הגרלת לוח עונת 19/20 - פותחים מול בית"ר בחוץ
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: הגרלת לוח עונת 19/20 - פותחים מול בית"ר בחוץ
כמובן שעם המזל שלנו הוגרלנו מול בית״ר במחזור הפתיחה שהיציע הדרומי כניראה עדין לא יהיה מקורה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם לא נגיע עם קבוצת כדורגל, גם משחק בהיכל נוקיה עם קהל שלנו בלבד לא ישנה.Sir Alex Ferguson כתב:כמובן שעם המזל שלנו הוגרלנו מול בית״ר במחזור הפתיחה שהיציע הדרומי כניראה עדין לא יהיה מקורה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני מקווה שמליקסון ימסור לשהר.....וגוללללnitsande כתב:השאלה היא מי מוסרת לנו, ולמי אנחנו מוסרים...
עריכה:
מקבלים מאשדוד מוסרים לרעננה.
באמת הגרלה טובה. הכי טובה שאני זוכר בשנים האחרונות.
הגרלה ממש נוחה , אז מה עם ביתר בטדי דווקא קלאסי לדפוק להם נצחון אחרי כל הטרארם שלהםSir Alex Ferguson כתב:כמובן שעם המזל שלנו הוגרלנו מול בית״ר במחזור הפתיחה שהיציע הדרומי כניראה עדין לא יהיה מקורה.
בקצב הזה אני לא חושב שהמזל יאיר לנו פניםשיש כתב: הגרלה ממש נוחה , אז מה עם ביתר בטדי דווקא קלאסי לדפוק להם נצחון אחרי כל הטרארם שלהם
יש סיכוי לטדי מלא עד אפס מקום. אם יעשו חציצה בדרומי ביתר ימלאו גם אותו.
זה משחק שיכול להוביל להתחלת עונה חזקה מאד ולמומנטום מטורף. חייבים להחתים כבר 2-3 שחקנים, לסנן את הלא מתאימים ולהתחיל לגבש קבוצה. אם נחכה לסוף ונחתים מלחץ אנחנו נהרוס את הרצף.
זה משחק שיכול להוביל להתחלת עונה חזקה מאד ולמומנטום מטורף. חייבים להחתים כבר 2-3 שחקנים, לסנן את הלא מתאימים ולהתחיל לגבש קבוצה. אם נחכה לסוף ונחתים מלחץ אנחנו נהרוס את הרצף.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אז תרשום מראש: העונה אנחנו השטיח.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אמת, אבל אם לא נעמיד קבוצה ראויה זה ממש לא משנה.CrazyRed7 כתב:אחלה הגרלה.
לא מתחבר לי בראש את בכר שטיח של רוני לוי.Totti כתב:אז תרשום מראש: העונה אנחנו השטיח.
ברור שהם לא משחקים על המגרש, אבל אם נגיע למצב שהרכש של חוגג יהיה מספיק טוב להתגבר על היתרון שלנו בעמדת המאמן אז כנראה שלא עשינו כלום כל הקיץ - במצב כזה אני לא מבין איך אפשר להישאר אדישים לגבי ניהול הקבוצה.
נכון שלאלונה כל הזכויות בהפיכה שלנו לקבוצה שצמאה לתארים, ברגע שנאבד את הרעב לתארים הזכויות האלה שמורות לעבר ועלינו להתקדם הלאה.
צריכים לצאת מהגישה המתנצלת על זה שאנחנו חושבים שמגיע לנו להילחם על כל התארים. אין לנו זכות קיום כאוהדים אם לא נדחוף תמיד להישגיות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

קרה בעונת 2015/16 (כולל הגביע)...Guevara כתב: לא מתחבר לי בראש את בכר שטיח של רוני לוי.
האתגר הכי גדול של בכר בקריירה עכשיו זה להוכיח שהוא לא עוד רוני לוי
חבר אוהד חיפה טוען בתוקף שיש איזה משחק נגדם בשבוע הבא. יש אמת בפרסום?
- The red one
בגדול יש ביום ראשון חצי גמר גביע הטוטו אבל אם כולנו נתעלם מהמשחק הזה אולי אף אחד לא ישים לב
נראה לי זה רבע גמר, לא?The red one כתב:בגדול יש ביום ראשון חצי גמר גביע הטוטו אבל אם כולנו נתעלם מהמשחק הזה אולי אף אחד לא ישים לב
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
הזדמנות להריץ את כל מי שלא שיחק