ההנהלה ועלילותיה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: ההנהלה ועלילותיה

שליחה על ידי dardasmiley »

ran כתב:בסדר חברים,
אני רגיל שרוב הפוסטים שלי שהייתי החלטי ודבק בהם בסוף הזכרתי לכם אותם אחרי תקופה.
מקווה שלא אזכיר לכם את הפוסט הזה ושהיום הזה לא ייזכר כמהלך שעוד יחזור פעמים רבות בהפועל ב״ש.
רובכם לא ירדתם לקו מחשבה שלי, הוחתם פה שחקן שידעו שילך מפה אחרי כמה חודשים.
השחקן היקר בתולדות המועדון. קחו את זה לאן שתרצו, זו דעתי.
אם אתם חושבים שזה לא היה סגור מראש אתם קצת תמימים, אתן לכם להמשיך בתחושה שאתם צודקים.
בשורה התחתונה עשו פה מהלך נגד הקבוצה מקצועית ומראש, לפני שידעו איך באמת תתפתח העונה שלנו,
אתם עוד תשמעו את כל הדברים האלה כששחקנים או מאמנים לא יוכלו עוד ויתנו ראיונות כשהם לא יהיו פה.
רק תזכרו את הפוסט הזה ואת היום הזה שנתן פתח למקרים דומים בעתיד. :דגל:
בפייסבוק התייאשתי מלהסביר, פה אני בטוח שתזכרו טוב טוב את הפוסט הזה.

לא מבין אותך, באמת...
הבינו שיש פה הזדמנות לעשות מהלך שאולי יעלה לנו בעונה אבל יסדר לנו קצת את הספרים וימנע מאיתנו בעיות פייר פליי והלכו על זה.
למה לבחור להציג את זה באור כזה שלילי?

אנחנו לא הזבל הצהוב, אצלנו אי אפשר לעשות קומבינת פינגווין ושהכל יעבור בשלום, אם אנחנו היינו בבעיה עם הפייר פליי היו נכנסים בנו. וחזק.
אז חשבו על זה מראש ודאגו לזה.

בוא נקרא לזה ככה, זרקו עונה אחת לפח בשביל לשמור על היכולת להיות תחרותיים ב-3 הבאות. לא לגיטימי?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חייב שמישהו יסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה הפלייר פליי הזה

זה לא תופס רק אם מגיעים 3 שנים ברצף לבתים של אירופית/אלופות?

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

dardasmiley כתב:

לא מבין אותך, באמת...
הבינו שיש פה הזדמנות לעשות מהלך שאולי יעלה לנו בעונה אבל יסדר לנו קצת את הספרים וימנע מאיתנו בעיות פייר פליי והלכו על זה.
למה לבחור להציג את זה באור כזה שלילי?

אנחנו לא ה*** הצהוב, אצלנו אי אפשר לעשות קומבינת פינגווין ושהכל יעבור בשלום, אם אנחנו היינו בבעיה עם הפייר פליי היו נכנסים בנו. וחזק.
אז חשבו על זה מראש ודאגו לזה.

בוא נקרא לזה ככה, זרקו עונה אחת לפח בשביל לשמור על היכולת להיות תחרותיים ב-3 הבאות. לא לגיטימי?
דבר איתי עונות הבאות ואחרי שיהיו פה החתמות גדולות.
דבר איתי גם אחרי ששוב יקרה מהלך כמו זה רק שהפעם השחקן ישוחרר בזמן בעייתי יותר.
אני חולה על אלונה, לא מחפש דברים רעים בכוח על המועדון, אני יודע יותר מרובכם על מהלכים מטומטמים שעשו בהנהלה וממשיכים לעשות ושותק לרוב כדי שהקהל לא יתהפך על ההנהלה ועל שחקנים.
המהלך הזה הוא פגיעה באוהדי הפועל ב״ש. בדיעבד זה יצא בסיטואציה נוחה ולכן הדברים שלי לא פופולריים. אבל אם תסתכלו על התמונה הכוללת ותרדו לסוף דעתי אתם תבינו שאני צודק במליון אחוז!
אבל בסדר הבנתי מי אלה האוהדים שלנו, קל לגנוב לכם דעת, הסתכלתם על כסף שהיא הרוויחה במקום להסתכל על המהלך עצמו. ידעתי מראש שהפוסט שלי יהיה לא פופולרי, אבל מי שירד לסוף דעתי הבין מה רציתי להגיד.
בהצלחה בחשיבה של קבוצה קטנה.

