אור דדיה
Re: אור דדיה
אני באמת בספק גדול אם ב.ביטון עולה עליו במשהו.
צריך לשפר קצת את ההגנה והוא בסדר גמור.
צריך לשפר קצת את ההגנה והוא בסדר גמור.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אחלה אור דדיה.
אם הוא ישפר את משחק ההגנה יש לנו םה מגן לשנים קדימה.
אם הוא ישפר את משחק ההגנה יש לנו םה מגן לשנים קדימה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם יוספי עשה שדרוג אדיר לא מבין מה יש לך נגדו?
הבחור הזה עם עוד עבודה קשה,נחישות ומאמן שנותן בו אמון
יכול להפוך להיות קשר מצויין בליגה הזאת.
- ForeverRed
ציטטת הודעה מחודש מרץ.
הוא אכן עשה התקדמות, אך עדיין חסרת פרופורציה ביחס לאוננות הכללית עליו וזאת הטענה היחידה.
כל הכבוד לו, בלי טיפת ציניות.
נראה מה יהיה בהמשך.
א. צודק לא שמתי לב.ForeverRed כתב: ↑07 יולי 2020, 23:35ציטטת הודעה מחודש מרץ.
הוא אכן עשה התקדמות, אך עדיין חסרת פרופורציה ביחס לאוננות הכללית עליו וזאת הטענה היחידה.
כל הכבוד לו, בלי טיפת ציניות.
נראה מה יהיה בהמשך.
ב. לא חושב שזה עניין מתלהב זה כיף גדול לראות שחקני בית מתקדמים הרבה זמן לא היה לנו כזה.
בן ביטון צריך לצאת לפנסיה מוקדמת
לא מבין איך אנשים ממהרים לזרוק אותו כאילו השוק מוצף מגנים... הוא היה ונשאר המגן הישראלי הכי טוב בארץ (ולראיה כל שלוש הקבוצות שסיימו מעלינו משחקות עם זרים בתפקיד)
הייתי לוקח את קונסנטין וקנדיל עליו בכל יום ובכל שעה.
ואתם ממש חייבים להפסיק עם ה-"אחד הטובים בארץ בעמדתו". גם אם זה נכון (בעיניי לא), זה לא רלוונטי לעובדה שרוב השחקנים עליהם אנחנו מדברים בהקשר של ריענון הם אוברפייד ובכללי מיצו את עצמם בב"ש גם מקצועית וגם לא מקצועית.
1. חלאס עם המיצו הזה, זה לא טוני שזכה פה בתארים והלך לחפש את עצמו באירופה ולא זהבי שהלך לכסף של סין. הוא לא הולך לשום מקום שייתן לו משהו אחר ממה שהיה לו פה. אלו בדיוק אותם אתגרים שהיו לו פה בכל מקום אחר שייקח אותו.הפועלעולה כתב: ↑08 יולי 2020, 22:37הייתי לוקח את קונסנטין וקנדיל עליו בכל יום ובכל שעה.
ואתם ממש חייבים להפסיק עם ה-"אחד הטובים בארץ בעמדתו". גם אם זה נכון (בעיניי לא), זה לא רלוונטי לעובדה שרוב השחקנים עליהם אנחנו מדברים בהקשר של ריענון הם אוברפייד ובכללי מיצו את עצמם בב"ש גם מקצועית וגם לא מקצועית.
2. לגבי האוברפייד, די ברור שאם הוא יישאר זה בכפוף לקיצוץ ואם לא יקצץ לא יעמדו בדרכו.
3. את קונסטנטין וקנדיל (שלדעתי יש להם דרך ארוכה לפני שהם יכולים להסתכל עליו) אתה לא יכול להרשות לעצמך לקחת וכמועדון אתה לא יכול לוותר עליו בשביל איזה מגן ליגה חרטא.
4. זה נכון שהשנתיים האחרונות שלו לא וואו אבל מי כן שמר פה על רמה גבוהה מאז קיץ 18 להוציא את ז׳וס ומלי? אפילו מיגל ירד ברמה שלא לדבר על שאר הקבוצה
אתם צריכים להפנים שהקבוצה נבנתה עקום ואף אחד לא יצליח פה עד שיתחילו לעבוד בצורה נכונה. ראינו מה קרה כשחשבנו שאפשר להחליף שחקנים של השושלת בשחקני ליגה גנריים שנתנו חודש טוב בליגה, אנחנו עד עכשיו סובלים מההשלכות
ביקשת מגנים יותר טובים, הבאתי לך את מי שאני מחשיב כטובים ממנו. לא רלוונטי אם הם זמינים או לא.
קצת יומרני להשוות את החשיבות של טוני, אוגו והובאן לשל ב.ביטון, טאהא ושהר מודל 2020. המכנה המשותף היחיד ביניהם זה שהם שיחקו באותה קבוצה.
יש לרדת ביכולת (בין היתר בגלל גליון פציעות באורך של מגילת העצמאות) ויש להראות כמו שחקן עבר בגיל 30. כשמסתכלים על היכולת של ב.ביטון בשילוב ההתנהגות על המגרש ומחוצה לו אפשר להבין למה לרוב האוהדים נמאס ממנו.
בכל אופן, אני נוטה להאמין שמי שלא קיצץ עד עכשיו כנראה גם לא יקצץ, למעט מקרים מיוחדים כמו שהר שביקש לבדוק אופציות בחו"ל או וארן וקבהא שהפערים איתם הם על גרושים.
מאמין שהפרידה בלתי נמנעת. הכי טוב לכולם.
קצת יומרני להשוות את החשיבות של טוני, אוגו והובאן לשל ב.ביטון, טאהא ושהר מודל 2020. המכנה המשותף היחיד ביניהם זה שהם שיחקו באותה קבוצה.
יש לרדת ביכולת (בין היתר בגלל גליון פציעות באורך של מגילת העצמאות) ויש להראות כמו שחקן עבר בגיל 30. כשמסתכלים על היכולת של ב.ביטון בשילוב ההתנהגות על המגרש ומחוצה לו אפשר להבין למה לרוב האוהדים נמאס ממנו.
בכל אופן, אני נוטה להאמין שמי שלא קיצץ עד עכשיו כנראה גם לא יקצץ, למעט מקרים מיוחדים כמו שהר שביקש לבדוק אופציות בחו"ל או וארן וקבהא שהפערים איתם הם על גרושים.
מאמין שהפרידה בלתי נמנעת. הכי טוב לכולם.
גם המועדון מעדיף שבן ביטון יעזוב וגם בן ביטון מעדיף לעזוב. אין בכלל התקדמות בנוגע לקיצוץ וזה אומר הכל.
הוא לא יהיה כאן בעונה הבאה.
הוא לא יהיה כאן בעונה הבאה.
- ForeverRed
השנה היא 2020 ולא 2017, מציע להתעדכן.
מעבר לחולשה המקצועית, בקבוצה מתוקנת הפרחח הזה לא רואה דשא עד סוף העונה ועף מפה על טיל.