הפועל רעננה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:15, נתניה
- ForeverRed
Re: הפועל רעננה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:15, נתניה
פותח עם הובאן מחר.
לדעתי הכי מתאים למחר שלישיית קשרים של אוגו, ראדי ושבתאי.
מעניין כמה קהל יגיע מחר?
- The red one
2000-3000 כמו בדר"כ.אדום זקן כתב:מעניין כמה קהל יגיע מחר?
בגלל האח הגדול?The red one כתב: 2000-3000 כמו בדר"כ.

2000-3000 זו כמות יפה מאוד.
הלוואי.
הלוואי.
- The red one
למה הלוואי? למה שלא תהיה כמו כזו?שמעון א כתב:2000-3000 זו כמות יפה מאוד.
הלוואי.
מי שנשאר בבית במשחק של באר שבע בגלל האח הגדול אני מרשה לעצמי להגיד בפה מלא שהוא לא אוהד כדורגל מבחינתי.
מילא נתקעת בעבודה, יש אירוע משפחתי, אין לך איך להגיע למשחק, אבל האח הגדול? אני הייתי מתבייש להגיד שבגלל זה אני לא בא למשחק של באר שבע כל עוד יש לי אפשרות.
כל דקה עם הקבוצה הזאת היא אושר טהור, מי שמבזבז הזדמנות לבוא ולראות הוא מזוכיסט.
אגב, אם בשנה שעברה הבאנו יותר מ-3 אלף מול רעננה ביום חול (אמנם חול המועד פסח אבל עדיין) אין שום סיבה שלא נביא יותר מזה גם הפעם וזה יהיה מאכזב מאוד אם לא.
מילא נתקעת בעבודה, יש אירוע משפחתי, אין לך איך להגיע למשחק, אבל האח הגדול? אני הייתי מתבייש להגיד שבגלל זה אני לא בא למשחק של באר שבע כל עוד יש לי אפשרות.
אגב, אם בשנה שעברה הבאנו יותר מ-3 אלף מול רעננה ביום חול (אמנם חול המועד פסח אבל עדיין) אין שום סיבה שלא נביא יותר מזה גם הפעם וזה יהיה מאכזב מאוד אם לא.
גורש
ביטון צדק טאהא קורהוט
אוגו
ראדי הובאן
בוזגלו לוסיו טוני
ביטון צדק טאהא קורהוט
אוגו
ראדי הובאן
בוזגלו לוסיו טוני
יש אוהדים בדרומי ששמעתי אומרים שאם יש קלאסיקו או משחק בית הם מעדיפים קלאסיקו. אז תתפלא.South Boy כתב:מי שנשאר בבית במשחק של באר שבע בגלל האח הגדול אני מרשה לעצמי להגיד בפה מלא שהוא לא אוהד כדורגל מבחינתי.
מיותר לציין שאיחלתי להם סוף כמו של טומן לאניסטר.
- red and white
- Title: Almog
ועדיין ברגע האמת היו 2000-2500 אוהדים שהגיעו להרצליה למשחק מול בני יהודה.avivgolan כתב: יש אוהדים בדרומי ששמעתי אומרים שאם יש קלאסיקו או משחק בית הם מעדיפים קלאסיקו. אז תתפלא.
- The red one
מי זה טומן לאניסטר?avivgolan כתב: יש אוהדים בדרומי ששמעתי אומרים שאם יש קלאסיקו או משחק בית הם מעדיפים קלאסיקו. אז תתפלא.
וחבר'ה תתעוררו הגרעין לא השתנה בגלל טרנר או משהו כזה. יש אנשים שיעדיפו לראות קלאסיקו ויש כאלה שיעדיפו לראות האח הגדול. אין מה לעשות. מעדיף 16,000 בטרנר מאשר את כל ה-4000 שמגיעים באמת לכל המשחקים במצטבר ולא באים באמת בגלל סיבות לגיטימיות (תכניות בחיים האישיים, מחסור בכסף, לא ניידים וכו')
דמות במשחקי הכס.The red one כתב: מי זה טומן לאניסטר?
וחבר'ה תתעוררו הגרעין לא השתנה בגלל טרנר או משהו כזה. יש אנשים שיעדיפו לראות קלאסיקו ויש כאלה שיעדיפו לראות האח הגדול. אין מה לעשות. מעדיף 16,000 בטרנר מאשר את כל ה-4000 שמגיעים באמת לכל המשחקים במצטבר ולא באים באמת בגלל סיבות לגיטימיות (תכניות בחיים האישיים, מחסור בכסף, לא ניידים וכו')
אותי זה לא מפתיע אמרתי שלא יתפלא שיש כאלה. עדיין יש לנו אחלה קהל, בכל שדה ירוק יש עשבים שוטים.
ירידת מתח, יריבה לא סקסית, לא יודע...The red one כתב: למה הלוואי? למה שלא תהיה כמו כזו?
הלוואי ואני טועה ויבואו אפילו יותר.