הפועל ב"ש- הפועל קרית שמונה, שבת, 19:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: הפועל ב"ש- הפועל קרית שמונה, שבת, 19:00, טרנר

שליחה על ידי RedRock »

Totti כתב: שוב שואל, גם אם היינו נגד ביתר בשבת הוא יה בספסל?
ברור.
אגב, בפעם האחרונה שפתח נגדד בית״ר, הוא הפקיר אחרי 39 דקות.
כוכב...
אולי יש איזה מגמת שיפור, אבל להלל אותו כאילו זה רונאלדו
בחייאת

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: שוב שואל, גם אם היינו נגד ביתר בשבת הוא יה בספסל?
עד עכשיו חוץ מהמשחקים מול בית"ר ועוד קולות של דקות במשחקים מתי הוא נתן משחק אחד טוב?
ומתי יהיה לו כבר כושר גופני ל90 דקות?
כרגע הוא עדיף מהספסל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

Totti כתב: מי שנראה שאיבד קצת מהאובייקטיביות בעניינו של מרין זה דווקא אתה.
כמוך יש עוד כמה, סנגורים קבועים של המערכת (הם).

אני רחוק מלפסול את מרין. אבל כרגע הוא לא שווה הרכב.
הפכתם כדורגל למדע טילים וכל מי שמצליח לזהות את הקשר הקליל בין הנגזרת של גמא חלקי co2 בריבוע לא מבין את המשחק.

כולם פה מיינסטרימים, חדשניים, מגלגלים ביטויים מעולם השיח של פפ וקלופ, "לוחץ באינטנסיביות", "בועט בטכניקה", "מאיץ עם נייטרוס",

מחפש את הראשון שיסביר לי בפשטות מה ראיתם מהחבר הקוסטריקני עד כה שפיספסתי. אל תביאו לי לאצי וליצי, דברו איתי ביתר בטדי, הפועל חיפה, הפועל תל אביב, קבוצות 3/4 מקצועניות.
מודה, אני מאוד אוהב את מרין, מאוד אוהב שחקנים בסגנון שלו, מאוד אוהב שהם באים צעירים וחרוצים.
לא גדלנו יחד באותו ביהס, הוא לא משפחה שלי (אלא אם כן יש בו משהו טוניסאי)...
ואף חבר שלי לא קשור להבאה שלו או ישפט עפ ההצלחה או חוסר ההצלחה שלו.
מאוד אוהב אותו נטו עפ מה שראיתי ממנו על המגרש.
הבעיה היחידה שלי עם הגישה שלך היא לא שאתה מעדיף את זריהן אלא שאתה טורח להקטין, שלא לומר לגדף את מרין.
חבל.
לגבי מה הוא תורם בתאכלס...
לך לשידור החוזר של המשחק נגד רעננה, תראה את כמות הפעמים שהוא עשה לחץ גבוה שהוביל לחטיפות כדור שלנו.
שחקן שמרוויח לך פוזשן אחרי פוזשן זה שחקן יעיל מבחינתי.
תראה את הכדורים שהוא העביר רוחב לבן שהר (לא בטוח נגד רעננה), סבג ועוד רק בתנאי שהם עשו תנועה לעומק ותבין על מה אני מדבר.
תראה את המאמץ שהוא משקיע אחרי שהוא מאבד כדור ובכלל במרדף אחרי שחקנים על הקו שגם אם הוא לא חוטף הוא משבש מאוד את בניית ההתקפה של היריבה.
יש עוד לא מעט נקודות שאני יכול לציין אבל זה חסר תכלית. אתה די נעול.
מרין ממש לא שחקן מושלם ומוכן אבל הוא בכיוון הנכון ובדרך תורם המון.
לי זה מספיק
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב: אחד האלמנטים הכי חשובים בקבוצת כדורגל טובה, היא תחרות בריאה.

בעיניי, ודיברתי על כך לא מעט באותה העת, הקבוצה של אלישע התפרקה הרבה בגלל חוסר היכולת שלו ללכת עם השחקנם "החמים". זכורה במיוחד ההתנהלות מול sn7, שגם אירי משחקים טובים חזר לספסל.

אז תחרות בריאה זה לזהות את זריהן בפורמה טובה עובד, משקיע, מסוכן ומנגד מרין חלש כבר חודש.

אין סיבה לא לתת לניב את המפתחות.

