ברור.Totti כתב: שוב שואל, גם אם היינו נגד ביתר בשבת הוא יה בספסל?
אגב, בפעם האחרונה שפתח נגדד בית״ר, הוא הפקיר אחרי 39 דקות.
כוכב...
אולי יש איזה מגמת שיפור, אבל להלל אותו כאילו זה רונאלדו
בחייאת
ברור.Totti כתב: שוב שואל, גם אם היינו נגד ביתר בשבת הוא יה בספסל?
עד עכשיו חוץ מהמשחקים מול בית"ר ועוד קולות של דקות במשחקים מתי הוא נתן משחק אחד טוב?Totti כתב: שוב שואל, גם אם היינו נגד ביתר בשבת הוא יה בספסל?
מודה, אני מאוד אוהב את מרין, מאוד אוהב שחקנים בסגנון שלו, מאוד אוהב שהם באים צעירים וחרוצים.Totti כתב: מי שנראה שאיבד קצת מהאובייקטיביות בעניינו של מרין זה דווקא אתה.
כמוך יש עוד כמה, סנגורים קבועים של המערכת (הם).
אני רחוק מלפסול את מרין. אבל כרגע הוא לא שווה הרכב.
הפכתם כדורגל למדע טילים וכל מי שמצליח לזהות את הקשר הקליל בין הנגזרת של גמא חלקי co2 בריבוע לא מבין את המשחק.
כולם פה מיינסטרימים, חדשניים, מגלגלים ביטויים מעולם השיח של פפ וקלופ, "לוחץ באינטנסיביות", "בועט בטכניקה", "מאיץ עם נייטרוס",
מחפש את הראשון שיסביר לי בפשטות מה ראיתם מהחבר הקוסטריקני עד כה שפיספסתי. אל תביאו לי לאצי וליצי, דברו איתי ביתר בטדי, הפועל חיפה, הפועל תל אביב, קבוצות 3/4 מקצועניות.
לא דומה מקרה אחד (נאסר) למשנהו... שתהיה לזריהן את היציבות שהיתה בזמנו לנאסר נדבר.Totti כתב: אחד האלמנטים הכי חשובים בקבוצת כדורגל טובה, היא תחרות בריאה.
בעיניי, ודיברתי על כך לא מעט באותה העת, הקבוצה של אלישע התפרקה הרבה בגלל חוסר היכולת שלו ללכת עם השחקנם "החמים". זכורה במיוחד ההתנהלות מול sn7, שגם אירי משחקים טובים חזר לספסל.
אז תחרות בריאה זה לזהות את זריהן בפורמה טובה עובד, משקיע, מסוכן ומנגד מרין חלש כבר חודש.
אין סיבה לא לתת לניב את המפתחות.
אגב, רק אני מדמיין את גימי מול סבוריט וחוטף חום? זה נוער מול בוגרים.
פה הפער.Totti כתב: אבל מול מרין בכושרו הנוכחי אחרי סדרה של 3-4 משחקים שהוא הכי חלש על המגרש,
הוו, שלום מנהיג עידן הפוסט-תאכלס.bs war כתב:
פה הפער.
בעינייך מארין היה הכי חלש על המגרש במשחקים האחרונים, בעיני הרבה אחרים לא רק שלא היה חלש, אפילו היה טוב.
זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, אבל בוא לא נהפוך את החולשה של מארין לעובדה מוגמרת.
ועזוב עכשיו עבודה טקטית, לחץ ושאר הדברים שבעיניך הם לא חלק משמעותי במשחק- אתה מוזמן לבדוק לכמה מצבים הביא את עצמו או אחרים במשחקים מול רעננה והפועל ת"א. נטו מהתקצירים אפילו
תקן אותי אם אני טועה, אבל כל הויכוח הזה התחיל אחרי ששלחת את כל מי שחושב אחרת ממך "להיבדק".Totti כתב: הוו, שלום מנהיג עידן הפוסט-תאכלס.
תודה על הדיאגנוזה, "בעיניך הם לא חלק משמעותי במשחק", איזה כיף שאבחנת, אני אנוח בשקט הלילה.
בעיניי הם חלק סופר משמעותי, לא כשהם מגיעים לבדם. כמו במקרה קריו, ככה בעניין מרין, פיתחת איזה אתוס כדורגל חדש ואתה מנסה למכור לי שזו התורה ואני פשוט מבולבל ולא מבין. אתה מהזרם החדש, ליאב קופר ואני פספסתי.
אז בוא נחזור ליסודות, המגן קודם כל אמור להגן, הבלם לבלום, הקשר ההתקפי לתקוף והחלוץ להבקיע.
לא מבין מה אתה מתעצבן,הוא צודק לגמרי.bs war כתב:
תקן אותי אם אני טועה, אבל כל הויכוח הזה התחיל אחרי ששלחת את כל מי שחושב אחרת ממך "להיבדק".
זה מצטרף לסגנון יהיר ומתנשא שאתה רץ איתו כבר כמה שנים בפורום הזה.
ככה שהאחרון שיכול להטיף כאן על זלזול בדעות של אחרים זה אתה.
על כדורגל כבר מיותר לדון כי גם ככה התגובות שלך הן לגופו של אדם ולא של עניין.
לא לגופו של אדם לרגע, לגופו של כותב בלבד. נפגשנו פעם ואתה אחלה בחור, לרוב אני גם מסכים עם דעתך, אפילו מחבב אותה מאוד.bs war כתב:
תקן אותי אם אני טועה, אבל כל הויכוח הזה התחיל אחרי ששלחת את כל מי שחושב אחרת ממך "להיבדק".
זה מצטרף לסגנון יהיר ומתנשא שאתה רץ איתו כבר כמה שנים בפורום הזה.
ככה שהאחרון שיכול להטיף כאן על זלזול בדעות של אחרים זה אתה.
על כדורגל כבר מיותר לדון כי גם ככה התגובות שלך הן לגופו של אדם ולא של עניין.