רמזי ספורי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: רמזי ספורי
צריך לפרק את זה.
אם מחפשים שהקשר השלישי יהיה התקפי יותר כדי לפרוץ בונקרים נניח אז יש רק את ממן וספורי.
אסור לשכוח שקבהא למשל הוסט לא מעט לעמדת הבלם ושקלטינס יכול לשחק גם כמגן.
תוסיפו לזה את העובדה שמעל יוספי וסבג עדין יש סימן שאלה מבחינת ההתאמה שלהם אלינו ולא תקבלו קישור כל כך עמוס.
ואולי הנקודה הכי חשובה, אין לנו באנקרים סטייל אוגו, הובאן וראדי בזמנו (וגם מליקסון אחרי שהוסט לאמצע). אין כרגע שם ברשימה שאפשר להיות בטוחים שהוא רמה מעל השאר ולכן אני לא פוסל רוטציה ושגם יעבור זמן עד שנגבש קישור יחסית קבוע.
אם מחפשים שהקשר השלישי יהיה התקפי יותר כדי לפרוץ בונקרים נניח אז יש רק את ממן וספורי.
אסור לשכוח שקבהא למשל הוסט לא מעט לעמדת הבלם ושקלטינס יכול לשחק גם כמגן.
תוסיפו לזה את העובדה שמעל יוספי וסבג עדין יש סימן שאלה מבחינת ההתאמה שלהם אלינו ולא תקבלו קישור כל כך עמוס.
ואולי הנקודה הכי חשובה, אין לנו באנקרים סטייל אוגו, הובאן וראדי בזמנו (וגם מליקסון אחרי שהוסט לאמצע). אין כרגע שם ברשימה שאפשר להיות בטוחים שהוא רמה מעל השאר ולכן אני לא פוסל רוטציה ושגם יעבור זמן עד שנגבש קישור יחסית קבוע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
זה לא יהיה פשוט.dardasmiley כתב:
הפועל חיפה
נתניה
בני יהודה
בניגוד לאחרים הוא יוצא מפה עם יחצ של שחקן שחקן.
לא משחררים אותו בגלל כישרון אלא בגלל אופי, זה לא מדד בהרבה מקבוצות ליגת העל
הוא מחזיק בחוזה גבוה לטווח ארוך.
בני יהודה פחות מאמינה בשחקנים מסוגו, לנתניה יש את קהת.
אולי הפועל חיפה אבל שוב, החוזה גבוה וארוך וזה יוצר בעיה.
לדעתי, אם אכן יש כוונה לוותר עליו ינסו לגרום לזה להגיע מהצד שלו.
זה יקל על התהליך.
מאמין שיחכו לראות מה קורה באירופה לפני שיתחילו עם הדילולים.
זה מזכיר לי שהבאנו את בן בסט להחליף את מלמד.
מה ההבדל הגדול? אז עדיף כבר להשאיר את הקיים שכבר פה
הבאת את בן בסט להחליף את גאדיר (וזה באמת היה סתם). את מלמד החלפת בדיה סבע. אני לא מכיר מספיק את ספורי, אבל ממן כבר מזמן לא פוגע, אוחנה נמכר ומליקסון לא פה, נראה לי שזה רכש טוב על פניו, ימים יגידוyedidel כתב:זה מזכיר לי שהבאנו את בן בסט להחליף את מלמד.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
רמזי מרשים, שליטה מרהיבה בכדור.
אבל איזו עמדה הוא ישחק ?
אבל איזו עמדה הוא ישחק ?
מקווה שבצד ימין
שמעון אתה חייב לצאת מזה, ספורי שחקן קו כמו שממן שחקן קו.
ממן איטי מאוד. ואין לו דריבל. לכן לא יכול לשחק בקו.yossi כתב:שמעון אתה חייב לצאת מזה, ספורי שחקן קו כמו שממן שחקן קו.
ספורי מהיר עם דריבל טוב. יכול לשחק בקו.
הם שחקנים כ"כ שונים.
כל מי שראה את ספורי טוען שאין לו מה לחפש בקו.שמעון א כתב: ממן איטי מאוד. ואין לו דריבל. לכן לא יכול לשחק בקו.
ספורי מהיר עם דריבל טוב. יכול לשחק בקו.
הם שחקנים כ"כ שונים.
הקריירה של ספורי עלתה על המסלול כשזז בנתניה מהאגף למרכז. מה הטעם להסיט אותו שוב לקו?
הוא אולי יכול לשמש כסותם חורים בזמנים מסוימים, לא יותר מזה.
מהירות זה לא מרכיב מרכזי להתאמה של שחקן לקו\מרכז.
סבע נניח משאיר בדריבל אבק ללא מעט שחקנים, זה לא הופך אותו לשווה משהו באגף. במרכז הוא יעיל וקטלני בהרבה.
ההסטה שלו לקו אצלנו הייתה שגויה לחלוטין. להזיז לשם את ספורי זה לעשות שיודר חוזר ולחרוץ את השחקן לכישלון.
- ForeverRed
לא מצליח להבין את ההתעקשות שלך.שמעון א כתב:מקווה שבצד ימין
ספורי מסתמן כמישהו שצריך להיות דמות מרכזית בעונה הקרובה, עכשיו אני מסכים שבאמצע זה מקום טבעי יותר בשבילו מהאגף אבל אני חושב שלא צריך לוותר על אמצע חזק של שלושה שחקנים אינטנסיביים, מה שאומר שלדעתי המקום של ספורי הוא כחלק מהשלישייה הקידמית(אפשר לשחק גם יהלום לדוגמא וככה רמזי מתחת לשני חלוצים).
לא אהבתי את המשחק שלו אתמול. שכונתי, לא מספיק מחוייב. נתן מידי פעם מסירות טובות, אבל האיבודי כדור והחוסר אחריות שלו מסוכנים מאוד באירופה.
כן אבל גם חיפה על זה בהצטרפות טובה להגנה. הוא עדיף על ממן לדעתי בשלב הזה לפחותyakar כתב:לא אהבתי את המשחק שלו אתמול. שכונתי, לא מספיק מחוייב. נתן מידי פעם מסירות טובות, אבל האיבודי כדור והחוסר אחריות שלו מסוכנים מאוד באירופה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;