אגב, רק אני מדמיין את גימי מול סבוריט וחוטף חום? זה נוער מול בוגרים.
לא דומה מקרה אחד (נאסר) למשנהו... שתהיה לזריהן את היציבות שהיתה בזמנו לנאסר נדבר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אתם הופכים את זה לויכוח של שמאל וימין.
אין כאן עניין של שנאה לאחד ואהבה לאחר,מה שנאמר כאן הוא מאוד ברור וחבל שאתם מקצינים.
העניין הוא שעל מנת ליצור תחרות אמיתי על ההרכב ולא כזו שהיא למראית עין בלבד מי שנמצא בכושר טוב צריך לשחק.
ולמה? כדי שלשאר השחקנים בשאר העמדות שמתחרים על המקום יהיה ברור שלאף אחד אין טאבו עח ההרכב ומי שיהיה טוב ישחק.
מארין כרגע לא עומד בקטגוריה של טאבו בהרכב בטח שהמחליף שלו באותה עמדה נמצא בכושר טוב.
ברור לי גם שאם זריהן פותח וייתן משחק פושר ברמת המארין יושחזו כאן הסכינים כי הסטיגמה גדולה ממכם.
ולעניינינו,זה מבחן מנטאלי חשוב מאוד לחבורה הזאת,עלו למקום הראשון ועכשיו נראה איך יעמדו בלחץ.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

איך לעזעזאל אפשר לבוא בטענות ליציבות של זריהן כשהתחרוץ היא מול מרין, שחקן שהרבה ניתן לומר עליו, יציב הוא ודאי לא.

אף אחד לא מהלל את זריהן, מי שמנסה לקחת לשם את הדיון הוא גנב דעת ממדרגה ראשונה.

ב-90% מהמצאפים של זריהן מול כל שחקן התקפה בסגל, אני אעדיף כנראה את השני, גם אם לא מדובר בתפקודו הטבעי.

אבל מול מרין בכושרו הנוכחי אחרי סדרה של 3-4 משחקים שהוא הכי חלש על המגרש, מקווה לראות את האלטרנטיבה.

האלטרנטיבה אגב, לא דוברת לטינית, לא לוחצת על כל המגרש ולא ממושמעת טקטית. אפשר אפילו לומר שהוא רחוק מאלו, אבל הוא הגיע בגישה טובה מאוד לעונה, הוא מסוכן מאוד לשער ויש לו הרבה יותר איכויות ממרין בשליש האחרון של המגרש.

ואגב הדיבורים על אוויר ל-60 דקות. שיתן הכל 60 וירד. מקום בהרכב הוא שווה בהינתן התחרות החלשה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי REDZED »

זריהן ספורי נייג’ל

שמיר סבג קלטינס

ביטון טהא ויטור ביטון

שוער

מרין עובד אבל זה לא מספיק
משחקים צריך להכריע מוקדם ולכן אני מעדיף לפתוח עם זריהן
ואחר כך להמשיך עם מרין בדקות עייפות וקשות יותר.

+לדעתי האפקטיביות של נייג’ל ובעיקר זריהן תהיה יותר טובה כשמישהו כמו ספורי משחק חלוץ יותר מאשר סהר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

זהירות, תגובה הפכפכה
1. למרות הכושר הטוב, להפוך את זריהן לרונאלדו פתאום זה מצחיק. מצחיק באותה מידה גם ההקטנה של ג׳ימי כאילו זה קואנקה על המגרש
2. לגבי אם זו הייתה ביתר? זה כבר תופעה שאין לה הסבר וכמה שזה נשמע אידיוטי הולכים פה עם המזל, ככה אני רואה את זה. האינרציה והאנרגיות סביב העניין במקרה הזה יגרמו לו לשים צמד רביעי השנה מולם לדעתי
3. מצד שני לא פוסל לתת לו לפתוח נגד קש כדי לתגמל אותו על רצף משחקים שעלה טוב מהספסל ולא לשבור אותו (ע״ע נסאר בזמנו כמו שטוטי דאג לתזכר)
4. בעניין מכבי אין מה לדבר בכלל, אני אלך עם מי שיש לו אוויר לרדת עם המגן שלו. במקרה הזה זה ג׳ימי ואין עוררין על זה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב: אבל מול מרין בכושרו הנוכחי אחרי סדרה של 3-4 משחקים שהוא הכי חלש על המגרש,
פה הפער.
בעינייך מארין היה הכי חלש על המגרש במשחקים האחרונים, בעיני הרבה אחרים לא רק שלא היה חלש, אפילו היה טוב.

זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, אבל בוא לא נהפוך את החולשה של מארין לעובדה מוגמרת.
ועזוב עכשיו עבודה טקטית, לחץ ושאר הדברים שבעיניך הם לא חלק משמעותי במשחק- אתה מוזמן לבדוק לכמה מצבים הביא את עצמו או אחרים במשחקים מול רעננה והפועל ת"א. נטו מהתקצירים אפילו

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

מסכים שנגד ק"ש נכון שזריהן יפתח. הוא בכושר טוב ואין סיבה לגרום לשחקנים להבין שלא משנה מה יעשו, הם יראו ספסל.
גם הסטיגמטיות פה חרגה מגבול הטעם הטוב. לא הגזמתם בכלל עם כושר המשחק ל30 דקות.
גם לא יקרה כלום אם מרין יראה קצת ספסל. זה לא שהוא מראה יכולת כזו מטורפת. מסכים מאוד עם על היתרונות שהוא מביא (משחק הלחץ שלו והתנועה עם ובלי כדור מאוד מאוד טובות ביחס לליגת העל), אבל בואו גם לא נגזים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

bs war כתב:
פה הפער.
בעינייך מארין היה הכי חלש על המגרש במשחקים האחרונים, בעיני הרבה אחרים לא רק שלא היה חלש, אפילו היה טוב.

זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, אבל בוא לא נהפוך את החולשה של מארין לעובדה מוגמרת.
ועזוב עכשיו עבודה טקטית, לחץ ושאר הדברים שבעיניך הם לא חלק משמעותי במשחק- אתה מוזמן לבדוק לכמה מצבים הביא את עצמו או אחרים במשחקים מול רעננה והפועל ת"א. נטו מהתקצירים אפילו
הוו, שלום מנהיג עידן הפוסט-תאכלס.
תודה על הדיאגנוזה, "בעיניך הם לא חלק משמעותי במשחק", איזה כיף שאבחנת, אני אנוח בשקט הלילה.

בעיניי הם חלק סופר משמעותי, לא כשהם מגיעים לבדם. כמו במקרה קריו, ככה בעניין מרין, פיתחת איזה אתוס כדורגל חדש ואתה מנסה למכור לי שזו התורה ואני פשוט מבולבל ולא מבין. אתה מהזרם החדש, ליאב קופר ואני פספסתי.

אז בוא נחזור ליסודות, המגן קודם כל אמור להגן, הבלם לבלום, הקשר ההתקפי לתקוף והחלוץ להבקיע.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב: הוו, שלום מנהיג עידן הפוסט-תאכלס.
תודה על הדיאגנוזה, "בעיניך הם לא חלק משמעותי במשחק", איזה כיף שאבחנת, אני אנוח בשקט הלילה.

בעיניי הם חלק סופר משמעותי, לא כשהם מגיעים לבדם. כמו במקרה קריו, ככה בעניין מרין, פיתחת איזה אתוס כדורגל חדש ואתה מנסה למכור לי שזו התורה ואני פשוט מבולבל ולא מבין. אתה מהזרם החדש, ליאב קופר ואני פספסתי.

אז בוא נחזור ליסודות, המגן קודם כל אמור להגן, הבלם לבלום, הקשר ההתקפי לתקוף והחלוץ להבקיע.
תקן אותי אם אני טועה, אבל כל הויכוח הזה התחיל אחרי ששלחת את כל מי שחושב אחרת ממך "להיבדק".
זה מצטרף לסגנון יהיר ומתנשא שאתה רץ איתו כבר כמה שנים בפורום הזה.
ככה שהאחרון שיכול להטיף כאן על זלזול בדעות של אחרים זה אתה.

על כדורגל כבר מיותר לדון כי גם ככה התגובות שלך הן לגופו של אדם ולא של עניין.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
תקן אותי אם אני טועה, אבל כל הויכוח הזה התחיל אחרי ששלחת את כל מי שחושב אחרת ממך "להיבדק".

לא מבין מה אתה מתעצבן,הוא צודק לגמרי.
אתם מנסים לפעמים לעשות אותנו מטומטמים שלא מבינים את המשחק.
שחקן בתפקיד של מארין אמור להיות הרבה הרבה הרבה הרבה יותר אפקטיבי ה ת ק פ י ת ממה שהוא היום כי לשם זה הוא הגיע עם כל הכבוד לשאר הפרמטרים שמנית שהם בעיניי ובעיניי לא מעט שוליים ביחס לתפקידו ולצורך שהגיע.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

bs war כתב:

לא לגופו של אדם לרגע, לגופו של כותב בלבד. נפגשנו פעם ואתה אחלה בחור, לרוב אני גם מסכים עם דעתך, אפילו מחבב אותה מאוד.

אבל מאז הטיעונים הלא ברורים שהבאת לנושא קריו, כשניסית להסביר שגולים הם רק בונוס לעבודה העצומה שמוטלת על כתפו של חלוץ, הפכת את נושא "התאכלס" זניח.

לא חשובים מספרים, תכליתיות אאוט, עבודה קבוצית אין ותפשפש קצת אחורה בנושא מרין, מי שהתבטאו שם ביהירות ובשחצנות כאילו המציאו את המשחק היו אלו שראו את האור הנסתר, יחידי הסגולה.

כל מי שלא התלהב חטף ביקורת ושלחו אותו להרכיב משקפיים.

הגדיל לעשות אלדר, שהשווה אותו לבוזגלו.
אלו מסוג ההודעות שמרגישות כאילו נשיא קוסטה ריקה מעסיק בפורום קפטין גורג בשליחות גימי הקטן.

סמל אישי של משתמש
Redbull
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Redbull »

גם חושב שזריהן צריך לפתוח,לא כי מרין לא טוב אלא שזריהן כרגע בכושר טוב יותר ואין טאבו לאף אחד.
גם יוסי הביא סיבה טובה למה להעדיף את זריהן.

שלח תגובה