בימים חלשים אנחנו מביאים 9-10…
מכבי נתניה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15, נתניה
Re: מכבי נתניה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15, נתניה
לא באתי להשוות בינינו, הדיון על הקהל זה די טחינת מים, עדיין בעונה ״רעה״ מבחינת כמות הקהל אנחנו עם הממוצע קהל השלישי בגודלו בליגה שזה מכובד ביותר, כך שאין מה להלין ולהסתכל כל פעם על היריבות, מי שצריך להסיק את המסקנות עוד יסיק.
כשרשמת ״הם קנו כבר 7,000״ זה היה נשמע כאילו פרגנת להם יתר על המידה.
בטח שיש על מה להלין,קבוצה מקום שני ועם עדיין סיכוי צריכה לקבל תמיכה הרבה יותר גדולה מ450 איש.Itay כתב: ↑29 אפריל 2022, 14:22לא באתי להשוות בינינו, הדיון על הקהל זה די טחינת מים, עדיין בעונה ״רעה״ מבחינת כמות הקהל אנחנו עם הממוצע קהל השלישי בגודלו בליגה שזה מכובד ביותר, כך שאין מה להלין ולהסתכל כל פעם על היריבות, מי שצריך להסיק את המסקנות עוד יסיק.
כשרשמת ״הם קנו כבר 7,000״ זה היה נשמע כאילו פרגנת להם יתר על המידה.
בטח מועדון שקורא לעצמו מועדול גדול.
עדיין עם סיכוי נו בחייאת…
ולגבי נתניה תהיה בטוח שיגיעו יותר מ-450, נרכשו יותר ואני די בטוח שגם יש כאלו שמעדיפים לרכוש כרטיס באיצטדיון כדי לחסוך את ההפרש במחירים.
אגב גם בגביע נתנו לנו מספר של כרטיסים שנמכרו כשכנראה בפועל נמכרו יותר. איך אומרים בפוליטיקה- מעין קמפיין געוואלד.
- ForeverRed
הקהל של נתניה ממש לא מגיע בהמוניו העונה.
המשחק הקרוב הוא מקרה יוצר דופן, אפקט ההתלהבות אחרי מכבי חיפה.
המשחק הקרוב הוא מקרה יוצר דופן, אפקט ההתלהבות אחרי מכבי חיפה.
אני מניח שהזלזול שלך נובע מהעובדה שאתה בעצמך לא כל כך מתאמץ להגיע כי אחרת לא יכולה להיות סיבה להשלמה שלך עם העובדה שמועדון שנמצא במקום 2 ועדיין נמצא בסוג של מאבק צריך להיאבק ולמכור את מרכולתו כדי לשכנע אנשים להגיע.Itay כתב: ↑29 אפריל 2022, 15:20עדיין עם סיכוי נו בחייאת…
ולגבי נתניה תהיה בטוח שיגיעו יותר מ-450, נרכשו יותר ואני די בטוח שגם יש כאלו שמעדיפים לרכוש כרטיס באיצטדיון כדי לחסוך את ההפרש במחירים.
אגב גם בגביע נתנו לנו מספר של כרטיסים שנמכרו כשכנראה בפועל נמכרו יותר. איך אומרים בפוליטיקה- מעין קמפיין געוואלד.
אז לא 450 מכרו 700 בסדר? בשורה התחתונה זה אומר שאין כאן באמת בסיס גדול והקהל שלנו הוא התרגל לטוב,שבע ומפונק.
אלה העובדות והדיון הוא מיותר לאור אותם נתונים והעובדות מה גם שהבעלים הלך עם הקהל והחליף את המאמן לאור הדרישה שלו שזה שלעצמו היה צריך לתת בוסט גדול מה שאנחנו לא כזה רואים במספרים גם בבית וגם בחוץ.
מבחינתם אנחנו היריבה הגדולה (עד היום לא ברור לי למה) וכל משחק מולנו זה עניין שם, תוסיפו לזה את ההצלחה היחסית שלהם העונה ואת העובדה שלפני שבוע נתנו 3 לחיפה וזה מסביר את הטירוף שלהם
לא ברור למה?
עוד לא שכחו מי הוריד אותם ליגה.
עוד לא שכחו את השישיות מתקופת האליפויות.
עוד לא שכחו מי העיף אותם מהגביע השנה ובודאי שלא שכחו את הרביעיה רק לפני כמה שבועות.
אם אני חושב שאין סיכוי לקחת צלחת (כי אנחנו צריכים לנצח הכל וזה עדיין לא יהיה תלוי בנו) זה אומר שאני לא מגיע למשחקים? אז ככה.. ממש לא.Red Tiger כתב: ↑29 אפריל 2022, 17:06אני מניח שהזלזול שלך נובע מהעובדה שאתה בעצמך לא כל כך מתאמץ להגיע כי אחרת לא יכולה להיות סיבה להשלמה שלך עם העובדה שמועדון שנמצא במקום 2 ועדיין נמצא בסוג של מאבק צריך להיאבק ולמכור את מרכולתו כדי לשכנע אנשים להגיע.
אז לא 450 מכרו 700 בסדר? בשורה התחתונה זה אומר שאין כאן באמת בסיס גדול והקהל שלנו הוא התרגל לטוב,שבע ומפונק.
אלה העובדות והדיון הוא מיותר לאור אותם נתונים והעובדות מה גם שהבעלים הלך עם הקהל והחליף את המאמן לאור הדרישה שלו שזה שלעצמו היה צריך לתת בוסט גדול מה שאנחנו לא כזה רואים במספרים גם בבית וגם בחוץ.
אני ריאלי למציאות, זו קבוצה שלא יכולה לדעתי להתמודד על האליפות עם כל הצער שבדבר עם זאת זה ממש לא מוריד מהתשוקה להגיע כמעט לכל משחק.
יכול להיות שבאמת יש שובע מסויים בקהל זה גם משהו שאמרתי לפני מספר שבועות אך עדיין אנחנו מעמידים כבר במשך מספר שנים כמות יפה של קהל ביחס לרוב הליגה. הזכרת יפה את הפיטורים של אלונה עקב האי אמון הגורף של הקהל נגד לוי, תהיה בטוח שההנהלה ערה לכמויות הקהל.
מפניני רדיו נתניה היום:
״המשחק מול חיפה היה כמו נוער נגד בוגרים״
״היינו צריכים לתת להם יותר מ5״
״נגד ב״ש אמור להיות קל יותר״
והמשפט המנצח שימו לב חברים….
״צריך להמשיך ולהישאר צנועים״
זהו.. אין פאנץ
״המשחק מול חיפה היה כמו נוער נגד בוגרים״
״היינו צריכים לתת להם יותר מ5״
״נגד ב״ש אמור להיות קל יותר״
והמשפט המנצח שימו לב חברים….
״צריך להמשיך ולהישאר צנועים״
זהו.. אין פאנץ
מי שיבוא, יבוא.
מסכים שזה מאכזב, אבל מה לעשות? זה הקהל שלנו לטוב ולרע.
נבוא לראות ניצחון על בני לם שהתגרה בנו הבן אלף!!!
מסכים שזה מאכזב, אבל מה לעשות? זה הקהל שלנו לטוב ולרע.
נבוא לראות ניצחון על בני לם שהתגרה בנו הבן אלף!!!
איך אפשר לבוא בטענות לקהל שלא לוקח ברצינות את המשחק הזה אחרי שהמועדון לא לקח ברצינות את המשחק הקודם?