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

ran כתב:
דבר איתי עונות הבאות ואחרי שיהיו פה החתמות גדולות.
דבר איתי גם אחרי ששוב יקרה מהלך כמו זה רק שהפעם השחקן ישוחרר בזמן בעייתי יותר.
אני חולה על אלונה, לא מחפש דברים רעים בכוח על המועדון, אני יודע יותר מרובכם על מהלכים מטומטמים שעשו בהנהלה וממשיכים לעשות ושותק לרוב כדי שהקהל לא יתהפך על ההנהלה ועל שחקנים.
המהלך הזה הוא פגיעה באוהדי הפועל ב״ש. בדיעבד זה יצא בסיטואציה נוחה ולכן הדברים שלי לא פופולריים. אבל אם תסתכלו על התמונה הכוללת ותרדו לסוף דעתי אתם תבינו שאני צודק במליון אחוז!
אבל בסדר הבנתי מי אלה האוהדים שלנו, קל לגנוב לכם דעת, הסתכלתם על כסף שהיא הרוויחה במקום להסתכל על המהלך עצמו. ידעתי מראש שהפוסט שלי יהיה לא פופולרי, אבל מי שירד לסוף דעתי הבין מה רציתי להגיד.
בהצלחה בחשיבה של קבוצה קטנה.
אנשים כאן הבינו מה רצית להגיד, זכותם עדיין לא להסכים. כמו שנאמר כאן קודם, נראה שהיה כאן ניהול סיכונים מחושב, וגם אני חושב שאם היינו רצים בצמרת, השתלשלות העניינים היתה שונה.
אגב, יכול להיות שהפוסט שלך בהשראת אייל סגל?
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-809812" onclick="window.open(this.href);return false;

רק תחליף "נתניה" ב"באר שבע"
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

רק שאלה קטנה- מה האינטרס של נתניה למכור לנו אם היה ידוע חתום ונעול שיימכר בינואר תמורת הרבה יותר כסף?
מה אנחנו ידענו אז שהם לא ידעו?

אני חושב שמכירה שלו בינואר הייתה אופציה, מן רשת ביטחון כזאת למקרה שפחות ילך. אני די בטוח שאם היינו עוד רלוונטיים במאבק על הצלחת הוא לא היה נמכר לפחות עד הקיץ.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

על הרכש הז היה רשום כישלון מההתחלה. אחלה מכירה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

זכותה המלאה של אלונה לרכוש שחקן כדי לעשות עליו רווח נקי של 2 מיליון יורו ועל הדרך גם להנות ממנו חצי עונה.
רק מזכיר שהיא השקיעה ככל הנראה מספר תלת ספרתי של מיליונים עד עכשיו.
אם זה היה קורה במהלך מאבק אליפות? הייתי אולי מתאכזב, אבל לחלוטין מבין, בטח לא כועס.

שערורייה זה בטוח לא.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אתם לא יורדים לסף דעתו של רן מה שהוא מנסה להסביר לכם.

היא הביאה לפה שחקן שישמור על הרגליים חצי עונה רק כדי שיעזוב באמצע שלה, איך אפשר להכנס למאבק אליפות ככה עם שחקן שאמור להוביל ובעצם בראש שלו הוא חושב פעמיים לפני כל תאקל ומאבק מול שחקן יריב.

הכתובת לאי הצלחה הייתה על הקיר שמביאים שחקן שבא להעביר את הזמן עד שהליגה בסין תתחיל.

או בקיצור נעשה פה מהלך עם מחשבה כלכלית ולא מקצועית, וזה מתאים להפועל ב"ש של לפני 6-7 שנים שהייתה קבוצה קטנה בליגת העל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

דיא סבע בשום שלב לא נראה כמו שחקן ששומר על הרגליים.
4 שערים, 3 בישולים, ועוד 3 - 4 כדורים למשקוף זה מאזן בכלל לא רע. רצינו יותר אבל אל תהפכו אותו לאיזה בלוף סטייל קוואנקה, אם לא היה עובר לסין אף אחד לא היה חושב להגיד שאלונה פגעה מקצועית בקבוצה כדי להרוויח מהמכירה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

כנראה שהתבלבלתם קצת בנוגע לסדרי גודל. הפועל באר שבע היא לא קבוצה שיכולה להגיד לא על עסקה שמניבה לה רווח של 3 מיליון יורו.
גם מכבי הייתה מוכרת את ראיקו אחרי יומיים אם הייתה מוצאת קונה ב 6-7 מיליון יורו. באיזה עולם אתם חיים? כל גוף בעולם היה חותם על עשיית רווח של 150% תוך 4 חודשים.

אם היינו מצליחים לעשות יותר עסקאות כאלה היינו קבוצה הרבה יותר טובה ממה שאנחנו היום.
אלונה לא הרוויחה ביושר את האמון בה? לראיה ההתעקשות להשאיר את טוני בכל מחיר כשבאמת שיחקנו על תארים, ולבסוף למכור אותו במחיר של פאקינג דור אלו.

שחררו את הפאניקה, בקלות אפשר להניע גלגל של הסתה נגד אלונה עם אחוז האהבלים בקהל שלנו.

נכון, היינו פה לפניה ונהיה גם אחריה. אבל רצוי מאד לדחות את האחריה כמה שיותר. אנחנו חיים בתקופה שהפועל תא וביתר מנוהלים ע"י בדיחות מהלכות, אל תטעו לחשוב שבקלות נמצא בעלים שבראש סדר העדיפויות שלו נמצאת הקהילה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הראל כתב:אתם לא יורדים לסף דעתו של רן מה שהוא מנסה להסביר לכם.

