בין יתר עיסוקיי אני מדריך טיולים בחו"ל. כרגע אני בסלוניקי. תשמעו סיפור: יושב ואוכל ארוחת צהריים במסעדה יוונית טעימה ונגן יווני מנגן מוסיקה יוונית ונותן אוירה שאין לתאר אותה במילים. אני מרביץ סטיק בגודל של הראש של אורי( מדמיין אותו ככה בגלל הידע העצום שלו) , לוגם בירה מקומית שמחליקה לי הכל בגרון ואז שומע צליל מוכר שהוא ממש לא יווני: בשבילך אהובתי, אני איתך עד יום מותי, לובש אדום רק בשבילך, מוכן למות למענך.... הבירה הקדימה קנה לושט והתחלתי להשתעל. המלצר טפח לי על הגב ואני התעשתי, קמתי לנגן וביקשתי שינגן מההתחלה. הוא ניגן ואני שרתי לצידו את שיר האוהדים שלנו וכל הסועדים יצאו מגידרם, הרימו לכבודי כוסית של אוזו או משהו אחר ששתו והריעו!!! המלצר ההמום שאל אותי מה שרתי והסברתי לו. ואז אמר לי בלי להתבלבל: אבל אנחנו (אריס סלוניקי) ניצחנו אתכם!!!! צודק הבחור. ניצחו. נפרדנו כידידים שלא לומר אחים.
יאללה, לנצח היום את הלוזונים ולא לשכוח לינק בשבילי!
כמו שסיפרתי פה ושם, בין יתר עיסוקיי אני מדריך טיולים בחו"ל. כרגע אני בסלוניקי. תשמעו סיפור: יושב ואוכל ארוחת צהריים במסעדה יוונית טעימה ונגן יווני מנגן מוסיקה יוונית ונותן אוירה שאין לתאר אותה במילים. אני מרביץ סטיק בגודל של הראש של אורי( מדמיין אותו ככה בגלל הידע העצום שלו) , לוגם בירה מקומית שמחליקה לי הכל בגרון ואז שומע צליל מוכר שהוא ממש לא יווני: בשבילך אהובתי, אני איתך עד יום מותי, לובש אדום רק בשבילך, מוכן למות למענך.... הבירה הקדימה קנה לושט והתחלתי להשתעל. המלצר טפח לי על הגב ואני התעשתי, קמתי לנגן וביקשתי שינגן מההתחלה. הוא ניגן ואני שרתי לצידו את שיר האוהדים שלנו וכל הסועדים יצאו מגידרם, הרימו לכבודי כוסית של אוזו או משהו אחר ששתו והריעו!!! המלצר ההמום שאל אותי מה שרתי והסברתי לו. ואז אמר לי בלי להתבלבל: אבל אנחנו (אריס סלוניקי) ניצחנו אתכם!!!! צודק הבחור. ניצחו. נפרדנו כידידים שלא לומר אחים.
גנאח בספסל בגלל פציעה קטנה שהוא סחב עוד לפני הפגרה, סטויאנוב בהרכב במקומו. השאר כרגיל.
עוד סיבה למה חטואל מחוץ לסגל אם מישהו היה צריך כזאת.
הייתי מעדיף לזרוק את אלמוג למים העמוקים במקום סטויאנוב אבל כנראה שזה לא אפשרי. נקווה שזה יהיה אחד מהימים שסטויאנוב מתעורר על הצד הטוב שלו אחרת יהיה קשה.
גנאח בספסל בגלל פציעה קטנה שהוא סחב עוד לפני הפגרה, סטויאנוב בהרכב במקומו. השאר כרגיל.
עוד סיבה למה חטואל מחוץ לסגל אם מישהו היה צריך כזאת.
הייתי מעדיף לזרוק את אלמוג למים העמוקים במקום סטויאנוב אבל כנראה שזה לא אפשרי. נקווה שזה יהיה אחד מהימים שסטויאנוב מתעורר על הצד הטוב שלו אחרת יהיה קשה.
לא הבנתי איך זה קשור לחטואל.
אם כבר, זה הופך את ההוצאה שלו מהסגל לתמוהה.
מבאס, מראה כמה אין לנו עומק באזור הזה.
אני גם חושב שההוצאה של חטואל תמוהה. גם בכושרו, לוקח את חטואל לפני סטויאנוב בכל יום.
נצטרך את פרץ את ביטון ביכולת משופרת היום. ההתקפה עליהם.
מבאס, מראה כמה אין לנו עומק באזור הזה.
אני גם חושב שההוצאה של חטואל תמוהה. גם בכושרו, לוקח את חטואל לפני סטויאנוב בכל יום.
נצטרך את פרץ את ביטון ביכולת משופרת היום. ההתקפה עליהם.
אני לא לוקח את חטואל על אף אחד
כשחקן כנף הוא הכי חלש בסגל
לא הבנתי איך זה קשור לחטואל.
אם כבר, זה הופך את ההוצאה שלו מהסגל לתמוהה.
אם גנאח בסגל מניח שהוא באנקר חילוף. חטואל לא ישחק בימין/חלוץ אצל קוזוק (וטוב שכך).
ובאמת פרץ צריך לקחת על עצמו יותר. במשחקים האחרונים לוקח לו זמן להתניע, בקבוצה גדולה זה פחות עובר.
יש לו את יוספי וביטון כמתחרים על העמדה, הוא צריך לשחק בקצב גבוה מהדקה הראשונה.