היא הביאה לפה שחקן שישמור על הרגליים חצי עונה רק כדי שיעזוב באמצע שלה, איך אפשר להכנס למאבק אליפות ככה עם שחקן שאמור להוביל ובעצם בראש שלו הוא חושב פעמיים לפני כל תאקל ומאבק מול שחקן יריב.

הכתובת לאי הצלחה הייתה על הקיר שמביאים שחקן שבא להעביר את הזמן עד שהליגה בסין תתחיל.

או בקיצור נעשה פה מהלך עם מחשבה כלכלית ולא מקצועית, וזה מתאים להפועל ב"ש של לפני 6-7 שנים שהייתה קבוצה קטנה בליגת העל.
יש לך איך להוכיח את הדברים שאתה אומר?
כי המציאות מראה אחרת.

אם הייתה הצעה בסדר גודל כזה כבר מהקיץ אז סגל לא היה מוכר.
הוא אמר בקולו שלא הייתה הצעה ודאית ביד.

הסוכן ודיא תומכים באותה גרסה.
בנוסף, לא ראיתי שדיא שמר על הרגליים, דווקא מאוד השתדל.

ביום שתביאו הוכחה שהעסקה הייתה סגורה כבר בקיץ ואלונה החתימה על מנת לגזור קופון ולשחרר באמצע העונה, נדבר.
עד אז הכל ספקולציות, ולא הוגנות במיוחד.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

לא ראיתי שסבע נלחם יותא מדי ועוזר להגנה יותר מדי מלבד איזה גליץ בסמי עוםר מול הפועל חיפה ועוד פה ושם.
שהוא היה בהרב עם מליקסון נייג'ל ושהר היה ברור לכולם כמה ארבעתם לא עוזרים להגננה במיוחד, נכון אי אפשר להגיד שרק דיע סבע אשם פה אבל גם לא ראיתי ממנו תרומה התקפית קבוצתית יותר מדי.

להבדיל מאלונה אייל סגל פעיל הפייסבוק בקבוצות של נתניה ואמר להם במפורש שהעדיף למכור את דיע בתחילת העונה מאשר בינואר ואז להתחיל לחפש לו מחליף ולגרום לקבוצה בעיות.

מבחינתנו האקזיט היה מצויין, וזה שאין מאבק אליפות גורם לתמיכה במכירה של כמעט כל האוהדים שלנו.
אני מאוד מקווה שהמעבר שלו זה מה שכולם חושבים ולא מה שרן מנסה לחלחל לנו, ואנחנו יודעים מה רן שווה במה שהוא רושם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הראל כתב:לא ראיתי שסבע נלחם יותא מדי ועוזר להגנה יותר מדי מלבד איזה גליץ בסמי עוםר מול הפועל חיפה ועוד פה ושם.
שהוא היה בהרב עם מליקסון נייג'ל ושהר היה ברור לכולם כמה ארבעתם לא עוזרים להגננה במיוחד, נכון אי אפשר להגיד שרק דיע סבע אשם פה אבל גם לא ראיתי ממנו תרומה התקפית קבוצתית יותר מדי.

להבדיל מאלונה אייל סגל פעיל הפייסבוק בקבוצות של נתניה ואמר להם במפורש שהעדיף למכור את דיע בתחילת העונה מאשר בינואר ואז להתחיל לחפש לו מחליף ולגרום לקבוצה בעיות.

מבחינתנו האקזיט היה מצויין, וזה שאין מאבק אליפות גורם לתמיכה במכירה של כמעט כל האוהדים שלנו.
אני מאוד מקווה שהמעבר שלו זה מה שכולם חושבים ולא מה שרן מנסה לחלחל לנו, ואנחנו יודעים מה רן שווה במה שהוא רושם.
הוא לא יכל לעשות את הדברים האלה. חמישה ספרינטים והוא תופס את הצד.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אריק כתב:שאלו יהיו הטעויות של ההנהלה...שבסוף הביאו רווח של 2-3 מיליון דולר.
כדאי להתרכז בטעויות ההנהלה שהובילו להפסד של 9-10 מיליון יורו בגלל אירופה.
אריק, כמו כמעט תמיד +1.
לא רואה בזה שום בעיה, קבוצה היא גם עסק כלכלי. נכון שנראה לנו שתמיד אלונה תכניס יד לכיס ותביא מה שצריך אבל מקבל בהבנה מוחלטת קניה של סבע וביצוע אקזיט (ענק!) תוך כמה חודשים בלי קשר אם זה היה ידוע מראש או לא.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

bs war כתב:זכותה המלאה של אלונה לרכוש שחקן כדי לעשות עליו רווח נקי של 2 מיליון יורו ועל הדרך גם להנות ממנו חצי עונה.
רק מזכיר שהיא השקיעה ככל הנראה מספר תלת ספרתי של מיליונים עד עכשיו.
אם זה היה קורה במהלך מאבק אליפות? הייתי אולי מתאכזב, אבל לחלוטין מבין, בטח לא כועס.

שערורייה זה בטוח לא.
+1

שלח תגובה